Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όσα λένε οι εικόνες στο video δεν περιγράφονται ούτε με χίλιες λέξεις (λίγες είπα) ! Να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι μεταξύ σας και η Αθηνούλα πάντα να σας χαρίζει στιγμές άπειρης χαράς και ευτυχίας! :kiss::kiss::kiss: Ένα για τον καθένα!

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Το βιντεο ειναι ακρως συγκινητικό και ειναι οπως το περιμενα! Μακαρι να μπορούσαμε ολοι μας να κάνουμε κατι αντίστοιχο!

Ολιβ μου να ζησει και παλι και να ειστε παντα τοσο αγαπημενοι και ευτυχισμένοι! :kiss:

Καλη λοχεία να εχεις και με το καλο να σαραντίσετε! Σας αγαπώ πολυ! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mamolaki μου γλυκο το εχω δει ποοοοοοοοοοοσες φορες στο fb κ δ το

χωρταινω :D :D :D :D εδω το εβαλα κ στο αγαπακι μου να το δει με το ζορι ( στην αρχη) κ μετα δ ξεκολαγε χαχαχαχχα αφου βουρκωσαν τα ματακια του

τις καλυτερες ευχες μας κ παλι να ειστε παντα γεροι ευτυχισμενοι

ερωτευμενοι υγιεις ...ολα τα καλα του κοσμου πανω σας να την χαιρεστε

την μικρη θεα σας

υγ επισης εχεις κ τις ευχες του ανδρουλη μου :D :D :D

φιλακια πολλα καλη λοχεια κ με το καλο να σαραντισετε!!!!!

Δημοσίευση

Olivia να σου ζήσει και πάλι η κούκλα σου! Πολύ ωραίο το βιντεάκι σου. Να είσαστε πάντα στη ζωή σας και οι τρείς τόσο ευτυχισμένοι όσο τη μέρα που ήρθε στη ζωή ο καρπός της Αγάπης σας. Φιλιά πολλά στη μπεμπούλα σου και χαιρετίσματα απο την δικιά μου μπέμπα.

Λαμπρινή

Δημοσίευση

AAAXXXX NA ZHSEI !!! ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΙΝΙ ??? ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !!! Η8ΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ Α8ΗΝΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ , ΣΠΑΡΑΞΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ Κ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ !

Δημοσίευση

Mamoli να σας ζησει το αστερακι σας!Να το δειτε οπως ποθειτε!!!!!Μ'εκανες και κατασυγκινηθηκα σημερα!Ωραιες στιγμες!Αναπολω τις δικες μας και ας εχουνε περασει μονο 5 μηνες!Ητανε ολα υπεροχα!Ετοιμασου να ζησεις το ωραιοτερο και πιο γλυκο ταξιδακι της ζωης σου!Της ζωη σας δηλαδη!Καθε μερα θα συναντατε κατι καινουριο!

Φιλακια πολλα στη ζουζουνιτσα,καλη λοχεια και παλι να σας ζησει!

Δημοσίευση

ολιβια να σου ζησει !! ειμαι λιγο καιρο μελος εδω και δεν σας γνωριζω αλλα βλεποντας το υπεροχο αυτο βιντεακι συγκινηθηκα παρα πολυ και αξιζεται ενα μεγαλο μπραβο γιατι θα της το δωσετε σαν δωρακι αυτο ( προφανως οταν γινει μαμα η οταν παντρευτει !! πρωτα ο θεος !! ) καλη λοχεια να εχεις και παντα υγεια καλη μου !!! αααα δεν μπορωνα μην σχολιασω τον απιστευτο καμερα μεν -director - σκηνοθετη - χαζομπαμπα σας !!! και παλι να σας ζησει και να την καμαρωσετε οπως θελετε !!

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Αχ τελειο τελειο τελειοοοοο το βιντεακι,τοσο μα τοσο γλυκο και συγκινητικο να βλεπεις ολες αυτες τις σκηνες!!!Ειναι πολυ τρυφερες και μοναδικες οι στιγμες αυτες και ειναι τοσο ωραιο να της κραταμε και να τις βλεπουμε!!!Μπραβο στον μπαμπα σας που σας τραβαγε!Συγχαρητηρια και στους 2 για το ομορφο αυτο κοριτσακι!!!Να σας ζησει!Γερο κι ευτυχισμενο!Να στε παντα καλα να την καμαρωνετε!!!!!!!!!!!!!!! :)

Να ναι η οικογενεια σας παντα ευλογημενη!

Δημοσίευση

Ολιβια μου να σας ζησει για αλλη μια φορα!!! ειναι φοβερο μωρακι!!!!να ειναι υγιης καλοτυχη και να σας δινει παντα χαρες!!! στο facebook εγω σου εστειλα αιτηση ........maria.καλη λοχεια και παλι !!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...