Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχω μια ερωτηση κρισεως....δεν θελω τσακωμους,αν και αυτο ειναι το νεο μας χομπυ, απλα να πει η καθε μια πως νιωθει πραγματικα...

η ερωτηση ειναι η εξης: νιωθετε οτι τα παιδια σας ειναι ευτυχισμενα?

και μια υποερωτηση: πιστευετε οτι κανετε κατι λαθος?

α και μια δευτερη: υπαρχει κατι που θα θελατε να αλλαξετε οσον αφορα τη σχεση σας με τα παιδια σας?

οι ερωτησεις πανε και στις θηλαζουσες και στις μη,και στις ηδη μαμαδες και στις προσεχως!

αυτη ειναι η απορια μου για σημερα!

τα φιλια και την αγαπη μου μανουλες!!!

post-5900-13873934775095_thumb.jpg

Δημοσίευση

Ωραια ερωτηματα!

Καθε μερα που περναει σκεφτομαι ακριβως αυτα!

Αν οτι κανω, κανει τα παιδια μου χαρουμενα.

Εχω αφησει τις δουλειες μουπισω, για να τα βγαζω βολτα.

Κανω τις δουλειες μου μεχρι το μεσιμερι για να παιζω μαζι τους το απογευμα.

Δεν ξερω αν ειναι ευτηχισμενα θα διξει το μελλον.

Ειναι ομως χαρουμενα που ασχολουμαι μαζι τους.

Δεν εχω δει κυριως στην μεγαλη μου να της εχει στοιχισει καποια συμπεριφορα μου, αν και αρκετες φορες εχω νευρα και φωναζω!

Τωρα αν κανω κατι λαθος, ναι, θα ελεγα.

Αρκετες φορες ξεφευγω, νευριαζω.

Μονο αυτο ειναι το λαθος μου που το αναγνωριζω και προσπαθω να το διορθωσω.

Στην σχεση μου με τα παιδια μου, οχι δεν θα ηθελα να αλλαξω τιποτα!

Ειμαι μονη μου με τα παιδια μου και πιστευω οτι με εχουν βαρεθει κιολας!

Θα ηθελα να παω δουλεια να προσφερω περισσοτερες εξοδους, βολτες στα παιδια!

μονο αυτο.

Δημοσίευση

Χμμμμ.

Αυτη την στιγμη νιωθω οτι ο γιος μου ο μεγαλος δ3εν ειναι ευτυχισμενος :(

Μυραζεται την μαμα του με ενα αλλο παιδακι που ηρθε στην ζωη μας και αυτο του χει στοιχισει.

Ενταξει ξερω οτι ειναι φυσιολογικο αλλα στεναχωριεμαι που τον βλεπω ετσι.

Τωρα για το αν θεωρω οτι κανω κατι λαθος ναι πιστευω οτι πολλες φορες μπορω να του προσφερω κι αλλα αλλα η κουραση και η θεληση προσωπικης ωρας με κανει να το ''αγνοοω'.

Ξερω ομως οτι κι αυτο με τον χρονο θα διορθωθει,οταν ο μικρος μπει σε καποιο προγραμμα γιατι τωρα με τον θηλασμο ειμαστε λιγο οτι να ναι.

Οποτε και στην ερωτηση αν θα αλλαζα κατι ισχυει το ιδιο.

Θα προσπαθησω να βρω κι αλλο χρονο για τον μεγαλο μου που τοσο το χρειαζεται.

Δημοσίευση

εχουμε πει χιλιαδες φορες ολες μας οτι κανεις δεν εχει δικαιωμα να κρινει το αν ειναι καλος γονιος καποιος....μηπως ομως κανουμε λαθος?μηπως υπαρχουν καποια συγκεκριμενα ατομα....αλλωτε ενα...αλλωτε 2...καποιες 3....ακομη και 4!και εννοειται οτι αναφερομαι στα νινακια σας...μηπως ειναι οι μονοι που θα σας πουν αν εισασταν σωστη ή οχι?

Δημοσίευση

νιωθετε οτι τα παιδια σας ειναι ευτυχισμενα?

ειλικρινα πιο παλια οταν ηταν μικρουλα ενιωθα συνεχεια χαλια γιατι πιστευα πως δεν μπορω να ανταπεξελθω και να την απασχολησω καπως δημιουργηκα

τωρα που μεγαλωνει δεν ξερω αν ειναι ευτιχισμενη αλλα σιγουρα ειναι χαρουμενο και γελαστο παιδακι που μεγαλωνει με ανθρωπους που το αγαπανε

πιστευετε οτι κανετε κατι λαθος?

