Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 50
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΣΤΑΓΟΝΑ καλώς ήρθες!!! :)

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και σου εύχομαι να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη...

Είμαι η Αντωνία και έχω 2 κοριτσάκια! Η μεγάλη μου κόρη είναι 13 ετών και η μικρή 19 μηνών!!!!

Ελπίζω να τα λέμε συχνά... :kiss:

Δημοσίευση

καλως ορισες ΣΤΑΓΟΝΑ.αληθεια τι εγραψες και δεν απαντησε καμια μας? :dry:

εγω ειμαι η 25.5 χρονων και δεν εχω ακομα παιδακι :( προσπαθουμε 2.5χρονια περιπου και μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να κανω και 3 οπως εσυ :) να τα χαιρεσαι τα ζουζουνια σου και με το καλο να ερθει το νεο μελος :kiss:

Δημοσίευση

πλακα πλακα οντως το κοριτσι ειχε γραψει σε ενα θεμα,δε θυμαμαι ποιο και δεν απαντησε καποια απευθειας κ μαλλον νομισε οτι ειμαστε λιγο γουρουνες!χαχαχαχαχα αλλα που να ηξερε οτι ειμαστε πολυυυυυ γουρουνες!χαχαχαχαχα

rose25 παμε στοιχιμα οτι θα εισαι απο σημερα η δευτερη που θα φυγει απο τη λιστα???? αχ αν πεσω μεσα θελω χειροκροτημα!!

Δημοσίευση

ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ Η "ΣΤΑΓΟΝΑ" ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ,ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ...

ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ...

ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΘΕΙ....

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΣΤΑΓΟΝΑ!!!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

mama_xina αμα πεσεις μεσα οχι χειροκροτημα αλλα οτι θες θα κανω :laugh: :silly: η δευτερη απο το τελος μπορει :woohoo: :silly: δυστηχως δεν προκειτε να ειμαι αυτο τον μηνα αλλα ας ελπισουμε να γινει συντομα.σ'ευχαριστω πολυ και σε σενα ευχομαι πολυ γρηγορα ενα υγιες μωρακι :)

Δημοσίευση

αχ μακαρι να ειναι οπως τα λες το θελω τοοοσο πολυ.οχι δεν αγχωνομαι πλεον γιατι δεν χρειαζεται!οποτε θελησει ο Θεος θα μου το στειλει απλα μερικες φορες τον παρακαλαω να γινει συντομα :blush:

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

για πες κανενα νεο βρε σταγονα!

να πω και εγω με τη σειρα μου να τα χερεσαι

για πες μας για σενα!εκτος απτο να εισαι μαμα τι αλλο κανεις?με τι ασχολεισαι?πως περνας την ωρα σου?

α δεν σου μιλαγανε τα τερατα!κατσε να βαλω μια φωνη!χιχι

λοιπον να σου συστηθω και εγω...ειμαι η Ραμονα ειμαι 21,τον μαιο θα γινω 22 και θελω δωρο μια απο τις τουρτες που φτιαχνουν τα κοριτσια,δε ξερω αν εχεις δει!

επισης μια καλη ευκαιρια για να γνωριστεις με καποιες ειναι οι συναντησεις !!!

για πες λοιπον...

na rwtisw esena ramona eisai manoula??an nai poso k egw ton maio tha kleisw ta 22 poso maiou?????

Δημοσίευση

ΣΤΑΓΟΝΑ έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ELENI 22 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ....

na sai kala stagona mou...nai tha ta leme polla filakia

Δημοσίευση

γεια σου ΣΤΑΓΟΝΑ!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ....!!!!!!!!

εγω ειμαι η βασω και ειμαι εγκυος και εγω στο τριτο παιδακι!!

το πρωτο μου ειναι στα 4-το δευτερο τωρα χρονισε και το αλλο θα μας ερθει με το καλο σε ενα μηνα!!

αυτα απο μενα....!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Καλώσορίσαμε Σταγόνα!! Είμαι κι εγώ καινούρια. Με λένε Άννα, είμαι 28 χρονών και έχω ένα αγοράκι 2,5. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και με το καλό εύχομαι το τρίτο. Πολλές ευχές σε όλες.

xx

Δημοσίευση

tha sustithw edw loipon k an einai lathos tha me diorthwsete.

me lene Rena eimai 23 xronwn, prosfata pantremeni(sxedon 6 mines),eimai ksenitemeni arketa xiliometra makrua apo to patriko mou k tous dikous mou anthrwpous, den douleuw k den eimai manoula alla polu tha ithela na ginw... polu suntoma.... diavazw tis suzitiseis sas arketo kairo k xairomai polu pou mporw na moirastw tous provlimatismous mou i otidipote me apasxolei mazi sas... auta gia mena....

as1cF0w0g410010MTU3bHN8MTU2NTM0MHN8d2UgYXJlIG1hcnJpZWQ.gif

Δημοσίευση

καλως ηρθες neneka!!!!!!

