Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προβλημα με το σπιτι

Recommended Posts

πω πω είναι μην μπλέξεις! :(

Λενάκι περαστικά στον Αναστάση καταρχάς και καλά ξεμπερδέματα κατα δευτερον.

κι εγώ ήξερα οτι το συμβόλαιο είναι υπερ του ενοικιαστή κι ότι παίρνεις πίσω την εγγύηση αρκεί να αφήσεις το σπιτι όπως το βρήκες πχ. αν ήταν βαμμένο το βάφεις ή αφήνεις την εγγύηση για να βαφτεί αλλά όλα αυτά προφανώς ισχύουν άτυπα και οχι νομικά που δεν το εχω ψάξει το θέμα, ευχομαι πάντως να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο.

πολλά φιλιά στον Αναστάση και πάλι περαστικά του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λένα γεια σου!Δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, τυχαία διάβασα το θέμα σου.Είχε μια ξαδέλφη μου το ίδιο πρόβλημα,θα τη ρωτήσω αύριο(τώρα είναι πολύ αργά)και θα σου πω οκ?Φωτογραφίες βγάλτε το σημείο με τη μούχλα πάντως.Αν κινηθείτε νομικά θα χρειαστούν σίγουρα

Lena_thess έγραψε:

Ναι ετσι ακριβως ειναι!!! Και τα κουφωματα ειναι τοσο αθλια που αν βγει ο απο πανω στο μπαλκονι κ κλασει εσυ οχι μονο θα το μυρισεις, αλλα απο τον ηχο θα καταλαβεις κ σε τι γωνια εχει γυρισμενο τον πισινο του! Και εμεις καθαριζουμε με χλωρινη τους τοιχους, δεν ειναι λυση βεβαια αυτο αλλα κ τι να κανεις...

Ειναι πολυ ενοχλητικο ομως να συζητας με τον ιδιοκτητη, να του λες οτι ο τοιχος βγαζει συνεχεια υγρασια και να σου λεει οτι δεν ειχε ποτε τετοιο προβλημα και οτι το κανουμε επιτηδες για να κανουμε ζημια στις εσωτερικες πορτες!!!!!!!

Κάτι άλλο που δεν σου έγραψα χθες είναι ότι εμείς αερίζουμε συνέχεια το συγκεκριμένο δωμάτιο και έτσι αργεί κάπως η μούχλα να εμφανιστεί. Επίσης όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε προς το καλοκαίρι θα δεις ότι η μούχλα θα περιορίζεται κάπως.

Τώρα για τον ιδιοκτήτη σου δεν θα βγάλεις άκρη, όσο και να τσατιστείς, όσο και να προσπαθείς να του μιλήσεις ορθολογιστικά. Μην χάνεις τα λόγια σου. Όσο για τη νομική οδό θα μπλέξεις άσχημα αν την ακολουθήσεις, θα χάσεις λεφτά και ψυχική ηρεμία και τίποτε δεν θα γίνει στο τέλος. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση.

Λενακη μου το καλοκαιρη λυγερι το συμβολαιο σας;;;;;;

Αν δεν ληγει και το θελεις αυτος...ειναι μεγαλη ιστορια..αν ληγε.

Αποχη μου παντως ειναι να το συζητησετε μαζη του και να την κοπανησετε με γοργα πηδηματακια...Ενημερωστε τον οπτι και καλα αφου το θελει το καλοκαιρη ηδη ψαχνετε για αλλο κλπ κλπ...και πειτε του οτι το βρηκατε.

Η Εγγυηση στην πραξη σπανια επιστρεφετε γιατι και καλα την κρατανε για απληρωτους λογαριασμους, κοινοχρηστα κλπ κλπ κλπ.

Παντως μπορειτε να απευθυνθειτε στον συνηγορο του καταναλωτη νομιζω...εκει μπορουν να σας κατατοπησουν

Λένα περαστικά στον Αναστάση :kiss:

Βάση νόμου η εγγύηση δεν επιστρέφεται

αν φύγεις πριν την λήξη του συμβολαίου.

