Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

tselinkas έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ?ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ...ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΒΛΕΝΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΚΑ?ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΓΑΣΤΕΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΟΤΟΠ[ΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΙΓΕΣ ΤΡΙΧΠΥΛΕΣ ΑΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ.ΧΤΕΣ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΑΙΜΑ.ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΛΥ.ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΨΩΜΙ.ΜΟΥ ΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ.ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΙΜΑ.ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΗΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΟΤΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΞΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΨΩΜΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΛΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΛΕΕΙ...ΦΟΥΛΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?Ο ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ?ΜΑΓΔΑ ΕΙΔΕΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΓΙΩΤΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΓΩΤΟΥ.ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΜΕΛΙ.ΜΙΑΜ.
πατσυ μου πηρε 70 ευρουδακια....θα κανουμε την θεραπεια για εικοσι μερες και μετα μου ειπε να τον παρω τηλεφωνο να του πω πως παμε....αν χρειαστει να ξαναπαω θα πληρωσω 50 ευρω....

οσο για την συνταγη θα την γραψω τις επομενες ημερες...τωρα δυσκολο γιατι κουτουλαω :silly: :):P

• Απαντήσεις 725
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημέρα μανούλες!μπουρεκάκι λες γι'αυτό ο μικρός μου μετά απο κάθε εμβόλιο έχει και κολικούς;πάντως οι κολικοί πλέον δεν δικαιολογούνται μου είπε η παιδίατρος είναι καθαρά αλλεργία και όταν πονάει νιώθω τέτοιες τύψεις κορίτσια και αναρωτιέμαι τι έφαγα και τον πείραξε.Σήμερα πάντως θα φάω πατάτες στο φούρνο και αύριο πατάτες βραστές και μετά κοτόπουλο είπες Πάτσυ ε;Πάτσυ εσείς πως τα πάτε μέχρι στιγμής;σου βγάζει πολύ αίμα;

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!

μπεμπινι σου εστειλα πμ...λοιπον για τους κολικους κανει λαθος η παιδιατρος σου...υπαρχουν παιδια που εχουν κολικους μεχρι και 6 μηνων...απο κει και περα λες οτι ειναι θεμα καθαρα αλλεργιας...

επισης γνωμη μου ειναι να κανεις μια διαιτα αυτη με τις πατατες για 6 με 7 μερες για να καθαρισει τελειως και μετα βαζεις κοτοπολουλο...

οσο για τα εμβολια εγω θα του κανω απο δω και περα μονο τα απαραιτητα..και τα υπολοιπα μολις φυγει η αλλεργια... :)

φιλακια...

Δημοσίευση

μπουρεκάκι σε ευχαριστώ πολύ για το πμ!εμένα και στο παίδων που είχα πάει μου είχε πει η γαστρεντερολόγος ότι οι κολικοί είναι φυσιολογικοί μέχρι και τον 4ο μήνα,τι να πεις;πάντως η πατάτα πάει σύννεφο μεθαύριο θα την κάνω στα κάρβουνα για ποικιλία :laugh: :P τσέλνικας πόσες μέρες έφαγες πατάτα τέσσερις;

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ.ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΜΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΕΦΑΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.ΤΗΝ 6 ΕΒΑΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΩΩ ΠΑΛΙ 5 ΜΕΡΕΣ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΕ ΚΛΑΘΕ ΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΤΡΩΩ ΑΠΟ 3 ΜΕΧΡΙ 5 ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ?ΜΟΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ.ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Ε?ΧΑΧΑ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΥΣΩ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΩ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΜΟΥ.ΑΠΟ 87 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 72.4 ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΟΥΝ 72.ΚΑΜΙΑ 10?ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΟ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.

Δημοσίευση

Πάτσυ μου χαίρομαι ειλικρινα που αρχίζεις να βγάζεις άκρη και ο μικρός σου είναι καλύτερα.Και εγώ πατάτα μόνο αλλά έχω αηδιάσει ήδη.Ευτυχώς τώρα τρώς και κοτόπουλο,αλλάζουμε;χα,χα!καλημέρα σε όλες!

Δημοσίευση

Kαλημερα!!!

Πατατοφαγανες καλα? :P

Οχιιιι!Δεν παιζω με τον πονο σας!!!Σας θαυμαζω πολυ ομως και χαιρομαι

απιστευτα που το παλευετε τοσο καλα!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Γιωτακι δλδ βλεπεις φως με την ομοιοπαθητικη?

