Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

γειά σας κορίτσάκια μου!Πάτσυ μου όντως το τσάι θα ήτανε,μην απελπίζεσαι σου μιλάει η απελπισμένη :blink::side: Γιωτάκι σήμερα πήγαμε πάλι στο παίδων και του κάνανε τα πάτσ.Τώρα το φοράει στην πλατούλα του και θα το βγάλουμε την Τετάρτη το πρωί,την ίδια μέρα έχω και ραντεβού με την αλλεργιολόγο που μου είπες :) οπότε αναμένουμε.Να σε ρωτήσω βρε Γιωτάκι τώρα που του τρίβω την πλατούλα του να ρευτεί πειράζει που έχει το πατσ;χαζή ερώτηση αλλά...Αναστασία μου τώρα τρώω καρότο και περιμένω αντιδράσεις μέχρι στιγμής δεν τον έχει πειράξει το αχλάδι θα το φάω αργότερα,αργεί ακόμα.Τώρα για πρωινό τρώω καρότα!!καλά ε θα κάνω ένα μαύρισμα το καλοκαίρι με τόσο καρότο τύφλα να έχουν τα σολάριουμ!ο μπαγκς μπάνυ που έβαλα τελικά στο τικεράκι δεν είναι τυχαίος.Χθές μας είχαν καλέσει για φαγητό και είχαν φτιάξει κοτόπουλο μόνο για μένα :S με πήραν όλοι χαμπάρι αλλά δυστυχώς είχε πολλά μπαχαρικά και τον πείραξαν,πάλι βλέννη :( αλλά τι να έκανα ντράπηκα και το έφαγα.Γιωτάκι πες μου για αυτό το μαγαζί με τα βιολογικά που έχει και ψωμάκι μπας και φάω λίγο ψωμί δεν αντέχω χωρίς αυτό ειλικρινά δεν με νοιάζει να τα κόψω όλα αλλά το ψωμί μου είναι δύσκολο πολύ που το έκοψα :( Αναστασία τελικά παντού υπάρχουν μαμάδες με μεμεδογάλα! :) :laugh:

Δημοσίευση

Α ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ.ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΕΦΑΓΕΣ ΑΧΛΑΔΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΡΟΤΑ..ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ.ΑΝΑ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΡΟΦΗ...ΤΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟΙΠΟΟΚΡΑΤΕΙΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ?ΕΛΕΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΤΣΑΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΚΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ...ΕΒΡΑΣΑ ΩΡΑΙΟΤΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙΑ ΣΚΕΤΑ.ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΠΑΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ Ε?ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΛΟΥΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Δημοσίευση

Πάτσυ μου δεν έφαγα αχλάδι ακόμα καρότο έφαγα μόνο με πατάτες και αρνί.Αλλά έχω σιχαθεί και την πατάτα και το αρνί πλέον.Το καρότο μου φάνηκε τέλειο φαντάσου!απο φρούτα μόνο μήλο εχω δοκιμάσει μια μέρα που δεν άντεξα και τελικά τον πείραξε.Τροφή βάζω ανα 4 ημέρες.Παρατήρησα πως όταν τρώω κάτι φαίνεται στα κακά του πάντα την επομένη εκτός απο το ψωμί που τον τίναξε :( όσο μου άρεσε η πατάτα κάποτε τόσο δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου.Αυτό το αρνί δε ούτε ξέρω πόσες μέρες το τρώω πια μπούχτησα,υπομονή.Τώρα το έχω με τα πατσ και δεν μπορώ να τον κάνω και μπάνιο :(

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!!

εμας τελικα δεν μας πειραζει το σουσαμι...ειμαστε καθαροι και σημερα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μπεμπινι θα παρω τηλεφωνο αυριο μια πολυ καλη φιλη της μαμας μου και θα ρωτησω....αυτο παντως το μαγαζι ειναι στο χαλανδρι...δεν ξερω αν θα σε βολεψει...

