Μετάβαση σε περιεχόμενο

κακοβουλοι χρηστες????

Recommended Posts

• Απαντήσεις 448
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eγω κορίτσια εχω να πω οτι απο τη στιγμή που ανακάλυψα το συγκεκριμένο site εγω βοηθηθει παρα πολύ με γνώμες και εμπειρίες άλλων μελών .

Ειχα και εχω παρει απαντησεις σε σημαντικά ερωτήματα που με απασχολούν και διαβαζω πολλές απαντήσεις ,απο αυτές φιλτραρω και βγάζω ενα συμπερασμα την κάθε φορά .

Επειδη μου πήρε αρκετη ώρα να διαβάσω τι έχει γίνει ,αυτοί οι ανεγκέφαλοι που δεν εχουν τίποτα πιο σημαντικό να κάνουν στη ζωή τους δηλωνονται για την πλάκα τους σε ενα site, που κατα τη γνώμη μου το mammy είναι πάρα πολύ χρήσιμο για μέλλουσες μαμάδες -μαμαδες ,με σκοπό οπως διάβασα να το ΚΑΨΟΥΝ για να σπάσουν την πλάκα τους :evil: .

Κορίτσια οσες είμαστε αληθινες ας μην αφήσουμε να γίνει αυτο στο mammy .Δεν σας κρύβω οτι δεν περίμενα να κυκλοφορεί τοση διαστροφή ,γνωρίζω βέβαια οτι δεν μπορω να είμαι σίγουρη με ποιον μιλάω ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ .

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

Δεν μ ενδιαφερει να εχω τις περισσοτερες δημοσιευσεις κ το μεγαλυτερο καρμα δεν μου λενε κάτι αυτα, απλά όταν έχω να πω κάτι μπαίνω κ το γράφω,κ οταν ζητάω μια γνώμη μ εχουν βοηθήσει τα κορίτσια .

Σκεφτείτε οτι ολες έχουμε βρει μια βοήθεια εδω μέσα και θα υπάρξουν κ άλλα μέλη στο μέλλον που θα χρειαστούν καποια συμβουλή είναι κρίμα να τσιμπάμε σαν "ψαρια" όπως μας χαρακτηρίζουν αυτά τα άρρωστα μυαλά ,που κρύβονται πίσω απο "ελβίρες" .

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

hope_89 έγραψε:

Αναστασία δεν θέλω καμία να αποδείξει τίποτα!Αν σε κατηγορούσαν εσένα άδικα,θα έμενες;Δεν νομίζω!

Γιατί και να έμενες,θα σε χλεύαζαν και θα ήταν όλα τα μέλη καχύποπτα απέναντι σου.

Οπότε καλύτερα να σας απαλλάξω!!!

Αμετρητες φορες μου εχουν επιτεθει , με εχουν χλευασει , με εχουν πει απο υστερικη με το θηλασμο μεχρι οτι θα δημιουργησω προβλημα στο παιδι μου , μου κατεβαζαν το καρμα (χαχααααααααααα Αναστασιιιιιι ) κλπ κλπ .

Μεχρι πριν λιγους μηνες σχεδον καμια που ηταν "γνωστο" μελος δεν με συμπαθουσε . ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ! χαχαχααχα

Σαφως και δεν εχουμε ολες τον ιδιο χαρακτήρα αλλα αν εισαι καθαρος ουρανος δεν φοβασαι τιποτα , ουτε κρυβεσαι , ουτε αποχωρεις ! Στο κατω κατω δεν σε ενδιαφερει η γνωμη ΟΛΩΝ δεν ειναι δυνατο να εισαι σε ολους αρεστη .

ειχα διαβασει το θεμα απο την αρχη αλλα δεν μπηκα στην διαδικασια να γραψω κατι γιατι την κοπελα που "ξεσκεπασε" η mamoli δεν την ηξερα καν ουτε της ειχα μιλησει.τωρα ομως μπηκα τυχαια και ειδα ολα αυτα τα μυνηματα για την hope89 και ειλικρινα στεναχωρηθηκα πολυ.δεν πιστεψα καθολου οτι ειναι "μουφα"και λυπαμαι που χωρις να εχετε αποδειξεις λετε λογια του αερα.ελεος βρε κοριτσια μην το συνεχιζετε αλλο ολο αυτο που γινεται γιατι ολες στο κατω κατω μπορει να ειμαστε "μουφα".η κοπελα ηταν πολυ ενεργο μελος και δεν μπορω να καταλαβω πως την υποψιαστηκατε.χανουμε την ουσια του φορουμ και εχουμε ξεφυγει παρα πολυ..ειναι κριμα να διωχνουμε αδικα οποιαδηποτα κοπελα που μπορει να υποψιαζομαστε!στο ιντερνετ η αληθεια ειναι οτι δυσκολα καταλαβαινουμε τι ειναι αληθινο και τι οχι αλλα ας προσεχουμε τι λεμε..στο κατω κατω αν δεν μας αρεσει καποιο μελος η υποψιαζομαστε οτι αυτα που λεει δεν ειναι αληθινα ας μην μπαινουμε στο κοπο να απανταμε αυτο ειναι το πιο σωστο.ηθελα να πω και κατι στην hope89.αν ημουν στην θεση σου δεν θα αποχωρουσα και αυτο για να μην κανω την χαρη σε ολες αυτες που θα με ηθελαν εκτος φορυουμ...θα εμενα εδω και οσες πιστευαν οτι δεν ειμαι ψευτικη θα απαντουσαν στα θεματα και στις αποψεις μου.

