Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Kalimera koritsakia mou!! K egw stis arxes me para poli diskolia fwnaza mama tin pe8era mou alla mou edeixne to kalitero tis euato alla meta pou edei3e ta dontia tis k ton pragmatiko tis eauto k mas ekane polla k akomi mas kanei k ekeini k i kouniada mou AN tin dw kai 8elw na tis pw kati perimenw na girisei pros to meros mou (ase pou pleon apofeugw na tous vlepw k na exw kapoia sxesi mazi tous)...O ka8enas kanei tis epiloges tou k prepei na einai etoimos gia tis epiptwseis...Mia apo autes tis epiptwseis pou exei i pe8era mou einai na min exei emena k ton gio tis sto plai tis..Den ftaime emeis lol :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα κοπελίτσες μου,

πολύ καλό το θέμα που ανοίξατε και έχω να σας πω ιστορίες όχι μόνο για την προσφώνηση της πεθεράς...έχω έναν υπέροχο άντρα μόνο που είναι μοναχοπαίδι... ;)

όταν γνώρισα την πεθερά μου την φώναζα Κυρία τάδε...μετά το γάμο, μου είπε ότι θέλει (και έτσι είναι το σωστό μάλιστα), να τη φωνάζω μαμα αλλά τον πληθυντικό να τον συνεχίσω γιατί έτσι της δείχνω σεβασμό....

Είμαι και εγώ της άποψης μάνα είναι ΜΟΝΟ μία, αλλά από το να δημιουργήσω προβλήματα το ακουλήθησα.Εξάλλου σκέφτηκα ότι στην μητερούλα μου δεν θα της μιλούσα ποτε στον πληθυντικό.....

Α!!!!Για να καταλάβεται πάνω κάτω την κατάσταση απαίτησε και στους συγγενείς να τους μιλάω στον πληθυντικό αλλά να τους λέω θεία-ε...

:blink::blink::blink:

Τελος πάντων όπως είπα και πριν δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα και πάω πάσο.......

(που να σας πω σκηνικό με το τι όνομα θα πάρει το μωρό μας και πως πρέπει να μιλάει στη γιαγιά του,άσχετο βάβαια που ακόμα δεν έχουμε κάνει) :(:(:(:(

Εγω δεν εχω πεθερα οποτε δε με απασχολησε ποτε το θεμα.. Αλλα βλεπω τον αντρα μου που βλεπει στη μητερα μου τη μαμα που δεν ειχε κ καμια φορα τη φωναζει μαμα καμια φορα τη φωναζει γιαγια..

Εμένα η πεθερά μου είναι πολύ καλή, αλλά δεν μου βγαίνει να την πω "μαμά" γιατί μία μάνα έχω... Μάλιστα στην αρχή με το ζόρι μου έβγαινε να της μιλάω στον ενικό, γιατί οι δικοί μου μας έχουν μάθει στον πλυθηντικό...

ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!!!

ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΣΟ ΔΙΑΤΗΜΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ....ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗ ΦΩΝΑΖΑ Κα ΤΑΔΕ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΕΨΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΑ ΤΟ ΜΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΩ ΕΤΣΙ!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ...''ΤΣΙΝΙΣΕ'' ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.......ΟΥΦ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ!!!!! :angry::angry::angry::angry:

ΕΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΤΥΠΙΚΕΣ...ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΒΕΒΑΙΑ ΤΣΙΓΚΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΟΥΦΗ!!!!ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ...

Δεν θα πρωτοτυπήσω...περιμένω να γυρίσει να της απευθύνω τον λόγο και αν δεν γυρνάει τελος πάντων την φωνάζω με το ονομά της! Στην αρχή μου είχε πει να κόψω το "κυρια τάδε" οπότε πάνε οι πλυθηντικοι! Όσο καλη και αν είναι..ε, όχι και μαμα! Δεν μπορω να το ξεστομίσω με τίποτα όμως! Την αγαπώ πολύ αλλα όχι και μαμα....