ναι καποιες φορες θυμωνω νιωθω κουρασμενη και υπαρχει ενταση μπροστα στο μωρο ενω δεν θα επρεπε κανονικα αλλα δεν ειμαι η τελεια μαμα

οσο αφορα την τριτη ερωτηση αν υπαρχει κατι που θα θελατε να αλλαξετε οσον αφορα τη σχεση σας με τα παιδια σας

προς το παρων αυτο που θα ηθελα να αλλαξω ειναι να μην δειχνω ποτε κουρασμενη μπροστα στο μωρο μου καποιες φορες

Δημοσίευση

Εγω για την κορη μου θα μαι η μανα τερας συνεχεια της φωναζω και δεν την αφηνω να κανει αυτα που θελει την εχουν ολοι οι υπολοιποι χωρις να της χαλανε χατιρι και καποιος απ'ολους πρεπει να κραταει τα λουρια γιατι θα ξεφυγει τελειως και αφου στον πατερα του περνανε ολα πρεπει εγω να μαι η κακια γιατι σε λιγο καιρο ερχεται κι αλλο μωρακι και εγω θα την πληρωσω!Για να ναι η κορη μου ευτυχισμενο οταν ειναι μαζι μου λιγο δυσκολο αν και περναμε πολλες ωρες μαζι!!!

θα ηθελα να αλλαξω τον χαρκτηρα μου να ειμαι λιγοτερο οξυθημη!!!

Δημοσίευση

Αν ειναι ευτυχισμενος ; ειλικρια πολλες φορες το εχω σκεφτει και μαλιστα αναρωτιεμε τι χρειαζετε ενα παιδι για α ειναι ευτυχισμενο ; Εμεις θα πουε μια ζεστη αγκαλια ενα χαδι ενα φιλι και να του πομε οτι τα αγαπουμε ομως αυτα τα παιδια οταν ειναι μικρα τα κατααβαινουν εουν συνδεσει τη ευτυχια με τα παραπανω η η ευτυχια για αυτα ισοδυναμει με το ποσα παιχνδια τους παιρνουε η με το πσο τα αφηνομε να γινετε το δικο τους ; Εχ την αισθηησ οτι καποιες φορες ειναι δυστιχισμενος οταν τον μαλωνω επειδη στο νηπιο ηταν αταχτος η οταν τσακωνετε με τους φιλους τουακομα ταν το πιεζω να κανουμε τι ασκησεις λογοθεραπειας και πραγματακτον βλεπω οτι δνε ειναι ευτυχισμενος οταν ανγκαζετε να πηγαινει στη λογοθεραπεια και μερικες φορς μου λεει :μαμαμ δνε θελω να παω ; και καποιες του κανω τη χαρη και δνεπαει αλλα τελιακ αργοτερα δνε θα ειναι ευτυχισμενος οταν καλυψει τα κενα που τωρα εχει ; Νευριαζω με τον ευατο μου που του φωναζω ακοαμ και μερικες φορες που μποριε να τον δειρω και οταν εκεινος μου λεει μαμα να πω κατι εκεινη τη στιγμη κλαταλαβαινω το λαθος μου και λεω δνε θα το ξανακανω αλαλ το ξανακανω ετσι καταληγω σο συμερασμα οτι ευτυχισμενο το παιδι μου θα ειναι οταν ειμαι και εγω και αν εγω που κοντευω τα 40 κανω ξανα και ξανα το ιδιο λαθος γιατι να μην εχει κι το δικαιωμα αυτο και το παιδι μου ;

Δημοσίευση

καλησπερα εγω θα ειμαι νεα μαμα σε 2 μηνες αυτο που εχω παντα στο μυαλο μου απο μικρη κ λεω ειναι ασ αποτυχω σαν γυναικασυζηγωσ φιλοι αλλα σαν μανα δεν θα το επιτρεψω.αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα κανω λαθη,η οτι δεν θα εχει παραπονω το παιδι εξαλου καθε παιδι παντα εχει παραπωνω.ο σωστοτερος τροποσ να μεγαλωσει καποιοσ το παιδι του ειναι ο τροποσ ο ιδιος του εαυτου του τησ καθε γυναικας.

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

εχω μια ερωτηση κρισεως....δεν θελω τσακωμους,αν και αυτο ειναι το νεο μας χομπυ, απλα να πει η καθε μια πως νιωθει πραγματικα...

η ερωτηση ειναι η εξης: νιωθετε οτι τα παιδια σας ειναι ευτυχισμενα?

και μια υποερωτηση: πιστευετε οτι κανετε κατι λαθος?

α και μια δευτερη: υπαρχει κατι που θα θελατε να αλλαξετε οσον αφορα τη σχεση σας με τα παιδια σας?

οι ερωτησεις πανε και στις θηλαζουσες και στις μη,και στις ηδη μαμαδες και στις προσεχως!

αυτη ειναι η απορια μου για σημερα!

τα φιλια και την αγαπη μου μανουλες!!! Bugs_Bunny_hole1.jpg

ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ : LIBERTY(2)....για ευνόητους λόγους!!! :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...