Το καλοκαίρι που σας είπε ότι χρειάζεται

το σπίτι λήγει το συμβολαιο ή όχι?

Νομικά πάντως αν πατε θα σας φύγουν

σίγουρα περισσότερα χρήματα ;)

Πάντως είναι απαράδεκτος ο ιδιοκτήτης. :angry:

Θα έπρεπε να κάνει μόνωση από την στιγμή

που υπάρχει πρόβλημα. Δεν είναι και τόσο

μεγάλο το κόστος

αμαν ρε κοπελα μου κα ιεσεις υγρασια? και εμεις χαλια..αλλα ξερεςι πως εφυγε εντελως?

καθαρισαμε τους τοιχους, αγορασαμε απο το πρακτικερ κατι μπλε κουτια που μαζευουνε την υγρασια μεσα(εχουνε κατι σαν αλατι) και ψεκασαμε με ενα ειδικο μονωτικο τους συγκεκριμενους τοιχους.

δεν ξαναεμφανισαν υγρασια εδω και 1.5 μηνα σχεδον...δοκιμαστε το.

για τα υπολοιπα δεν ξερω :(

περαστικα στο κουκλακι μας

VENI έγραψε:

αμαν ρε κοπελα μου κα ιεσεις υγρασια? και εμεις χαλια..αλλα ξερεςι πως εφυγε εντελως?

καθαρισαμε τους τοιχους, αγορασαμε απο το πρακτικερ κατι μπλε κουτια που μαζευουνε την υγρασια μεσα(εχουνε κατι σαν αλατι) και ψεκασαμε με ενα ειδικο μονωτικο τους συγκεκριμενους τοιχους.

δεν ξαναεμφανισαν υγρασια εδω και 1.5 μηνα σχεδον...δοκιμαστε το.

για τα υπολοιπα δεν ξερω :(

περαστικα στο κουκλακι μας

α!ξεχασα..το κοστος δεν ητανε μεγαλο..καμια 7-8ε το σπρευ και αλλο τοσο περιπου το καθε κουτι με το αλατι.δεν θυμαμαι γιατι πηραμε για 3 σημεια του σπιτιου :(

αλλα ητανε μικρο το κοστος συνολικα.

Το συμβολαιο μας ληγει τον Αυγουστο. Ειπε οτι το θελει για ιδιοκατοικηση (και καλα). Σεσιλια μαλλον κατι τετοιο θα κανουμε, οπως το ειπες.

Βενι μου κ εμεις το αεριζουμε το δωματιο αλλα δε γινεται κ συνεχεια γιατι κοιμαται ο μικρος κ το μεσημερι. Εχω παρει κ υγρομετρο κ η υγρασια ειναι επι μονιμου βασεως στους 70. Δεν κατεβαινει με τιποτα!! Αυτο που λες το μαθαμε κ εμεις χτες το απογευμα, απο την παιδιατρο. Αλλα ο αντρας μου εχει φορτωσει τοσο πολυ που δεν παραδεχεται αυτος οτι εχει προβλημα που δε θελει να μεινουμε. Την καθαριζουμε με χλωρινη..

Ασε ασε Νατασουλα, ο ανθρωπος εχει χοντρο προβλημα..

STAMYMAMY έγραψε:

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΩΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,(ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΟΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ).

και ακομη ξερω οτι απο τη στιγμη που εχει υγρασια το σπιτι και μπορεις να το αποδειξεις αυτο, σε καλυπτη ο νομος οπου μπορεις να παρεις τα λευτα σου πισω εφοσον δεν εχει καμια ζημια το σπιτι. θα ψαξω να βρω τη σελιδα που λεει τα δικαιοματα του ενοικιαστη.

περαστικα στο μικρο σου.