Μακαρι!!!Ειμαι παντελως ασχετη!

Φιλια σε ολες!!!Καλη Κυριακη!!!

Δημοσίευση

KAΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΑΡΑΚΙ ΠΩΣ ΑΗΔΙΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΜΑΖΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ.ΚΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ,ΤΗΓΑΝΙΣΑ ΜΟΝΟ 2 ΠΑΤΑΤΕΣ.ΑΝΤΕ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΡΟΤΟ.ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Πάτσυ ψωμί διαβάζω,μέλι,κότα μιαμ,μιαμ άντε να έρθει και η σειρά μου να μπορώ να τα φάω αυτά!προς το παρών θα ακούω πατάτα και θα τρέχω!χα,χα!Anastacia μου είδες ηρωίδες του 2010 είμαστε φτού μας μη μας ματιάσεις!χι,χι!σήμερα μου έβγαλε λίγα σπιθουράκια στο πρόσωπο αλλά όχι βλέννη στα κακά τι κάνω;να κόψω την πατάτα λέτε;(μεταξύ μας πείτε ναι μπας και σωθώ δεν αντέχω άλλη πατατοφαγία ούφ!)χι,χι! :side::lol:

Δημοσίευση

Πατσυ ριξτο εξω!!!

πατατα-καροτο-κοτοπουλο....Οτι τρωει(συνηθως) ενα βρεφος!!!! :laugh:

αααααχ!!!

Μαρακι μου ΝΑΙ!Κοψε τις πατατες!!!Ειπαμε...εσυ νερο κ πετρες στις τσεπες!!!!

Ο αντρας μου τρωει γιαουρτακι(2%!) κ εμενα τρεχουν τα σαλια μου! :laugh:

Αλλα διαβαζω εσας κ σταματαω να μιλαω!!

Βρε κοριτσακια..Και με τα βοτανα παρατηρησατε προβληματα??Εννοω ριγανη,θυμαρι κλπ...

Με το λαδι?Αν οχι τοτε δεν κανει κ ελιες???

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε;;;;ελπιζω να μην σας τρεχουν τα σαλια :laugh: :laugh: :laugh:

σημερα τρωγανε παγωτο και εγω γρανιτα :( αχ!!!!!!!!!!!τουλαχιστον τρωω γρανιτα...κατι ειναι και αυτο :)

μπεμπινι μου μην δινεις σημασια στα σπυρακια...μονο αν δεις αιμα η βλεννη η αναγωγες η εκζεμα κοβεις κατι...προχωρα με την πατατα...

αρε κοριτσια μου θυμιζετε αυτα που εκανα εγω πριν 3 μηνες...το ξερω ειναι φρικη...αλλα μονο ετσι βγαζεις μια ακρη....θα δειτε σε λιγο καιρο θα τρωτε αρκετα καλα και απλα θα συνιθησετε :)

ολα μια συνηθεια και μια ιδεα ειναι!!!

εμεις κοριτσια ειμαστε καθαροι 15 μερες :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: χαρομαι παρα πολυ...πριν λιγο καιρο μου φαινοτανε ακατορθωτο....αντε μπας και παρει λιγο βαρος γιατι ειναι πολυ κατω στα κιλα του...γεννηθηκε 2800 και ειναι τωρα μονο 5200 :(:(:( αλλα δεν πειραζει...δεν παραπονιεμαι γιατι ισως να ερθει η μερα που θα του λεω μην τρως αλλο θα γινεις βοδι :laugh: :P

αναστασια μου τωρα καταλαβα για τα σημεια στιξης που ελεγες ;) νομιζω οτι σε αυτο το ποστ δεν χρειαζονται....

φιλακια σε ολες και υπομονη :):kiss:

Δημοσίευση

καλα μισα μισα τα διαβαζω :blink::ohmy::S :silly:

πατσυ μπραβο πατε καλα!! ;):cheer:

αναστασια μου ειναι νωρις ακομη να δω φως με την ομοιοπαθητικη...μολις χθες ξςκινησαμε την αγωγη....και θα κρατησει 20 μερες...μετα απο αυτα θα ξεκινησω να βαζω τροφες που τον ενοχλουσαν..φυσικα εννοειται οχι γαλακτοκομικα...ειναι νωρις ακομα

οσο για το θυμαρι,ριγανη και τα λοιπα υπαρχουν μερικα παιδακια που τα ενοχλει...οποτε θελει και αυτο προσοχη...α!!το ιδιο ισχυει και για τα καρυκευματα...

