Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΛΕΒΑΡΗ - ΜΑΡΤΗ 2010 !!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τον αντρα μου τον λενε στο επιθετο Φουντα και ολοι φωναζουν την μπεμπουλα μας φουντιτσα οποτε εγραψα στο προσκλητηριο:

Ειμαι μια γλυκια κουκλιτσα

που ολοι με φωναζουνε φουντιτσα

μα η νονα μου θα τους τη σκασει

και το ονομα μου θα αλλαξει!

Ελπιζω να ειναι ωραια και να σας αρεσει!!!!

Φιλακια πολλα περιμενω την γνωμη σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια μου σ'ευχαριστουμε για τις ευχουλες!

η μπομπονιερα-προσκλητηριο ειναι παρα πολυ ωραια! φυσικα τα χρωματα "χανουν" την ποιοτητα τους λογω διαδυκτιου αλλα ειναι τελεια!!!

αντε με το καλο!

η ωρα η καλη!!!!!!

πανω στην πεταλουδα,... αν θες μπορεις να προσθεσεις glitter!!!

kalispera manoules!

pigame simera to apogema stin paidiatron kai kaname embolio.

ton brike mia xara psilosame , pigame stous 65 pontous kai 6580gr.

Haroullini perastika sas, ase ki ego to exo sxedon oli mera to klimatistiko kai fobamai alla den exo epilogi o mikros allios brazei!

stasa poli oraia i mpomponiera me to kalo i baptisi

tzenaki kouklos o gios sou na sou zisei

polla filakia sta morakia sas kai eidika sti mpouzoukobia :laugh:

Αναστασια μου μπορεις να βαλεις 2 χρωματα glitter(οχι περισσοτερα γιατι θα ειναι....) πχ λιλα και ασημενιο.... το ενα χρωμα να το βαλεις ως περιγραμμα της πεταλουδας και το αλλο μεγαλους κυκλους στα φτερα..... καταλαβες τι εννοω ε?

Ελινακκι μια χαρουλα τα κιλα και υψος σας!

ευτυχως η Ναγια μας ειναι καλυτερα.... και ηδη της περασε.... σχεδον εντελως!

φιλια σε ολες!

kalispera manoules!

afti ti fora apo to embolio mas epiase piretos 38 kai kati opote dokimasame to ntepon , akoma de mas exei pesei teleios. mallon ftaiei to gegonos oti mou exei meio8ei to gala kai tou dino arketo xeno. proigoumena 2 embolia de mas eixan peiraxei pou 8ilaze arketa o bebis. ksanapiasa to 8ilastro alla de bgazo arketo.

haroullini xairomai pou i nagia einai kalitera.

Polla filia se oles !

haroullini me tis froutokremes trome arketa exei polu gelio to despoinaki!tora molis koimithike kai eipa na do ti kanete mias kai ayrio einai sabbato kai tha einai kai o mpampas spiti na tantepsei tin mpouzoukobia mou!hehehehe stasa mich teleies oi mpoumpounieres- prosklitiria!ax koritsia o foto grafos mou eipe meta tis 15 aygoustou na pao gia ta prosklitiria eipame na einai kleisti i baftisi alla mou oi kontinoi sugeneis einai 300!fantasteite sto gamo eixame kalesei 1000 atoma!moudiase i masela mou na filao kalesmenous...hahahaha(eixa xsenixtisei tin proigoumeni)elinaki koukli to moraki sou!ti magoulakia gia tsimpimatakia einai ayta!!ftou ftou!oso gia to gala pou les ki ego stereyw siga siga...kai tora pou arxisame kai tis kremes..xeirotera!den peirazei oti kaname kaname pia!oso gia ton pireto kai emena mou ekane prin mia ebdomada xoris embolio ki o giatros mou eipe oti mporei na einai kai logw zestis!eipe na tin kano mpanakia otan exei zesti!tis edwsa ntepon kai epese amesws!filakia sta morakia sas korisia kalo sabatokiriako!!!!!!!!

ετσι στα γρηγορα,,,

ελινακι κανε στο μωρο σου κρυα μπανακια.... οχι εντελως κρυα... χλιαρο νερο και παλι πεφτει ο πυρετος!

