Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΝΙ..................

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΟΣΚΕΦΤΗΚΑ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΕΙ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΣΜΕΝΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δημοσίευση

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!

ειδες που σου τα λεγα??????????????????

ειδες τι κανει το αγχος τελικα???????????

μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!!χαρηκα τοσο πολυ για σενα!!!!!!!!!!!!

ολα να σου πανε καλα!!!με το καλο και με ενα γερο μωρακι!!!φιλακια!!!!!

Δημοσίευση

αναστασακιιιιιιι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

τι ωραια νεα ειναι αυτααααααα???? γιουπιιιιιι!!!!! καλη εγκυμοσυνη να εχεις κουκλαρα μου μπραβοοοοοοοοοοο!!!! καλε τι μηνας ειναι αυτος, μειναμε πολλες!!! μαζι θα γεννησουμε!!!

Δημοσίευση

Τώρα το είδα!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Είδες τελικά;! Το χαλασμένο μηχάνημα δεν ήταν τυχαίο!!!!! ;):)

Με το καλό!! Με το καλό να κρατήσεις το μπεμπάκι σου αγκαλίτσα!!!

Αχ πολύ χάρηκα βρε!!! :) :) :)

Δημοσίευση

Ετσι κι αλλιως κανεις καμποσες επαναληψουλες γιατι απο κει φαινεται στην αρχη οτι ολα προχωρανε καλα,αλλα ειναι σχετικο αυτο με την καθυστερηση γιατι παιζει ρολο και το ποτε εγινε η συλληψη καταλαβες οποτε μην βαζεις το κακο στο μυαλο σου κοριτσακι μου.Εγω ευχομαι ολα να συνεχισουν καλα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και με το καλο να κρατησεις ενα υγιεστατο νινακι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...