Μετάβαση σε περιεχόμενο

σσσσσσσσ.................Λέμε τα δικά μας Νο9!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια καλησπερα κι απο μενα.

χτες πηγαμε στον γιατρο και ολα καλα.

Την αλλη πεμπτη κανουμε χοριακες λαχνες.

μαλλον ειναι αγορακι...

Πολυ σωβρακο και καθαρισμα τουαλετας :P

Βουλιτσα μην αγχωνεσαι.

καθε εμποδιο για καλο.

σε αυτα τα πραγματα δεν εχει ντροπες.

ασε τον αντρα σου να συνενοηθει.

ειρηνη μου τελειο ΣΚ.Καλα να περασετε

Κι εμεις αυριο εχουμε κανονισει βολτιτσα με φιλους.

Ευη φιλακια :kiss:

Διονυσια τι θεμα ανοιξες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 423
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ? ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Α ΡΕ ΒΟΥΛΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ! ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ (ΟΧΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ) ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ! ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥΗΘΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΤΑΞΕΙ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ 2005! ΑΥΤΟΣ ΤΟ 2006 ΒΑΦΤΙΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΓΕ! ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ! ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ! ΩΣΤΟΣΟ ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΝΟΝΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ Ο Μ@Λ@Κ@Σ! ΕΓΩ ΕΞΑΛΛΗ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ! ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΘΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΟΝΟ! ΤΕΛΙΚΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ! ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.....

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΑΝΩ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΟΝΟ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕΤΑ?

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ....

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ...

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΙΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ 2ο ΝΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΝ(ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ...)Κ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ 2η ΝΟΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ...

Καλημέρα κοριτσάκια μουουουου!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια κ ζαμάνια ε????????

Σήμερα ξύπνησα κ ανοίγοντας το σπίτι ν αεριστεί αντίκρισα μια μαυρίλα,μια υγρασία,βροχή ασταμάτητη,αλλα παρόλα αυτά νιώθω καλά ψυχολογικά!!!!(Χαζό παιδί χαρά γεμάτο!!! :laugh: )

Τι κάνετε εσείς??

Τι καλό θα μαγειρέψετε σήμερα??

Εμείς είπαμε 40 μέρες να απέχουμε απο το κρέας(το συνηθίζαμε,δε το κάναμε πέρισυ γιατι ήμουν έγκυος κ φέτος είπαμε να το τηρήσουμε!)οπότε είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα..

Σήμερα όμως είχα έμπνευση,είπα να κάνω φιλέτα σολωμού με κοφτό μακαρονάκι με κρέμα γάλακτος κ τόνο....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ? ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ?

MUMMYDI ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΕ? ΚΑΛΗΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ!

ΒΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

E άντε ρε Γεωργία,άντε να πίνουμε καφεδάκι παρεούλα!!Μ έφαγε η μοναξιά τόόόση ώρα!!!

Δράμα είμαι κ ευτυχώς σταμάτησε να βρέχει....... :unsure:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????????????

ΕΔΩ ΝΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΟ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ!!!!!

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ Κ ΜΙΑ ΦΙΛΗ...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ...ΜΙΑΜΜΜΜΜΜΜ.....

ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???????

Αχ Βουλίτσα μου πόσο θα θελα να ζω Κρήτη,αλήθεια,θα ήταν τέλεια για μένα που λατρεύω τη ζέστη,τον ήλιο,τη θάλασσα κ την επαρχία!!

Ο επόμενος καλοκαιρινός προορισμός μας θα είναι σίγουρα η Κρήτη!!!!!Το θέλουμε εδώ κ χρόνια αλλα τη μια Ιόνιο,την αλλη Κυκλάδες,μπερδευόταν το θέμα...Λέμε γι αυτό το καλοκαίρι όμως να κατεβούμε..Δεν είμαστε σίγουροι όμως αν πάρουμε το μωρό ή όχι(τότε θα είναι ενός έτους,θα είναι εύκολο λες???)

ΑΧ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΑΘΗΝΑ.

1 ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ...

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ....ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΑΕΙ ΛΙΓΑΚΙ!

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΕΧΕΙΣ FACEBOOK NA TA ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ?

Τζα...τι κανετε τσουπρες!!!!!

Εγω καλα. Σημερα θα φτιαξω πιτσα και μια τουρτα καραμελα- αρεσει στον αντρα μου!!!!

Τονοποιον σημερα το πρωη δαγκοσε σκυλος..αφιστε μεγαλη ιστορια..ακομα πονοκεφαλο εχω απο την υπερενταση.

τα φιλια μου σε ολες!!!

Αχ Βουλίτσα μου ναιαιαιιαι!!!!!Μόνο που θα δω εσάς κ τη μαγουλιώ μας μου φτάνει!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κωνσταντίνα με λένε Γεωργία μου,εννοείται οτι έχω facebook :blink: ,αν θέλεις στείλε μου πμ πού να σου κάνω add!!!

Σεσίλια ένα κομματάκι κ για μένα απο την τούρτα παρακαλώ!!!Καλέ περαστικά σας,τι κακό τον βρήκε τον αντρούλη σου??Είναι κάτι που φοβάμαι πολύ αυτό,αν κ έχω σκύλο(στο πατρικό μου) κ τον λατρεύω!!!!!

Ασε ντινα...τα νευρα μου...ποναει και το χερι του..ο ιδιοκτιτης του Σκυλλου με τα σωβρακα βγηκε και η γυναικα του απανοτα εγκεφαλικα.

Θα σου φερω εγω η ιδια την τουρτα...να κανω και μια επισκεψη στην Δραμα...ειχα περασει πολυ ωραια..αν και πηγα μονο μια φορα!!

Καλα ειναι...νομιζω...αν και το τραυμα στο ποδι ειναι βαθυ και το χερι ποναει.

Η πλακα ειναι οτι το σκυλι ηταν μεν εμβολιασμενο αλλα του εκαναν ολα τα εμβολια του τετανου της λυσσας κλπ κλπ, και τωρα εχω και το αγχος των εμβολιων

Έλαααααααααααααααααααααα … έχω ότι καφέ θες!

Πρωϊνιάτικα, δευτεριάτικα και πρωτομηνιάτικα ΛΑΣΤΙΧΟ!

Ευτυχώς ήρθε ο ήρωας μου και με έσωσε, αλλά το απόγευμα θα πρέπει να πάω να το φτιάξω… φτου…

και εγω δεν εβρισκα το θεμα σας και λεω θα ανοιξαν τον καφενε μονο και εγραψα εκει! Καλημερα ειπα να σας πω ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑ πολλα φιλακια!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...