Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ατίθασα νιατα

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσιααα...Πειτε μου καμια τρελα που κανατε μικρες...με μια φιλη μου ξυναμε κεραμιδια και τα αναμειγνυαμε με ροδοπεταλα και νερο και οπου βλεπαμε πολυτελη αυτοκινητα και δει ασπρου χρωματος...τα καναμε καινουρια... :blush::blush::blush::blush::blush::dry::dry::dry::dry: ημουν ατακτουλα ε? :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααα ρε liberty...θα γελασουμε!!!!

εγω εκανα απειρα...........

ενα απο αυτα..ηταν...να παρω 2 χαμστερ μαζι μου στην πενταημερη ...για τα δωματια των καθηγητων!! :laugh: :laugh:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΗΣΚΑΜΕ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΓΑ. :blush::blush::blush: ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ :(:(:blush::blush::blush::S

Βαφομουν στο ασανσερ- χωρις μεικ απ και μασκαρα στο λυκειο ΠΟΤΕ, καθομουν επιτηδες τελευταιο θρανιο πισω απο δυο πολυ ορκοδες συμμαθητες...και διαβαζα αρκα στο μαθημα των θρησκευτικων....κοικλοφορουσα διθεν τυχαια γυρω γυρω απο το σπιτι του αμορε.....μπς και ξεμιτυσει...απερηπτα αγορια- πολυ ωραια αντικειμενικα- γιατι ημουν κολλημενη με εναν βλακα!!!

Εμαθα το ιντερνετ και το MIRC και τσαταρα αβερτα...ειχα βγει και πολυ ενδιαφερουσα ραντευου τοτε...φυσικα δεν εδινα ΠΟΤΕ τηλεφωνο και δεν τους ξαναεβλεπα ποτε!!!!

να θυμηθω κι'αλλα....

ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ.

Εγώ γενικά ήμουν ήσυχο παιδί.

Από αυτά που μπορώ να θυμηθώ είναι που διάβαζα άσχετα βιβλία και έκανα σταυρόλεξα στα δευτερεύοντα μαθήματα στην τρίτη λυκείου, που στις εξετάσεις της ιστορίας της μουσικής στο ωδείο αντιγράφαμε και είχαμε βάλει τις σημειώσεις κάτω από τη μαξιλάρα μιας καρέκλας, στην οποία κάθισε μετά η εξετάστρια (ευτυχώς δε μας έπιασε!!!), που τραγουδούσαμε όπερα με την κολλητή μου (μπορείτε να φανταστείτε πώς), που καταστρώναμε διαβολικά σχέδια για να μιλήσουμε ή να βγούμε με τα αγόρια που μας άρεσαν, α, ναι, και που μια φορά στο μάθημα των Νέων Ελληνικών κοιτούσα συνέχεια το ρολόι μου, με ρώτησε ο καθηγητής γιατί το κάνω αυτό, του είπα ότι βαρέθηκα, και μας έβαλε διαγώνισμα και μετά με βρίζανε όλοι!!! Α, θυμήθηκα και κάτι άλλο: στο μάθημα της γυμναστικής, έκανα ότι λιποθύμησα στα αποδυτήρια, και τρέχανε όλες οι συμμαθήτριές μου πανικόβλητες!

A!!!! σατην δευτερα λυκειου καναμε ολοι μαζι η ταξη κοπανα- και ο απουσιολοηος- και κρυφτηκαμε πισω απο το σοχλειο.

Ηρθε ο υποφιευθυντης και μα λαει..παιδια μηπης ειδατε το Β1 ..οχι οχι..λεγαμε εμεις...Γ3 εδω...και τι γυρεβετε πισω πο το σχολειο...μαζευουμε τις καμπιες αντι για γυμναστηκη...χιχιχιιχ

Φυσικλα μετα μας καταλαβαμε και αντι για διαγωνησμα αλγευρα , φαγαμε αποβολη ΟΛΟΙ ΜΑΣ...για το υπολοιπο της ημερασ!!!