α!σε τι κανατε πατσ;;;;;θα τα δει αυριο και η αλλεργιολογος...βεβαια δεν ξερω τι θα πει...οσο για την πλατουλα που ρωτας δεν παθαινει κατι...απλα δεν πρεπει να βραχουν...

πατσυ νωρις νωρις σου κλεισανε ραντεβου...τι να πεις ελληνικο κρατος,...αχρηστοι σε ολα τους :angry:

Δημοσίευση

καλημέρα σε όλες!Μπουρεκάκι μπράβω για το σουσάμι!με βολεύει το Χαλάνδρι!αχ!μακάρι να φάω ψωμάκι!χθες ήπια ελληνικό καφέ και σήμερα φυσικά βλέννη! :( αλλά μοσχομύριζε είχα πεθυμήσει ένα καφεδάκι!τσπ,αύριο το πρωί θα του βγάλω το πατσ να δούμε θα δείξει τίποτα...φιλάκια σε όλες!

Δημοσίευση

Καλημεεερες!!Ολα καλα???

Γιωτα σε μπερδεψα εε? 10,5 μηνων ηταν ο γιος της!!Και στον κοσμο αυτο φαινεται πολυ!!! :woohoo: :blink:

Μπραβο σας για το σουσαμι!τωρα μπορεις υποθετω να φας κ χαλβα κ ταχινι...!!!

Πατσυ προσπαθεις να ξεχασεις την πεινα σου με αφεψηματα??? :laugh:

Ελπιζω να εχει φτιαξει λιγακι η ψυχολογια σου!Παντως αν θελεις να γκρινιαξεις-παραπονεθεις-απελπιστεις εδω ειμαστε εμεις για να πεσουμε μαζι σου στα πατωματα! :P :laugh:

Μαρακι ο λογος που ανυπομονω περισσοτερο να πας στο γιατρο ειναι γτ ΔΕΝ γινεται να εχει αλλεργια στα παντα ο μπεμπης!

Μα...Κ αντε δε θηλαζες κ επινε αντιαλλεργικο(που δεν θα τον βοηθουσε να ξεπερασει την αλλεργια)...Οταν αρχιζε τις στερεες τι θα ετρωγε???Πατατες σκετες???

Κατι λαθος συμβαινει...κατι που δεν γνωριζουμε!!!

Αντε να φας τπτ πουπουλακι μου!!!! :laugh:

Πατσυ που ειναι τα αποτελεσματα της ερευνας????? B)B):lol::lol:

Μυρισε καλοκαιριιι!!!!

Γρανιτες τρεμετεεεε!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

TI NA ΠΩ.ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΜΑΙ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΑΧΙΝΙ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΑ.ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΦΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΧΕΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ?ΚΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ.ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ?ΧΑΧΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ.ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ.ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΙΑ ΓΙΤΡΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΝΕΟΚΕΙΤ?ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΔΕ.(ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ)ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΦΩΝΑΖΕ......ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΕΧΩ.ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΡΜΕΛΑΔΑ ΜΗΛΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΙΜΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΚΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ.

Δημοσίευση

Πάτσυ τότε πιθανόν να τον πείραξε το μήλο όπως και τον δικό μου,εκτός αν την μαρμελάδα έχεις βάλει λεμόνι.Εγώ δεν βάζω καθόλου λεμόνι.Τώρα βλέπω τον Μαμαλάκη,ο μαζοχισμός μου δεν λέγεται :):blink::side: φάτε μάτια ψάρια...αχ! :huh: :laugh: Αναστασία μου τι να πω και εγώ απορώ τι θατρώει μετά,προβλέπω να μην ξεκολάει απο το μεμεδογάλα ποτέ :woohoo: :laugh: :laugh: πάω να φάω τα καρότα μου,φιλιά!

