Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΛΕΒΑΡΗ - ΜΑΡΤΗ 2010 !!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

geia sas koritsakia moy , megalonoyne ta mpoympoykia mas :) emeis pantos den phgame diakopes alla kanoyme voltoyles arketes

telika kleisame thn vaptisi thn hmera poy exw genethlia 31/10 kai malista thn wra poy gennhthika 11:30 to meshmeri :) meta tha kanoyme deksiosh kai den exw epiloges aerketes sthn salamina kaI EKEI POY DIALEKSAME einai tsoykterh h timoyla toy kai skeytomaste na miosoyme toys kalesmenoys giati mazevomastan arketoytsikh . klhsame kai fotografo opoy sthn salamina einai okalhteros tha to kanoyme psifiako to almpoym :) den exw koitaksei mpoumpoynieres kai prosklhthria.

to mono provlhma poy exw einai ston ena nono apo toys dyo poy tha vaptisoyne ton mikro giati ton aygoysto tha kanei politiko gamo logo egkymosynhs ths kopelas kai meta exoyn skeyth na kanoyne gamo thriskeytiko mazi me thn vaptisi kai o iereas moy eipe oti den mporei na vaptisi ton mikro giaTI APARNIETAI ENA APO TA 7 MYSTIRIA esys to kserate ayto? kata ta alla eimaste mia xara

lamprinoyla moy na xeresai thn koroyla soy :) salamina den moy hrthes kala kala :kiss::kiss:

xara moy oxi den phgame diakopoyles alla den phrazei toy xronoy opws eipame me ton antroylh moy mazi me ton gianakh tha toys dosoyme na katalavei

Mia poy tha exoyme to idio thema sthn vaptisi sths pedikes mpomponieres ti exeis skeyti na kaneis ? vohthnseme :)

popi moy zhgonh h megalh wra ola etoima ax xeromai poly tha eise dipla eytixhsmenh :)

elinakki kalos ghrisate apo ths diakopes sas

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!

χαρηκα που μπηκατε και γραψατε.... μου λειψατε καλε!!!

ποσο θα'θελα να βρεθομασταν να τα πουμε απο κοντα....

εχει τοοοοοοσο καιρο που μιλαμε...........

Ποπη μου μπραβο στον μικρουλη σου που ειναι φρονιμος.... οσο μεγαλωνουνε αλλαζουνε!

οσο για την γκρινια για το φαγητο.... και μενα ετσι εκανε... γιατι πεινουσε βεβαια.... και τελικα της δινω το φαγητο ακριβως 3 ωρες ΠΑΡΑ 10 λεπτα και ετσι αποφευγουμε οολη την γκρινια!!! δοκιμασε το!!!

οσο για την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντου, ειναι η Αγια που κανουν ταματα οι γυναικες για να μεινουν εγκυες .... μαλιστα οταν πας στον μοναστηρι της (αληθεια, που βρισκεται???) σου δινουν ενα μηλο και το τρωει η γυναικα και πρεπει να νηστεψεις εσυ και ο συζυγος σου για 3 μερες... και μετα ελευθερη επαφη και μενεις εγκυος!!!

Η Αγια Μαρινα ειναι για τα μωρα, εντουτοις κανουν ταματα και εκει και παλι οι γυναικες μενουν εγκυες

Ελινακι καλο ΣΚ!!!

Τζενακι και μεις εντος πηγαμε διακοπες... και μεις θα του δωσουμε και θα καταλαβει του χρονου.... μαζι με την Ναγια φυσικα!!!

οσο για το θεμα με τον ιερεα και τον νονο σου... δεν το ειχα ιδεα..... μηπως παλι ειναι λογω του ιερεα δηλ πολυ αυστηρος? για ρωτα και καποιον αλλο ιερεα.... τουλαχιστο απο περιεργεια....

καλη οργανωση με την βαπτιση!

οσο για την μπομπονιερα....

δεν εψαξα..... δεν αγχωνομαι φυσικα γιατι η νονα εχει τελειο γουστο...!!!και συμφωνουμε σε ολα!!!

