Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΜΠΛΟΥΖ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ???

Recommended Posts

antroula έγραψε:

ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΞΕΡΟΙ ΠΕΣΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ...ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΧΑΧΑΧ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ....

Ετσι!.... Ειναι και το μυαλό πιο καθαρο το πρωι! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμείς στο γάμο μας χορέψαμε ένα τραγούδι που έγραψε ο αντρούλης μου και το τραγουδήσαμε και οι δυο μας!Πολύ συγκινητική στιγμή...

Απο τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου!!!

Δεν το ανεβάσαμε όμως στο youtube...Και δεν ξέρω πως να το κάνω...

Το έχω όμως στο facebook μου...

Φοβερά τα τραγούδια σας!!!Ολα ένα κι ένα!!!

Οσο για τα συζυγικά καθήκοντα κι εμείς ξεροί πέσαμε εκείνο το βράδυ...

Δεν καθήσαμε καθολου απο τον χορό και είμασταν πτώματα μετά...

Bell μου τα θρακιώτικα πήγαν κι ήρθαν στο γάμο!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

koritsia emeis xorepsame to everything i do i do it for you......ena klasiko mploua...alla twra tha dialega ayto....kai tha ekana kai tsalimakia ..einai to mono pragma pou metaniwsa ston gamo mou...eprepe na kanw kati piotsaxpiniko:P

jovanna έγραψε:

kai sto telos na erxetai o antras mou me ola ta mpratimia kai tis mpratimises apo pisw!!!!!!!!!!!!!!!!!teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:laugh: εμείς Jovanna μου αυτό χορέψαμε (Time of my life) και είχαμε πολύ γέλιο. Με άρπαξε ο Γιώργος με σήκωσε ψηλά και άλλα τέτοια. Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε ο κουμπάρος και ο Γιώργος χόρευε μαζί με τον κουμπάρο κι εγώ τους κοιτούσα :blink: Μιλάμε πολύ γέλιοοοο :woohoo: :woohoo: :woohoo: 2 τραγούδια χορέψαμε. Αυτό και το Perfect Day-Lou Reed

Εμάς επειδή ο Πάνος Κιάμος είναι αγαπημένος μας τραγουδιστής και φίλος του άντρα μου, το μπλουζ του γάμου ήταν δικό του τραγούδι το : "ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΩ". Δεν είχα πει τίποτα στον άντρα μου για τα τραγούδια που θα έπαιζαν όταν θα μπαίναμε στο κέντρο, όταν θα κόβαμε την τούρτα και θα πίναμε τη σαμπάνια και όταν θα χορεύαμε. Ήθελα να του κάνω έκπληξη και πραγματικά του άρεσαν όλα και φυσικά αυτό που διάλεξα να χορέψουμε. :P :silly:

Επιτέλους ένα πολύ γλυκό θέμα κορίτσια!! :cheer:

....εμείς είχαμε χορέψει αγκαλίτσα ... το "φίλα με" των Rififi.... με το γέλιο σου νοιώθω πώς ζώ ...με τοδάκρυ σου νοιώθω πώς χάνομαι ...τι πιο όμορφο και πιο αληθινό απ'αυτό που για σένα αισθάνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου μέχρι που ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!Εκείνη την στιγμή και μόνο τα λόγια και όλες οι εικόνες του κόσμου δέν θα μπορούσαν να περιγράψουν την πληρότητα των συναισθημάτων μου!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι ,Κωνσταντινούλα, Ποντικάκι και Μαράκι περιμένω τα τραγουδάκια σας... :kiss::kiss::kiss:

και χρύσααααααααααααα! σορυ σε ξέχασα......