Δημοσίευση

ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΜΟΝΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ.ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.Κ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΩ 2 ΝΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣΜΑΖΙ.ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΥΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΑΓΙΑΣΑΜΕ.ΧΑΧΑΧΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ Κ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙ.ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΣΧΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!

Δημοσίευση

μαρακι μου ταξε μου!!!!!!!!! :):):)

λοιπον εχει ψωμι χωρις γλουτενη :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

γραφε διευθυνση...λεοφορος πεντελης 34 χαλανδρι...ειναι διπλα σε μια τραπεζα...εχει παρα πολλα πραγματα χωρις γλουτενη....

εγω θα παω αυριο κιολας!

φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

μπουρεκάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!έβγαλα το πατσ και είναι κόκκινος σε 4 απο τα 5 σημάδια.Για να δούμε τι αθ μου πει και η γιατρός σε λίγο.Πάτσυ μου σε καταλαβαίνω και εγώ καμιά φορά δεν αντέχω και τρώω και κάτι άλλο αλλά δεν βγάζω άκρη και μετά πάλι απο την αρχή αλλά δεν αντέχω έχει πέσει πολύ πείνα :( σε λίγο φεύγουμε για την γιατρό θα σας πω νέα μετά φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

κορίτσια που χαθήκατε όλες;εμείς γυρίσαμε απο τη γιατρό.Καταρχήν μου είπε ότι η μέθοδος που ακολουθώ με το να προσθέτω μια μια τροφή είναι η πιο σωστή και προσέγγισα το θέμα επιστημονικά :P γειά σου βρε Πάτσυ μου με την προσεγγισή σου!! :laugh: :laugh: μου είπε ότι μέσα σε 72 ώρες απο την στιγμή που τρώω κάτι θα φανούν τα αποτελέσματα.Μαε έδωσε να κάνουμε και εξετάσεις αίματος που κανείς έως τώρα δεν μας το είχε πει αυτό(και πήγα σε 2 παίδων Πεντέλης και Αγλαία Κυριακού)τσπ.Τα πατσ δεν μπορούσε να του τα διαβάσει γιατί δεν διαβάζονται ακόμα καθώς πρέπει να περάσουν 72 ώρες για να τα διαβάσουν οπότε και αύριο πάω στο παίδων πάλι για να τα δουν και να δω τι θα μου πουν και εκεί.Αυτές οι εξετάσεις αίματος που θα κάνουμε είναι πολύ σημαντικές γιατί θα δείξουν πολλά σε πολλές τροφές όπως επίσης και αν πρέπει να φοβόμαστε ή όχι για αλλεργικό σόκ.Μου είπε να συνεχίσω έτσι με τις τροφές μια μια.Μετά μου είε να φάω ρύζι,μετά ντομάτα χωρίς φλούδα και σπόρια :blush::S ,μοσχάρι,αχλάδι,μπρόκολο κ.α και βλέποντας αναλόγως αφαιρώ ή όχι τις τροφές.Αυτό όμως που με απογοήτευσε τελείως είναι ότι αν πχ τώρα δεν είναι αλλεργικός στη πατάτα μετά μπορεί να γίνει σε πολλά παιδιά συμβαίνει αυτό και να μην παραξενευτώ,οπότε πιάσε το αυγό και κούρευτο εκεί δηλ.που θα έχω βγάλει μια άκρη μπορεί πάλι να αναρωτιέμαι γιατί βγάζει βλέννη.Απελπίστηκα... :( Σε όλα τα φρούτα μου είπε να βγάζω τη φλούδα και απο ψωμιά μου είπε να δοκιμάσω ένα με καλαμπόκι που πουλάνε στα φαρμακεία αλλά με επιφύλαξη καθώς της είπα ότι είναι αλλεργικός στο ψωμί.Μακαρόνια δεν κάνει να φάω και αναλόγως τι θα δείξουν και οι εξετάσεις αίματος θα μου πει μήπως δεν πρέπει να φάω και κάτι άλλο.Μου είπε ότι είμαι μοντελάκι :laugh: :laugh: καθώς έχω χάσει πάρα πολλά κιλά αλλά θα πρέπει να αρχίσω να προσθέτω τροφές όπως μοσχάρι και κάποια λαχανικά γιατί και εγώ τα χρειάζομαι.Αυτά,μπουρεκάκι σε ευχαριστώ και πάλι! :) φιλιά σε όλες!