εντουτοις συμφωνησαμε και οι 2 πως οι μπομπονιερες θα ειναι κατι το οποιο θα μπορεσουν να το χρησιμοποιησουν, να ειναι πρακτικο.... πχ δεν θα ειναι ενα μπιμπελο.... αλλα ουτε μαγνητης για το ψυγειο.... περισσοτερο χρησιμο.... θα δουμε! δεν κοιταξαμε...

εσυ τι σκεφτεσαι?

φιλια σε ολες!

Καλημέρα μανουλίτσες.....

όλες καλά? εμείς μια χαρά.... μερα με τη μέρα μεγσλώνει κ κάνει νέα κόλπα το μωρό μου. τώρα τον έμαθε ο παππούς κ κάνει ότι βήχει όταν δεν του μιλάμε.... έχει πολύ γέλιο αν κ του είπα να μην του το κάνει συνέχεια κ μαθαίνει έτσι....χτες όλη μέρα όταν δεν του μιλούσα έβηχε...κ βρε κορίτσια θέλει πολύ κουβέντα, όλο μπουρου μπουρου, μιλάμε για κουτσομπόλη!!!χεχεχεχεχε

Λαμπρινή μου συγνώμη δεν μπορεσα να τα πούμε..αυτός ο μήνας ήταν δύσκολος για μένα.. από 20 Αυγούστου που θα έρθετε θα προσπαθήσω να τα πούμε΄....

Πρέπει κ εγώ να ξεκινήσω για τη βάπτιση, δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα, ούτε ημερομηνία καλά καλά...

Εγώ πέρυσι παραμονές Αγ.Μαρίνας 16/07 έκανα το πρώτο τεστ κ έμαθα ότι ήμουν έγκυος!!! κ γενικά θυμάμαι όλες τις ημερομηνίες, πότε έκανα αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου, πότε έγινε το ένα κ πότε το άλλο. Ο άντρας μου λέει που τα θυμάσαι όλα αυτά?

αλλά η εγκυμοσύνη ήταν ό κόσμος μου όλος κ είχα κ άγχος με τα προβλήματα κ τα θυμάμαι όλα. Δόξα το θεό όλα πήγαν καλά!!!

Ωρες ώρες ακόμα δεν το πιστεύω!!!

Χαρά, Πόπη, Gai, Andriani,elinaki, Τζενάκι κ όσες ξεχνάω φιλιά...

Φιλιά σε όλες....

Κορίτσια μου καλησπέρα! Πως είστε; Εγώ κάθομαι στο σπίτι και ζεσταίνομαι!!! Πήγαμε το Σάββατο Θεσ/νικη για ψώνια... μονο ένα φουστανάκι πήρα για κάθε μέρα. Ο Γιώργος πήρε κοστούμι για τον γάμο πολύ πολύ ωραίο και του κάθεται τέλεια!!! Θα είμαστε υπέροχοι και πανέμορφοι και απαστράπτοντες και οι 2!!! :P:P:P Πλάκα κάνω!

Τζενάκι δεν το ήξερα καν αυτό που λες και ούτε το κατάλαβα απόλυτα να πω την αλήθεια! Δλδ επειδή θα κάνει τον γάμο μετά είναι πρόβλημα; Μήπως ο ιερέας είναι λιγάκι υπερβολικός;;;;;;; Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με κάτι τέτοια, συγνώμη. :( Φιλιά στον Γιάνναρό σου!!

Χαρά εμάς η ώρα που είναι να φάει δεν είνι πάντα σταθερή. Άλλωτε τρώει στις 3 ώρες, άλλωτε στις 4 και άλλωτε στις 2,5. Αυτή η ζέστη πάντως τον αποσυντονίζει και κοιμάται πιο πολύ.

