Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια μου μόλις τώρα το άκουσα στις ειδήσεις και τρελλάθηκα στο κλάμα!!!!! αν είναι δυνατόν!!!!! είχε η έρμη η μάνα το μωρό δίπλα της 2 ημερών και κοιμήθηκε, και ότνα ξύπνησε το μωρό έλειπε και κανένας δεν ξέρει τίποτα!!!!!!!! αν είναι ποτέ δυνατόν... να σου συμβεί κάτι τέτοιο τι να κάνεις μετα??????? γιατί έχουν αφήσι την κατάσταση να φτάσει εκέι στα δημόσια μεαιτήρια???? για να μας αναγκάσουν όλους να πάμε στα ιδιωτικά!!! είναι δυνατόν να πρε΄πει να βάλεις φρουρό να κρατάει τσίλιες μην τυχόν και σου κλέψουν το μωρό από δίπλα σου????? έχω εξοργιστεί σας λέω από την ώρα που το άκουσα!!!!! την έρμη την μάνα!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: μακάρι αυτός που άπλωσε τα χέρια του να πάρει κάτι τόσο ιερό να του κοπεί από την ρίζα!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΩ!

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ....

Δημοσίευση

Φρικη!Ελεος πια κανενας ελεγχος...σε αναγκαζουν ολα να πας σε ιδιωτικο νοσοκομειο...

Τον τελευταιο καιρο παντως ειχαν προβληθει και δικαιως τα πλεονεκτηματα του δημοσιου και τις αμετρητες ανακαινισεις που εχουν γινει σε πτερυγες διαφορων νοσοκομειων.Ειχαν γινει πολλα ρεπορταζ και το ποσοστο των γυναικων που επιλεγει το δημοσιο εχει αυξηθει ραγδαιως μετα την αισχοκερδια των ιδιωτικων.Ελπιζω να μην εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο δηλαδη η αρπαγη του βρεφους να εχει σχεση με την αμφιβολια που θελουν να δημιουργησουν για τα δημοσια.Μακαρι να βρεθει το μωρακι και να αποδοθουν ευθυνες ..Πιστευω οτι κατι τετοιο μπορει να συμβει παντου..και σας μιλαω εγω που θα γεννησω σε ιδιωτικο γιατι απλα ο γιατρος(ευτυχως ειναι πολυ οικονομικος και του εχω εμπιστοσυνη) ειναι εκει και θεωρω οτι ο γιατρος παιζει ρολο και οχι το νοσοκομειο-ξενοδοχειο!Μπορει η σκεψη μου να σας φαινεται τρελη αλλα αν το σκεφτηκα εγω γιατι να μην το σκεφτουν και αλλοι. :angry::angry::angry:

Ευχομαι να βρεθει γρηγορα το πλασματακι αυτο που δεν φταιει τιποτα.

Δημοσίευση

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΔΩ!!!!ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ....ΘΑ ΒΑΛΩ!!!!ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ.....ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ?ΜΩΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ!!!ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...

Δημοσίευση

ΕΛΕΟς!!!!!!!ΤΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑς.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙς .ΤΙ ΚΡΑΤΟς ΕΧΟΥΜΕ;ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙς ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΛΔ ΟΤΙ ΙΣΩς ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΗΓΑΓΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ;ΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ;ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗς 30 ΩΡΕς ΤΟ 24ΩΡΟ ΤΟΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ, :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

τι εγινε ? εκλεψαν το μωρο? :(

τους αθεοφοβους :angry:

παντως κοριτσια οταν γεννας σε δημοσιο πρεπει να ειναι απο κοντα ο συζυγος ή καποια γιαγια. προφανως αυτη η κοπελα δεν ειχε κανεναν και η δουλεια εγινε απο μεσα....

Δημοσίευση

Παιδιά τι λετε? :ohmy::ohmy:

Είναι δυνατον???