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!!!!!!

μαρακι μου πως σου φανηκε;;;;;;

ελπιζω να εμεινες ικανοποιημενη και να μην ψαχνεις να με βρεις :laugh: :blush:

παντως για την ντοματα εχει δικιο...μπορεις να την φας αφοβα...αρκει να μην εχει φλουδα και σπορια...α!και αγγουρι μπορεις αλλα καλο ειναι χωρις σπορια και αυτο γιατι εμας μας ειχαν πειραξει παρα πολυ...

τουλαχιστον ακομα και ετσι συμπληρωνεις με μια σαλατουλα το φαι σου... ;)

α!!!!!!ξεχασα να σας πω....πηγα στο μαγαζι με τα βιολογικα και πηρα αρκετα πραγματακια...καταρχην πηρα γαλα καρυδας και ρυζιου :P:)

μαρακι εχει και φρυγανιες χωρις γλουτενη και ολα τα ζυμαρικα χωρις γλουτενη...

αυτα...α!!!!εμεις φαγαμε φασολακια και δεν τον πειραξαν :woohoo: σημερα εφαγα αρακα και περιμενω...αν και νομιζω οτι δεν θα τον πειραξει...

κοριτσια πλακα πλακα κοντεουμε μηνα που ειμαστε καθαροι :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

μπουρεκάκι μπράβω πολύ χαίρομαι που είσαστε καθαροί τόσο καιρό!λοιπόν έφαγα χωμί χωρίς γλουτένη βλέννη απίστευτη και αίμα!και η αλλεργιολόγος μου το είχε πει ότι αν είναι αλλεργικός στα σιτηρά και το ψωμί χωρίς γλουτένη θα τον πείραζε γιατί έχει άλλες ουσίες μου είπε.Έτσι και αλλιώς όμως ήταν Α Π Α Ι Σ Ι Ο!!δεν έχω ξαναφάει χειρότερο ψωμί :blush::side: πήγαμε και στο παίδων σήμερα και μετά απο 3 ώρες που περιμέναμε για να δει η γιατρός τα πατσ μας είπε πως είναι αρνητικά όλα δηλ.γάλα,αυγό,δημητριακά και σόγια και μας έδιωξε κακήν κακώς χωρίς να μας πει τίποτα άλλο :angry: Πήρα όμως την αλλεργιολόγο τηλ και μου είπε πως αυτό δεν σημαίνει κάτι και πως τα πατσ είναι ενδεικτικά και να περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν και οι αιματολογικές.Πάντως κορίτσια εγώ κατάλαβα πως την άκρη θα την βγάλω μόνη μου με την μέθοδο της Πάτσυ,μια μια τις τροφές και βλέπουμε γιατί κατά τα άλλα ούτε και οι αλλεργιολόγοι ξέρουν να σε συμβουλέψουν κάτι παραπάνω.Α!μας είπε να αφήσουμε να περάσει λίγος καιρός και να κάνουμε και άλλα πατσ σε μοσχάρι,κοτόπουλο και άλλες βασικές τροφές και βλέπουμε.Αυτά!πάντως το αλλεργιολογικό στο παίδων γεμάτο πάλι με παιδάκια κάθε ηλικίας :( κρίμας ρε γαμώτο,φιλιά σε όλες σας

Δημοσίευση

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ.ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.ΜΑΡΑΚΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ.ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΣΟΥΡΟΥ.ΜΟΥ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ.

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρακι ειλικρινα στεναχωριεμαι παρα πολυ....τι να πω ρε γαμωτο...ειναι πολυ ευαισθητος ο μικρος σου...