Αχ βρε Λενούλα, τι πάθατε... Το θέμα είναι το μωρό να είναι καλά και άσε τον ιδιοκτήτη να κουρεύεται... Η αλήθεια είναι ότι είναι στο χέρι του να σας την δώσει την εγγύηση επειδή δεν έχει λήξει το συμβόλαιο. Αν είναι τόσο μ@@@@λ@@@κ@@@ς μπορεί και να μην τη δώσει... Πάρτε τον όμως με το καλό και πες του ότι η βρογχιολίτιδα του παιδιού οφείλεται στην υγρασία του σπιτιού μπας και τον ρίξετε στο φιλότιμο. Διαφορετικά ας του ρίξει ο άντρας σου κανένα μπουκέτο... ;)

Περαστικά στον Αναστασάκο!!!!

Λενα το ιδιο προβλημα με σας εχει και ο αδερφος του αντρα μου,τους βγαζει υγρασια κ στα 2 υπνοδωματια,η ιδιοκτητρια κανει την κινεζα,της ειπαν οτι θελουν την εγγυηση πισω κ σκοπευουν να φυγουν και αρχισε τα γνωστα με τα συμβολαια.Τα παιδια το εψαξαν αλλα δεν παιρνουν πισω την εγγυηση :( ,τελικα δεν θα το πανε δικαστικα γιατι σκεφτονται τα εξοδα. Στην περιπτωση σας ομως ο μικρος αρρωστησε οποτε ισως νομικα αν το πατε να ειναι υπερ σας.Εδω μεσα εχει καποιες κοπελες δικηγορους,κανε ενα αναλογο ποστ,ολο κ καποια θα απαντησει.

Παρε το βατραχακι και βαλτο να κοιμαται αλλου μεχρι τοτε,μην χειροτερεψει το παιδι.

Συμπεθερούλα μου τί είναι αυτά που ακούω...Μου είχες πει για την υγρασία, αλλά ποτέ δε φαντάστηκα ότι θα αρρώσταινε ο γαμπρούλης μου από το κωλόσπιτο.... :angry::angry::angry:

Αγαπούλα συγγνώμη που θα σε στενοχωρήσω αλλά την εγγύηση αποκλείεται να την πάρεις πίσω..Άλλωστε γι'αυτό το λόγο τη δίνεις όταν κλείνεις το σπίτι...Τη δίνεις για να είναι εξασφαλισμένος ο ιδιοκτήτης σε περίπτωση που φύγεις....

Αυτό που προέχει βέβεια είναι η υγεία του Αναστασάκου...Περαστικούλια του...Και γρήγορα στείλε τον Τόλη να βρει σπίτι....

Αχ πόσο θα ήθελα κι εγώ να αλλάζαμε σπίτι τώρα;;;Πεθαίνω για τη διαδικασία.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Φιλάκια αγάπη!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ.

Μπεμπακος αν βρεις τη σελιδα θα με βοηθουσε πολυ!

Μπα δε μας τηδινει την εγγυηση... Αλλα τι να κανουμε ας χαθουν καποια χρηματα και να ειναι καλα το παιδι.. Δε θα το παμε δικαστικως, δεν ειμαι σε φαση για τετοιες ιστοριες..

Συμπεθερα θα στειλω το τζετ μου να ερθει να σε παρει να με βοηθησεις!!!! Θα σε χρειαστω ψυχη μου!!

Bebadomama να σου ζησει το μπεμπακι!! Πως ειναι στο σπιτι με δυο τοσο μικρα μωρακια?

Lena_thess έγραψε:

Bebadomama να σου ζησει το μπεμπακι!! Πως ειναι στο σπιτι με δυο τοσο μικρα μωρακια?

την παλευουμε προς το παρον... :side: σημερα μετραγα τους μηνες που χω αυπνη..17 και συνεχιζουμε :woohoo:

ειναι καλυτερα ο Αναστασης?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...