Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέρα σε όλες,

είμαι στην 8η εβδομάδα και η ανησυχία μου είναι ότι από χτες το στήθος μου δεν είναι τόσο πρησμένο όσο τις προηγούμενες μέρες και δεν με πονάει. Φοβάμαι πολύ. Τι μπορεί να συμβαίνει; Σε λίγες μέρες θα πάω για την καρδούλα.

Έχει τύχει σε καμιά να κάνει διακυμάνσεις το στήθος; Δεν πρέπει να παραμείνει πολύ πρησμένο μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης;;

Δημοσίευση

Sokolatitsa σε ευχαριστώ πάααρα πολύ.

Μακάρι να είναι όπως τα λες δε φαντάζεσαι πόσο φοβήθηκα. Το μόνο που με καθυσηχάζει είναι ότι έχω έντονες αναγούλες που συνεχίζονται και σήμερα.

Δημοσίευση

ετυχε σημερα να το γραψω και σε μια αλλη κοπελα...οπως λεει και η σοκολατιτσα ευτυχως που δεν ειναι πρησμενο συνεχεια! εγω ειμαι 18 εβδ και ουσιαστικα το στηθος μου πρηστηκε για τα καλα πριν 3-4 εβδομαδες, στην αρχη της εγκυμοσυνης μου δεν ηταν και τοσο...σχεδον καθολου πρησμενο..απλως οι θηλες σου θα ειναι πολυ πιο σκουρες.

Δημοσίευση

Μην ανησυχείς. Συνήθως το νιώθεις πιο πρησμένο όταν αλλάζεις μήνα. Σε μένα τότε είναι τουλάχιστον πιο πρησμένο. :lol:

Έχει δίκιο η σοκολατίτσα...ευτυχώς που δεν είναι πρησμένο πάντα!! χεχε :P :silly:

Με το καλό να ακούσετε την καρδούλα του. :kiss:

Δημοσίευση

lenitsa καλημέρα.Είμαι στην 27η βδομάδα και δεν μπορώ να πώ οτι το στήθος μου είναι πρησμένο όπως βλέπω άλλες εγκυμονούσες.

Αλλες φορές το νιώθω πιο πρησμένο από άλλες.Το μόνο που άλλαξε μόνιμα έιναι οτι σκούρηναν οι θηλές μου.Τίποτε άλλο.Και εγώ ανησυχούσα αλλά δεν είναι κάτι.Μην σε ανησυχεί.

Με το καλό να ακούσετε την καρδούλα του.Είναι από τις πιο έντονες στιγμές της εγκυμοσύνης.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...