Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!!!!!!!!

μαρακι και πατσυ δεν νομιζω οτι τα ενοχλει και η ζαχαρη...τι να πω πια...

παντως αν θες μαρακι να φτιαχνεις μαλλι της γριας πρεπει να παρετε και το μηχανημα που το φτιαχνει...αν μπεις στο ποστ ποιες γεννησαμε τα χριστουγεννα εχω βαλει μια ιστοσελιδα που εχει τετοιο μηχανημα....

εγω χθες μιλησα με τον ομοιοπαθητικο και μου ειπε να δοκιμασω μοσχαρι...επισης μου ειπε να μην το ξανακανω εμβολια μεχρι και το χρονο...ουφφφφφφφφφφ.....δεν ξερω τι να κανω...τωρα περιμενω να με παρει τηλεφωνο η παιδιατρος για να το συζητησουμε....ειδωμεν....

κατα αλλα ειμαστε καλα... :)

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΧΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΟΥΤΕ ΕΚΖΕΜΑ Κ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΚΑ ΚΑΘΑΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΦΑΓΑ 3 ΠΙΑΤΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΛΕΙΦΥΤΖΟΥΡΑΚΙΑ.....ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΠ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

γεια σας!

μιλησα με την παιδιατρο και συμφωνησαμε να κανουμε ενα εμβολιο τον αλλο μηνα και μετα παλι απο 3 μηνες ξανα εμβολιο....δεν θελω να τον αφησω και χωρις κανενα εμβολιο...στην ουσια ειναι 5 μηνων και εχει μονο 2...τεσπα...ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... :S

πατσουλινι χαιρομαι που δεν σας πειραξε το κεχρι...ειναι ωραιο σαν γευση;;;;

εγω η την κυριακη η την δευτερα ξεκιναω με μοσχαρι....μακαρι να μην τον πειραξει :unsure:

φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

καλο ειναι γιωτακι.σαν τραχανας περιπου.δεν εχεις φαει ποτε ε?εμενα εκανε η μαμα μου διαφορα τετοια οποτε τα ξερω.αντε μακαρι να πανε ολα καλα με τον μοσχο.εγω ρε παιδια πηρα βανιλια και τρωω.στανταρ θα βγαλει αιμα....

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΓΙΩΤΑΚΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ.ΑΧ ΩΡΑΙΑ.ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ Κ ΠΟΛΥ.ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.ΑΥΡΙΟ ΔΗΛ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΔΗΛ ΟΥΤΕ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΝΕΙ..ΤΙ ΣΚΑΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΓΛΥΚΟ ΤΕΛΙΚ....

Δημοσίευση

καλημέρα σε όλες!εγώ για γλυκό πλέον ξεκίνησα αχλάδι δεν άντεξα.Καλύτερα αχλάδι σκέπτηκα παρά κάτι άλλο ;) τώρα αν θα τον πειράξει θα δούμε.Δεν αντέχω και εγώ άλλο έχει πέσει πολύ πείνα αχ!Πάτσυ ο χαλβάς που είχες φάει τον πείραξε;μπουρεκάκι άντε με το καλό το μοσχάρι!μου φαίνεται πρέπει να συζητήσω και εγώ τα εμβόλια με την παιδίατρο και έχουμε εμβόλιο απο εβδομάδα ούφ!

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!

πατσυ ελπιζω να μην σας πειραξει...τι να πω...

μαρακι γιατι δεν φτιαχνεις γλυκο του κουταλιου...οταν ειναι βρασμενα τα φρουτα υπαρχει μεγαλητερη πιθανοτητα να μην τον πειραξει...μου το ειχε πει η αλλεργιολογος....

εμεις ναι...αυριο τρωμε μοσχαρι και ο θεος βοηθος...μακαρι να μην τον πειραξει :unsure:

φιλιαααααααα..........

Δημοσίευση

γεια σας.εγω ακομα δεν ξερω αν τον πειραξε η βανιλια απο χτες.εκανε φυσικα μικρα εκζεματακια στα μαγουλακια αλλα κακα δεν εχει κανει ακομα.σταθερα σημερα εφαγα κεχρι.μαρακι μου νομιζω οτι τον πειραξε το σιμιγδαλι αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρη γιατι ηταν στα μπερδεμενα.μεχρι τωρα ανεχομαστε πατατα,κατσικι,κολοκυθακι και καχερι και δεν ανεχομαστε κρεμμυδι,καροτο.συνεχιζουμε.το κεχρι το κανω σουπιτσα με λιγο λαδακι.πολυ νοστιμο.λεει η πεθερα μου τι εισαι πουλι κ τρως κεχρι?ελεος.......