Καλημέρα σε όλες!

Κοιτάξτε.. Δεν θα βγάλω τον ποπό μου απ' έξω...

Είμαι κι εγώ από αυτές που κατά καιρούς αναρωτιόμουν όχι για το κατά πόσο η Νέλλυ είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά για το αν όλα αυτά που βιώνει μια κοπέλα 20 ετών είναι πιθανά. Εγκυμοσύνη, τοκετός, στο καπάκι νέα εγκυμοσύνη, δυστυχώς αποβολή σε προχωρημένη κύηση, νωρίτερα μετακόμιση στο Παρίσι στο πιτς φιτίλι.. Ναι όλα μπορεί να συμβούν, δε λέω, εμένα προσωπικά μου φάνηκαν too much! Πως να το κάνω δηλαδή? Η δική μου καχυποψία ξεκίνησε από τη φάση του τοκετού της ακόμα.. Είχα πολλά κενά. Και συνεχίσηκαν...

Στην πορεία όμως άρχισαν σιγά σιγά να μου μπαίνουν άλλες σκέψεις, διαπιστώνοντας το πόσο ενεργό μέλος είναι, το πόσες δημοσιεύσεις έχει και το πόσο αγαπητή είναι σε όλα σχεδόν τα μέλη. Γι' αυτό και της απαντούσα στα θέματά της, 1-2 φορές μιλήσαμε και πιο άμεσα.

Στα τελευταία κύτταρα του εγκεφάλου μου πάντως είχα συνεχώς την ίδια σκέψη.

Ποτέ μα ποτέ όμως δεν πέταξα ούτε μπηχτή, δεν έκανα λόγο δημοσίως για τις υποψίες μου.

Και μετά το μπαμ με την Ελβίρα διαπιστώνω ότι δεν είμαι και η μόνη. Είναι αρκετές τελικά και κοπέλες που δεν έχουν γράψει σε αυτό το θέμα.

Όπως έγραψα και νωρίτερα σε αυτό το θέμα, κάνουμε λες κι ότι σιγουρευτήκαμε. Εγώ όχι, πιστεύω ότι ποτέ δε θα σιγουρευτούμε με χειροπιαστές αποδείξεις. Ιδίως τώρα που αποφάσισε να αποχωρήσει.

Αν ήμουν στη θέση της και αν θιγόμουν και αν δε γινόμουν πιστευτή, θα έβαζα στο προφίλ μου ένα κάρο φωτο και θα διάλεγα 2-3 κοπέλες από αυτές που με φωτογράφισαν για να τις δείξω και να βουλώσω στόματα. Φωτο με ημερομηνίες, Παρίσι, την Άννα, κτλ κτλ. Και στο τέλος θα ήμουν και από πάνω και θα μου ζητούσαν και δημοσίως συγνώμη, και αυτές αλλά και όλες όσες με υποψιάστηκαν!

Το φόρουμ έδειχνε να το αγαπάει, όπως το αγαπάω κι εγώ, και δε θα ήθελα με τίποτα να αποχωρήσω για αυτόν το λόγο.

Μπορεί ναι, να είναι τόσο περήφανη που δε θέλει να πέσει στο επίπεδό μας, οκ, σεβαστό, αλλά εφόσον δε θα μας αποδείξει ποτέ ότι κάνουμε λάθος, ποτέ κι εγώ δε θα πάψω να αμφιβάλλω. Κι αυτό σεβαστό!

Α! Εγώ δεν έχω λόγο να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν...

