Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!Είχα ανοίξει κάπου αλλού το θέμα για την απιστία και σας είχα πει τη δική μου περιπέτεια. Και τελικά παρέμεινα όχι για χάρη κάποιου παιδιού - άλλωστε τώρα είμαι έγκυος - αλλά γιατί είναι περίπλοκη κατάσταση και όταν είσαι έξω από τέτοιες καταστάσεις, οι απαντήσεις φαίνονται εύκολες. Δεν είναι όμως!!!Κάποιες φορές η απιστία είναι προειδοποίηση και όχι το τέλος...Αρκεί ο άλλος να δείξει ειλικρινή μεταμέλεια και βέβαι δεν τον συγχωρείς με τη μια. Ίσως το καταχωνιάσεις όπως τελικά έκανα εγώ και να αποφάσισα ότι δίνω μια ακόμη ευκαιρία..Άλλωστε του είπα ότι με αυτό που έγινε έχουν τελειώσει τα κανονάκια του και με το παραμικρό από εδώ και πέρα τέλος!

Κορίτσια σας εύχομαι ποτέ να μη τη βιώσετε απιστία!!!!

Φιλιά!!!

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μετα απο 12 ολοκληρα χρονια, ενα γαμο κι ενα παιδι και χωρις να εχει δωσει ποτε μα ποτε του την παραμικρη αφορμη (για αλλη γυναικα)...... θα το σκεφτομουν πολυ πολυ....αλλα μαλλον "ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑ!!! ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ!!!!!!" :P:P:P

Το ξυλο δε θα το συγχωρουσα με τιποτα!!! Αλλα αν μας δειτε διπλα διπλα με τον αντρουλη μου, θα καταλαβαιτε πως δε γινεται να φαω ξυλο.....γιατι δεν παιζουμε στην ιδια κατηγορια κιλων!!!! ;):lol::lol::lol:

Δημοσίευση

εγω προσωπικα δε θα το συγχωρουσα.αν γινει μια φορα θα ερθει κ η δευτερη κ επεται συνεχεια.

δεν αξιζει να μεινεις σε ενα γαμο αν δεν περνας καλα.πολλοι λενε μενω για τα παιδια ΛΑΘΟΣ για μενα.

εχει σκεφτει κανεις αυατ τα παιδακια οως νιωθουν αν βλεπουν την μανουλα τους δυστυχισμενη?

βεβαια μιλαω εκ του ασφαλους..

Δημοσίευση

δεν ντρεπομαι να πω ο,τι στον πρωτο μου γαμο περνουσα τα παθη του χριστου..εκανα υπομονη για χαρη των παιδιων μου,των γονιων μου,και το τι θα πει ο κοσμος.ξεπερασα τα ορια μου και ειπα φτανει μεχρι εδω δε παει αλλο.στα 15 χρονια γαμου χωρισα..ο λογος?ξυλο.εχω γινει πολυ σκληρη με ο,τι εχω περασει και δε σηκωνω μυγα στο σπαθι μου.δε συγχωρω Τ Ι Π Ο Τ Α... :angry::angry::angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...