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!! ΕΜΕΝΑ ΤΤΟ ΜΠΛΟΥΖ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΑΓΑΠΩ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ....ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑΑΑ!!!! :P:P:P:P:P

Ημουνα τοσο ντιρλα μεθυσμενη απο το μπατσελορ της προηγουμενης που και το ιτια ιτια λουλουδιασμενη να μου βαζες παλι δεν θα το θυμομουν!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΤΟ ''NOCTURNE'' ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΒΑΛΣ...ΤΡΕΛΛΑ ΗΤΑΝ!ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΜΕΛΩΔΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΝΑ Μ'ΑΓΑΠΑΣ'' ΑΠΟ ΤΡΙΦΩΝΟ ΠΟΥ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ....Ο ΣΤΙΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ...''ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.....ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΟΙ ΡΑΓΕΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ....''

karolinaki1 έγραψε:

Επιτέλους ένα πολύ γλυκό θέμα κορίτσια!! :cheer:

....εμείς είχαμε χορέψει αγκαλίτσα ... το "φίλα με" των Rififi.... με το γέλιο σου νοιώθω πώς ζώ ...με τοδάκρυ σου νοιώθω πώς χάνομαι ...τι πιο όμορφο και πιο αληθινό απ'αυτό που για σένα αισθάνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου μέχρι που ήρθε στον κόσμο το κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!Εκείνη την στιγμή και μόνο τα λόγια και όλες οι εικόνες του κόσμου δέν θα μπορούσαν να περιγράψουν την πληρότητα των συναισθημάτων μου!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι ,Κωνσταντινούλα, Ποντικάκι και Μαράκι περιμένω τα τραγουδάκια σας... :kiss::kiss::kiss:

και χρύσααααααααααααα! σορυ σε ξέχασα......

Αχ ανατρίχιασα ολόκληρη κοριτσάκι μου,αλήθεια...Είναι σαν να σε αισθάνομαι 100%...Κ εμένα εκείνη η μέρα ήταν η πι ευτυχισμένη της ζωής μου,μέχρι τη μέρα πο γέννησα....

Εμείς χορέψαμε κάτι που ίσως ακουστεί κοινότυπο,αλλα πραγματικά μας εξέφραζε ΑΠΟΛΥΤΑ κ το επιλέξαμε γι αυτό το λόγο...

Ήταν το "Ότι ονειρευόμουν" της Βανδή!

"Γιατι εγώ οτι ονειρευόμουν στη ζωή μου,το χω βρει σε σένανε ψυχή μου κ έχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ πια..."

Αααχχ...!!!!

παντωε ξερω ζευγαρη που εβαλε το just walk away της Celine Dion..δεν ξερω αν ηταν σημαδιακο αλλα χωρησαν τελικα μετα απο 2 χρονια

mummydi έγραψε:

karolinaki1 έγραψε:

Αχ ανατρίχιασα ολόκληρη κοριτσάκι μου,αλήθεια...Είναι σαν να σε αισθάνομαι 100%...Κ εμένα εκείνη η μέρα ήταν η πι ευτυχισμένη της ζωής μου,μέχρι τη μέρα πο γέννησα....

Εμείς χορέψαμε κάτι που ίσως ακουστεί κοινότυπο,αλλα πραγματικά μας εξέφραζε ΑΠΟΛΥΤΑ κ το επιλέξαμε γι αυτό το λόγο...

Ήταν το "Ότι ονειρευόμουν" της Βανδή!

"Γιατι εγώ οτι ονειρευόμουν στη ζωή μου,το χω βρει σε σένανε ψυχή μου κ έχω ΤΑ ΠΑΝΤΑ πια..."

Αααχχ...!!!![/quote:c10jsu1v]

ΔΕΝ ΑΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥ... ΦΙΛΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΟΛΙΝΑΚΙ....... :kiss::kiss::kiss:

Cesilia έγραψε:

παντωε ξερω ζευγαρη που εβαλε το just walk away της Celine Dion..δεν ξερω αν ηταν σημαδιακο αλλα χωρησαν τελικα μετα απο 2 χρονια

ΠΙΣΤΕΎΩ ΧΡΎΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ..... :unsure::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...