Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 169
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,θεοωδωσιαδου,3ευτυχισμενη,λενα,tesh,jovanna,kikitsa22,minou,ελενη χ,κατρινα,marina l,valentinagiannis,Wendy,zouzounitsa,mikroulaxristos,ελενησαμλι(χαλια το εγραψα?!),bikxar,irene,alexdim,σωσω και αλλες πολλες που οχι δεν θυμαμαι αλλα κουραστηκα να γραφω!

λοιπον οποια ξεχασα θα ηθελα να μου κανει παραπονα για να την προσθεσω συντομα!σας αγαπω!!!!πολυ!χιχιχ

τα φιλια και την αγαπη μου

Αν εννοείς εμένα... :blush::blush::blush::blush: σ' ευχαριστώ πάαααρα πολύ... :side::side::side::side:

Δημοσίευση

σας ευχαριστω ρε κοριτσια τριε και μαμα χηνα που θελετε να με γνωρισετε.....και οτι προκυψει..

εγω δε λεω γιατι θα ξεχασω κανεναν..αλλα 1 που το ανεφερα θελω να γνωρισω ολα τα κοριτσια απο τις οκτωβριανες μανουλες,chrysoula,αλεκα,δημητρακι,καλυψω, ελενη σκ,μαρακι 78, βαγκμαν, μαρκερ , μπεμπακοσ στα αγγλικα(βΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ).

εννοειται τη σαυροπιγκουιν,οχι τοσο αυτην ,οσο το παιδι της,

την τονια χρηστος, την τρις, τη λενΑ θεσ,και πολλες αλλες που δε μου ρχονται.

επισης

την κορη του γειτονα απο απεναντι γιατι κανει ωραια φαγητα, τον τερκενλη να μου δωσει τη συνταγη για τα τσουρεκια, το μιχαλη ρακιτζη γιατι γουσταρω,τον τιμ βαρτον το σκηνοθετη να τον ρωτησω αν εχει κανενα παιδι ελευθερο.

τελος 8α ηθελα να γνωριζω την παρισ χιλτον και την κερασω....1 μπουκετο...τριανταφυλλαα καλε..

Δημοσίευση

Αααχχχ και εγώ θα ήθελα να γνωρισω τον George Clooney.

Να πάμε να διαδηλώσουμε μαζί

"ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝ_Ι_ΟΙ".

Αααχ ότι θυμάμαι χαίρομαι. :silly: :silly: :silly: :silly:

Ποιος είναι ο τερκενλης;;; :dry::dry::dry::dry:

Δημοσίευση

παιδι μου πως λεγεται αυτος ο γερμανος που μου εχει παρει τα μυαλα?

αλτσχαιμερ!

εννοειτε οτι το σαυροπιγκουνακι θελω οπως κ δηποτε να το γνωρισω!επισης την μπεμπουλη που εχει ενα υπεροχο παιδακι κ την θαυμαζω

ναι ναι ιρενε εσενα λεω!καλε μην κοκκινιζεις ντρεπομαι!!!!χιχι

η σωσω εχει απο τις πιο τελειες φωτος!

Δημοσίευση

Σωσω εχω ξαδελφη που δουλευει στον τερκενλη...και που ειπε οτι κα να μου δοσει την συνταγη...τετοιο δενθα το κανω..βαζουμ μεσα ενα υλυκο που κανεις δεν ξερει τι ειναι γιατι το φερνουν σε διαφανα σακουλακια και το βρισκουν μονο σε προμυθευτες ζαχαροπλαστειων και το κανουν ειδι8κη παραγγελια...κλαψ..και ξερεις ποσο χαρηκα οταν πηγε να δουλεψει εκει..ειπα ΩΠΑ...τωρα θα φτιαχνω και εγω τετοια τσουρεκια!!!

Δημοσίευση

panayiota O Τερκενλής έχει αλυσίδα ζαχαροπλαστείων στη θεσ/νικη.

Αλλά τα τσουρέκια της μαμάς μου είναι πολύύύύύύ καλύτερα!

Απο τον Τερκενλή μου αρέσει το βιενέζικο! (σαν κρουασαν ζαχαρωμενο με βουτυρο κ καρύδια)

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

καλεεεε ποτε το ανοιξατε το θεμα?εγω κοιμομουν!

