Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ζουμπη σε ευχαριστω που μου εφτιαξες τη βραδυα μου!

εχω κατασυγκινηθει!

η χαρα σου...ευτυχια μου!

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ και μπραβο για το αισιοδοξο και ελπιδοφορο μυνημα σου!

ολα τα καλα του κοσμου ευχομαι σε σενα και στην πανεμορφη οικογενεια σου που μεγαλωωωωωωνει!

τα φιλια και την αγαπη μου μανουλα!!!

Δημοσίευση

Πολλές πολλές ευχές για τα ευχάριστα νέα! Να έχεις μία ήρεμη εγκυμοσύνη.

Μακάρι να είχα και γω την δική σου δύναμη. Εγώ πλέον δεν μπορώ να πιστέψω σε θαύματα. έχω περάσει πολλά και το μωράκι δεν έρχεται. Έχω χάσει την πίστη μου αλλά χαίρομαι όλα τα κορίτσια που δεν το βάζουν κάτω, παλεύουν για μωράκι και βλέπουν το όνειρό τους να πραγματοποιείται.

Δημοσίευση

ζουμπι μου,

σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα έγραψες....

να ήξερες πόσο αισιοδοξία μου δίνεις πάνω που πάλι είχα απογοητευθεί...

θέλω να σου ευχηθώ μεσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο για την οικογένεια σου!!!!!!!!!!!!!!να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και με το καλό να έρθει το υγειεστατο μπεμπάκι σας!!!!!!!!!!!

Ειμαι σίγουρη ότι από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα θα έρχονται στη ζωη σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):)

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ <ΑΝΑΜΟΝΗ>.

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!! :):):)

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΙΑ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΗ ΣΟΥ :kiss: .ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

Με άγγιξε αρκετά η ιστορία σου κ η δύναμη που βγάζεις!!Το πιστεύω κ εγώ οτι η δύναμη της θέλησης κ της πίστης σε κάτι είναι μεγάλη!!Ευτυχώς με τον άντρα μου συζητάμε αρκετά κ είπαμε οτι θα το παλέψουμε,παιδάκι θα κάνουμε,όποτε να ναι,ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα!Με την αγάπη μας κ την θέληση μας θα τα καταφέρουμε....κ είμαι σίγουρη!! :woohoo: :woohoo:

Συγχάρητηρια,εύχομαι να σου πάνε όοοολα καλά μέσα απ την καρδιά μου,να είναι ήρεμα όλα κ σε 9μήνες να έχετε το λουλουδάκι σας στην αγκαλιά σας!!!!! :):):)

Δημοσίευση

ΖΟΥΜΠΙΙΙΙ!!!Ξαναγυρισες..και αυτη τη φορα βλεπω με πολυ ευχαριστα νεα..

Μακαρι κοριτσακι μου να πανε ολα καλα και να το χαρεις στην αγκαλια σου!!Πραγματικα χαρηκα που σε ξανα βλεπω εδω υπο αυτες τις νεες συνθηκες!!σε καταλαβαινω απολυτα..και αν ειχες διαβασει τα ποστς μου θα καταλαβεις τι εννοω!!Το αγχος παιζει πολυ μεγαλο ρολο τελικα!ειδες και εμεις...

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Υ.Γ δεν αν ελαβες μηνυμα στο τοιχο σου οταν εφυγες!!!Χαιρομαι πολυ ζουμπιτσα μου!!Περιμενω νεα σου!

Δημοσίευση

ζουμπι συγχαρητηρια!!!

ειμαι νεο μελος και ειλικρινα μου εδωσες πολυ κουραγιο!! προσπαθουμε εδω και ενα χρονο περιπου. εχουμε απογοητευτει και ειμαστε στη φαση των εξετασεων οι οποιες ευτυχως δεν δειχνουν πολυ κακες προς το παρον... θελω κατι να σε ρωτησω.. πως ακριβως χαλαρωσατε πραγματικα και το βγαλατε απο το μυαλο σας? μου φαινεται πολυ δυσκολο.. βασικα, στην περιπτωση τη δικη μου και του αντρα μου, αυτη η προσπαθεια δεν μας εχει ακομα (και ελπιζω ποτε) ξενερωσει τελειως.. εννοω πως παρολο που εχουμε κουραστει με το θεμα...οι επαφες μας ειναι χαλαρες και με παθος, ανεξαρτητα με τις γονιμες μερες.. προσπαθουμε δηλαδη να το ευχαριστιομαστε.. ομως για να πω την αληθεια, εμενα παντα στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει το θεμα μωρο ακομα και αν δεν το σκεφτομαι συνειδητα.. καταλαβαινεις ετσι? μπορει να ευχαριστιεμαι παντα το σεξ αλλα τις γονιμες μερες δεν τις ξεχνω ποτε στην ουσια δεν πα να ειμαι και μεθυσμενη που λεει ο λογος!! γιαυτο σε ρωταω.. εσεις το ξεχασατε πραγματικα και εγινε? αληθεια, πως γινεται αυτο το κλικ να ξεχαστεις πραγματικα?... σ ευχαριστω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...