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια :)

Σας παρακολουθω αρκετο καιρο τωρα και θαυμαζω το κουραγιο σας

εχω και εγω ενα μωρο 4 μηνων και κανουμε και εμεις μια ελαφρια διαιτα σε σχεση με εσας δεν τρωμε γαλα και γαλακτομικα σοκολατα ξηρους καρπους ολα τα μπαχαρικα σουσαμι σκορδο και κρεμυδι . ολα αυτα γιατι μετα απο μια γαστρεντεριτιδα δεν επανελχοταν η χλωριδα του εντερου της και τεθηκε υποψια αλλεργιας :unsure:

Τωρα σας γραφω γιατι εχω μια συνταγη γλυκου με πατατα ;)

υλικα

1 κιλο πατατα

1 κιλο ζαχαρη

1 κιλο ινδικη καρυδα

βραζουμε τις πατατες και τις ανακατευουμε με την ζαχαρη και την καρυδα μεχρι να γινουν ενα σωμα τα πλαθουμε σαν τρουφακια εχουμε σε ενα πιατο λιγη ακομα καρυδα και τα βαζουμε για να παρουν απεξω καρυδα. τελος τα βαζουμε στο ψυγειο να σφιξουν. Η δοση ειναι πολυ μεγαλη μπορειτε να κανετε την μιση η γευση του γλυκου είναι σαν την γεμιση της BOUNTY ελπιζω κοριτσια μην σας πειραξει η καρυδα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ :)

Δημοσίευση

@@@ευχαριστούμε για την συνταγή τέλεια φαίνεται αν και να σου πω την πικρή μου αλήθεια φοβάμαι να δοκιμάσω καρύδα!τσπ.Περαστικά και σε εσάς με την αλλεργία :( μπουρεκάκι περιμένω να δω αν τον πειράξει το αχλάδι για να το κάνω και γλυκό γιατί στο μήλο που το έκανα μαρμελάδα,έμεινε τελικά η μαρμελάδα γιατί το μήλο τον πείραξε :( Πάτσυ μου κεχρί κεχρί τι να κάνουμε τώρα αφού το δέχεται μην μιλάς καθόλου καλό είναι και αυτό,εγώ δεν τολμώ να το δοκιμάσω καθώς έχει αλλεργία στα σιτηρά όπως είπε και η αλλεργιολόγος οπότε..μετά το αχλάδι σειρά έχει το κολοκυθάκι για να δούμε και εκεί,καληνύχτα μανούλες και χρόνια πολλά σε όλες σας αύριο! :laugh: :laugh: :P

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΑ.ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΙΜΑ ΕΒΓΑΛΕ.ΘΑ ΤΟ ΞΕΒΓΑΛΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ.ΔΗΛ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΙΤΗΡΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΧΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,ΑΝΕΤΑ ΤΡΩΣ.ΝΑ ΠΑΡΤΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕ ΑΦΟΒΑ.@@@ΕΥΧΑΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΟΥΝΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΑΛΛΕΡΓΕΙΑ Κ ΧΑΘΘΗΚΑΤΕ?ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.ΤΩΡΑ ΤΑΙΖΩ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ.ΕΛΕΟΣ/ΜΕ ΤΥΡΑΚΙΑ,ΜΠΕΣΑΜΕΛ,ΓΑΛΑ....ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.ΕΓΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΕΧΡΙ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ....ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΩ.ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ.ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΛΑ.Α ΡΕ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ?ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΙΤΑ ΠΑΛΙ.

Δημοσίευση

Πατσυ μου το σκεφτηκα και εγω αυτο με την τουρτα και παγωτο να ηταν που εχουμε σπιτι δεν με χαλαει!αχ,βαχ!ευτυχως το αχλαδι δεν τον πειραξε,οποτε εχουμε πατατα,αχλαδι τα σιγουρα.Με το μοσχαρι μπερδευτηκα γιατι ηταν και κρυωμενος και δεν αντεξα να φαω ξανα μοσχαρι σουπα μπλιαχ!το πρωι μου εβγαζε βλεννη και μετα τιποτα;μηπως ηταν απο τις μυξουλες; :blush: καλου κακου το εβγαλα παντως.Επιτελους βρηκα και ενα φρουτο που δεν τον πειραζει,Πατσυ μου και εγω ετσι θα αρχιζω σιγα σιγα να τα δοκιμαζω ολα δεν γινεται και βλεπουμε(και το κεχρι) ;) .Φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΡΟΦΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΛΕΝΝΗ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΖΕΜΑ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΙΜΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΤΗΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΖΕΜΑ Κ ΒΛΕΝΝΗ ΔΕΝ ΚΟΒΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ...