Αχ Χρύσα, τι μου θύμισες τώρα!!!!!!! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που η τάξη μου λειτούργησε σαν ομάδα!!! Δευτέρα λυκείου κι εμείς, την προηγούμενη ημέρα (Τετάρτη) είχε γίνει σεισμός και την Πέμπτη κάναμε όλη μέρα αντισεισμικές ασκήσεις στο σχολείο (επειδή ως γνωστόν, πρώτα πρέπει να γίνει το κακό και μετά να κινητοποιηθούμε). Έτσι, την Παρασκευή, αποφασίσαμε να κάνουμε μια πλάκα στην καθηγήτρια της ιστορίας, που δε φημιζόταν για ην αντίληψή της. Συμφωνήσαμε, λοιπόν, κάποια έδωσε το σύνθημα, αρχίσαμε να κουνάμε τα θρανία και κρυφτήκαμε από κάτω τους, όπως μας είχαν μάθει στις αντισεισμικές ασκήσεις. Η καθηγήτρια έπαθε σοκ, τα έχασε, και τελικά κρύφτηκε κάτω απ' την έδρα. Εμείς πήγαμε να πεθάνουμε απ' το γέλιο, μάλιστα μια κοπέλα στην προσπάθειά της να κρατηθεί, έπαθε κάτι σα νευρικό λόξιγγα, και η καθηγήτρια νόμισε ότι το έπαθε απ' το φόβο της και την έστειλε έξω, μαζί με μια άλλη κοπέλα, μέχρι να της περάσει!!! Δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα, ήταν σίγουρη ότι έγινε σεισμός, και το ότι, την προηγούμενη μέρα με το που έγινε μετασεισμός κατευθείαν μας μάζεψαν στην αυλή και μας διώξανε απ' το σχολείο, δεν την μπέρδεψε καθόλου...

Ένα χρόνο μετά, στην τρίτη λυκείου, την τελευταία μέρα είχαμε και πάλι μάθημα μαζί της (τώρα πλέον μας έκανε φιλοσοφία). Επειδή ήταν τελευταία μέρα, εννοείται δεν κάναμε μάθημα, αλλά γράφαμε σε λευκώματα και τέτοια. Το δικό μου λεύκωμα κυκλοφορούσε στην τάξη, και έπεσε στα χέρια της. Το ανοίγει στη σελίδα όπου μια συμμαθήτριά μου έγραφε : "έχουμε πολλά να θυμόμαστε από τα τρία χρόνια στο λύκειο, όπως, π.χ., τον ψεύτικο σεισμό με την κυρία Π.".

Γυρνάει, λοιπόν, η κυρία Π. και μου λέει "Μα ο σεισμός ήταν αληθινός, δεν ήταν ψεύτικος". Εγώ δεν ήξερα τι να της απαντήσω, και συνεχίζει, βγάζοντάς με απ΄τη δύσκολη θέση: "Α, ήταν που τρόμαξα και γελάσατε ε; Χε χε, παλιόπαιδα"...

Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΛΗΜΕΡΕΣ ΚΟΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ 10 ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ! ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ? ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΘΛΙΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΑΥΜΕΝΗ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΘΟΥΝ! ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΗΛ ΜΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ! ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...... :P:P:P

Καταρχας τους ιδιαιτερους χαιρετισμους μου στη τες...αξια για τη μαχη με τη ζαχα τοσες μερες που ημουν εκτος... :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P μπουγελοοοο ναιιιιιι

πω πω τι να πρωτοθυμηθώ :laugh: :laugh: :laugh:

Πιο μικρή χτύπαγα τα θυροτηλέφωνα με τις φιλές μου και όπου φυγει φυγει μετα,παιρναμε τηλεφωνικές φαρσες τα παιδια του σχολειου μας..

Θυμαμαι αλλη μια φορά μου αρεσε ενα παιδί και πήγαινα και του χτυπαγα το κουδούνι,το κορυφαιο ειναι ομως οτι αυτος έβγαινε στη ταράτσα να δει ποιος ειναι και έβλεπε ενα χαζο να τρεχει μεσα στη νυχτα!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΡΟΜΠΑΑΑΑΑ

Στο Λυκειο καθομουν τελευταιο θρανιο και με τη κολλητη μου καπνιζαμε και βαζαμε και ενα βιβλιο ανοιχτο μπροστα να μη φαινομαστε :blink::blink::blink: Οπως καταλαβαινετε αυτο γινοταν σε ενα -δυο συγκεκριμενους καθηγητες που δεν επαιρναν χαμπαρι.Η γαλαρια πάντα έβγαζε κάπνους :silly: :silly: :silly:

Επισης ειχα γραφτει στην ενισχυτικη διδασκαλια,έπαιρνα τα δωρεαν σαντουιτς και τη κοπάναγα :blush::blush:(εδιναν δωρεαν σε οποιον πηγαινε)

Κοπάνες αμετρητες μεχρι και χαρτι ειχε ερθει στο σπιτι..και δυστηχως την ανοιξη που ολοι την κοπαναγανε για καφε..εγω έπηζα στο μαθημα γιατι δεν ειχα περιθωριο :(:( Αλλαξα τακτικη στην επόμενη τάξη :P:P

