Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μανουλίτσες καλημέρα!σας διαβάζω αλλά έχω απογοητευτεί πολύ για να γράψω κάτι,τι να πω... :( το ρύζι τον πείραξε πάρα πολύ και το έκζεμα που είχε μείνει λίγο στο λαιμουδάκι του χειροτέρεψε πολύ,οπότε τέρμα και το ρύζι.Ξεκίνησα ντομάτα χωρίς φλούδα και σπόρια(δεν έμεινε τίποτα δηλ απο την ντομάτα)και σήμερα βλέννη.Τι να πω πια;;και εγώ όλο πεινάω.Πάλι πατάτες και αρνί.Τα έχω σιχαθεί τελείως ειδικά την πατάτα.Δεν ξέρω ρε κορίτσια αρχίζω να σκέπτομαι για υποαλλεργικό γάλα αν συνεχίσουμε έτσι γιατί βλέπω ότι κανείς απο τους δυο μας δεν είναι ευχαριστημένος :(:(

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελιες!!!

Αααχ...Με τα πανω μας κ τα κατω μας ολες!

Στενοχωρεθηκα λιγακι γτ θα ηθελα για ολες μας να ξεπερναμε την αλλεργια...

Εστω σε καποια τροφιμα που δεν τρωμε-τρωγαμε..

Ουφ!(ναι...ξερω!Σας παγωσα τοσο ξεφυσημα!)

Το προσωπακι της Αννυ εβγαλε παλι εκζεματακι...

Δεν εφαγα τπτ διαφορετικο ουτε κατι ετοιματζιδικο...

Το μονο που αλλαξε ειναι η αντιηλιακη κρεμα(φρεζιντερμ) κ το οτι ενω ετρωγε τα φρουτακια της τωρα αρνειται παρα μονο λιγες κουταλιτσες..

Ετσι τα υπολειμματα στεκονται 5-10 λεπτα στο προσωπο...

Δεν ξερω...Απλα προσπαθω να βλεπω κ αλλους παραγοντες οταν ειμαι σιγουρη για την διατροφη μου...

Τι λετε?Σκεφτομαι λαθος?

Πατσυ μου τα βρηκα αυτα που εγραψες για την πατσουρου!

Συμφωνω σε πολλα αλλα σε καποια διαφωνω!

αυτα που εγραψε η Γιωτα καθως επισης κ για το αλευρι...Λεει να μη δωσουμε αλευρι κατω απο ετος ενω επιτρεπει ψωμι μετα το 8μηνο! :blink:

(για το θεμα ψωμι τσακωνομαι με την φιλεναδα μου στις αυγουστιατικες! :woohoo: )

Α!!Αυτη η φιλεναδα-συμπεθερα μου αρχισε να τρωει τα παντα!!!

Ειχε κ ο μικρος αλλεργια!Κ πλεον(σχεδον 9 μηνων) δε βγαζει τπτ πια!!!

Ειναι πολυ ενθαρρυντικο νομιζω εεε??Βεβαια ηταν ελαφριας μορφης αλλα κατι ειναι κ αυτο!

Γιωτακι μου γλυκο!Να εισαι αισιοδοξη γτ να μην εισαι>????Ολα πανε καλα κ ο μικρουλης σιγα-σιγα δεχεται κι αλλες τροφες!Μια χαρα δλδ!!!

Να σου προτεινω αυτο που δοκιμασε η συμπεθερα στον μπεμπη?

Αν δλδ θελεις να δοκιμασεις μοσχαρακι μην φας το κρεας κατευθειαν.Φτιαξε ενα φαγητο πχ φασολακια με το ζωμο που θα εχεις βρασει το κρεας! Κ αν ολα οκ συνεχιζεις! ;)

Μαρακι δεν πεφτουμεεεε!!!

Οτι κ να αποφασισεις παντως ειμαστε εδω για να σε στηριξουμε!