Ελινάκι και το 3ημερο μια χαρά ήταν. Τι να πούμε κι εμείς που δεν πήγαμε καθόλου;;; Θέλω κι εγω να πάω κάπου, το έχω ανάγκη. Είμαι πολύ πιεσμένη. ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

Κοννα μου κι εμάς πολύ κουτσομπόλης είναι!! Χθες να φανταστείς κοιμήθηκε στις 12.30 γιατί είχαμε παρέα! Όταν τον πήγαινα μέσα και τον άφηνα στο λίκνο του έκλαιγε! Τον έπαιρνα πάλι μαζί μας στο σαλόνι, κοιμόταν στην αγκαλιά μου αλλά ήθελε να είναι εδώ, στη βαβούρα και να ακούει ομιλίες!

Κι εγω όλα τα θυμάμαι! Πότε "φτερούγισε" πρώτη φορά, πότε τον καταλαβα στο χέρι μου, πότε είδα την κοιλιά να κυματίζει...σημαντικές στιγμές!

Τα γράφω και σε ένα τετράδιο-σημειωματάριο και όταν μεγαλωσει θα του το δώσω! Βέβαια τα κορίτσια νομίζω τα εκτιμούν πιο πολύ αλλά μου αρέσει σαν ιδέα. Θα ξέρει πως νιώθουμε τώρα και πότε γίνανε όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή του, από την κοιλιά ακόμα! Σας αφήνω γιατί ξυπνησε και θα φάει σε λίγο. Σας φιλώ όλες! :kiss:

Γεια σας κοριτσια, τι γινεται? τι νεακια με τα μωρουλινια σας?

εδω περα ειναι αφορητη ζεστη αυτες τις μερες.... 41 βαθμοι κελσιου σε συνδυασμο με πααααρα πολυ υγρασια!!! οοολη μερα και βραδυ με το κλιματιστικο...!!!

Κοννα μου κι εμενα εμαθε η μικρουλα μου να βηχει ή να κανει δυνατους ηχους οταν θελει σημασια.... απο μονη της.... μα ποση περισσοτερη.... αφου και οταν μαγειρευω παλι ειναι διπλα μου μεσα στο ριλαξ και της μιλαω ταυτοχρονα....

Ποπη μου μεγεια τα ρουχαλακια! αντε και η αντιστροφη μετρηση αρχισε!!! η ωρα η καλη!!!

kalispera manoules.

ki emeis exoume poli zesti, to bazo arketa to aircondition alla se psili 8ermokrasia kai to bradi me anoixta para8ira.

to triimero kaname boltes , pigame kai se magazia mia xara ka8etai exo oute gkrinia mexri kai to fagito ksexnaei.

tzenaki to exo akousei afto gia ton politiko gamo mallon koita na breis alli ekklisia. Kai se mena o papas e8ese pollous periorismous opos na mi balo mpalonia, oxi louloudia stin kolimpi8ra , ta rouxa tou morou na einai aspra me ligo sxedio . Ki ego sto trapezi ekopsa sxedon olous tous siggeneis :P .

konna k haroullini o mpempis emena nou bixei apo ti mera pou ir8ame apo to maieftirio sta psemmata gia na trabiksei tin prosoxi! Kai apo koutsompolio to kati allo , tsantizetai otan den tou milame!

popi dikio exeis me toso treximo kai to moro einai sigoura megali piesi.Koita na to xareis k ligo k xose opoion mporeis na se boi8isei. ego mono ti baptisi exo kai pali einai diskolo kai me ta oikiaka, pou na piaso kai douleia :side: .

ego pali koritsia de 8imamai tipota apo imerominies isos epeidi eixa trelo piximo sti douleia (xtipousa 10 ores me tin koilia na )

tin pempti exoume ki embolio na doume pos 8a paei!

polla filakia!!

καλησπερα κοριτσια μου!! τι κανετε?? χαθηκα εε??δεν σας ξεχνω ομως!! εισαστε η παρεα μου στα ευκολα κ στα δυσκολα στην εγκυμοσυνη αλλα κ μετα οταν μας ηρθε η κεραμιδα με τον μπεμπη μας..σας ευχαριστω για μια ακομη φορα..ευχομαι ολες να ειστε μια χαρα..απ οτι ειδα δενμπαινουν ολες..εγω εχω προβλημα με τον υπολογιστη κολλαει , κανει μια ωρα κ μου σπαει τα νευρα..