αυτα θυμαμαι προς τα παρόν :unsure::unsure:

Εγω ημουν υσηχο παιδι οχι φυτο.Θυμαμαι καθοταν ενας σπαςικλας,γλιωδεις τυπος μπροστα απο μενα και του χωνα το μηχανικο μολυβι στον πισινο.-Ξερεται αυτα που βγαινουν οι μυτιτσες τους απο μπροστα και μπαινουν πισω.Κ.ο.κ.-Και του μεναν ιο μυτες καρφομενες στον ποπο του>Ακου ρε παιδι μου κατι πραγματα....

liberty81 έγραψε:

Καταρχας τους ιδιαιτερους χαιρετισμους μου στη τες...αξια για τη μαχη με τη ζαχα τοσες μερες που ημουν εκτος... :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P μπουγελοοοο ναιιιιιι

ευχαριστώ αν και πιστεύω ότι πλήρωσε για να μην μπορούμε να μπουμε στο site και την ταπώσουμε...που ήσουν εσύ ήθελα συμπαράσταση!!!

juliana αυτό με τα θυροτηλέφωνα το κάναμε κι εμεις και φάρσες στα τηλέφωνα απίστευτες... :lol:

με στειλανε αθηνα τες μου για μια δουλεια :(:(:( πικραα...τεσπα...πολυ πιθανο να πληρωσε για να πεσει το σιτε αλλα θα το εκανε αυτο και δεν θα εβλεπε τις κοπελες να την παρακαλανε να μη φυγει?(ποστ που ανεβασε)το ψωνιο μας πανω απο ολα :P:P:P:P:P:P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P:P:P δεν σε αφηνω αλλο μονη σε αυτο τον αγωνα :P

welcome λοιπόν και να τους πείς να μην σε τρέχουν τόσο :) εννοείται κοριτσια ενωμένα ποτε νικημένα :P ....

νομιζε θα την παρακαλέσουμε κιόλας τη κυρία :P:P:P:P:P

χαχα τωρα που το θημηθηκα..

Στην κολλιτη μου αρεσε ενα αγορι..και περναμε τηλεφωνο φαρσα για να ακουσουμε τν φωνη του....

Μια μερα το σηκωσε ο πατερας του...και αφου τον δουλευαμε καμπορη ωρα και τελικα μαε εβησε...τον ξαναπερνω στο καπακι....και με εναν τσαμουκα του τη βγαινω και απο πανω..τι αγενη τον ειπα, τι απολιτιστο βαρβαρο που μηλαει ετσι σε μια κυρια που εκανε το λαθος παρει λαθος νουμερο κλπ κλπ...μεχρι και συγνωμη μου ζητησε...πωπω να πω την αληθεια μετα ντραπηκα λιγο..αλλα ειχαμε ξεραθει στα γελια

Αντε βρε Ελευθεριτσα μου τοσες μερες κ μου λειψαν τα θεματακια σου :) να χαρουμε λιγο εδω μεσα!!!

Λοιπον δε θυμαμαι κ πολλα...κ εμεις βαραγαμε τα θυροτηλεφωνα κ φευγαμε,πεταγαμε πραγματα κ νερα απο τα μπαλκονια στους περαστικους κ σε αλλα μπαλκονια....παιρναμε τυχαια νουμερα στο τηλ κ καναμε φαρσες,πιαναμε κ ολοκληρη κουβεντα πολλες φορες κ μας ελεγαν να τους ξαναπαρουμε!!!

Δε μπορω να θυμηθω βρε παιδι μου... :dry: εχω κανει κ αλλα!!Θα ξαναγραψω!

:kiss::kiss::kiss:

λοιπον ακουστε !!!!! εγω με τα ξαδερφια μου γυριζαμε τις γειτονιες μπαιναμε σε αυλες κλεβαμε τα μπουκαλια της μπυρας και τα πηγαιναμε στο παντωπολειο της γειτονιας μας και με τα χρηματα αγοραζαμε αυγα τα οποια ...............πετουσαμε πανω στα διερχομενα λεωφορεια !!!!!!!!!τωρα βεβαια που το σκεφτομαι καταλαβαινω οτι ηταν κακο γιατι και οι επιβατες θα φοβοντουσαν πολυ και μπορουσαμε να προκαλεσουμε ατυχημα !! τοτε ομως 8 9 χρονων παιδια ;;;; ........... παιζαμε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...