μηπως τελικα να δοκιμαζες και την ομοιοπαθητικη;;;;;εμεις εχουμε δει πολυ μεγαλη βελτιωση παρολο που ακομα δεν εχουμε τελειωσει την θεραπεια...η παιδιατρος μας εχει τρελαθει απο την χαρα της...και να φανταστεις ειχε τις επιφυλαξεις της οπως ολοι αλλωστε....

δεν ξερω τι αλλο να σου πω...δεν εχεις και πολλα να χασεις...μονο τα λεφτα σου...τα οποια ειναι πολυ σημαντικα ειδικα στις μερες μας...αλλα ισως αξιζει τον κοπο....

πατσυ μου...ειδες που σου ελεγα για την πατσουρου;;;;τελεια ειναι...

αντε βρε κοπελα μου μπας και ηρεμησετε τελικα....οσο για τα βιολογικα και μας η παιδιατρος μας ειχε πει οτι το πρωτο χρονο ειναι σχεδον υποχρεωτικα με αυτα που τρωμε στις μερες μας.....εγω ετσι εκανα στον ταλιμπαν...ολα βιολογικα...βεβαια αρκετα μεγαλο το κοστος αλλα για τα παιδια μου δινω οτι εχω και δεν εχω...ας μην εχω να φαω εγω...αρκει εκεινα να τρωνε σωστα....

εμεις δοξα το θεο ειμαστε πολυ καλα....ο αρακας δεν τον πειραξε :woohoo: :woohoo: :woohoo: αχ!!!!!!!!!ποσο χαιρομαι....ειμαστε καλα και δεν μπορω να το πιστεψω υστερα απο αυτα που εχουμε περασει.....μακαρι να συνεχισει ετσι το μαναρακι μου :)

φιλακια και υπομονη...θα ερθουν καλυτερες μερες :kiss::)

Δημοσίευση

μπουρεκάκι πολύ χαίρομαι για εσάς και εύχομαι πολύ γρήγορα να εγκαταλείψεις αυτό το ποστ μιας και ο μικρούλης σου θα είναι τελείως καλά! :P:P Πάτσυ μου τα διάβασα αυτά που γράφεις στο ποστ των Χριστουγέννων.Η παιδίατρος πάντως η δικιά μας ήδη ανησυχεί με το τι θα τρώει ο μικρούλης καθώς αν συνεχίσει έτσι μόνο πατάτα και αρνί θα μπορεί να φάει :( κοιτάζω το ημερολόγιο που έχω γράψει και μόνο αυτά τα δύο έχω στα ναι και στα όχι ένα σωρό πράγματα :( δεν ξέρω βρε κορίτσια απογοητεύομαι κάθε φορά και δεν θέλω να γκρινιάζω και να στεναχωριέμαι αλλά...σήμερα έκανε και τις αιματολογικές οι οποίς θα βγούν την Δευτέρα και έχουν ένα σωρό τροφές μέσα,μοσχάρι,μπανάνα,αυγό κρόκο και ασπράδι,μπακαλιάρο,ρύζι,καλαμπόκι,σιτάρι,πορτοκάλι,γλουτένη,κοτόπουλο,γάλα αγελάδας και καζείνη.Αν και αυτές δεν δείξουν κάτι θα τρελαθώ! :dry::side: εντωμεταξύ ξεκινάω το ρύζι και βλέπουμε,αφήστε που ότι τρώω πλέον όλα βιολογικά είναι για να μην τον πειράξουν φανταστείτε να μην ήταν κιόλας

Δημοσίευση

Γειαααα σας!!!Τι κανετε μανουλιτσες??

Σας διαβαζα αλλα δεν ειχα τι να πω(για τις πατατοφαγουδες!)

Για το γιωτακι θα πω συγχαρητηρια κ να συνεχισετε ετσι!

Πατσυ γτ δεν εκανες αντιγραφη αυτων που εγραψες στις χριστουγεννων???