ειμαστε καλα δοξα τον Θεο!! ο μπεμπουλης μου μεγαλωσε !! ειναι 8 κιλα 69 ποντους, τρωμε εδω κ μια βδομαδα φρουτοκρεμα με φρεσκα φρουτε, τρωει 4 φρουτα κ την τρωει σχεδον ολη κ στο καπακι πινει κ γαλα λιγο!! ειναι κ μενα πολυ κουτσομπολης, ολο θελει να του μιλαμε, ολο κανει ναζια, βηχει κ αυτος κκαι καλα οταν δεν του πολυμλαμε κ ξεκαρδιζεται στα γελια οταν του κανουμε αστεια!! μα ποσο μεγαλωσαν τα μωρα μας!!!να τα εχει ο Θεος καλα!!!εχω παθει εξαρτηση..εχω ερωτα για το γιο μου..οως κ εσεις φανταζομαι!!!!τελη αυγουστου θα παμε αθηνα στον γιατρο να τον δει, να δουμε τι θα μας πει..25 σεμπτεμβρη εχουμε βαφτισια, το ονομα του δημητρης νικολας, αλα θα τον φωναζουμε δημητρη/!!αυτα κοριτσαρες μου γλυκες..θα τα ξαναπουμε σας φιλω ολες γλυκα!!φιλακια κ στα μωρουλινια σας!!!!

και μια φωτο του μπεμπη μου..

http://www.facebook.com/photo.php?pid=9 ... 1183968385Προβολή όλωνΆτομα που ίσως γνωρίζετε

.Xrysoula Sigala22 κοινοί φίλοιOι Elena Fragiadou, Olivia Gavrili A και 20 άλλοι είναι κοινοί φίλοι.

Προσθήκη στους Φίλους..Fani Tzatzaki27 κοινοί φίλοιOι Elena Fragiadou, Eri Chatzifotiou και 25 άλλοι είναι κοινοί φίλοι.

Προσθήκη στους Φίλους..Δημιουργήστε μια διαφήμισηΔιαφήμιση

. babyspace.gr

Επειδή γονιός δε γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι… μπες στη σελίδα του babyspace.gr! Μια αγκαλιά απαντήσεις για τους νέους γονείς!

.Μου αρέσει! · Αυτό αρέσει στον/στην Valantis-Anna Kaparakhs. . INCEPTION

Ο Leonardo DiCaprio και ο Christopher Nolan ετοιμάζονται να παίξουν με το μυαλό σου στις 24 Αυγούστου. Έτοιμοι;

.Μου αρέσει!. Γυαλιά Ηλίου από 1€

Επώνυμα γυαλιά ηλίου σε δημοπρασία από 1€ στη ricardo.gr. Armani, Boss, Ferre, Versace και πολλά άλλα.

.Μου αρέσει! · Αυτό αρέσει στον/στην Valantis-Anna Kaparakhs. ..Γράψτε κάποιο όνομα ή ετικέτα:ή επιλέξτε ένα άτομο:Φόρτωση φίλων...Εισάγατε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του/της ο/η φίλος/φίλη σου. Θα στείλουμε ένα σύνδεσμο σ' αυτήν τη φωτογραφία και θα τον/την προσθέσουμε στον κατάλογο των φίλων σας.Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:Το άτομο δεν χρησιμοποιεί το Facebook;Κάνε κλικ εδώ για επισήμανση.

.

καλημερουδια!!!

ΕΦΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ χαρηκα που διαβασα τα νεακια σου!!! φιλια στον Δημητρακι σου!!!! :kiss::kiss::kiss:

ατε με το καλο και ολα θα πανε καλα στην επισκεψη σας στον γιατρο και μετεπειτα και με τη βαφτιση....φανταζομαι αρχισες να τα διοργανωνεις και βρηκες θεμα βαφτισης κτλ.....

