Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Υποχωρησεις απειρες...σε ολα εκτος απο 2 πραγματα: στο ξυλο και στο κερατο (και να σου πω, κανενα χαστουκι θα το συγχωρουσα. Αλλα απο απιστια τιποτα, ουτε ενα φιλι, ουτε ενα φλερτ!!!!Τιποτα!)

Δημοσίευση

θα σου πω σε τι δεν θα εκανα υποχωρηση !!!!!!!!

στον ξυλοδαρμο

στο κερατο

στην κλεψια

στην ζηλεια απενατυ στα παιδια που το εχω δει πολλες φορες πιστεψτε με !!

στον αλοκοολισμο

στα ναρκωτικα !!!!!

Δημοσίευση

λοιποον...μια φορα την συγχωρεσα την κουτσουκελα-φλερτ αλλα δεν σκεφτομουν γαμους και τετοια,απο αγαπη το κανα και ειχα και γω ευθυνη. Και πριν μας τυχει ελεγα οτι δεν θα το δεχομουν...

Βια σωματικη και λεκτικη δεν θα την συγχωρουσα ποτε ,ουτε απεναντι σε μενα ουτε απεναντι στα παιδια μου.

Δημοσίευση

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ! ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΕ....

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!

ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

ΘΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ! ΧΑΧΑΧΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ....

Δημοσίευση

Σιγουρα υποχωρησεις πρεπει να κανουν κ οι 2 σε μια σχεση για να κρατησει κ να πετυχει!

Αυτο που δε θα συγχωρουσα ποτε κ με τιποτα,ειναι το ξυλο(!!!) κ το κερατο που εχει να κανει με παρανομη σχεση!!!Το κερατο της μιας βραδιας θα το σκεφτομουν λιγο περισσοτερο κ θα εβλεπα,ισως το συγχωρουσα,ισως κ οχι!Πιστευω κ εγω οτι αν κατι γινει 1 φορα,σπανια να μην ξαναγινει...ασε που εγω η ιδια δε θα ενιωθα πια το ιδιο..κατι θα εχει χαλασει κ θα αλλαξει μεσα μου!

Δημοσίευση

κοιτα καταντια φιλε μου....ΣΥΜΦΩΝΩ παλι με την ΜΙΚΡΗ ΦΩΚΙΑ!!! :P

Ποτε δεν λεω ποτε...δεν μου αρεσουν οι απολυτες δηλωσεις αλλα

σιγουρα το γυαλι μετα απο τετοιο σκηνικο ειναι δυσκολο να ξανακολλησει!!! :dry:

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

κοιτα καταντια φιλε μου....ΣΥΜΦΩΝΩ παλι με την ΜΙΚΡΗ ΦΩΚΙΑ!!! :P

Ποτε δεν λεω ποτε...δεν μου αρεσουν οι απολυτες δηλωσεις αλλα

σιγουρα το γυαλι μετα απο τετοιο σκηνικο ειναι δυσκολο να ξανακολλησει!!! :dry:

:kiss::kiss::kiss:

Συμφων κ εγω στο τελευταιο που λες,ετσι ειναι...γιατι κ αν ραγισει ή κολλησει,δεν ειναι το ιδιο ποτε ξανα!!!!

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

ζαχα ειμαστε τοσο σιγουρες οτι δε θα βρεθουμε εμεις στη θεση να μας συγχωρεσουν? :dry:
Εμενα με ειχε συγχωρεσει!! :blush: Ειμουν μικρη και αυτος αδιαφορος.. Εγω δεν θα το συγχωρουσα και του το ειχα πει!
Δημοσίευση

Χαχαχα σε πιστεψαμε Ελευθερια :P:P (σε αυτο που ειπες για τη ζαχα αναφερομαι)

Οσο για το αλλο..δε ξερω βρε κοριτσια,εγω στη ζωη μου (την τεραστια :P:P )εχω απιστησει 1 φορα σε σχεση οχι σοβαρη,ημουν κ μικροτερη(σχολειο πηγαινα :silly: ),αλλα ημουν ετοιμη να φυγω,η σχεση ειχε τελειωσει για μενα!

Δημοσίευση

γιωργια έγραψε:

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ! ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΕ....

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!

ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

ΘΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ! ΧΑΧΑΧΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ....

χαχαααα μες το μυαλο μου εισαι!

Δημοσίευση

Κορίτσια και εγώ θεωρώ οτι την απιστία θα την συγχωρούσα πολύ δύσκολα...όσο για τη σωματική βία δεν το αναφέρω καν μιας και το θεωρώ αδιανόητο!!!! Μήπως όμως τελικά το θέμα δεν είναι τι υποχωρήσεις θα κάνουμε αφού γίνει το κακό (απιστία, ξύλο κλπ) αλλά τι κάνουμε για να κρατήσουμε ζωντανή και υγιή τη σχέση!!!! Μήπως είναι πολύ αργά όταν πια ψάχνουμε λύσεις για να "σώσουμε" ένα γάμο?

Anyway, εγώ ελπίζω (όπως και οι περισσότερες από εμάς) οτι θα συνεχίσουμε με τον άντρα μου να είμαστε το ίδιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι για πολλά χρόνια ακόμα και μέχρι στιγμής κάνουμε πολλά για να μη ρουτινιάζουμε ;)

Φιλιά

Δημοσίευση

Κορίτσια και εγώ θεωρώ οτι την απιστία θα την συγχωρούσα πολύ δύσκολα...όσο για τη σωματική βία δεν το αναφέρω καν μιας και το θεωρώ αδιανόητο!!!! Μήπως όμως τελικά το θέμα δεν είναι τι υποχωρήσεις θα κάνουμε αφού γίνει το κακό (απιστία, ξύλο κλπ) αλλά τι κάνουμε για να κρατήσουμε ζωντανή και υγιή τη σχέση!!!! Μήπως είναι πολύ αργά όταν πια ψάχνουμε λύσεις για να "σώσουμε" ένα γάμο?

Anyway, εγώ ελπίζω (όπως και οι περισσότερες από εμάς) οτι θα συνεχίσουμε με τον άντρα μου να είμαστε το ίδιο ερωτευμένοι και αγαπημένοι για πολλά χρόνια ακόμα και μέχρι στιγμής κάνουμε πολλά για να μη ρουτινιάζουμε ;)

Φιλιά

Δημοσίευση

δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι γίνετε.Έτσι έλεγε και μια φίλη μου ότι δεν θα τον συγχωρούσε ποτέ και όχι μόνο τον συγχώρεσε αλλά μετά απο κάποια χρόνια απο το συμβάν παντρεύονται τελικά.Γι'αυτό ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να σου συμβεί...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...