Ιωαννα μου στο δικο μου γαμο ειχαμε καλεσμενους 4 χιλιαδες περιπου!!! εμενα να εβλεπες την μασελα μου πως εγινε,.... αλλα και το χερι..... απο τις χειραψιες..... οι 4 χιλιαδες ατομα, ητανε για χαιρετισμα με καναπεδακια, σε ξενοδοχειο.... οι 300 ητανε για φαγητο αργοτερα το βραδυ στο ξενοδοχειο...

τωρα στη βαφτιση, κανουν οοοο,τι θελουν οι γονεις του μωρου!!!!!!!

ειπαμε να το κανουμε στενοτατα... οποτε και θα ειμαστε γυρω στα 100 ατομα!

ο πυρετος εχει φυσικα σχεση με την ζεστη! μπανακια και παλι μπανακια!!!

φιλιααααααααα

haroullini 4000 atoma??!!!, mono ta prosklitiria na grapseis :P

O piretos mas epese amesos to sabbatokiriako kaname boltoules, ola kala.

efxaristo haroullini kai gai gia tis simboules!

gai ego skeftomai na min polikaleso siggeneis. To moraki sti photo den einai diko mou einai tis tzenis!!

kremes arxizoume sto telos tou mina.

filakia!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Τι κανετε; Μπαίνω στα γρήγορα γιατί ξυπνησε το αντράκι μου από το μισάωρο του και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω και να σας πω τα δικά μας! Θα ξαναμπω το απόγευμα.

Φιλάκια πολλά! :kiss:

Καλησπερα στα ομορφα κοριτσια!!!

Σαββατοκυριακο πηγαμε στο χωριο του αντρα μου που ειναι στο βουνο και απολαυσαμε υπνο!!! Δυο κουβερτες και χειμωνιατικες πιτζαμες!!! Υπεροχα ηταν αλλα απο εχθες το βραδυ παλι στη ζεστη!!! Υπομονη μεχρι την Παρασκευη που θα φυγουμε για μια εβδομαδα!!! 4 μερες χαλκιδικη και μετα αλλες 5 στη Λεπτοκαρυα!!! Θα απολαυσει και ο αντρουλης μου την μπεμπουλα μας!!!

Εμας οι καλεσμενοι στη βαπτιση ειναι γυρω στους 200!!! Απλα ειναι μονο στην εκκλησια. Τραπεζι θα κανουμε μονο στην οικογενεια (γονεις,αδερφια) και τους νονους! 20 ατομα θα ειμαστε!!!!

Χαρα μου πραγματικα εχεις ταλεντο!!! Καταπληκτικη η ιδεα σου! Θα παω το απογευμα στο κεντρο οποτε θα παω να βρω! Φιλακια και στη γλυκια σου Ναγια που εγινε γρηγορα καλα το αστερακι μας!!!

Ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια για τις μπομπονιερες!!!

Φιλακια σε ολη τη παρεα!!!

Καλησπέρα φιλενάδες.........

τι κάνετε? εμείς καλά είμαστε, μεγαλώνουμε...

την προηγούμενη εβδομάδα φιλενάδες δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά, μου την είχε δώσει...αφήστε τα...έδιωξαν κ τον άντρα μου από τη δουλειά κ έγινα περισσότερο χάλια...ανησυχώ πως θα τα βγάζουμε πέρα από εδώ κ μπρός...πρίν είμασταν δύο άτομα με δυο μισθούς κ τώρα τρία με έναν..πάνω α όλα υγεία κ έχει ο Θεός κάτι θα βρεθεί...

με αυτά κ με αυτά όμως θα πέσουν περικοπές στη βάπτιση. Λέω να μην κάνω τραπέζι. Αυτη΄η την άλλη εβδομάδα θα πάω στον παπά να κλείσω ημερομηνία.

Εφη μου χάρηκα πάρα πολύ!!! Μας έλειψες!!! ο Δημήτρης κούκλος!!!

Κ εμείς την επόμενη φορά που θα πάμε στη γιατρό δηλ. 15-20/08 θα ξεκινήσουμε κ κρέμες μας είπε. θα έχουν πολύ γέλιο στην αρχή φαντάζομαι.

Χαρά περαστικά στη Νάγια...χάτηκα που πέρασαν οι εμετοί...

Πόπη άντε κοντεύει η μεγάλη μέρα....