οποτε μπορεις να μπαινεις να μας γραφεις νεακια σου.... ξερεις.... δεν ειναι λιγα που μοιραστηκαμε...... εγκυμοσυνη μοιραστηκαμε και μαλιστα για 9 ολοκληρους μηνες!!!

χαρηκα πολυ!!! :cheer:

οσο για την φωτο του Δημητρη σου..... ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!! κουκλος!!! :silly: :silly: :silly:

Η Νικη τι γινεται? τι νεα απ'αυτην? ολα οκ?

δωσε τα χαιρετισματα απο μενα και την Ναγια!!!

φιλια πολλα!

Εφη μου για το τικερακι,.... πας στο προφιλ σου,... εκει που λεει υπογραφη.... και κανεις επικολληση..... αν θες να στα πω πιο αναλυτικα μου λες!

Ελινακι και που ειμαστε ακομα με το θεμα σημασιας αλλα και κουτσομπολιου!!!

μ'αρεσει πολυ που "ακουγονται" τα χαχανα της δυνατα... αλλα οταν γελασει αρκετα μετα την πιανει λοτσιγκας!

KALHMERA ΧΑΡΑΑΑΑΑ!!! ΟΝΤΩς ΠΟΛΛΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ Κ ΔΕΝ ΣΑς ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΣΟΥ?

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Α Κ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΛΟΞΙΓΚΑς!!! Η ΝΙΚΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ ΤΗς!!

ΤΗς ΕΚΑΝΕ Κ ΤΡΥΠΕς ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ!! ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΤΡΕΛΗ!!!

Εφη πας ... ΠΡΟΦΙΛ μετα -επεξεργασια προφιλ (πανω αριστερα) και ειναι προς τα κατω... κατω.... εκει που λεει ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Η Ναγια μου μεγαλωνει με την μερα.... οπως ολα τα μωρουλινια! δεν της εβγαλα ακομη τρυπες στα αυτια...

φιλια σε σενα και στην Νικη και φυσικα στα ζουζουνακια σας!!!

Καλησπερα στη πιο γλυκια παρεα!!!!

Επεστρεψα απο Χαλκιδικη τελικα μια εβδομαδα αργοτερα λογω ζεστης και οτι περνουσαμε τελεια με την ξαδερφη μου και τα ζουζουνια μας!!! Γυρισαμε την Κυριακη και απο τοτε ετρεχα με πλυντηρια κτλ και δεν ειχα και internet! Σημερα μιλησα με την HOL και ειναι να μου στειλουν αλλο εξοπλισμο σε 3 μερες!!! Τωρα εχω παρει το router μιας ξαδερφης μου που φευγει το βραδυ για το χωριο της για να μπορεσω να μπω!!!

Τα νεα μας ειναι μονο ευχαριστα....περασαμε υπεροχα στη Χαλκιδικη!!! Μεγαλωνει μερα με τη μερα και με τρελαινει!!!! Τρελαινεται να κοιματε μπρουμητα και να προσπαθει να μπουσουλησει!!! Ειναι πραγματικα ενα αγγελουδι!!!

Εχω τελειωσει και τις ετοιμασιες για την βαπτιση!!! Εδω δεν δινουν μπομπονιερα στην εκκλησια αλλα τη δινουν μαζι με το προσκλητηριο. Τα ετοιμασα ολα και εχθες τα πηρα...θα βγαλω φωτογραφια και θα ανεβασω...το θεμα της βαπτισης ειναι η πεταλουδα και τα χρωματα που θα παιζουν ειναι το ροζ,το λιλα και το ασπρο.Θα στολισω μια ροτοντα με πεταλουδες και γαζες και θα βαλω γυαλες με ζαχαρωτα για τα παιδακια!! Κλεισαμε και τα ρουχα με την νονα μας και εχω πραγματικα τρελαθει!!! Θα ειναι μια κουκλα!!! Βρηκα φορεμα και για μενα!!! Ολα ετοιμα!!!