TESH έγραψε:

ααααα μεγάααλη ιστορία ανοιξες... το λοιπόν εγω την ρώτησα απτην αρχη (καθότι ευθύς ανθρωπος) πως θελει να την αποκαλώ... αυτή δεν μου απάντησε ποτέ (καθότι αναποδος ανθρωπος)...στην αρχη που ηταν πολυ καλη μαζι μου την ελεγα μαμα(ζοριζόμουν βεβαια)...μετα που αρχισε τις ξινιλες,μουτρα,κουτοπονηριές, ζηλεια,ανταγωνιστικοτητα, λόγια κλπ πηρα αναποδες και το γυρισα σε πεθερα. Οποτε θελω να της πώ κατι την φωναζω απλά: πεθερααααααα να βγάλω μαχαιροπήρουνα? δεν της πολυαρεσει αλλά και τι να κανω? Αλλη καταπίεση δεν θα την αντεχα. Στο κατω κατω πεθερα μου δεν ειναι? πως να την φωναζω? Αλλωστε αυτο με το μαμα ειναι λιγο ξεπερασμένο νομιζω. ΜΑΝΑ ειναι ΜΟΝΟ ΜΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μπορεις να της λες ΕΕΕΕ ΨΨΨΙΤ!!!! μπουυυυχαχαχαχα :laugh:

εγω παλι την λεω Κυρια Βουλα ή καλε,"καλε να σας βοηθησω?","θελετε καλε ενα γλυκακι"? :laugh: ο αντρας μου λεει οτι μιλαω σαν κατι τσιγγανακια τυπου "καλε εχεις ενα ευρω?",αλλα ετσι μου βγαινει.Με βοηθαει πολυ μεν,ξερω οτι θελει να τη λεω μαμα αλλα δεν μου βγαινει.τελος.

γεια σας και απο μενα...εγω την δικη μου την φωναζω με το ονομα της. ουτως η αλλως και ο αντρας μου με το ονομα της την λεει οποτε δεν υπαρχει προβλημα. :P

Αχ ρε κοριτσια πολυ γελασα με καποιες απαντησεις :laugh: !!!!!

Εγω πραγματικα δε καταλαβαινω γιατι να τιθεται τετοιος προβληματισμος....???Γιατι να τη λεω μαμα :blink::blink: ????Αφου ΔΕΝ ειναι η μαμα μου!!!!Το οτι την αγαπαω πραγματικα κ τη συμπαθω πολυ, επειδη πραγματι ειναι καταπληκτικος ανθρωπος,δεν παει να πει οτι πρεπει να τη λεω κ μαμα!!!Ουτε με γεννησε ,ουτε με μεγαλωσε!!Εχω μαμα!!!

Αυτη τη συζητηση έτυχε να την κάνω με την πεθερά μου..οχι δεν μπορω να την πω μαμα,δεν μου βγαινει γιατι το θεωρω ψευδες..οπως και όταν μου είπε οτι με νιωθει ακριβως το ιδιο με τα παιδια της και δεν με ξεχωρίζει της ζήτησα να μην υπερβάλλει..γιατί απλά αν πληγωθεί ο γιος της εμένα δεν θα με συγχωρούσε,και ειναι λογικό,αλλά είναι και η διαφορά που δεν την κάνει μητέρα μου

zaxarenia έγραψε:

TESH έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μπορεις να της λες ΕΕΕΕ ΨΨΨΙΤ!!!! μπουυυυχαχαχαχα :laugh:[/quote:po3btiwp]

ε ψιτ εσυ με τα μαλλια...ναι ναι καλε σε σενα μιλάω

ή

ε κοπελιά τι λέει,τι φαϊ έκανες σημερις?αα εμεις εχουμε φακες...

μπααααα κι αλλη ξινιλα δεν θα την αντεξω. για αντισταθμισμα τοριξα στα γλυκα και πήρα τα ....πάνω μου. διαιτααααα

Tesh είσαι θεά!!!!

Εγώ τους αποκαλώ "μητέρα" και "πατέρα". Τους γονείς μου δεν τους έχω πει ποτέ έτσι, οπότε για τα πεθερικά μου, μου βγαίνει πολύ φυσιολογικά! Κάτι σαν τίτλος ευγενείας ένα πράγμα! ;)

να σε ρίξει η πεθερα στο ποτό το καταλαβαίνω :laugh: :laugh: :laugh: να σε ωθήσει προς πάχυνση μονο σε μενα συνεβη. Θα τα χασω όμως τα ριμαδοδεκακιλακια και θα γινω οπως με γνωρισεεεε

Θεααααααα ε δροσερούλα? Ασε που υποπτευομαι οτι μου φερνει συνεχεια γλυκα για να διατηρηθώ μπουτσκωτή. :laugh: :laugh: :laugh:

Μιλας και εσυ Αναστασουλα μου που εισαι πετσι και κοκκαλο?τι να πουμε και εμεις οι ζουμπουρλουδες??????εγω κοριτσια,και που μιλαω στην πεθερα μου....πολυ ειναι , ε οχι να την λεω και μαμα!μην ξερασω.......(συγνωμη ειναι και μεσημερι) :woohoo:

liberty81 έγραψε:

μου είπε οτι με νιωθει ακριβως το ιδιο με τα παιδια της και δεν με ξεχωρίζει

Δηλαδή σαν να λέμε σας θεωρεί αδέλφια με τον άνδρα σου! :P

Σαιγά με την πω και μητέρα!Συγχύστηκα τώρα. Πολύ πικρή ιστορία αυτές οι πεθερές, ελπίζω όσες έχουμε καεί από πεθερικά να γίνουμε καλές πεθερες και να μην δημιουργούμε προβλήματα στα παιδιά μας.

ΑΡΤΕΜΗ έγραψε:

Μ΄αρέσει αυτό το θέμα. Κι εγω είχα πρόβλημα με το όνομα. Ποτέ δεν την φώναξα μαμά , γιατί κι εγώ το θεωρώ υποκρισία, άλλωστε δεν είναι μαμά μου, όπως λες κι εσύ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι παρόλο που έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που την γνώρισα δεν ξέρω ακόμα πως να την αποκαλέσω. τρελό ε? Αυτό που κάνω όμως είναι ότι περιμένω να γυρίσει και μετά της απευθύνω το λόγο. Κι αυτό όμως με ενοχλεί. Μου το έχει πει και η ίδια κάποιες φορές. Δεν έχω όνομα? πες με κάπως τέλος πάντων, κι έχει δίκιο, αλλά εγώ επιμένω στην τακτική του τίποτε, δεν ξέρω, δεν μου βγαίνει κάτι άλλο.

Eίπα να γράψω κι εγώ την άποψή μου, αλλά μετά απ' αυτό δεν υπάρχει λόγος! Είναι λες και το έχω γράψει εγώ!! Ολόιδιο!!! Μόνο που τα χρόνια δεν είναι 12, είναι 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα μια χαρα ειναι απεναντι μου και ηθελε να τη λεω μαμα αλλα δεν μου βγαινει με τιποτα! Το προσπαθησα, το ξαναπροσπαθησα αλλα δεν.. Εκεινη με λεει "κορη μου" αλλα εγω ρε κοριτσια δεν μπορω! Και νιωθω και τυψεις να πω την αληθεια αλλα...δεν γινεται!

bell έγραψε:

liberty81 έγραψε:

Δηλαδή σαν να λέμε σας θεωρεί αδέλφια με τον άνδρα σου! :P[/quote:1fo12pel]

ωραίο ήταν αυτό! Γέλασα πολύ. Και αρχίζει κι εκείνα του τύπου σ΄έχω σαν την κόρη μου, ειδικά η λέξη κόρη μου με χτυπάει σαν σφυριά στο κεφάλι. Δεν ξέρω μου ηχεί πολύ άσχημα. Όχι δεν είμαι και ούτε θέλω να γίνω κόρη σου, είμαι κόρη αλλης.

ΑΡΤΕΜΗ έγραψε:

Μ΄αρέσει αυτό το θέμα. Κι εγω είχα πρόβλημα με το όνομα. Ποτέ δεν την φώναξα μαμά , γιατί κι εγώ το θεωρώ υποκρισία, άλλωστε δεν είναι μαμά μου, όπως λες κι εσύ. Το πρόβλημα όμως είναι ότι παρόλο που έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που την γνώρισα δεν ξέρω ακόμα πως να την αποκαλέσω. τρελό ε? Αυτό που κάνω όμως είναι ότι περιμένω να γυρίσει και μετά της απευθύνω το λόγο. Κι αυτό όμως με ενοχλεί. Μου το έχει και η ίδια κάποιες φορές. Δεν έχω όνομα? πες με κάπως τέλος πάντων, κι έχει δίκιο, αλλά εγώ επιμένω στην τακτική του τίποτε, δεν ξέρω, δεν μου βγαίνει κάτι άλλο.

αρτεμη κανω και γω ακριβως το ιδιο και ειμαστε ολοι καλα!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιιχιχι

ουτε παρεξηγησεις ουτε τιποτα ακου εκει μαμα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...