Δημοσίευση

καλημερα σας...εγραψα και χθες αλλα με πεταξε εξω :angry:

λοιπον εμεις φαγαμε μοσχαρι και δεν μας πειραξε :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ειμαι πολυ χαρουμενη.. :)

τωρα σε 10 μερες νεα τροφη...λεω να δοκιμασω κατσικισιο γαλα :dry::blush:

@@@ευχαριστουμε για την συνταγη εμας δεν μας πειραζει η καρυδα,οποτε θα την φτιαξω την συνταγη :)

μαρακι χαρηκα πολυ με το αχλαδι...αντε τωρα ξεκινα να τρως αχλαδια... :P

πατσουλινι τα εφτιαξες τα γλιφυτζουρια;;;;

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ.ΑΝΤΕ ΩΡΑΙΑ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.ΧΑΧΑ.ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΛΟ.ΑΧ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΙΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΒΥΖΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ.ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΤΑ.ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΔΡΑ Ι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΙΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ.ΜΟΠΛΙΣ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΟ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΙΜΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ.ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΕΒΓΑΖΕ ΣΕ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ.ΕΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ. :P

Δημοσίευση

ρε πατσουλινι δεν γινετε να τρως κατι τωρα και μετα απο δεκα λεπτα να θηλαζεις και να πιστευεις οτι εχει περασει στο γαλα :blink: δεν γινεται αυτο...δεν σου ειπα στο ποσο γρηγορα θα βγαλει αιμα....σου ειπα οτι αν φας κατι περνα καπιο χρονικο περιθωριο για να το χονεψεις και αυτο να παει στο αιμα και στο γαλα...αυτο ειπα ;)

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΩΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΑΡΓΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ.ΚΑΙΝ ΤΡΩΩ ΜΗΛΟ,ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ Κ ΒΓΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΕΙΑ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΗΡΟ ΚΑΡΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΟΚ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΤΑ ΓΛΕΙΦΥΤΖΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΚΟΜΑ.ΘΕΛΩ ΚΟΥΠ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΑΛΛΑ 2 ΜΕΡΕΣΕΒΑΛΑ 2 ΚΙΛΑΚΑΙ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑ.ΑΓΝΩΣΤΟ.ΧΑΧΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ?ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΥΠΝΟΒΑΤΩ!!!!!

Δημοσίευση

βρε πατσυ...μαλλον δεν καταλαβαινεις τι σου λεω....συμφωνω μαζι σου οτι μπορει κατι να τον πειραξει αμεσως μολις πιει το γαλα σου αλλα διαφωνω σε αυτο που λες οτι με το που φας εσυ κατι και τον θηλασεις τον πειραζει...και αυτο γιατι(ειναι απο ιατρικο βιβλιο)

Στο στομάχι η τροφή παραμένει 2-4 ώρες ανάλογα την σύστασή της. Εκεί εκκρίνεται το γαστρικό υγρό που βοηθά στην διάσπαση των τροφών.

οποτε δεν γινεται να εφαγες πριν μιση ωρα μηλο και μετα να θηλασες και να εβγαλε αιμα γιατι πολυ απλα το μηλο ειναι ακομα στο στομαχι σου...

και ειμαι απολυτη γιατι ολα τα στομαχια ετσι λειτουργουν...αυτο δεν αλλαζει...και μιλαω παντα για το τι εφαγες εσυ και ποση ωρα εκανε αυτο να παει στο γαλα σου...και οχι αν τον πειραζει αμεσως...σαφως και μπορει να τον πειραξει αμεσως αυτο γινεται....

τεσπα...

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!

Δυστυχως αλλη μια στην παρεα αλλα με ελαφρια μορφη :(

Ξεκιναω κι εγω διατροφη χωρις γαλακτοκομικα μιας και εμεις βγαζουμε μονο εκζεματακι και ανησυχιες.

Παντως ρε κοριτσια μπραβο σας!!

Εγω σημερα ξεκινησα και ηδη πειναωωω!!

Ψαχνω στα ντουλαπια να δω τι να φαω και ολα εχουν γαλα!!!

Γιωτα πες μου ιδεες για μαμ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...