:angry::angry:

Ελπίζω να βρεθεί το μωρο γρήγορα γιατι αυτή η κοπέλα θα τρελλαθεί...είναι εφιαλτικό κ ουτε να το σκεφτεί κανείς δεν θελει.

Μακαρι η Παναγια να βαλει το χερι της και να βρεθεί καλά το μωράκι :(:(

Δημοσίευση

Τωρα το οτι δεν ξυπνησε αυτη κουφο...η ηταν μονη εντελως, την ειχε σταμπαρει καποιος απο κει μεσα και της ριξανε τιποτα για να πεσει ξερη, η το πηρε καποιο συγγενικο της προσωπο που ηξερε οτι κοιμαται εκεινη αυτη την ωρα και οτι δεν προκειται να την επισκεφτει καποιος η το πηρε κανονισμενα καποιο δικο της ατομο...

Γιατι τωρα να ρισκαρει καποιος να μπει στο δωματιο χωρις να ξερει αν κοιμαται η μανα η οχι, η αν καποιος ειναι μεσα, η αν καποιος ηταν μεσα και θα ερθει σε λιγο, η αν καποιος θα ερθει γενικοτερα δυσκολο..Αυτα ειναι απο πριν κανονισμενα.

Παντως μακαρι να βοηθησει ο Θεος να το βρουν γρηγορα το παιδακι ειτε για τη μαμα του, ειτε για δικο του καλο.

Δημοσίευση

και εγώ έτσι πιστέυω ΚΑΤΚΑΤ!!!! αυτά συνήθως είναι κανονισμένα από μεσα... μπορεί να είδαν ότι δεν έιχε κανεναν από την προηγούμενη μέρα και να τα κανόνισαν... και οι άλλες στον θάλαμο δεν άκουσαν τίποτα!!!!! ήταν βεβαια και ξημερώματα... και αν είσαι σε θάλαμο με άλλες μέσα μπορεί να σκεφτείς ότι μια πόρτα που ανοιγει δεν είναι και τόσο ύποπτο!!!! η καημένη η μανούλα, που δεν έχει σημασία αν είναι αλβανίδα ή όχι!!! όλες οι μανούλες είναι ιερές και όλα τα μωράκια... φανταστείτε το καημενακι τόσο μικρό!!!!!

Δημοσίευση

ειναι τραγικο αυτο που συναιβει.το ακουω κ εγω απο το πρωι.ευχομαι στη μανουλα που αγωνια για το μωρο της να το εχει πολυ συντομα κ παλι στην αγκαλια της.ελπιζω οι προσευχες μου να εισακουστουν.κουραγιο

Δημοσίευση

πραγματικα εχω φρικαρει!!!!ελεος!!!ωρες ωρες δεν υπαρχει θεος??

μαλλον ειναι χωμενοι σε αυτην την υποθεση κανενας γιατρος σιγουρα καποια μαια τις βαλανε και τιποτα να ξεραθει και της το πηρανε οι αχρηστοι.τωρα για το τι θα απογινει αυτη η ψυχουλα ουτε να το σκεφτομαι!!!μου θυμησε το εργο καρμα που της πηραν το παιδι και της ειπαν οτι γεννηθηκε νεκρο,και μεσα στο κολπο ηταν η θεια της...τελικα απο τη ζωη ειναι βγαλμενα..Μακαρι να τους πιασουν...κουραγιο σε αυτη τη μανα

:(

Δημοσίευση

Κριμα...δεν μπορω να το βαλω στο μυαλο μου ορι γινοντε τετοια πραγματα...δεν μπορω ουτε καν να το φανταστω ,ποναω...

εγω εχω μια απορια....πως γινετε αφου απο τον θαλαμο των δωματιων υπαρχει εξοδος με το γραφειο των νοσοκομων...δεν ειδαν τιποτα?