Δημοσίευση

Γιωτα μου θυμισες τους ΑΑ που λενε "ειμαι ο ταδε κ ειμαι καθαρος 15 μερες!" :laugh:

Σου ευχομαι να παραμεινει καθαρος ο παιδαρουλης!!! :)

Και για τα κιλακια μη σε ανησυχει!!!

Ειστε μια χαρα!!!Εχει ακομα 1,5 μηνα για να παρει 400γρ!!!Τοσο ειναι το νορμαλ επιθυμητο! ;)

Ασχετο...Τοσο καιρο βγαζει κατι κοκκινιλες (που η Νατασα-λοβι μου τις ειπε "δακτυλιους") ...Λεει ειναι απο τις πολλες βουτιες στην μπανιερα :P ή την υψηλη θερμοκρασια του νερου! :blink:

Περιμενω να φυγουν κ μετα θα βαλω κατι ακομα στη διατροφη μου... :huh:

(με την κουβερτουρα τα παμε καλα! :woohoo: )

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!!!

Είμαι η Μαίρη και έχω ένα αγοράκι που σε 10 μέρες γίνεται 3 μηνών!

Θηλάζω αποκλειστικά από την πρώτη ώρα που γεννήθηκε ο μπέμπης! Αυτό οφείλεται αποκλειστικά στο μαμμυ μια που πήρα θάρρος αλλά και πολλές γνώσεις σχετικά με το θηλασμό!

Το θέμα μας είναι πως οταν ήταν 3 εβδομάδων ο μπέμπης είδα μια κουκίδα αιματάκι στα κακάκια του. Το παρακολούθησα για μια εβδομάδα και έκανε το ίδιο άλλες 2 φορές. Ενημέρωσα την γιατρό και είπε πως πιθανόν είναι αλλεργία στην πρωτεϊνη του γάλακτος και πρέπει να κόψω τα γαλακτοκομικά, το μοσχάρι και ότι τρόφιμα περιέχουν ορό ή ακόμα και ίχνη γάλακτος. Μου έκανε εντύπωση που δεν μου είπε να κάνουμε κάποιες εξετάσεις. Τέλος πάντων, έκανα οτι μου είπε και μετά όλα κυλούσαν φυσιολογικά!

Όμως.... παρόλο που δεν τρώω τίποτα που απαγορεύεται, χθες ήταν πολύ ανήσυχος και είχε γκρίνια. Υπέθεσα πως ήταν κάποιος κολικός. Είχε κάνει κακάκια 2 φορές μέσα στην μέρα και ήταν φυσιολογικά (κίτρινα και ίσως λίγο πορτοκαλοκίτρινα). Το βράδυ έκανε πάλι κακάκια, αλλά είχαν χρώμα πράσινο ανοιχτό και υπήρχε και μια βλέννη καφεκίτρινη στο μέγεθος ενός 2ευρου, με 2 μικρές "ινες" αίμα μέσα.

Τα έπαιξα... τι μπορεί να είναι βρε κορίτσια;;;

Ισως έχει και αλλού αλλεργία;;; Αν ναι, πως θα καταλάβω σε τι;;;

Χρειάζομαι την βοήθειά σας γιατί διέκοψα την παιδίατρό μας και το ραντεβού με την καινούρια είναι την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι σε απόγνωση.

Συγνώμη για το μεγάλο πόστ και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσίευση

Κοπελα μου γλυκεια

συγχαρητηρια γαι το μωρακι σου

και την επιλογη σου να το θηλασεις

να σε παντα γερη και να το χαιρεσαι!1

Μην πανικοβαλλεσαι...

ειδικα σε αυτο το ποστ αν ανατρεξεις

ολες οι μανουλες αντιμετωπιζουν

παρομοιου ειδους προβληματα

και ειδικοτερα με την αιματηρη βλεννη

αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο.

εως οτυ δεις τη γιατρο

σε συμβουλευω πολυ προσοχη σε οτι τρως

υπαρχουν γαλακτοκομικα κρυμμενα

σε πολλα τροφιμα που αγοραζουμε...ακομη και στο βιταμ

να διαβαζεςι παντα τα συστατικα σε οτι τρως και απεφυγε και τα αλλαντικα

για λιγο καιρο...εως του καταληξεις καπου.

ακομη και οτι περιεχει ιχνη γαλακτος μη το τρως.

Προσπαθησε ετσι να αποκλεισεις ολη την ομαδα αυτη

των γαλακτοκομικων και (μακαρι να μην)αν συνεχιστει το συζητας.