πραγματικα εδω ειμαστε μια μεγαααααααααλη παρεα και σιγορα θα σου λυθουν οι περισσοτερες αποριες σου!!!!!

σου ευχομαι να γινεις γρηγορα μανουλα!!!!

φιλια!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΕΝΕΚΑ! :woohoo: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΙΝΑ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΑ ΓΙΟ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τώρα μπόρεσα ν μπω ν σας διαβάσω!!! Ποιες περιμένουμε ακόμα;;  τα δικά μας νέα είναι πως σήμερα πήγαμε στην παιδίατρο, είναι όλα τέλεια μας είπε , η μπουμπου ανέκτησε το βάρος της γέννησης της ήδη , πράγμα που γενικά περιμένουν ν συμβεί στις 15-20 μέρες ! Γεννήθηκε 3280 κ εν τέλει ύψος 51εκ κ όχι 49 που μας την έβγαλαν στο νοσοκομείο! Γενικά πάμε πολύ κλ!!  @Θέτις Κ. διάβασα ότι το μωράκι σ θεριεύει το βράδυ! Ν σ πω πως κ μένα η μικρή μ έτσι είναι! Το πρωί μια χαρά ήσυχη κ συνεργάσιμη κ μετά το βράδυ σεληνιαζεται!! Μ το εξήγησε όμως η παιδίατρος σήμερα κ μ είπε πως ο εγκέφαλος τ μωρού μέσα στην ημέρα δέχεται πολλές πληροφορίες κ το βράδυ που είναι ώρα ηρεμίας ο εγκέφαλος για να επεξεργαστεί όλα αυτά υπερδιεγειρεται γ αυτό κ όλη αυτή η ανησυχία !!!  επίσης κ γω θηλάζω . Έπεσα όμως στη παγίδα τ νοσοκομείου κ εδώσα κ συμπλήρωμα!! Φυσικά τώρα προσπαθώ ν κατακτήσω αποκλειστικό θηλασμό οπότε έχουμε δρόμο μπροστά μας!!!  Τι άλλο να σας πω; Η μικρή νινου κ εμάς είναι έρωτας!! Τη χαζεύουμε Μ τον άντρα μ ν κάνει γκριμάτσες όλη την ώρα!!! 💗💗💗 φυσικά έχουμε κ την προσαρμογή μ το σκυλάκι μας! Το καημένο τις πρώτες δύο μέρες από το άγχος τ κ το στρες του κατουρούσε αίμα !!!ευτυχώς δείχνει ν φτιάχνει όλο αυτό!!!  Αυτά κορίτσια από εμένα!! 🥰🥰 περιμένουμε νεακια από τις υπόλοιπες 🙏🧿🥰❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια ! Πως είστε ;; εμείς είμαστε εκτός έδρας, Αθήνα συγκεκριμένα κ έχω ξεβολευτει από άποψη κρεβατιού κ μαξιλαριών … Κ εγώ στον ύπνο χρειάζομαι οπωσδήποτε 2 αν όχι 3… ένα στο κεφάλι κ ένα σε πόδι/ αγκαλιά κάπως να βολευτώ …  Β επιπέδου κάνατε ;  εγώ εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα έχω .. ελπίζω να είναι καλός ο αιματοκρίτης γιατί κ εμένα λιγάκι έπεσε κ μου το έκανε πρωί βράδυ, βέβαια με τα ακτινίδια κ τα δαμάσκηνα δεν βασανίζομαι ευτυχώς με δυσκοιλιότητα .. πήρατε τίποτα εσείς για να σας βοηθήσει; Είναι πολύ βασανιστικό..  
    • Καλο κουραγιο Χρυσα μου!!! σε θαυμαζω πραγματικα π τα φερνεις ολα βολτα!!! 🙌🤩👏😍 Εγω οπως εχεις καταλαβει δν ειχα κανει τπτ αλλα ηρθαν γ πρωτοχρονια οι δικοι μου κ εμεινε η μαμα σ εμας κ βοηθαει σε ολα! Ευτυχως μας εδωσαν πολλα κορμακια, φορμακια, σελτεδακια κ γνκως πολλα χρησιμα πραγματα κ μπαινει το ενα πλυντηριο μετα το αλλο!! Αλλα δε μπορω ν κανω κ πολλα κ μου φωναζουν συνεχεια οταν σηκωνομαι ν βοηθησω σε κατι γτ φοβουνται συζυγος κ μαμα μη γεννησω προωρα... Τωρα ειμαι σε φαση ετοιμασιας της βαλιτσας του μαιευτηριου, παρηγγειλα νυχτικα θηλασμου, θελω ν παρω κ κρεμα γ τις θηλες κ να συγκεντρωσω τα πραγματα γ τα μικρουλια..
    • Απόλυτα κατανοητός ο φόβος σου αλλά όλα είναι καλά κ στις εξετάσεις σου, ίσως ήταν απλά θέμα χρόνου να έρθει άλλο ένα μωράκι που θα μείνει. Και θα είναι αυτό! Όλα θα πάνε καλά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...