Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

35popy

Recommended Posts

ΒΟΗΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ?ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ, ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωσηρθες και απο εμενα!

Δυστυχως δεν σου γραφω για να σε βοηθησω, καθως δεν εχω αναλογη εμπειρια με τη δικη σου, σου γραφω ομως για να σου στειλω ολες μου τις ευχες για μια επιτυχημενη εγκυμοσυνη και ευχομαι με οποιο τροπο και να επιλεξεις, συντομα να κρατας αγκαλια το μπεμπακι σου! (Ελπιζω να σου φερω γουρι γιατι ειμαι εγκυος και λενε οτι οι ευχες των εγκυων πιανουν :P ).

35popy έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και με το καλο να ερθει το μωρο σου :P

Σε ευχαριστω πολυ.

Ξεχασα να σου πω οτι αυτο ειναι το 2ο παιδακι μου. Και στο πρωτο, οπως και σε αυτο, επισης προσπαθουσαμε αρκετο καιρο, δεν μας ηρθε ευκολα και αμεσως! Δεν μπορω να σου πω οτι δεν υπηρχαν κλαμματα, αγχος, στεναχωρια και απογοητευση οταν μου ερχοταν περιοδος, ομως δεν το βαζαμε κατω, ηταν ονειρο ζωης για εμας η αποκτηση ενος παιδιου (και εν συνεχεια 2ου!!!).

Σου ευχομαι οοοοολα να πανε οπως τα θελεις και συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα (γιατι θα ερθουν, να εισαι σιγουρη γι'αυτο, ενταξει?

35popy έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ θα κανω μια ερευνα για να καταληξω :)

ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΜΑ....ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΕΤΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΒΤΗ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ...ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ GOOGLE

RUBELA έγραψε:

35popy έγραψε:

ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΜΑ....ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΕΤΥΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΒΤΗ ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ...ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ GOOGLE[/quote:2pwlnlsh]

καλε αλλάξτε τον τιτλο! :woohoo:

Θα ηθελα πολυ να σε βοηθησω μιας και εγω εχω αποκτισει το παιδακι μου με εξωσωματικη γονιμοποιηση....θεωρω οτι ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος και πανω απο ολα ανθρωπος...!!!το θεμα αυτο ειναι πολυ λεπτο και απιστευτα δυσκολο οταν πρεπει να κανεις παιδι με αυτο το τροπο να βρεις γιατρο που να μπορεις να τον εμπιστευθεις και να ακουμπησεις πανω του...!!Απο οσο ξερω ο γιατρος μου εχει πανω απο 90% επιτυχια στο θεμα αυτο...οι περισσοτερες γυναικες μενουν με την πρωτη οταν φυσικα δεν υπαρχει και καποιο αλλο προβλημα που θα μπορουσε να επηρεασει την εξελιξη της εγκυμοσυνης!Αν σε ενδιαφερει απαντησε μου και θα επικοινωνησουμε για να σου δωσω τα στοιχεια του

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να αποκτησεις συντομα ενα μικρο αγγελουδακι!!!

• 2 weeks later...

35popy έγραψε:

ΒΟΗΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ 2 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ?ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ, ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ;)

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ 5η μου ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ :P ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...