Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

eleni74 έγραψε:

ΟΤΑΝ ΓΕΝΗΣΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ, ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΠΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΩΣ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ. ΕΓΩ, ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΕΙΠΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ "ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ" . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ. ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΤΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΙΔΟΥΡΟΦΥΡΕΥΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.

Ελενη αυτο κ εμενα μου εκανε εντυπωση οταν γεννησα στο Ιασω!

Εγω ειχα αγχος μη μου μπερδεψουν το μωρο :woohoo: κ μολις βγηκε την κοιταγα καλα καλα για να μη ξεχασω τιποτα!!!

Οταν μου τη φερανε στο δωματιο κ με ρωταγε η νοσοκομα να της πω τα στοιχεια μου της ελεγα "Καλε δωσ'τη μου δικια μου ειναι,ξερω!!!"

"Κυρια μου το ονομα σας πρεπει να μου πειτε" επεμενε "κ να τσεκαρουμε κ τα καρτελακια"!!Καθε φορα ξανασυστηνομασταν :P

Μετα που το σκεφτηκα,το βρηκα πολυ καλο κ σωστο!!

Ασε που η 1η φορα, μου ηταν κ πολυ συγκινητικη!!!

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

"Καλε δωσ'τη μου δικια μου ειναι,ξερω!!!"

χαχαχαχαχα εισαι θεα κοπελα μου!

αντε με εκανες και γελασα σημερα!

οντως ετσι γινεται και στο μητερα που γεννησε η νυφη μου το ιδο πραγμα!

ασε που εμας τη μικρη δυσκολα να την μπερδευαν με αλλη γιατι ηταν ολοιδια ο αδερφος μου!ας τολμουσαν καλε να μας την παρουν...ηταν εκει συνεχεια η μαμα της νυφης μου και θα τους εκανε κοσκινο!δε μασαει αυτη ειναι η απολυτη γιαγια!!!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

ε λοιπον αν δεν ειναι κυκλωμα τοτε αυτη εχει σοβαρα προβληματα και ειναι κ μανα

Συμφωνώ απόλυτα!!! Και μάλιστα θα πρέπει να της πάρουν και τα παιδιά που ήδη έχει...να μεγαλώσουν σε κανένα καλύτερο υγειέστερο περιβάλλον...

Η άλλη η μανούλα τώρα που το ξαναβρήκε θα αισθάνεται σαν να το ξαναγέννησε το μωράκι της!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!

Δημοσίευση

λογικο ειναι εδω εμεις νιωσαμε την απωλεια σαν δικη μας!βλεπεις εγω οταν γεννησα επρεπε να αποδεκτω οτι δεν θα το εβλεπα ποτε,αυτη ομως που ολα πηγαν καλα τι θα της λεγανε ρε κοριτσια αν δε το βρησκανε?

με ποια λογικη να συνεχιζε τη ζωη της?απαπα εγω στη θεση της θα ειχα σηκωθει μονη μου να ψαχνω!ειναι τρελο ολο αυτο

Δημοσίευση

Κοριστια και στο γεννεσης που ημουν εγω ειχαμε τα καρτελακια, και πριν μας δοσουν το μωρο κοιτουσαν παλη το καρτελακι και το δικο μου και του μωρου, και μαλιστα ηταν γαλαζια ροζ αναλογα με το δυλο.

Επισης αυτο που μου εκανε εντυποση ηταν οταν πηραμε το μωρο, ελεγξαν τα καρτελακια και τα εκοχαν επιτοπου και εβγαλαν και την πανα για να ελεγχουν μη γινει κανενα λαθος και αντι για αγορι μου δοσουν κοριστι...χιχιχιχιχι

Δημοσίευση

κορίτσια εγώ πάντως που γέννησα στο Αλεξάνδρα είχε δυο φύλακες στην πύλη νύχτα μέρα και στον διάδρομο τον δικό μας σεκιούριτι που έκοβε βόλτες όλη την νύχτα.Τωρα πως είναι δυνατόν στο Έλενα να μην γίνεται τίποτα απο όλα αυτά;;λίγο κουλό μου ακούγεται...μήπως δεν κλάπηκε το παιδί και συμβαίνει κάτι άλλο;;συγνώμη που κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά επειδή γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο μια χαρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας.Α!επίσης το βράδυ κλειδώναμε την πόρτα πέρα του ότι ο security έκοβε βόλτες απο έξω!