Αν μπορεις να κανεις μια υπομονη ακομα...Θα στρωσει,δε μπορει...

Φανταζομαι πως νιωθεις...Και ολη αυτη η στερηση επηρεαζει οολη σου τη ζωη...Δεν ξερω ουτε κ εγω τι θα εκανα στη θεση τη δικη σου η της Πατσυ...!

Σας φιλω κοριτσακια!!!!

Δημοσίευση

γεια σας μανουλες γλυκιες...

μαρακι μου συγνωμη που το λεω ετσι αλλα κατι δεν κανεις καλα... :( δεν γινεται να σου βγαζει βλεννη στη ντοματα εφοσον εχεις βγαλει σπορια και φλουδα...το λεω αυτο γιατι ολοι οι ανθρωποι που ειναι αλλεργικοι ετσι την τρωνε...μηπως βαζεις πολυ γρηγορα τη μια τροφη μετα την αλλη και δεν προλαβαινει να καθαρισει;;;;;

δεν ξερω εγω στη θεση σου θα πηγαινα και σε ομοιοπαθητικο και αν και εκει δεν εβρισκα ακρη μετα θα εδινα υποαλλεργικο....

αναστασια μου...εκζεμα;;;;;;;;;;...μηπως οντως την πειραζει το αντιλιακο;;;;γιατι δεν δοκιμαζεις καποιο αλλο;;;;

ελπιζω να φτιαξει συντομα....

ευχαριστω για την συμβουλη και συγχαρητηρια στη φιλεναδα σου το φουλινακι που νικησανε την αλλεργια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

Γιωτάκι την κάθε τροφή την τρώω 3 μέρες όπως μου είπε η αλλεργιολόγος και αν δω ότι πχ την δεύτερη μέρα έχει βλέννη ή αίμα την κόβω μαχαίρι κ μετά πάλι αρνί και πατάτα όπου εκεί είναι καθαρός.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και εγώ απογοητεύτηκα πλήρως.Να φανταστείς πριν λίγο είδε την πάνα του ο άντρας μου και απογοητεύτηκε και αυτός.Σήμερα το απόγευμα θα πάρουμε και τις εξετάσεις αίματος να δούμε αν θα δείξουν και αυτές κάτι.Πάντως η πείνα μου συνεχίζεται να αυξάνεται σε αντίθεση με τα κιλά μου ούφ σήμερα είμαι πολύ χάλια με έχει πάρει τελείως απο κάτω

Δημοσίευση

αχ!!!!!!!!!!βρε μαρακι μου δεν ξερω τι αλλο να σου πω...τοσο πολυ αλλεργικος;;;;;κριμα ρε γαμωτο....

γιατι δεν δοκιμαζεις την ομοιοπαθητικη;;;;;σορυ που σε πριζω αλλα πιστευω οτι θα δειτε πολυ μεγαλη διαφορα...

Δημοσίευση

Μαρακι ας δουμε τα αποτελεσματα(που ελπιζω να ειναι ελπιδοφορα...) κ μετα πραγματικα πρεπει να κανεις κατι...

Κοιτα...εχεις ενα φαγητο που μπορεις να τρως...Πρεπει να βρεις κ ενα γλυκο-πρωινο...πχ...Το κουακερ το δοκιμασες?Πιστευω πως ισως βρουμε συνταγη για τυπου ψωμι με κουακερ...Μετα...Το αχλαδι...Δοκιμασε το(αν θυμαμαι καλα δεν το δοκιμασες :huh: ).Θα φτιαξεις μαρμελαδα αχλαδι.

Κ αντε πηγαινε στον ομοιοπαθητικο να βγαλει κανα ποσοστο το Γιωτακι!χαχαχαχαχα :P

Γιωτα δεν ειναι η Λινα(foylinaki) που ξεπερασαν την αλλεργια.Η Εφη ειναι (happymom)!

εχεις να προτεινεις κανενα αλλο αντηλιακο?

