Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 100
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ααααααααααααα......θα τρελαθωωωωωωω.....

το ποσο χαρηκα....το ποσο χαρηκα να ξερες!!!!

μπραβο-μπραβο-μπραβο!!!

τωρα ολα θα πανε μια χαρα!!!

συγχαρητηρια κ να εχεις μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσηνη!!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΑΦΑΕΛΑΚΙ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ ΓΕΡΟΙ..ΚΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ......ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..... :):)

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΡΑΦΑΕΛΑΚΙ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ ΓΕΡΟΙ..ΚΑΛΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ......ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..... :):)

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!Ετσι ο Θεουλης μας να μοιραζει νινακια στις κοιλιτσες!!

Με το καλο ολα να πανε καλα να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και πρωτα ο Θεος να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου ενα υγιεστατο μωρακι!Να χαιρεσαι τον γιοκα σου!! :) :)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κ ενα υγιεστατο μωρακι.τι υπεροχη μερα που ειναι η σημερινη?απο παντου ευχαριστα νεα!!!!αντε να παιρνουν σειρα ολες οι κοριτσαρες!!!!!

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

Ναι ειμαι εγκυος.... :laugh:

Εκανα τεστ κ δεν μπορουσα ουτε να κατουρησω απο την αγωνια μου...απεναντιμου ειχα τον ζουζουνο κ με κοιτουσε :blush: ...?(μετα εδειχνε στον μπαμπα πως η μαμακα εβγαλε φωτογραφια το μωρο).

Εκανα κ χοριακη...302 μοναδες στην 28η ημερα....ναι ειμαι εγκυος....

Περιμενω να παρω τον γιατρο κ να δω τι θα μου πει...δεν με νοιαζει τιποτα ας ειμαι ξαπλα μονο να ειναι καλα...

γλυκιά μου συγχαρητήρια !!!!πολλά πολλά συγχαρητήρια :woohoo:

άντε τα κατάφερες ....το είχες το προαίσθημα ότι θα μείνεις πριν το Πάσχα.

εύχομαι να έχεις μια πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη .

χάρηκα παρά πολύ .

να μου φιλήσεις τον ζουζούνι σου και εύχομαι να μπορέσεις να έρθεις μετά το Πάσχα Αθήνα .

Δημοσίευση

Κοριτσια παλι ευχαριστω...πηρα τον γιατρο μου ειπε αφου ειμαι 4 εβδομαδων ακριβως να περιμενω αλλες 2 για να δουμε το μωρακι...η χοριακη μου εινα καλη κ να μην ανεβω ακομη αθηνα...το αιματακι (καφε ροζε)που βλεπω ειναι απο την εμφυτευση, εχει σπασει ενα αγγειακι μου ειπε κ να ξεκουραζομαι οσο μπορω....ολα ο αντρας μου τα κανει τωρα....μου φτιαχνει μακαρονια με κιμα...το μονο που με αγχωνει ειναι το αιμα τιποτε αλλο....

Δημοσίευση

ραφαελακιιιιιιιι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!! τι νεα ειναι αυτα ρε κοριτσια απιστευτα???????? αντε ντε να μη μεινει μια χωρις κοιλιτσα και μωρακι!!! με τη φορα που πηραμε θα μεινει το μαμμυ χωρις κατηγορια ''προσπαθουμε καιρο'' !!!!! να εχειςμια τελεια εγκυμοσυνη και μια ακομη πιο τελεια γεννα κουκλιτσα μου!!! αντε μαζι θα ημαστε!!!

Δημοσίευση

να μινει..δεν θα μας λειψει...η προσπαθουμαι καιρο κατηγορια.

ραφαελακι μου ξεκουρασου, καλα σου λεει ο γιατρος, και μην το σκευτεσαι, οσο το σκεφτεσαι μονο καλο δεν κανεις. Ολα καλα θα πανε

Δημοσίευση

Δεν πίστευασ τα μάτια μου όταν διάβασα το ραφαελ κάτω από το θέμα σου! :blink:

Φιλενάδα μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

Όλα με το καλό!!!!!!!!!!!!!!

Να προσέχεις τον εαυτό σου και την κοιλίτσα σου τώρα! :cheer:

Και μακαρόνια με κιμά, και μουσακά θα σου κάνει ο άντρας σου! ;)

χαχαχα....

Πωπω... Πολύ χάρηκα μωρέ!

Και αν είναι και κοριτσάκι, θα χαρώ λιγάκι πιο πολύ! :woohoo:

Πάνω από όλα υγιέστατο!!!!!

Δημοσίευση

Τί έγινε ρε κορίτσια; Χαμόόόόός!!!!!!!!! Κι' άλλη στην παρέα βλέπω!!!!!!! Συγχαρητήρια και σ' εσένα κούκλα!!!!!! Να σου πάνε όλα καλά μέχρι να γεννήσεις!!!!!

Τελικά πόσες είμαστε που γεννάμε μαζί; Έχασα την μπάλα... :side: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ και εγώ όλα αυτά+ ναυτίες εμετούς, πονοκέφαλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές  Αύριο έχω ραντεβού να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα ☺️
    • Γειά σου Κορίτσι Μ! Αχ εγώ το κατάλαβα οτι είμαι έγκυος απο βουλωμένη μύτη όπως είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και γενικά από την αρχή έχω ναυτίες, εμετούς, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα. Όλα οσα είχα στον γιο μου😔 δεν περνάω και πολύ καλά. Μακάρι στο δεύτερο τρίμηνο να είναι καλύτερα τα πράγματα 
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...