Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θέλω να μου πείτε μια νόστιμη συνταγή για μοσχάρι γιουβέτσι.Τι κομμάτι να πάρω κ πως να το κάνω.Πόσο λάδι να βάλω κ πόση ντομάτα για 700γρ κρέας;Όσες φορές εχω κάνει γίνεται αγευστο!Εχω πάρει σπαλα η ποντίκι.Νοσοκομειακό να το πω;Παρόλο που ρίχνω αλάτι,πιπέρι,κύμινο!Έβαζα κ κανελα κ μοσχοκαρυδο αλλά δεν άρεσε στον άντρα μου η γεύση της κανελας.Εγώ το βράζω πρώτα κανα 2ωρο το κρέας με τη ντομάτα κ τα μπαχαρικά κ το ρίχνω στο φούρνο για 10 λεπτά για να γίνει το κριθαρακι μα δεν ξέρω τι φταίει κ είναι ανοστο!Όσες ειδικές προσέλθετε κ βοηθήστε μια αποτυχημένη γιουβέτσου!!

Δημοσίευση

Σπαλα ο.κ. ποντικι ναι αν θελεις και λιπακι.Γιατι το βραζεις τοσο?Εγω το βαζω στην γαστρα να βρασει μεσα εκει,αφου το εχω βρασει κανα μισαωρο σε κατσαρολα,το ζουμακι δεν το πετας, το ριχνεις στο ταψι. μισο πουμαρο,μιση φρεσκια ντοματα,υπολογισε περι τα 2 νεροποτυρα.1 κυβο ζωμο μοσχαρι,εγω παιρνω βιολογικους,και αφου δεν σαρεσει η κανελα ριξε 3-4 κοκκους μπαχαρι που στο τελος θα αφαιρεσεις.Και λαδακι εννοειται,εγω ριχνω 1 κρασοποτυρο,δεν το κολυμπαω,Οταν μου πινει το ζουμακι,ανοιγω την γαστρα να ξεροψηθει η μανεστρουλα και να κανει κρουστα.Προσοχη στο αλατι γιατι ο κυβος ειναι αλατισμενος! Καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

εγω παντως το κανω με χοιρινο γιατι οταν το κανω με μοσχαρι δε μου αρεσει.παιρνω χοιρινο κομμενο σε μπουκιτσες οπως το κοβουν για τυγανια.

παιρνω ασ πουμε 700γρ χοιρινο κομμενο σε μπουκιτσες,ενα κρεμμυδι τριμμενο,1 σκελιδα σκορδο,1 κυβο,4 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο,λιγη μουσταρδα,1 ντοματακι στον τριφτη,αλατι,πιπερι,κριθαρακι χοντρο.

βαζω το κρεας στη γαστρα η στο πυρεξ,το λαδι,το κρεμμιδι,την ντοματα,τον κυβο,αλατι(με προσοχη γιατι ο κυβος εχει αλατι)πιπερι και λιγη μουσταρδα,νερακι και στο φουρνο μεχρι να βρασει το κρεας.μολις βρασει βαζεις σε ενα μπολακι το κριθαρακι οσο θες να βαλεις και του ριχνεις 1 κουταλια λαδι και το ανακατευεις και μετα το ριχνεις στο κρεας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...