Ιωάννα μια χαρά έφαγε το Δεσποινάκι γάλα μην ανησυχείς...

Τζενάκι τεράστιος ο Γιάννος φτου φτου, καλέ τι τον ταίζεις?

stasa_mich κ elinakki κ όλα τα κορίτσια καλές διακοπές κ καλά μπάνια!!!

geia sas koritsakia moy ekana kapies meres na mpw giati me ksanaepiase h loxeia katathlipsh den anteksa phra ton antra moy kai phgame se enan idiko mhhsame kai moy eipe epeigontos diakopes monh mas xoris to gianno moy :( eimai moy eipe se poly elafria morfh katathlipsoylas alla ok mia xara tha pane ola, phgame mexri thn plaka gia kafe ksefiga arketa ton mikro ton eixe h pethera moy.

stasa_mich wraia ta prosklhthria mpoympoynieres alla symfono me xara na baleis kai gklinter:) ante me to kallo

KONNA einai diskoles epoxes ontos den einai oti kalhtero poy edioksan ton antra soy alla kane to stayro sou koita to mpoympoykaki sou poy exeis kai pare dhnamh kai na exeis pisth kai na deis pws kanenas den xanete oso gia ti vaptisi pystevw einai ena apo ta megalhtera mystyria poy thelei na einai apla kai lhta :) oso gia to gianno moy pinei allo froyto xaxa :laugh: :laugh:

xara moy xarhka gia thn mikrh prigkiohsa poy einai kala dwsteis polla filakia :kiss::kiss::kiss: 4000 popo mprayo sto koyragio soy egw eixa 1500 kalesm ka ita epeksa ,ta dakthla moy eixan pseytoplhgothn apo thn vera

twra sthn vaptisi tha kalesw 300 atoma

gai onton to moraki einai diko moy :lol: na se kala gia ta omorfa logakia soy

popi den mphkes ante perimenoyme nea soy gia ths etoimasies :) ola etoima esy pws aisthanesai?

lamprini, antropaki logika eiste sta eksoxika sas aaa tyzxeres kala na perasete :cheer:

kalispera koritsia!

brikame me ti nona fantastika baptistika kai ta pirame, paei ki afto!

8elo na moiraso siga siga ta prosklitiria alla oloi 8a einai exafanismenoi logo diakopon!Den einai efkolo kai me to moro na girizo apo spiti se spiti kai i a8ina einai xaos stis apostaseis. To kalo einai oti exei figei o kosmos kai einai pio efkolo na trexo gia douleies!

8a anevei leei i 8ermokrasia apo avrio , na doume pou 8a paei. To exo tsakisei to moro sto aircondition eidika ti nixta, ti na kanoume!

konna lipamai pou o antras sou exase ti douleia tou , einai pragmatika diskoles oi epoxes. Pantos gia ti baptisi , mi stenaxoriesai kane ta aparaitita, to moro den katalabainei apo trapezia i politeleies, mono tin agapi sas 8elei kai galataki kai kamia kremoula :lol:

stasa kales diakopes

tzenaki den einai kako na diaskedazete kai ligo monoi sas

polla filakia se oles

Κουκλιτσες μου Καλημερα!!!

Αυριο το πρωι μολις ξυπνησει ο Μαρακι μου φευγουμε για διακοπουλες!!!!! Οποτε σημερα θα τρεχω να μαζεψω πραγματα και να καθαρισω το σπιτι και δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναμπω! Για αυτο πολλα φιλακια σε ολες σας και στα ζουζουνακια σας. Καλες διακοπες σε οσες πανε και υπομονη σε οσες μεινουν στη ζεστη...θα κανω βουτιες για ολες σας!!!

Κοννα μου στεναχωρηθηκα πολυ με τα νεα του αντρουλη σου...καλο κουραγιο και να δεις που συντομα θα βρει δουλιτσα..ο Θεος εχει για ολους!

Ελινακη μου κουραγιο με τη ζεστη...θα κανω μια εξτρα βουτια για εσενα!!!

Τζενακι ελπιζω να γινεις γρηγορα τελεια! Το εχουμε ολοι μας αναγκη να μεινουμε λιγο μονοι σας ζευγαρι. Και εμεις το καναμε ενα σκ. Μας ελειπε βεβαια η μπουμπου μας αλλα ηταν υπεροχα γιατι χαλαρωσαμε αρκετα!

