Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Την πρώτη μου γεννά την έκανα στο Ρέα και γέννησα με καισαρική. Αυτή τη φορά θα γεννήσω πρώτα ο Θεός στο δημόσιο νοσοκομείο του Άργους. Έχει έρθει ένας πολύ καλός γυναικολόγος και έχει και καλό μαιευτικο τμήμα. Θα γεννήσω προγραμματισμένα στις 38 εβδομάδες περίπου ( εκτός και αν η μπέμπα έχει άλλα σχέδια) πάλι με καισαρική. Μέχρι τώρα είχα διπλή παρακολούθηση, και από τον ιδιώτη γιατρό, που μαζί του είχα γεννήσει στο Ρέα αλλά και από τον γυναικολόγο στο νοσοκομείο. Αυτές τις ημέρες θα ανακοινώσω στον ιδιώτη πως δε θα συνεχίσω μαζί του. Αν και του έχω ήδη πει πως σκέφτομαι για δημόσιο.. Εσύ που θα γεννήσεις με το καλό;
    • Ο καιρός φέτος δε θέλει να κάνουμε εξόδους.  Σχετικά με το τραπέζι που έχεις δε χρειάζεται να κάνεις πολλά δε νομίζω να έχουν και τις τρελές απαιτήσεις.  @Riaa μπράβο για τα αποτελέσματα της καμπύλης. Που είναι να γεννήσεις ; 
    • Καλημέρα σας... Ρε κορίτσια έχω φάει τα νύχια μου μέχρι να περάσει αυτή η εβδομάδα.. Μετά τη διακοπή κύησης που έκανα τον Σεπτέμβριο είχα σύντομους κύκλους το οποίο διορθώθηκε.   Πήρα και τεστ ωορρηξίας,  τα οποία χρησιμοποιώ 2ο μήνα σερί για να δω πότε είναι γόνιμες κτλ. Τον προηγούμενο μήνα λιγες μέρες μετά το θετικό ωορρηξίας είχα πόνους περιόδου.  Αυτό το μήνα δε νιώθω τίποτα απολύτως,  ούτε τραβήγματα ούτε πόνο κάπου.  Ξέρω ότι δε προσπαθώ καιρό,  αλλά δε βγαίνει αυτό το άγχος και η σκέψη της εγκυμοσύνης. 
    • Καλησπερα κορίτσια, ίσως δε με θυμαστε, εχω να γραψω από τον Αυγουστο όπου αρχισα να μπαινω κ γω στον κοσμο της εξωσωματικης και να μαθαινω ολες αυτες τις απειρες πληροφοριες. Καποια στιγμη ειχα αποσυνδεθει απο το λογαρισαμο, δε θυμομουν τον κωδικο και το "ξεχασατε τον κωδικό σας" του site δεν φαινοταν να δουλεύει. Σημερα βρηκα λίγο χρονο και τα καταφερα να συνδεθω! Ολο αυτο τον καιρο σας διαβαζα και σας ειχα στο νου μου να ξερετε. Ευχομαι το 2026 να ειναι πιο ομορφο και πιο τυχερο για ολα τα κοριτσια, ειδικα για αυτα που ειχαν δυσκολες στιγμες. Στα δικά μου νεα, μετα απο αναπαντεχες ασθενειες, καρκίνους κακα νέα και προβληματα στην οικογένεια μεχρι το τελος του 2025, τελος νοεμβριου εκανα ωοληψια, και κατευεθειαν εμβρυομεταφορα βλαστοκυστης 5 ημερων 4ΑΑ και αυτη τη στιγμη που μιλαμε εκλεισα τους 3 μηνες εγκυμοσυνης. Νιωθω πραγματικα ευγνωμων που ολα πετυχαν γρηγορα και με την πρωτη προσπαθεια και σας στελνω απο καρδιας θετικη ενεργεια στις επομενες προσπαθειες σας! Απο συμπτωματα έχω κούραση και ζαλάδες, που ομως πιστευω πως φταινε τα χαπια. Πιστευα πως θα τα κοψω στο 3μηνο, ομως ο γιατρος μου ειπε θα τα παιρνω εως την 20η βδομαδα σιγουρα, κατι που, οσο και αν διαβαζω, ρωτησα και ανεξαρτητη μαια, δεν καταλαβαινω γιατι. Υποτιθεται οτι μετα το 3μηνο αναλαμβάνει ο πλακούντας. Παιρνω από την εμβρυομεταφορά έως σήμερα, utrogestan (3 κολπικα 3 απο το στομα τη μερα), 3 cyclacur, μια prolutex καθε μερα, adelcort και Ivor, που τις Ivor θα τις κανω εως το τελος. Ρε κοριτσια, τοσοι μηνες κορτιζονη δεν ειναι υπερβολη? Εσεις ποτε μειωσατε και κοψατε προγεστερονη και κορτιζονη? απο το μεσημερι και μετα με κανουν "ζαντα".
    • Καλημέρα!! Καλώς σας βρήκα🙂 Τα αποτελέσματα της καμπύλης μου βγήκαν μια χαρά ευτυχώς. Τώρα έχω ξανά γιατρο στις 11 Μαρτίου. Κοριτσάκι περιμένω🩷  Διαβασα λιγο τις προηγούμενες συνομιλίες και είδα ότι μένεις Πελοποννησο. Εγώ είμαι από Αργολίδα!  Τα κορίτσια σου το ηλικίες έχουν; Ανυπομονουν για το αδερφάκι; Όσο για τις δουλειές, μη σκας και ιδιαίτερα. Έγκυος είσαι, και με δύο ακόμα παιδιά. Θα καταλάβουν και να μην είναι το σπίτι στην πένα.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...