Που να το βρω εγω να το διαβασω??

Αν μπορεις καντο καλη μου! :)

Μαρακι μπλιαχ το παλιοψωμακι? :laugh:

Μακαρι να βγαλεις ακρη με τα τεστ...!

Εμεις ειμαστε καλα!Δεν αλλαξε κ τπτ!!!

μονο που δεν τρωει...!

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ Τ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΦΕΡΑ.ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η 2 Η 3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.Α.ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΡΟΤΟ.ΒΓΑΛΆΜΕ ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ,ΕΚΖΕΜΑ Κ ΑΝα=ΑΓΩΓΗ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΡΕΛΗ.ΜΑΡΑΚΙ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΤΡΑΒΑΜΕ.ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙ Κ ΠΑΤΑΤΕΣ?ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ.ΑΡΟΤΟ ΟΧΙ.ΤΩΡΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΑΩ ΠΑΤΑΤΕΣ Κ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠςΕΡΝΑΝΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΑ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΦΑΓΗΤΟ.Α.ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ Η ΓΑΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΠΗΡ ΤΗΛ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ.....

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!!!!!!!!!

πατσυ αυτο που ειπε η πατσουρου δεν ισχυει....εμενα ο γιωργος ετρωγε μοσχαρι αλλα στο γαλα το αγελαδινο αλλεργια...οποτε δεν ειναι σιγουρο...οπως επισης μου φαινεται αδιανοητο να εχει σε τοσα πολλα πραγματα αλλεργια πχ οπως το καροτο το οποιο ειναι απο τα πιο αθωα και να μην εχει στα κατσικισια τυρια και γαλα.....τεσπα...μακαρι να το δοκιμασεις και να το δεχτει....

παντως ρε κοριτσια ο καθε γιατρος λεει τα δικα του....προσωπικα με τοσα που εχω διαβασει πια και με την δικια μου εμπειρια θεωρω οτι γνωριζω πιο πολλα απο αυτους...

ωρες ωρες κλαιω και τα λεφτα που τους εχω δοσει...εκτος του ομοιοπαθητικου φυσικα....

α!!!!!!!!!θελω την βοηθεια σας....σε 3 μερες τελειωνει η θεραπεια με τα ομοιοπαθητικα και μου ειχε πει τοτε ο γιατρος να αρχιζω να δοκιμαζω πραγματα που τον ενοχλουσαν....τι λετε να δοκιμασω;;;;;εγω σκεφτομαι μοσχαρι.... :dry: αλλα το φοβαμαι ρε γαμωτο...απο την αλλη βεβαια κατι μου λεει μεσα μου οτι δεν θα τον πειραξει.....μου φαινεται εχω γινει πολυ αισιοδοξη... :laugh: :laugh: :laugh:

μαρακι μου γι αυτο πρεπει να θηλαζουμε...γιατι αν περιμενουμε να φανε κατι απο μονα τους σωθηκαμε....παντως μην απογοητευσαι...πολλες φορες αυτα που τρωμε εμεις τα ενοχλουν οχι λογω αλλεργιας αλλα γιατι τα βαλαμε νωρις για εκεινα....δηλαδη στον ταλιμπαν του ειχα δωσει να φαει σπανακι και τον πειραξε...αλλα μετα απο ενα μηνα το δεχτηκε μια χαρα...γι αυτο μην απογοητευσε :)

α!!!!!το σκεφτηκες για την ομοιοπαθητικη;;;;;

αναστασια μου τι κανεις;;;;;τον πιασατε τον μαη με την τσαχπινα σου;;;;να μπαινεις να μας λες τα νεα σου...

οσο για το γεγονος που δεν τρωει...το θεωρω πολυ φυσιολογικο για μωρο που θηλαζει και εχει και αλλεργιες :)

αυτα........σας φιλω γλυκα και ελπιζω και ευχομαι αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα για ολες μας :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...