Δημοσίευση

"Στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας κρατείται και ανακρίνεται η 38χρονη γυναίκα, που συνελήφθη στις 10:45 στο Αιγάλεω, για την αρπαγή του βρέφους από το Μαιευτήριο "Ελενα...

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, μετά από συλλογή στοιχείων και στο σπίτι της βρέθηκε το βρέφος, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, συνοδεία περιπολικού, στο Μαιευτήριο και πλέον βρίσκεται ξανά δίπλα στη μητέρα του.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, είναι μητέρα δύο παιδιών 4 και 10 ετών και στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν είπε ότι ήθελε ένα μωρό και πήγε να το πάρει.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση θα γίνουν στις 2.30 το μεσημέρι στην Ασφάλεια Αττικής."

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

Δημοσίευση

εγω γεννησα στο Ελενα στον 4ο οροφο και η πορτα το βραδυ κλειδωνε και μεσα δεν επιτρεποταν να μεινεις!

οταν πηγα να παρω την κορη μουα πο την μοναδα, μας ηθελαν και τους 2 γονεις μετις ταυτοτητες μας και την ληξιαρχικη πραξη γαμου!

μονη μου δεν θα μπορουσα να την παρω!

τσεκαρανε παντα το βραχιολακι!

μεχρι που το δικο μου ξεβαψε μετα απο9 ημερες μεσα!

οποτε παλι ταθτοτητα!

αααα και οταν πηγαιναν την κορη μου στην μοναδα!(στον ιδιο οροφο)

την πηγαινε νοσηλειυτρια κια παντα παρουσια μου!

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΜΩΡΟΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ. ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΑΝΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ.

Δημοσίευση

απο οτειπαν στο Αλφα η κοπελα γεννησε γεννησε με καισαρικηγυρω στις 1 το μεσημερι χτες ηταν ολυταλαιπωρημενη και λογικο ηταν να τη παρει ο υπνοςΓυρω στς 4,30 το πρωι ειδε λεει μια σκια αλλα στη αρχη νομιζε οτι ηταν καποια νοσοκομα η κατ τετοιο το δωματιο το μοιτραζοτα με άλλες δυο γυναικες .Βλεπει οτι το μωρο δνε ειναιστο κουνακι καιβγαινει εξω στο διαδρομο που ακουει βηματα και τρεξιμο ενω δνε ειναι σιγουρη οτι συμβαινει κατι τετοιο ξαναγυρναει στο δωματιο της και αντιλαμβανοντας οτι δνε βλεπει εφιαλτη αλλα ειναι σκληρη πραγματικοτητα βαζε τις φωνες και το νοσοκομειο ειναι σε συναγερμο.

Απο πληροφοριες λενε οτι καποια γυναικα με μαυρο πμουφν ρωταγε τι ωτρα κοιμουνται τα μωρα και τι ωρα τα ταιζουν και μαλλον πρπει να το ειχε κανονισει .Τελικα το μωρο βρεθηκε μετα απο τηλεφωνημα στο Αλεξανδρας που ει οτι γεννησε καποια μονη της και ηθελε γιατρο τοτε καταλαβαν οτι δνε ειναι τυχαιο και πηγαν ασθενοφωρο με γιατρο και αστυνομικουςειδαν τι η γυαναιακ ειναι εγκυος καικαταλαβαν τι ειχε συμβει .

Το θεμα δνε ειανι οτι καποια αρρωστη η αννισορροπη πηγε και πρε ενα μωρο αλλα τι μετρα ασφαλειας υπαρχουν εκει μεσα; Γινετε λογως για εκμεταλευυση στα ιδιωτικα νοσοκομεια αλλα τουλαχιστον εκειτα μετρα ασφαλειας λειτουργουν ειχα γεννησει το Σταυρο και ημουν ακοαμ με καθετηρα και ορο θεωρησα καλο να κατβω κατω στη καφεερεια ν παρω ενα τσαι και φρυγανιες τοτε λοιπον μου λεει ο σεκιουριτας ; που πατε ; στη καφετερεια του λεω απαγορευεται μου λεει εφοσον εχετε ορι ελα μωρε του λεω δνε με ειδες κοιτατε σας παρακαλω θα χασω τηδολεια μου και επεισης η ταυτοτητα στα χερια μου την εκανν βγανοντας απο το νοσοκομειο .

Δυστυως ομως καποιες γυναικες δνε μπορουν να ηγαινουν στα ιδιωτιοκα και καλο θα ειναι μια και το κρατος μας παιρνει τοσα λεφτα τουλαχιστον ας φροντιει για την ασφαλεια μας .