Το Σαββατοκθριακο θα παμε στο χωριο του αντρα μου και την αλλη Παρασκευη φευγουμε παλι, με το αντρουλη μου αυτη τη φορα, για Χαλκιδικη και μετα Λεπτοκαρυα!!!! Στις 22 τελειωνουν οι διακοπες μας!! Φετος ηταν υπεροχα!!!

Ελπιζω να μην σας ζαλισα αλλα μου λειψατε τοσο καιρο και ειχα αναγκη να σας πω τα νεα μας!!!

Φιλακια σε ολα τα αγγελουδια της παρεας!!! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!

Αναστασια μου χαρηκα που διαβασα τα νεακια σου!!!

μου φαινεται πως η διοργανωση της βαφτισης-με ολες τις λεπτομερειες- ειναι ολα ετοιμα!!! ποτε με το καλο?

και αμα βρηκες και για σενα φορεμα τοτε σιγουρα-ειμαι σιγουρη- ξεγνοιασες!!! το φορεμα της μαμας το θεωρω "μεγαλη υποθεση" σε βαφτιση.... ετσι το..."βλεπω"!!! οποτε θα φροντισω κι εγω να το βρω εγκαιρα... βεβαια εχω χρονο...!!!

απο ποιο μερος της ελλαδας εισαι.... ξεχασα.... για το θεμα μπομπονιερας που λες... για αυτο ρωταω...

εδω περα δινουν και το κεραστικο και την μπομπονιερα στο εστιατοριο.... στη φαση "χαιρετισματος" ειτε πανω στα τραπεζια με τα ονοματα απανω.... και για τα κεραστικα και για την μπομπονιερα.... οποτε ο καθενας κανει οτι θελει....

ωραιο και το θεμα σου! και για την ροτοντα επισης!

θα περιμενουμε φωτο!

οσο για την χαλκιδικη, σιγουρα θα παιρνατε σουπερ!

δεν εχουμε παει χαλκιδικη,... ακομη.... μαλλον του χρονου με το καλο, μαζι με την Ναγια μας ΦΥΣΙΚΑ!!!

τελεια η χαλκιδικη ε???

περσι πηγαμε Σκιαθο και περασαμε σουπερ! την συστηνωωωω!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!κανει και για οικογενειακες διακοπες!!!

Ποπη μου εσυ πηγες Θασο, αν θυμαμαι καλα? περασες κι εσυ ωραια ε? συστηνεις το νησι??? κανει για οικογενεια? για πες!!!

φιλια σε ολες!!!

geia sas koritsia mou!xathika giati prospatho na kano programma tis mikris despoinoulas mipos kai koimatai pio noris alla tzifos...noiwthw exsantlimeni! :blink::blink::blink: einai tou mpouzoukiou telos...an den paei 1 den koimatai...koritsia arxosame tis kremoules :P alla den mporw na pw oti i mikri mou tis simpathei idiaitera 4-5 koutalitses!efi moufilia ston gioka sou!emeis baftizomaste 26 septembriou!oso gia ta koutsompolika mwrakia,balte ki emas sto club B) filia se oles kai fusika sta zouzounia sas!

GEIA SAS KORITSAKIA MOY KAI EMEIS EIMASTE MIA XARA ARKETH ZESTH KAI O MIKROYLHS MOY DEN MPORH KAI ETSI EIMASTE STO KLHMATISTIKO :) OSO GIA TO XAMOGELO EPILEGOYME POY THA TO KANOYME EINAI ARKETA SOVAROS SE GENNHKES GRAMES ALLA OTAN EIMASTE TA DYO MAS MOY SKAEI XAMOGELA :)

EMEIS KORITSIA SHMERARA ANAPODOGHRHSAME ANASKELA MPROYMITA KAI TO ANTISTROFO

stasa_mich POLY EYXARISTA TA NEA SOY MPRAVO :) KAI GIA THN BAPTISH AKOYGETE POLY WRAIA AYTA POY EXEIS SKEYTEI ANTE KALH XRISTIANIKHB ZWH NA EXEI H MIKROYLA

matakiaefh POLY XEROMAI GIA SAS :kiss:

gai H DESPOINOYLA APO TWRA STA KSENHKTIAA APAPA TI EXETE NA TRAVIKSETE :P

XARA MOY FILAKIA STHN NAGIA PWS TA PAEI ME THN PALHDROMHSH

POPH MOY KAI ESY STON DIKO SOY GIANNO FILAKIA, APLA MAS EIPE OTI AMA KANEI POLITIKO GAMO DEN MPOREI N VAPTISH TO PAIDI AN EINAI NA MHN PANTREYTH KATHOLOY MEXRI NA TO VAPTISH H NA KANEI THRISKEYTIKO ;)