Φιλακια σε ολες! Τα λεμε στις 22-23 Αυγουστου!!!

γεια σας κοριτσια, τι νεακια?

τωρα καθησα να διαβασω τα νεα σας!

Ελινακι ολα οκ? στειλε τα προσκλητηρια με το ταχυδρομειο, αφου μιλησεις πρωτα στο τηλ μαζι τους βεβαια!

Στασα ωραιες οι βολτουλες-εξορμησεις και ειδικα οι διακοπες!

στην χαλκιδικη οι θαλασσες δεν ειναι γεματες τσουχτρες? παντου?

καλη διασκεδαση και καλα μπανακια!

οσο για τις ιδεες, κανω γενικα διαφορες κατασκευες...

τα προσκλητηρια εγω θα τα φτιαξω.... εχω κατι στο μυαλο αλλα οχι το τελικο βεβαια, ουτε εκατσα να δοκιμασω,... εχω χρονο μπροστα μου!

ο,τι αλλο θες με ρωτας! ;)

εδω περα με την βαφτιση, ολους οσους καλεσεις στην εκκλησια επιβαλλεται αυστηρως, και εννοειται και ειναι δεδομενο πως θα ειναι και στο τραπεζι.... ετσι ειναι το εθιμο...

ειπαμε να το κανουμε πολυ στενα, και θα ειμαστε γυρω στα 100 ατομα

επισης, στο εθιμο αυτο το καλεσμα το κανουν φυσικα μονο οι γονεις του μωρου (αντε να καλεσει και η νονα μερικα δικα της ατομα) και δεν πεφτει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος στο καλεσμα στις γιαγιαδες-παππουδες!

και ειμαι ενθουσιασμενη για αυτο!!!!....οποτε και δεν θα καλεσω εναν θειο που μου την σπαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry::angry::angry:

γιουπιιιιιιιιιιιι!!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

(σε αντιθεση με τον γαμο που πεφτει λογος στους γονεις για το καλεσμα)....

Κοννα μου υπομονη και κατι θα βρεθει για τον αντρουλη σου! σιγουρα ειστε σε μεταβατικη φαση.... πηγες και συ πισω στη δουλεια.... υπομονη!!! κουραγιο!!!

οσο για την βαφτιση, πιστευω πως οσο πιο λιτη ειναι η διακοσμηση τοσο πιο ωραια!

ασε που πλεον ολα τα βρισκεις στο τζαμπο και στο ικεα! δεν ξερω εδω περα αν στο τζαμπο εχει για διακοσμηση... θα το ψαξω κι αυτο!

Τζενακι1 υπομονη και ολα θα πανε καλα! διακοπουλες χρειαζεσαι,... να ξεσκασεις και ολα θα περασουνε! μην ανησυχεις για τιποτα!

κουκλος ο γιαννος σου!!!

αντε τα λεμε!

φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!1

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πως είστε όλες; Εμείς ζεσταινόμαστε απίστευτα πολύ! Δεν μπήκα από προχθές γιατί δεν ήμουν πολύ καλά. Ακόμα δεν είμαι αλλά μου λείψατε!

Εμείς το Σαβ/κο πήγαμε Θάσο μόνοι μας, είχαμε το μωρό στη μαμά μου. Ήταν οι κουμπάροι μας εκεί και πήγαμε να χαλαρώσουμε. Ωραία ήταν. Μας έλειψε ο μπεμπούλης βέβαια αλλά το χρειαζόμασταν. Αισθάνομαι πολύ down και πιεσμένη… και μόνη! Δεν είμαι καλά! :(

Χθες κάναμε εμβόλιο!! Είμαστε 6.970 και 67 εκ. Δεν έκανε πυρετό ούτε έχει γκρίνια μέχρι στιγμής. Σήμερα γινόμαστε 5 μηνών!!! Το απόγευμα θα φάμε την πρώτη μας κρεμούλα!!! :woohoo: Είναι πολύ καλό παιδί, συνέχεια μιλάει και τριρίζει, βήχει φυσικά όταν δεν του δίνουμε σημασία και μόλις του μιλάμε σταματάει! Είναι πολύ πονηρά τελικά! Τώρα θα καθόμαστε και στον καναπέ με μαξιλάρια για στήριγμα!