για φανταστειτε αυτη που εχει δυο ακομα παιδια να ειναι και αυτα κλεμενα;

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

απο οτειπαν στο Αλφα η κοπελα γεννησε γεννησε με καισαρικηγυρω στις 1 το μεσημερι χτες ηταν ολυταλαιπωρημενη και λογικο ηταν να τη παρει ο υπνοςΓυρω στς 4,30 το πρωι ειδε λεει μια σκια αλλα στη αρχη νομιζε οτι ηταν καποια νοσοκομα η κατ τετοιο το δωματιο το μοιτραζοτα με άλλες δυο γυναικες .Βλεπει οτι το μωρο δνε ειναιστο κουνακι καιβγαινει εξω στο διαδρομο που ακουει βηματα και τρεξιμο ενω δνε ειναι σιγουρη οτι συμβαινει κατι τετοιο ξαναγυρναει στο δωματιο της και αντιλαμβανοντας οτι δνε βλεπει εφιαλτη αλλα ειναι σκληρη πραγματικοτητα βαζε τις φωνες και το νοσοκομειο ειναι σε συναγερμο.

Απο πληροφοριες λενε οτι καποια γυναικα με μαυρο πμουφν ρωταγε τι ωτρα κοιμουνται τα μωρα και τι ωρα τα ταιζουν και μαλλον πρπει να το ειχε κανονισει .Τελικα το μωρο βρεθηκε μετα απο τηλεφωνημα στο Αλεξανδρας που ει οτι γεννησε καποια μονη της και ηθελε γιατρο τοτε καταλαβαν οτι δνε ειναι τυχαιο και πηγαν ασθενοφωρο με γιατρο και αστυνομικουςειδαν τι η γυαναιακ ειναι εγκυος καικαταλαβαν τι ειχε συμβει .

Το θεμα δνε ειανι οτι καποια αρρωστη η αννισορροπη πηγε και πρε ενα μωρο αλλα τι μετρα ασφαλειας υπαρχουν εκει μεσα; Γινετε λογως για εκμεταλευυση στα ιδιωτικα νοσοκομεια αλλα τουλαχιστον εκειτα μετρα ασφαλειας λειτουργουν ειχα γεννησει το Σταυρο και ημουν ακοαμ με καθετηρα και ορο θεωρησα καλο να κατβω κατω στη καφεερεια ν παρω ενα τσαι και φρυγανιες τοτε λοιπον μου λεει ο σεκιουριτας ; που πατε ; στη καφετερεια του λεω απαγορευεται μου λεει εφοσον εχετε ορι ελα μωρε του λεω δνε με ειδες κοιτατε σας παρακαλω θα χασω τηδολεια μου και επεισης η ταυτοτητα στα χερια μου την εκανν βγανοντας απο το νοσοκομειο .

Δυστυως ομως καποιες γυναικες δνε μπορουν να ηγαινουν στα ιδιωτιοκα και καλο θα ειναι μια και το κρατος μας παιρνει τοσα λεφτα τουλαχιστον ας φροντιει για την ασφαλεια μας .

για φανταστειτε αυτη που εχει δυο ακομα παιδια να ειναι και αυτα κλεμενα;

Παντω εγω κοριτσια μετα αο αυτο ου διαβασα στη ζουγλα δεν υπηρχ πειπτωση αν πηγαιν στο Ελενα θα δανειζομουν δνε ξερω τι αλλα μια φορα εκει μεσα δνε θα παταγα .

Δημοσίευση

ειναι τρομερο αυτο που εγινε! με το που ανοιγω την τηλεοραση το πρωι κατευθειαν βλεπω αυτο το ρεπορταζ!!!! :blink::blink::blink: λεω δεν ειναι δυνατον! βλεπω εξω που δειχνανε το νοσοκομειο και λεω στον αντρα μου....ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΕΓΙΝΕ!!!!! :blink::blink: δεν το πιστευω! αν ειναι δυνατον, εκει θα γεννησω και εγω! εχω ξαναγεννησει εκει και μου φενεται πολυ περιεργο που δεν ειδε καμια νοσοκομα να περπαταει μια γυναικα με νεογεννητο μωρο στην αγκαλια! :dry: αφου αυτες δεν κοιμουντε ολο το βραδυ! ο αντρας μου μου λεει οτι δεν θα φυγει απο διπλα μου ουτε στιγμη!! παντως παλι καλα που το βρηκανε το μωρακι, φανταζομαι την αγωνια που θα περασε αυτη η καημενη η μανουλα :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...