Μη σου κανει εντυπωση που δε σου ζητησε ακομη εξετασεις

ειναι τοσο συχνο δυστυχως το φαινομενο και τα συπτωματα

που δεν χρειαζεται,προς το παρον , ν αταλιπωρησεις

το μωρο με εξετασεις.

Αν ομως συνεχιστει,το συζητατε.

Πολυ προσοχη στην αποχη,ακομη μην αποδιδεις το φαινομενο

σε οτι τρως...θελει αρκετο διαστημα για να καθαρισει

ο οργανισμος...εμενα η πρωτη αποχη (αυστηρη)εκανε και μηνα

για να εξαφανιστει το αιματακι,οποτε μην βιαζεσαι.

εσυ φροντιζε το μωρο να βρεχει το λιγοτερο 6 πανες το 24ωρο

για να εισαι σιγουρη τοι σιτιζεται σωστα,και μην ανησυχεςι ακομη

για τα υπολοιπα.

Εκτος απο το αιμα,βλεπεις και κατι αλλο?πχ σπυρακια?

Πως θηλαζεις το μικρο?

στηθος και γευμα ή μοιραζεις την ωρα?

μηπως καταναλωνεις μαγια μπυρας?

στα ρωταω γιατι και γω ειχα και πρασινα κακα

και διαμορφωσα το θηλασμο και ολα διορθωθηκαν.

φιλακια και οτι χρειαστεις ειμαστε εδω!!

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Γιωτα μου θυμισες τους ΑΑ που λενε "ειμαι ο ταδε κ ειμαι καθαρος 15 μερες!" :laugh:

Σου ευχομαι να παραμεινει καθαρος ο παιδαρουλης!!! :)

Και για τα κιλακια μη σε ανησυχει!!!

Ειστε μια χαρα!!!Εχει ακομα 1,5 μηνα για να παρει 400γρ!!!Τοσο ειναι το νορμαλ επιθυμητο! ;)

Ασχετο...Τοσο καιρο βγαζει κατι κοκκινιλες (που η Νατασα-λοβι μου τις ειπε "δακτυλιους") ...Λεει ειναι απο τις πολλες βουτιες στην μπανιερα :P ή την υψηλη θερμοκρασια του νερου! :blink:

Περιμενω να φυγουν κ μετα θα βαλω κατι ακομα στη διατροφη μου... :huh:

(με την κουβερτουρα τα παμε καλα! :woohoo: )

ωχου το μωρε το τσαχπινακι..

μακαρι να ειναι απο αυτα που σου ειπε η Νατασσα

εγω δεν καταλαβα ακριβως πως ειναι

αλλα ευχομαι να περασουν γρηγορα...

και να μπορεσεις να επιστρεψεις σιγα σιγα στα νοστιμααααααααα!!!!!!!

Δημοσίευση

Μαιρη να σου ζησει!!

Στα ειπε ολα το Λινακι! ;)

Μην ανησυχεις κ συνεχισε την καλη δουλεια!

Λινακι τα κακακια σας στρωσαν???δνε το ηξερα!

τελικα εφταιγε αυτο που εκανες με το 2ο μεμεδακι>? :P

Ειναι σαν μικρα δαχτυλιδακια κοκκινα που σιγα σιγα μεγαλωνουν...

Καλα...οχι πως θα φαω γαλακτοκομικα...αλλα...ισως κατι λιγο αιγοπροβειο...

Στο προσωπακι βγαζει ελαχιστο αραια κ που...!

Δημοσίευση

Ναι τσαχπινομανουλα

ολα ειναι καλυτερα...

ακόμη και οταν της εδινα μονο γαλα τις μερες

που πηγαμε στο χωριο,τα κακα της ειχαν επανελθει στο

χρυσοκιτρινο που τοσο ειχα αγαπησει

,οποτε να ι μαλλον

εφταιγε η εναλλαγη που εδινα και παο ταδυο,

αλλα και η μαγια

ισως...την εκοψα και εκεινη

απο τοτε που τα χαμε πει με τη Λαλα

ισως τελικα να εκανα υπερπαραγωγη...!

ποιος ξερει...

παντως δεν ειχα ανγκη απο μαγια και

γω σα χαζη επαιρνα..η γιατρος συνεχιζει να υποστη

ριζει οτι εν εχει σχεση..(η παιδιατρος)!

την Παρασκευη εχω ραντεβου και με γυναικολογο

αν το θυμηθω θ ατη ρωτηξω!...ειναι αστερι αυτη!