Δημοσίευση

κουακερ χωρις γαλα;πως;να το φαω αλλα σκετο;Γιωτακι περιμενω να δω τι θα δειξουν οι αιματολογικες να τις δει και η αλλεργιολογος να δω τι θα μου πει και μετα θα παω και σε ομοιοπαθητικο ετσι και αλλιως ως τωρα εχω δωσει πολλα λεφτα και ακρη δεν εβγαλα :(

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ.ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΕΟΚΕΙΤ.ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΘΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ ΧΑΛΒΑ ΠΡΟΧΤΕΣ.ΧΤΕΣ ΣΚΕΤΗ ΠΑΤΑΤΑ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΤΣΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ.ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΕΡΓΙΚΑ.ΟΧΙ ΓΙΩΤΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΨΗΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΒΡΑΔΙΝΟ ΜΟΥ.ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ .....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ.2 ΜΑΜΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ.ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΩΣΑΝΕ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ 7 ΧΡΟΝΩΝ.ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ,ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΠΩΣ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΥΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΚΙ ΕΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΜΗΛΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΙΜΑ.ΠΗΡΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΙΜΑ.ΕΙΠΑΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΡΟΦΙΚΗ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ.....ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΣΤΟ ΡΥΖΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΙΜΑ.ΛΟΙΠΟΝ.ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟΣΑ ΦΑΓΗΤΑ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΑΣ..ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟ....ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΔΗΛ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?

Δημοσίευση

καλημερα πεινασμενες μανουλες....

αναστασια εγω περνω την σειρα της σεμπαμεντ γιατι ο μικρος ειναι πολυ ευαισθητος ως γνωστον :P και ειναι η μονη που δεν του δημιουργει προβλημα...αυτη η σειρα εχει και αντιλιακο...αυτο θα παρω εγω...

:laugh: :laugh: :laugh: το ξεχασα οτι η συμπεθερα σου ειναι η εφη :blush: συγχαρητηρια λοιπον στον γαμπρο σας :laugh: :laugh: :laugh:

μαρακι το κουακερ ειναι βρωμη εμας μας ειχε πειραξει πολυ...οποτε φανταζομαι θα σας πειραξει και εσας...

α!!!!οσο για τις αιματολογικες εμενα ειχαν βγει ολες αρνητικες...μονο τα πατσ ειχαν δειξει...καλυτερα κιολας γιατι μου ειχε πει οτι εφοσον βγηκαν αρνητικες σημαινει οτι στον χρονο θα υποχωρησει η αλλεργια...

επισης να θυμαστε οτι ενα ποσοστο 11% δεν δεχονται τα υποαλλεργικα γαλατα....παρουσιαζουν και σε αυτα αλλεργια...γι αυτο θελει πολυ σκεψη ολη η υποθεση...

εγω χθες εφαγα ενα κομματι χαλβα τον κανονικο και δεν το πειραξε :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: μου φαινεται οτι η ομοιοπαθητικη κανει θαυματα.... :)