Δημοσίευση

κορίτσια από μέσα στημένο πρέπει να είναι!!!! κανένας δεν θα υποπτευόταν μια νοσοκόμα μια μαια ή έναν γιατρό αν εμπαινε μέσα στο δωμάτιο... εξάλλου τι είχε γίνει και με την άλλη την κοπέλα στην Θεσσαλονίκη???? της είπαν ότι γεννήθηκε νεκρό και μετ΄< ανοιξαν το φερετράκι και ήταν άδειο!!!! από μέσα γίνονται αυτά και μετά αποσιωπούνται δυστυχώς!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!

Και εγώ μόλις το άκουσα σοκαρίστηκα!

Όλο αυτό έχω στο μυαλό μου!

Είναι τρομερό για τη μάνα, δε το συζτητώ!!!

Μακάρι να έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία.

Πάντως επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη,

κρατάω και μια μικρή επιφύλαξη, γιατί πολλά συμβαίνουν!

Το μωράκι άκουσα ότι γεννήθηκε στις 2 το πρωί και στις 4.30 το πήραν?????

Καμμία νοσοκόμα δεν είδε, ούτε άκουσε τίποτα?

Μήπως εμπλέκεται και κανένας γιατρός?

Οι παράνομες υιοθεσίες ακόμα ευδοκιμούν στη χώρα μας.....

Δημοσίευση

ρε κοριτσια τρελαθηκα και εγω πωι πρωι με το που ανοιξα τα ματια μου μου ηρθε να τρελαθω...απαραδεκτο ρε παιδια,μα καλα ενας/μια χριστιανη δεν υπηρχε εκειπερα??? βαρδιες δεν κανουν???????????? ή λενε οτι κανουν και κοιμουνται ορθιοι?? τωρα τι θα κανει αυτη η κοπελα χωρις το παιδι της....η Παναγια να τη βοηθησει να το βρει...

Δημοσίευση

εμενα ολο αυτο μου κανει σαν ενα καλοστημενο σχεδιο απο ολους για να αρπαχθει το μωρακι ακομη και απο το προσωπικο του νοσοκομειου..

δεν μπορει ολοι να μην ειδαν κατι,ολοι να μην μιλησαν,ολοι να μην εκαναν τιποτα,ολοι να επετρεψαν σε μια γυναικα να μπει ξημερωματα μεσα στον θαλαμο!!!!!!!!!!!!!!!!!

κριμα μονο για αυτην την μανα!!!!!!!!!! και το μωρο που απο τις πρωτες ωρες της ζωης του στερειται την μανουλα του

Δημοσίευση

πω πω ούτε να το σκέφτομαι δεν μπορώ !! Μακάρι γρήγορα να το βρούνε κ να γυρίσει στην μανούλα του...μακάρι !!

Πάντως άκουσα οτι το μωράκι το μεταφέρανε μέσα σε σακουβιαγιάζ...γι αυτό κ δεν πήρε κανένας χαμπάρι!!!!

Δημοσίευση

αν ειναι δυνατον!!!!λιγο το παρακολουθησα,και το εκλεισα,δε θελω να ακουω τετοια με χαλανε πολυ..κριμα στη μανουλα και στο μωρακι,ειναι και λεχωνα η καημενη,ποσο θα αντεξει κατι τετοιο..αχ μακαρι να το βρουνε..

Δημοσίευση

Εγώ πάντως πιο καχύποπτη είμαι για την ίδια τη μητέρα και το περιβάλλον της παρά για γιατρούς και προσωπικό. Δεν ξέρω, με χαλάνε όλα αυτά αλλά υπάρχουν πολλοί γονείς που δεν θα έπρεπε να φέρνουν παιδιά στον κόσμο. Σίγουρα θα βγεί βρώμα τις επόμενες μέρες για το τι μπορεί να έγινε. Απλά πιστεύω οτι το προσωπικό θα το σχεδίαζε πιο προσεκτικά, θα ήταν πιο πονηροί. Κρίμα το μωράκι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...