ισως ξερει...

αλλα και να μην αν εισαι οκ στη παραγωγη

η μαγια ειναι υπερβολλη...νομιζω????

Αντε ρε κοριτσι ευχομαι να εξαφανιστουν ολα

παντως εγω σημειωνω...οτι μια εβδομαδα αφου γυρισαμε απο το χωριο

εκει που χε καθαρισει απο το εκζεμα...αρχιζει δειλα-δειλα

να επανερχεται....συμπτωση???

το ανεφερα και σε παιδοαλλεργιολογο και σε παιδιατρο

και μου παν να το παρατηρησω..αν ξαναφυγουμε δηλαδη

και αν ξαναγινει...τοτε,μετακομιζουμε!!!

(οχι στο χωριο...αλλα σε αλλο σπιτι)

αυτη η κ@@μαντρα με τα οικοδομικα,διπλα στο παρκο...παντα

την ειχα αχτι!

Δημοσίευση

Foulinaki και Anastacia σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Και εσείς να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!

Ευτυχώς σήμερα το μωράκι μου είναι ευδιαθετο! Εκανε και κακάκια κίτρινα!

Προσέχω πάρα πολύ τι τρώω. Βλέπω πάντα τα συστατικά πριν φάω κάτι. Ακόμα και οι φρυγανιές του εμπορίου είδα πως έχουν γάλα και έτσι αγοράζω από τον φούρνο που απ'οτι μου είπε ο φουρναρης δεν βάζει γάλα.

Σκέφτηκα μετά, πως το Σάββατο το μεσημέρι έβαλα στην σαλάτα μου πιπεριά πράσινη, που είχα να φάω απ' οταν ημουν έγκυος. Όλη την υπόλοιπη μέρα ήμουν χάλια και ενιωθα οτι δεν την χώνεψα μέχρι την Κυριακή το πρωι. Λέτε να τον ενόχλησε και τον μπέμπη η πιπεριά;;; Για κάθε ενδεχόμενο δεν θα ξαναφάω.

* Του δίνω γεύμα και στήθος αλλά χθες κάποια στιγμή μπερδεύτηκα και του έδωσα ξανά το ίδιο στήθος και οταν το πήρα χαμπάρι τον έβαλα στο άλλο, αλλά έκατσε πολύ λίγη ώρα.

* Δεν παίρνω μαγιά μπύρας ουτε κάποιο άλλο βοήθημα για παραγωγή γάλακτος (αν και θα ήθελα)

* Σπυράκια είχε πριν κανένα μήνα, μικρά μικρά κόκκινα και κάποια λευκά (σαν να εχουν πυον μέσα) στο πρόσωπο και στο κεφαλάκι κοντά στο κούτελο. Εχουν σχεδόν φύγει, αλλά οταν κλαίει φουντώνουν.

* Πάνες βρέχουμε αρκετές και σχεδόν κάθε φορά που θα τον αλλάξω ή θα με κατουρήσει ή θα είμαι πιο τυχερή και θα κατουρήσει την ώρα που τον πλένω!

* Τον γέννησα 3.830γρ & 53εκ ενώ 2 μηνων ήταν 5.550γρ και 61εκ. Νομίζω πως πάμε καλά!

Σας ευχαριστώ και πάλι! Με ανακουφήσατε αρκετά!!!!!!!!

Δημοσίευση

marilu να σου ζησει!μια χαρα πατε απο βαρος απλα προσεξε αυτα που σου ειπε το foulinaki.Μπουρεκακι και η γρανιτα ωραια ειναι σε σχεση με εμας και ειδικα με εμενα και την πατατα!τελικα δεν τη γλυτωνω παλι πατατα θα φαω :( περιμενω τη μερα που θα φαω κοτοπουλο πως και πως :laugh: χα,χα!Αναστασια μου εγω να δεις πως λιγουρευομαι το γιαουρτι με μελι που ετρωγε χθες ο αντρας μου και χωρις μελι δηλ θα το ετρωγα δεν με πειραζει :P