αυτα απο μας...υπομονη και φιλια :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πάτσυ μου εμένα δεν βγάζει πολύ αίμα κουκίδες μόνο,σταγονίτσες αλλά πολύ βλέννη και έκζεμα τώρα τελεύταια :(:( τι να πω βρε Πάτσυ μου πάντως πολλές φορές απογοητεύομαι πάρα πολύ και θέλω να κλαίω συνέχεια γιατί και ο ίδιος ταλαιπωρείται με όλα αυτά και εγώ μονίμως πεινάω και έχω νεύρα.Σήμερα έκανα το εξής και δεν ξέρω αν θα πιάσει.Επειδή η αλλεργιολόγος μου είχε πει ότι μπορεί τώρα πχ στο αρνί να μην έχει αλλεργία αλλά να την αποκτήσει ξαφνικά σήμερα έφαγα πατάτες και ντομάτα χωρίς φλούδα και σπόρια γιατί μου φαίνεται τρελό να τον πειράζει η ντομάτα απο την στιγμή που την πετσοκόβω και δεν μένει τίποτα αλλεργιογόνο σε αυτή.Έκανα λοιπόν αυτό και περιμένω αποτελέσματα.Αν δεν βγ'αλει βλέννη ή αίμα τότε το αρνί θα φταίει για όλα :angry: Έχεις δίκιο πάντως και εγώ αυτό σκέπτομαι ότι δεν θέλω ο μικρούλης να φτάσει 7 χρονών και να έχει ακόμα αλλεργία εξαιτίας του ότι δεν θήλασε όσο θα έπρεπε :( και απο την άλλη ότι και να τρώω τον πειράζει και με παίρνει απο κάτω :( τσπ.Βγήκαν και οι αιματολογικές όλες αρνητικές αλλά με αυξημένη ανοσοσφαιρίνη που όπως μου είπε η αλλεργιολόγος αυτό σημαίνει φυσικά αλλεργία.Πάλι καλά δηλ γιατί έτσι όπως έβγαιναν οι εξετάσεις όλες αρνητικές στο τέλος δεν θα με πίστευε κανείς ότι ο μικρός έχει αλλεργία :S:side: η αλλεργιολόγος πάντως μου είπε να συνεχίσω με μοσχάρι μετά αχλάδι μετά μπρόκολο,κολοκυθάκι και καλαμπόκι και βλέπουμε και να πάμε την άλλη εβδομάδα ξανά για πάτσ σε κοτόπουλο,σιτηρά,ντομάτα και ότι άλλο δω ότι τον πειράζει.Μου είπε πάντως ότι οι τροφές που βγήκαν αρνητικές και διασταυρόνονται και με τα πατσ που και εκεί είναι αρνητικές σημαίνει σίγουρα πως αν τις φάει ο ίδιος μετά το σίγουρο είναι πως δεν θα πάθει αναφυλαξία,να και κάτι ευχάριστο.Αυτές είναι το γάλα,το αυγό και το πορτοκάλι.Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αν τις φάω εγώ τώρα δεν θα είναι αλλεργικός(που σιγά που δεν θα είναι).Αυτά!φιλιά σε όλες σας και καλό μας κουράγιο!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!

εμεις ειμαστε καλα! :) αυριο πινει και το τελευταιο χαπι και λεω απο πεμπτη να εισαγω μια τροφη αλλεργικη για να δουμε τι εχει γινει :unsure: αχ!!!!!ποσο φοβαμαι μην κυλησουμε παλι(καλα εχω πολυ πλακα...μιλαω λες και περνουμε ναρκωτικα :laugh: :laugh: :laugh: )ειδωμεν...ακομα σκεφτομαι τι να δοκιμασω...βασικα θα ηθελα να εμπαινα σε ενα ζαχαροπλαστειο και να δοκιμαζα απο ολα τα γλυκα ενα κομματι :blush: αλλα εννοειτε οτι δεν γινεται.... :(

μαρακι μου ποσο ειναι η ανοσοσφαιρινη;;;;εμας ηταν στα φυσιολογικα πλαισια...

να ξερεις οτι ο λογος που το μητρικο γαλα βοηθαει στην αλλεργια ειναι η ανοσοσφαιρινες που περιεχει ;)

αυτα........πατσουλινι που εισαι;;;;αναστασια;;;;

