Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Αυτό είναι το 1ο μου ποστ σε αυτό το φόρουμ! Εχω 2 κοριτσάκια και το 2ο το βαπτίζω τον Απρίλιο! Στην 1η μου κόρη έφτιαξα μόνη μου το ευχολόγιο και άρεσε τόσο που άρχισαν όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί να μου κάνουν παραγγελίες!!! :lol:

Ότι έχω φτιάξει ως τώρα τα έχω βάλει σε ένα blog! Μπορείτε να περάσετε μια βόλτα για να πάρετε ιδέες! ;):cheer:

http://vartig12.blogspot.com/

Τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες σκέφτομαι να τις πάρω απο το "χαμόγελο του παιδιού" ή το "κάνε μια ευχή". Θα σας ενημερώσω σχετικά όταν το κανονήσω! Αφού τα δίνουμε που τα δίνουμε τα λεφτα, τουλάχιστον ας πιάσουν τόπο!!! ;)

Φιλιά πολλά

Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!

Βίκυ

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή! Δεν έχω επιχείρηση για να μπω στις διαφημίσεις, αυτο είναι το χόμπυ μου.

Αν για οποιοδήποτε λόγο ενοχλώ ή δεν θεωρούν οι moderator χρήσιμα αυτά που έχω να πώ και να προσφέρω, μπορείτε να διαγράψετε το τόπικ.

Ευχαριστώ,

με εκτίμιση,

Βίκυ

Δημοσίευση

Κοιταξτε η λαλα εχει ενα δικιο. Δεν μπορει το πρωτο σου ποστ σε ενα φορουν να ειναι τετοιο. Γραψε κατι αλλο, κατι για σενα, για τα παιδια σου, για τα προβληματα σου, οχι για κατι που θεωρειτε διαφημηση.

θελεις δε θελεις μπαινεις στο τριπακι.

Περαν τουτου Βικυ μου η εμεπιρτια μου με το χαμογελο του παιδιου δεν ηταν και η καλυτερη. Οι μπομπονιρες τοπυς ειναι οι κοινες του εμποριου, απο συναργαζομενα καταστηματα- και τα προσκλητηρια προσωπικα δεν μου αρεσαν.

Τελικα κατεληξα να τους κανω μια χρηματικη δωρεα γιατι ηθελα πραγματικα να στηρηξω με καποιον τροπο.

Κατι φιλοι μου που εκανα προσκλητηρια στον συλλογο παιδιων νε συνδρομο Νταουν ηταν πολυ ομορφα- διστυχως εγινε μετα την δικη μας βαφτηση

Δημοσίευση

Vartig πολύ ωραίος ο τρόπος που απάντησες στη Lala και πολύ ωραία τα ευχετήρια σου. Επίσης δεν βρίσκω κακό ένας άνθρωπος είτε σε επαγγελμαιτκό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο να δείχνει τη δουλειά του. Εδώ μέσα άλλωστε μπαίνουν και γράφουν του κόσμου τις βλακείες, σας πείραξε που κάποιος δείχνει τη δούλειά του? Δεν σας υποχρέωσε και κανένας ούτε να μπείτε στο θέμα και ν΄απαντήσετε ούτε ν΄αγοράσετε κάτι.......Ελέος πια!!

Δημοσίευση

ΑΡΤΕΜΗ έγραψε:

Vartig πολύ ωραίος ο τρόπος που απάντησες στη Lala και πολύ ωραία τα ευχετήρια σου. Επίσης δεν βρίσκω κακό ένας άνθρωπος είτε σε επαγγελμαιτκό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο να δείχνει τη δουλειά του. Εδώ μέσα άλλωστε μπαίνουν και γράφουν του κόσμου τις βλακείες, σας πείραξε που κάποιος δείχνει τη δούλειά του? Δεν σας υποχρέωσε και κανένας ούτε να μπείτε στο θέμα και ν΄απαντήσετε ούτε ν΄αγοράσετε κάτι.......Ελέος πια!!

Symfwnw apolita mazi sou ΑΡΤΕΜΗ..

Δημοσίευση

Έτσι είναι, το έχω ξαναπει για κάποιο λόγο γίνονται όλα. ίσως καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Μπορεί τώρα να σ΄ενοχλεί αυτό που λέω γιατι πονάς ακόμη αλλά όπως σου είπα είσαι πολύ μικρή και όλα θα αλλάξουν στο μέλλον. Αν έχεις διαβάσει εδώ μέσα πόσες περιμένουν και είναι μεγάλες σε ηλικία θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
    • Ακριβώς .. 2022 κλαίω και παρακαλώ την Παναγίτσα  της λέω είναι ο μήνας σου μη με ξεχάσεις... 23.8.2022 έπιασα τον Μάριο. Δεν ήξερα ποιος γιορτάζει... Όταν άνοιξα το ημερολόγιο και είδα σοκ... Σε αυτή την εικόνα εγώ παρακάλεσα . 
    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...