Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εμένα η αδυναμία μου είναι antroula αλλά μένει Θεσσαλονίκη :(;)

Θα ήθελα όμως να γνωρίσω οπωσδήποτε την aggeliki 30, την denim, την cecilia, την lena_thess, την mpempoula16, την marianda, την molly και ... δεν θυμάμαι αλλά σίγουρα κάποιες ξεχνάω... Θα επανέλθω... :kiss:

• Απαντήσεις 169
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Ααα εγώ δεν τολμάω να πω γιατί με το αιζενχαουερ που με δέρνει θα ξεχάσω πολύυυ κόσμο. Ούτε το δικό μου ψευδώνυμο δε θυμάμαι (που λέει ο λόγος)... :dry::blush::blink::kiss::kiss::S

Βρε παπάκι αλτσχαιμερ δεν λέγεται ή το ξέχασες κι αυτό?? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :huh::huh::huh:

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

καλε εμενα δε θελει να με γνωρισει καμια????? :P:P:P

Ορίστε.. Είδες κι έλεγα ότι θα ξεχάσω... Κι εσένα Franita θελω να σε γνωρίσω... Σε θεωρώ πολύ δυναμική, διαβάζω συνεχώς ότι πας ταξίδια με το μωρό, βγαίνεις πάντα με το μωρό όπου και να πας με μεγάλη ευκολία, θα συναντήσεις τον άντρα σου σε κάποια χώρα που δεν θυμάμαι... :blush: και όλα αυτά με το μωρό. Εγώ μάλλον ούτε τα μισά δεν θα μπορούσα να κάνω...

Δημοσίευση

Α Ρε συμπεθερα...μ'αρεσουν τα θεματα σου.

Περα απο κοριτσια που ηδη εχω γνωρησει θα ηθελα να γνωρισω φυσικα την Ντενη.μουτσ μουτσ!!

μετα και οχι απαραιτητα με ευτην την σειρα, την Φρανητα την Ευη, την ΑθηναΚ, την Αργη, το ποντικομαρακι, την papaki70, την Αφροδιτη, την Μπεμπουλης, την Παναγιωτα την lovie, την Anastacia, την Νινακη 1, την mamoli( γατα με πεταλα), την τρισευτυχισμη την Lucky...αν ξεχασα καμια θα επανελθω...

Εγω νομιζω παντωςοπτι η papak70 καλα το ειπε...χιχιχιχ μρια το πιασα!!!!

Την λαλα ναι θα ηθελα να την γνωρισω για να την πριξω και face to face δεν φτανει που την πριζω στο τσατ.χιχιχιχι

Δημοσίευση

Εγώ πάλι θέλω να γνωρίσω την Ανδριαννή και την Βούλα!

Την Kleoxx, την Konstans και την Αρτεμη!

Οοοοολα τα κορίτσια από την εξωσωματική...

Ααααα και τη Ζαχά...και τη Λιμπερτυ...και την συνονόματη IreneValadia και τη Χελονίτσα και την Αβα και τη Bell και th LENA και.....και....

Κάποια βέβαια κοριτσάκια άλλα ήδη τα γνωρίζω (ξέρουν αυτές)...ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ!!!

Δημοσίευση

Είπα και εγώ... εμενα δεν θέλει καμία να με γνωρίσει? (κλάψ)

Σεσίλια ευχαριστώ!

Και εγώ θέλω να σε γνωρίσω!

Επίσης θέλω να γνωρίσω...

Αναστασία τραγουδιάρα! Θούληηηηη, Lovie... και τις υπόλοιπες βυζονύχτισσες και βέβαια τη καθηγήτρια.... Λάλα

Επίσης και τη Φρανίτα γιατι τα λέει έξω απ' τα δόντια!

Α θέλω να γνωρίσω και την Ελένη (Καντινού)!

Και βέβαια τη Ζαχαρένια......που χάθηκες καλέεεεεεεεεεεε????

Δημοσίευση

Irene1 έγραψε:

Ααααα και τη Ζαχά...και τη Λιμπερτυ...και την συνονόματη IreneValadia και τη Χελονίτσα και την Αβα και τη Bell και th LENA και.....και....

Κάποια βέβαια κοριτσάκια άλλα ήδη τα γνωρίζω (ξέρουν αυτές)...ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ!!![/quotε]

Εγώ τώρα συκγηνήθηκα!!!!

Δημοσίευση

Irene1 έγραψε:

Κάποια βέβαια κοριτσάκια άλλα ήδη τα γνωρίζω (ξέρουν αυτές)...ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ ΜΟΥΤΣ!!!

εγώ τώρα συγκινήθηκα! και θα ήθελα όταν επαναπατριστούμε να κάνουμε μια συναντηση στην Αθήνα! Το καλοκαίρι ανεβαίονουμε !

Δημοσίευση

εγω να πω την αληθεια μου επειδη τρελενομαι για μελαχροινους ανθρωπους και τους θεωρω σοκολατενιους θα ηθελα παααααρα πολυ να γνωρισω την mama xina !! και οσες περισοτερες μπορω απο δω μεσα !!! δεν ξερω περα απο την εμφανιση της που ειναι πολυ ομορφη και εχει τελεια χρωματα μου αρεσουν τα θεματα που εχει ανοιξει κατα καιρους !! mama xina θα σε ξαναψηφισω τωρα xaxaxa ( μην ζηλευεται οι αλλες κοπελες δεν εχω κατι με καμια σας !! ) ειμαι λιγο διαστημα εδω και δεν εχω προμαβει να αποκτησω συμπαθειες οταν θα γινει αυτο θα σας πω ποιες αλλες κοπελες θελω να γνωρισω

Δημοσίευση

Emena kamia e? Mallon epeidh eimai makria... :(

Egw thelw poly na gnwrisw thn Thouli,Voula,Ifigeneia,Franita,Lena sin,

Lovie,Happyland,Moussa,Afrodith,Marianda kai vevaia thn sympetheroula mou thn Magdad kai oooola ta koritsia pou milame syxna sto facebook! Sigoura ksexnaw polles.Tha epanelthw! :kiss::kiss:

Epishs se liges meres tha gnwrisw thn Marga pou milame edw kai 2 xronia sxedon sto mammyland,fb,msn!! Erxonte me ton antra ths kai thn mikrh tous Anovero gia thn ekthesh!! Anypomonw filenada!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...