φιλια σε ολες :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γιωτακι ειναι 19 και επρεπε να ειναι κατω απο 15,αυτο οπως ειπε και η αλλεργιολογος δειχνει ταση για αλλεργια :( εσας ηταν φυσιολογικη και παρ'ολα αυτα ειχατε αλλεργια;;παντως μπραβω ετσι να συνεχισετε ευχομαι να δινεις κουραγιο και σε εμας! ;) χθες παντως που εφαγα πατατα και ντοματα βλεννη και αιμα παλι γαμωτο!τσπ συνεχιζουμε τι να κανουμε;σειρα θα εχει το μοσχαρι αφου καθαρισει πρωτα.Παντως ρε κοριτσια με πιανουν κατι κρισεις βουλιμιας ωρες ωρες θελω να τα φαω ολα και πως κρατιεμαι δεν ξερω!σκεπτομαι τον μικρουλη που θα υποφερει μετα οποτε λεω κατω τα ξερα σου!χα,χα,χα!Πατσυ εσεις πως πατε;Αναστασακι καλα;

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ....ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΦΟΥΡΝΟ.ΕΧΕΙ ΕΚΖΕΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΚΑΚΑ ΕΚΑΝΕ ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΝΤΑΡ 2 ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΚΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ςΕΚΖΕΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΙ??

Δημοσίευση

Koριτσαρες μου μπηκα να δω καμια βελτιωση αλλα

πολυ λιγα βελτιωθηκαν βλεπω...

Γιωατκι οπως σου αναφερε και η Αναστια ακομη δεν εχουμε

καθαρισει σιγουρα,κατι εκει που παω να πω οτι οκ το εκζεμα

ξαναβγαινει..

και οτ αστειο ειναι οτι η διατροφη μου δεν αλλαζει...

εχω μια μικρη υποψια...μπανανα ή κολοκυθακι

κουλο αλλα...θα το δοκιμασω..

οσο ημασταν στις μινι δικαοπες μας δεν εφαγε τοποτα απο τα δυο

και με το που ηρθα τις ξαναδωσα...και εβγαλε...

θα το ψαξω !!

Εσεις Μπουρικακι σας αυχομαι οοολα να πανε καλα!!

Πατσυ υπομονη νομιζω οτι ολα θ αφιαξουν..

Μπεμπινακι κουραγιο...καλη δυναμη!!!

πραγαμτικα σς σκεφτομαι!!

Αναστασια...μη μου στεναχωριεσαι..θα το συνηθισει καποια στιγμη θα φαει!!

ευτυχως το μαμισιο γαλατακιτης ειανι μπολικο σε βιταμινουλες!!

Δημοσίευση

Καλημερα στην παρεα!

Θα μου επιτρεψετε να μην πω τπτ για την παλιοαλλεργια σε ενα ποστ???

Ειμαι θυμωμενη μαζι της! :P

Εσεις τι κανετε???

Πως ειστε?(μη μου πειτε πως πεινατε!)

Ηρθε καλοκαιρι εε??!!!

Με το που βαζω σαγιοναρα...Αααααλλη αισθηση!!!

Ετοιμη για βολτες,θαλασσα κ...καρπουζι αισθανομαι!!! :laugh:

Πως θα ειναι αραγε φετος στη θαλασσα??

Πως θα θηλαζουμε αν χρειαστει?Θα ειμαστε αρκετα...εκτεθιμενες φορωντας μονο μαγιω οποτε... :blink: ?

Αχ τι καλα!!!Μπανακια με το τσαχπινακι μου!!!

Φιλια κ...χαμογελαστεεεεε!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Σαγιονάρα από τώρα στην πατρίδα Αναστασία? Ουάου!!!

Εδώ είμαστε ακόμα με το μποτάκι, το δυο νούμερα μεγαλύτερο για να χωρέσουν τα δυο ζευγάρια μάλλινες κάλτσες :laugh:

Σαγιονάρα από Ιούλιο για μένα λοιπόν :)

Ανυπομονώ για παραλία και μπανάκι με τη μπεμπουλίτα μου!

Έχω κι εγώ κάτι απορίες περί θηλασμού...