Gai μου καλε χαθηκες! τι κανει η μπουζουκόβια? απο τωρα στα ξενυχτια!!! καλη επιτυχια με τις κρεμουλες... εμεις τελη του μηνα θα αρχισουμε!

οσο για τα κουτσομπολικα μωρακια.... φυσικα και μεις μεσα!!!

Τζενακι μου και μεις οοολη μερα στο κλιματιστικο! δεν εχουμε επιλογη! εχει καυσωνα!!!

κανατε τουμπα! μπραβο σας!!!

τελεια η φωτο!!!!!!! λεβεντης!!! :kiss::kiss::kiss:

το θεμα με την παλινδρομηση.... εκανε τεραστια προοδο... εχει τωρα 1 μηνα η προοδος της παλινδρομησης...ετσι για να καταλαβεις απο το 100% πηγαμε στο 10% εμετοι ΜΟΝΟ!!!

θα ψαξεις αλλη εκκλησια/ιερεα?

εχει απο το περασμενο σαββατο που αρχισε εδω περα ο καυσωνας η Ναγια ειναι πολη ανησυχη, λιγο ιδιοτροπουλα.... και κανει περισσοτερο εμετο... ξυπναει ενδιαμεσα τις νυχτες για πιπιλα οπου αμεσως μετα απο 1 λεπτο την εκτοξευει.... γενικα πραγματα που δεν ειναι στις συνηθειες της ή ακομη στην συμπεριφορα της....

σκεφτηκα κι εγω πως θα ειναι λογω καυσωνα..... οσο να'ναι ανθρωπακι ειναι κι αυτο....

μεχρι ψες που την επιασε μια τρελη ιδιοτροπια.... μετα κοιμηθηκε ΑΛΛΑ ειχε ΠΑΛΙ ανησυχο υπνο.... και ξυπνησε στις 5.30!!!! ενω ξυπναει στις 7.30........αυτο ηταν!!!

πηγαμε παιδιατρο.... και εχει ιωσουλα στα εντερακια λογω αλλαγης θερμοκρασιας καυσωνα-κλιματιστικου......γενικα του καιρου.....

μου'πε να ακολουθησω μια θεραπεια,... για 2 μερες αρχιζοντας απο σημερα και αν δεν δω διαφορα θα παμε ξανα το Σαββατο! το καημενουλικο μου μωρακι!

φιλια σε ολες!

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!

Χαρουλα μου περαστικα στη γλυκια σου Ναγια! Στεναχωρηθηκα παρα πολυ για την ιωσουλα αλλα χαρηκα απιστευτα για τα νεα της παλινδρομησης!!! Τελεια!!! Μπραβο στο κοριτσακι μας!!!!

Εγω ειμαι Θεσσαλονικια αλλα μενω στα Τρικαλα , απο εδω ειναι ο αντρουλης μου, και εδω το εχουν ετσι με τις μπομπονιερες. Δινεις μια σε καθε σπιτι μαζι με το προσκλητηριο και στην εκκλησια δινεις μονο γλυκακι. Εγω θα βαλω βαζακι με γλυκο κερασι!!

Μετα την βαπτιση θα βαλω φωτο απο την ροτοντα και τα ρουχαλακια της μικρης. Σε λιγο θα βαλω μονο την μπομπονιερα.

Φιλακια πολλα!!!

Θα σας βαλω μια συνολικη φωτογραφια και μια με ενα ενα τα διαφορα που κρεμονται...να μου πειτε και την γνωμη σας...

Για να δουμε....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...