Δημοσίευση

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΑΤΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΜΕΡΕΣ.ΓΙΟΥΠΙ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ.ΛΟΙΠΟΝ.ΘΑ ΚΟΒΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ.ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΠΥΡΙΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΛΕΝΝΗ,ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΙΜΑ,Η ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΙΜΑ.ΕΜΕΝΑ ΒΛΕΝΝΗ ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΜΑΡΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΗΔΙΑ.ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΡΩΙΝΟ ΕΦΑΓΑ ΠΑΛΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΙΣΗΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΠΛΙΑΧ.ΧΑΧΑ.ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.Η ΝΤΟΚ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΛΑΔΙ ΜΟΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΙΜΑ.ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΚΡΑΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΑΠΛΑ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΡΩΣ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΩΤΑΚΙ?ΤΡΩΜΕ ΓΡΝΙΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ?ΤΙ ΛΕΣ????ΕΓΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΓΩΤΟ ΒΥΖΕΞ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΩΤΟΥΛΑΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΓΑΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ. :P

Δημοσίευση

Καλησπέρα! :laugh:

tselinkas και bembini σας ευχαριστώ και εσάς!!!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!

Απ'οτι βλέπω tselinkas, τα νινάκια μας γεννήθηκαν την ίδια μέρα! :woohoo: Μου άρεσαν οι συμβουλές της γιατρού σου! Πολύ βολικές! Για να δούμε τι θα με συμβουλέψει και η δική μου...

Δημοσίευση

Πατσυ μου εμενα γεννηθκε 2930 και τωρα ειναι 6440 ευτυχως γιατι ειχαμε και αναγωγες πριν λιγο καιρο.Τώρα τρώω πατάτα βραστή μπλιάχ!δηλ εμένα που ο μικρός έβγαζε μονίμως βλέννη να συνεχίζω να τρώω ότι τον πειράζει και βγάλει πάλι βλέννη;δεν ξέρω τι να κάνω ρε κορίτσια,λέω καλού κακού αν κάτι τον πειράξει τώρα να μην το ξαναφάω μέχρι να πάω στην αλλεργιολόγο την Τετάρτη 28 του μήνα που έκλεισα ραντεβού να δώ τι θα μου πει και αυτή.Τώρα που τρώω την πατάτα φαντάζομαι ότι είναι μακαρονάδα με λιωμένο τυράκι που τρώει ο άντρας μου,χι,χι :P Ξύδι κάνει ή όχι;

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε;;;;;ειστε καθαροι;;;;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

εμεις ναι!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: σημερα 16 μερες :silly: :silly: :silly: :silly:

μπεμπινι εκλεισες τελικα ραντεβου!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι...ευχομαι να σας κανει η γιατρος,οχι τιποτα αλλο μετα θα μου ζητας τα 80 ευρουδακια :P:P και ειναι δυσκολοι καιροι τωρα :S

α!!!!το ξυδι αφοβα...

μαριλου καλως μας ηρθες στο ποστ της στερησης....

μπραβο για το θηλασμο... :) γιατι μας χρειαζετε για να περνουμε λιγο τα πανω μας ;)

να ξερεις οτι η παιδιατρος δεν ειναι αυτη που θα σε στειλει για εξετασεις....δεν ειναι η δουλεια της(μην νομιζεις οτι ξερουν και αυτοι :ohmy: )απλα θα επρεπε να σε κατευθυνει σε ενα ειδικο γιατρο τυπου αλλεργιολογου η παιδογαστρεντερολογου...καλο θα ηταν να ζηταγες της συμβουλη ενος ειδικου γιατρου...γιατι οπως ειπα και πιο πανω οι παιδιατροι δεν γνωριζουν και πολλα πραγματα επι του θεματος...

τον μικρο σου οντως μπορει να τον ενοχλησε η πιπερια που εφαγες...γιατι και εγω εχω παρατηρησει οτι οταν με ενοχλησει κατι εμενα την επομενη μερα βλεπω και τα σημαδια στο μωρο μου...βεβαια αυτο ακομα δεν το εχω καταλαβει πως γινεται :dry:

καλο επισης θα ηταν να κρατας ημερολογιο με το τι τρως καθε μερα για να μπορεις να θυμασαι τι τρως...και επισης να γραφεις ποιες τροφες τον ενοχλησαν και τι σου παρουσιασε...

αυτα απο μενα....ελπιζω να συνεχισετε καλα... :)

τελικα μονο το δικο μου μωρακι υπολειπεται σε βαρος...θα τον κανω μοντελακι :laugh: :laugh: :laugh: :P

αυτα απο μενα!!!!!!!!!!

ΥΓ:αναστασια τελικα παρηγγειλα το καροτσι απο εκει που μου ειχες πει...μου ηρθε σημερα ειναι τελειο και πολυ οικονομικο...σε ευχαριστω παρα πολυ :kiss::)

φιλακια σε ολες :kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...