Όπως ας πούμε, πρέπει να ξεπλένουμε το μεμέ μετά το μπάνιο και πριν το δώσουμε στο μπεμπέ? Δε θα της πέφτει λίγο αλμυρό? :P :laugh: Πρέπει να αλλάζουμε και να βάζουμε στεγνό μαγιουδάκι? (μην κρυώσει το γάλα :blink: :laugh: ) Κινδυνεύουμε για μαστίτιδες αν το αφήσουμε να στεγνωσει πάνω μας?

Μπεμπινάκι και Πατσουλίνα μη μασάτε πουθενά! Κάνετε το καλύτερο για τα μωράκια σας και σύντομα θα τη νικήσετε την παλιοαλλεργία! Δε γράφω συχνά αλλά σας σκέφτομαι και μπαίνω να βλέπω νέα σας!

Μπουρεκάκι δοούλεψε η ομοιπαθητική? Σήμερα δοκιμάζεις καινούρια τροφή?

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε;;;;;;

εμεις καλα :) περιμενω να παει απογευμα για να παρω τον ομοιοπαθητικο για να μου δωσει οδηγιες :) επιτελους τελειωσαμε την θεραπεια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μαρακι και πατσυ υπομονη...καποια στιγμη θα ηρεμησουν... ;)

φουλινακι οντως κατι απο τα 2 κανει την ζημια....αληθεια απο τωρα διακοπες;;;;;τελεια :)

αναστασια μου εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει για την παραλια το θεμα θηλασμου...οποιος ενοχλειται ας μην κοιταζει...

μαγδα ωραιες ερωτησουλες....μηπως να εβγαζες ενα ποστ να μας πουν οι πιο εμπειρες;;;;αν και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα...

σας φιλωωωωω :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλησπερα μανουλες!αχ μυρισε καλοκαιρακι με αυτα που γραφετε!foulinaki ευχομαι το λιγο εκζεματακι που εχετε να περασει!snowgirl χαθηκες!να μου πεις καλυτερα να χανεσαι στο συγκεκριμενο ποστ ;) Αναστασακι μας ξεσηκωσες καλα καλα με το καλοκαιρι :) Πατσυ μου ποσο σε νιωθω!και εμενα με πιανουν κατι κρισεις και θελω να τα φαω ολα ειδικα σοκολατες,παγωτο και σοκοφρετες αλλα σκεπτομαι τον μικρουλη και προσπαθω να κρατηθω :S:blush: εγω παλι με την ντοματα μονο και την πατατα εβγαλε ελαχιστη βλεννη αρα καλα το ψιλιαστηκα το αρνι!τελος λοιπον το αρνι και σημερα ξεκινησα μοσχαρι οπως μου ειπε η αλλεργιολογος και περιμενω...ειναι και αρρωστουλης ο μικρουλης μου με συναχι και τωρα και εξαιτιας του συναχιου θα εχει βλεννη στα κακα.Εγω πως θα καταλαβω αν ειναι απο το μοσχαρι ή απο το συναχι;;;;μου φαινεται θα τρωω μοσχαρι μεχρι να του περασει το συναχι και να σιγουρευτω μουουου :laugh: :laugh: αφηστε που επειδη ντοματα δεν μπορουσα να βαλω,λεμονι οχι το εκανα σουπα με πατατα,λαδι,αλατι και πιπερι τοσο ανοστο...τσπ ας το δεχτει τουλαχιστον ευτυχισμενη θα ειμαι.Παντως και η ντοματα ακυρη γιατι και η λιγη βλεννη δεν ειναι καλο :( φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΕΧΡΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ.ΚΑΛΑ Ε ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ.ΩΣ Κ ΚΡΕΑΣ ΒΟΥΒΑΛΙΟΥ ΕΧΕΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΧΡΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΕ ΚΕΧΡΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ..ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