Έφη κούκλος ο γιος σου! Χάρηκα που όλα πάνε καλύτερα τώρα. Να τον χαίρεσαι!

Στάσα πολύ όμορφες οι μπομπονιέρες σας!! Άντε με το καλό να γίνει η βάφτισή σας! Καλές διακοπές πάλι!!! Τυχερή!

Ιωάννα το Δεσποινάκι νυχτόβια σας βγήκε εεε;;;

ΚΟΝΝΑ μου στεναχωρήθηκα γι’αυτό που σας έτυχε με τη δουλειά του άντρα σου αλλά έχε πίστη και όλα θα πάνε καλά. Κάτι θα βρεθεί, δεν μπορεί.

Τζενάκι γιατί δεν ήσουν καλά μωρέ; Τέτοιον άντρακλα έχεις δίπλα σου!!! Ελπίζω να είναι μια φάση απλά και να περάσει γρήγορα. Ο Γιάννος σου είναι τεραστιος! Και κούκλος φυσικά! Πραγματικός άντρας!!

Χαρά το καλυτερο είναι να έχεις άτομα που πραγματικά θες, και στη βάφτιση και στο γάμο. Δυστυχώς οι υποχρεώσεις όμως δεν μας το επιτρέπουν πάντα αυτό.

Μου ήρθε και περίοδος για 3η φορά και με τέτοια ζέστη δεν το αντέχω, ξεσυνήθισα!!

Σας φιλώ, ίσως μπω αργότερα. :kiss::kiss::kiss:

Κορίτσια μου γλυκά ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ φοβερά! Είμασταν στο σπίτι μας στο νησάκι και δεν κατάφερα να μπώ να σας διαβάσω τόσες μέρες αλλά υπόσχομαι ότι θα διαβάσω όλα τα νέα σας αυτές τις μέρες που μπορώ! Εν τω μεταξύ να σας πώ ότι σήμερα ξεμύτισε το πρώτο μας δοντάκι..γι'αυτό είχε και λίγο γκρίνια αυτά τα βράδυα..Κατά τ'άλλα ακόμα θηλάζω αποκλειστικά αλλά αντικαταστήσαμε το δεύτερο γεύμα με φρούτα (αχλάδι-μπανάνα στο μπλέντερ) το οποίο πολύ αρέσει στο Δημήτρη μου. Τώρα προσπαθούμε και για λαχανικά το απόγευμα αλλά ακόμα δεν τα δέχεται..θα το παλέψουμε όμως γιατί δεν θέλουμε να δώσουμε ρυζάλευρο βανίλια λόγω ζάχαρης. Το μοναδικό μας πρόβλημα είναι ότι δεν παίρνει ακόμα μπιμπερό με τίποτα..δηλαδή του βάζω το κατεψυγμένο γάλα που έχω στο μπιμπερό και δεν το παίρνει..άντε να πιεί λιγάκι νερό..μήπως σκέφτεστε κάποιο κόλπο?

Σας υπόσχομαι να διαβάσω όλα σας τα νέα και να ξαναμπώ στη παρεούλα μας!

geia sas koritsia!emeis akoma edo den exoume koimithei!den koimamai to0ra pia ta bradia!!!!afieromeno stis niktobies mamades kai sta morakia tous!tzenaki mallon mperdeytika tis proalles me tin foto!sorry kala milame teleio to frudi!mou bgazei antriliki o giokas sou!ftou ftou na ton xeresai!adriani kalos irthes stin parea mas pali!filia se oles koritsia!distyxws foto den katafera na balo molis brw ligo xrono tha prospathisw filakia se sas kai ta ninakia sas!mats mouts!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
    • Ωω μικρούλα μικρούλα! Μπράβο, αφού ήξερες τι θέλεις!! Εγώ στα 26 ήμουν παιδάκι εντελώς ακόμη, όχι να φροντίσω άλλον άνθρωπο 😀 Εγώ 34 πήγα τώρα!  Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις αμέσως άλλο παιδί, προλαβαίνεις άνετα με διαλείμματα να κάνεις και τα άλλα 4 που θες! Άσε που αν έχουν διαφορά, τα μεγάλα μετά θα σε βοηθάνε με τα μικρότερα 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...