ενα ευχαριστω σε οσες με ανεφεραν!ενα ευχαριστω στη μαμα μου,στον μπαμπα μου και στον αδερφο μου!χαχαχαχα

χωρις πλακα τωρα και χωρις παρεξηγησεις....θελω να γνωρισω την....Νελλυ!χαχαχαχα

σοβαρα θα ηθελα να γνωρισω τις εξης:ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ,θεοωδωσιαδου,3ευτυχισμενη,λενα,tesh,jovanna,kikitsa22,minou,ελενη χ,κατρινα,marina l,valentinagiannis,Wendy,zouzounitsa,mikroulaxristos,ελενησαμλι(χαλια το εγραψα?!),bikxar,irene,alexdim,σωσω και αλλες πολλες που οχι δεν θυμαμαι αλλα κουραστηκα να γραφω!μπα νομιζω ολες θελω να σας γνωρισω και νιωθω χαζη που δεν το εχω κανει ακομη!πραγματικα εχω χασει ευκαιριες που λετε να συναντηθουμε διοτι καποιες φορες ντρεπομαι αλλες φορες λεω τι να παω να κανω θα νιωθω μονη και ασχετη μεσα στις μαμαδες!αλλα το κορυφαιο ηταν τη πρωτη φορα που ειδα οτι κανετε συναντηση...ημουν εγκυος τοτε και λεω:και αν ειναι τιποτα ανωμαλοι!χαχαχαχαχαχαχατοτε δεν εμπαινα στο φορουμ πολυ,πιο πολυ στις σελιδες με τα αρθρα!αχ θα σας γνωρισω ολες!

ποιαν αλλη να γνωρισω????τη ζαχαρενια δεν την λεω!ακου εκει να εχει τετοιο φαν κλαμπ...μηπως να μας βγαλει αυτη εξω να την γνωρισουμε ολες που θελουμε?καττσε να ανοιξουμε θεμα:ποια θελει να γνωρισει τη ζαχαρενια και γιατι!(αυτη που θα εχει τον καλυτερο λογο θα κερδισει ενα γευμα με την αγαπημενη μας φιλη)

λοιπον οποια ξεχασα θα ηθελα να μου κανει παραπονα για να την προσθεσω συντομα!σας αγαπω!!!!πολυ!χιχιχ

τα φιλια και την αγαπη μου

muchos besos amiga :kiss:

Δημοσίευση

muchos besos mi querido amor!

mucha salud a ti y atu bella familia!

te deseo mucha ruerte en tu vida y mucho amor en tu corason!

αχ τα ειπα και ξεσκασα λιγακι!

κυκλοφορει μια ξενιτεμενη στον αγιο δομινικο!τι κανει εκει?αχ αντε να παω να δω τον μπαμπακα μου κ εγω!!χαχαχαχα

συνταγη για τσουρεκια ακουω και θα με πιασουν λιγουρες και δε μπορω να δικαιολογησω και το λογο!τι θα πω ανεμογκαστρη?χαχαχαχα

Δημοσίευση

bell έγραψε:

mama_xina έγραψε:

Ναι; παραακαλώ;[/quote:y5ju4p9f]

Νομίζω σου στελνει φιλάκια,χαιρετισματα και υγεια στην όμορφη οικογενεια σου

και σου ευχεται "κατι" για τη ζωη σου και πολύ αγαπη στην καρδια σου.

Αααχχχ γιατι σταματησα τα Ισπανικα;;; :(:( Απιστευτη γλώσσα.

Αυτός ο κυριος με τα τσουρεκια γιατι δεν είναι και στην Αθηνα;;; :angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

muchos besos mi querido amor!

mucha salud a ti y atu bella familia!

te deseo mucha ruerte en tu vida y mucho amor en tu corason!

αχ τα ειπα και ξεσκασα λιγακι!

κυκλοφορει μια ξενιτεμενη στον αγιο δομινικο!τι κανει εκει?αχ αντε να παω να δω τον μπαμπακα μου κ εγω!!χαχαχαχα

συνταγη για τσουρεκια ακουω και θα με πιασουν λιγουρες και δε μπορω να δικαιολογησω και το λογο!τι θα πω ανεμογκαστρη?χαχαχαχα

gracias

te deseo mucha suerte y ati

mucha felisidad y todo el malo lo dejas atras...

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Irene1 έγραψε:

Ευχαριστώ Ειρηνάκι μου. Πάσχα ερχεται και κάτι μου λεει ότι θα τον επισκευτώ τον κύριο.[/quote:6mf9fxrc]

Ασε γιατί δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις...εννοείται ότι το σοκολατένιο είναι το καλύτερο έχει και με γέμιση κάστανο!!! Αστα κόλαση!!! Νομίζω ότι έχει και στην Κηφισίας στο Μαρούσι.

Καμμία από βόρεια προάστια δεν υπάρχει να μας δώσει δ/νσεις...

Δημοσίευση

κοριτσια μου ευχαριστω πολυ τις ζουζουνες που θελουν να με γνωρισουν :kiss::kiss::kiss::kiss: και αυτες που δε θελουν θα με γνωρισουν οπως και να εχει :P:P:P:P:P:P:P:P μη τσατιστω τωρα και προβώ σε καμια ανάλυση ψυχολογική :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: φιλια σε ολες

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Κορίτσια η τύχη δεν είναι suerte????

Πω πω ξέχασα και αυτα που ήξερα.

Ραμοναααα θέλω ιδιαιτερα.Και εσύ μαμα του Χαρη αλλα είσαι στη Χαλκιδα νομιζω ε;;;

οχι πειραια...

ναι suerte ειναι τυχη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...