Δημοσίευση

Πάτσυ μου εμένα στο μέλι έχει αλλεργία οπότε δεν συζητώ για κεχρί.Μόνο κάτι ρυζογκοφρέτες είχα πάρει τότε που έτρωγα το ρύζι και τον είχαν πειράξει και αυτές.Επίσης στο μαγαζί με τα βιολογικά έχει πολύ ωραία γλυκάκια αλλά τελείως απαγορευμένα για μένα καθώς είχαν σοκολάτα,μέλι,αμύγδαλα αλλά ήταν χωρίς γλουτένη.Τσπ εγώ στο μαγαζί με τα βιολογικά τα μόνο που πήρα ήταν ψωμί χωρίς γλουτένη,ρυζογκοφρέτες,μακαρόνια χωρίς γλουτένη και καρότα τα οποία όλα τον πείραξαν εκτός απο τα μακαρόνια που δεν τα δοκίμασα καν και ούτε πρόκειται καθώς η αλλεργιολόγος μου είπε όχι και σε αυτά :( όταν θέλω κάτι γλυκό μασουλάω καστανή ζάχαρη τι να κάνω

Δημοσίευση

Αχ θα τρελλαθω σε αυτο το θεμα...

Τοσα συναισθηματα μαζεμενα....

Γελαω,χαιρομαι,εκνευριζομαι,θυμωνω.....Παλιοαλλεργια!Ουστ!!! :P :laugh:

Μαγδα με εκανες κ γελασα!!!!!

Λοιπον...Νομιζω πως η καλυτερη λυση ειναι εκεινα τα μαντηλακια που ειναι ειδικα για το στηθος!¨η αν υπαρχει ντουζιερα στην παραλια....Αλλα ετσι κ αλλιως ολο κ λιγο θαλασσινο νερακι θα πιουν....

Η δικια μου μη δει νερο να τρεχει..Εξω το γλωσσακι! :laugh:

Για το μαγιω δε νομιζω...!

Γιωτακι μου ελπιζω να εχετε καλη συνεχεια!!!

Για τον θηλασμο ουτε εμενα με νοιαζει...ο αντρας μου κολλαει!!!! :P

Πατσυ το μαλλι της γριας φτιαχνεται συνηθως σε χαμηλο κοτσο με φιλεδακι... :laugh: :P

(με ζαχαρη!!!Αλλα θελει ειδικο μηχανημα!)

Επισης σπιτικο γλυφ-καραμελα λιωνοντας ζαχαρη σε πολυ χαμηλη φωτια(μην καει!)

Μαρακι...Ααααχ Μαρακι...Οταν ξεπερασετε την αλλεργια θα βγω μαζι σας στους δρομους κ θα φωναζω...!!!!

Κατι με ρωτησατε για το κουακερ...Νομιζω η πεθερα μου το ετρωγε με νερο αλλα δεν ειχα ορεξη να της μιλησω για να ρωτησω!

Αλλα αφου προκαλει κ αυτο προβλημα...Το ξεχναμε!!!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα!Καθαρισε το προσωπακι της!

Παλι δεν αλλαξα διατροφη,συνεχισα να βαζω αντηλιακη κ το ιδιο με την φρουτοκρεμα που πασαλειβεται... :blink::huh:

Τι να πεις?Ισως απο την ατμοσφαιρα που λεει η Λινα...!

Σας φιλω!!

Δημοσίευση

ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ.ΧΤΕΣ ΨΩΜΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΧΡΙ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙ.ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΨ=ΧΩ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΑΗΔΙΑΑΑΑΑΑΑ.ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΛΥΦ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ?ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΒΟ ΔΗΛΑΔΗ?

Δημοσίευση

Πάτσυ μου τι να σου πω;εγώ όταν θέλω γλυκό τρώω καστανή ζάχαρη τώρα αν τον πειράζει και αυτή τι να πω;και όταν εμείς δηλ θέλουμε κάτι γλυκό τι να τρώμε;εμένα η βλέννη συνεχίζεται αλλά δεν ξέρω αν είναι και απο το κρύωμα,οπότε μοσχάρι μέχρι να περάσει το κρύωμα και να το επιβεβαιώσω ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...