Είμαι η Ιφιγένεια αποδεδειγμένα, είμαι 30 ετών επίσης αποδεδειγμένα, έχω συναντηθεί με 4 μέλη από εδώ μέσα, annaki!!, katrina, sweetmammy και μία άλλη κοπέλα που δε θυμάμαι πολύ καλά (απλά τη βοήθησα στην Κατερίνη να βρει μκροβιολόγο), έχω λογαριασμό στο fb με φωτο της κόρης μου και της οικογενείας μου, έχω βάλει εδώ φωτο του γάμου μου και της βάφτισης μας που κάποια μέλη μπορεί να τι πάρουν και να τις βάλουν άνετα σε άλλο φόρουμ υποδυόμενα κάποιον άλλον χαρακτήρα πέρα από μένα, κτλ κτλ κτλ...

Φιλιά σε όλες!!! Πρέπει να αρχίσω δουλειά!

Καλημέρα σε όλους!

Το να υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που ενώ μένει σε δυάρι στα πατήσια έχει πει ότι ζει σε βίλα στην Εκάλη, ότι το ένός έτους μωρό που πραγματικά έχει, διαβάζει τον οικονομικό ταχυδρόμο ή ότι ο άντρας της είναι ολίγον από Ρουβά, καθόλου δε μ'ενδιαφέρει. Το πολύ πολύ να σκεφτώ πόσο πεζή είναι η δική μου ζωή ή να ζητήσω κανένα αυτόγραφο! Το να υπάρχουν όμως κάποιες/οι που επινοούν ψεύτικη εγκυμοσύνη, ψεύτικη γέννα ή ακόμη χειρότερο ψεύτικη απώλεια, είτε επειδή συμμετέχουν σε κάποιο διαγωνισμό, είτε επειδή θέλουν να τραβήξουν την προσοχή είτε ακόμη απλά για να σπάσουν πλάκα, το θεωρώ το λιγότερο ψυχική διαταραχή και δε θα σας κρύβω ότι με κάνει να χ@ζ@μαι από το φόβο μου!

Και επειδή από χθες λέγεται κατά κόρον η λέξη μούφα που εγώ χρησιμοποίησα πρώτη, να διευκρινίσω ότι δεν χαρακτήρισα κανέναν έτσι, ούτε φυσικά και τη Νέλλυ. Ερώτηση έκανα, αν οι αποδείξεις που ειπώθηκε ότι υπάρχουν εναντίον της, την κατατάσσουν στη μία ή στην άλλη περίπτωση που ανέφερα παραπάνω! Κι επειδή το όλο θέμα με τους fake users είναι τελικά αρκετά σοβαρό καλό θα ήταν εάν υπάρχουν αποδείξεις για τέτοια άτομα να κοινοποιηθούν για το καλό όλων μας.

Σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι πρόθεσή μου να θίξω καμία. Επιτρέψτε μου όμως να συνεχίσω να είμαι επιφυλακτική εφόσον έχω να κάνω με σκέψεις που καταγράφονται σε μία οθόνη υπολογιστή. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγω να συμμετέχω σε συγκεκριμένα θέματα που έχουν να κάνουν με τη μητρότητα και μόνο. Το αν τσακώνομαι με τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, τον άντρα μου ή αν με θέλει η πεθερά μου είναι προσωπικά μου δεδομένα τα οποία προτιμώ να μη μοιράζομαι με κάποια εκατομμύρια ανθρώπων που έχουν πρόσβαση στο συγκεκριμένο χώρο. Θέλω να πιστεύω ότι όσες μίλησαν για αποδείξεις πράγματι τις έχουν και δεν δημιούργησαν το όλο θέμα από υστεροβουλία και μόνο.

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ και ειλικρινά λυπάμαι αν έγινα αιτία στενοχώριας για κάποιες!

προσωπικα θεωρω απαραδεκτο ολο αυτο που γινεται....αν εχετε αποδειξεις η ακομα λετε οτι εχετε καποιες ενδειξεις τοτε να τις πειτε.....ειναι ασχημο να προσβαλλουμε ενα ατομο μονο και μονο επειδη κατι δεν μας παει καλα....

δεν ξερω αν η νελλη ειναι ψευτικη,αλλα δεν με νοιαζει κιολας,γιατι ποτε δεν φανηκε να θελει κατι κακο για μας,αντιθετως εχει βοηθησει πολλες κοπελες στις αποριες τους....

Καλημερα!!

Γραφω σημερα επειδη...Εχασα μιση ωρα υπνου σκεπτομενη το θεμα!

Και δε μου περισσευει!!!!!!! :angry::angry:

Η ζωη πρεπει να ειναι παντα "normal"?????

Πρεπει δλδ ΟΛΕΣ να παντρευτουμε,να κανουμε παιδακι (ή το αναποδο?)κλπ???

:angry:

Η ζωη της Νελλυ μας ξενιζει επειδη δεν 'πατησε" πανω σε μια γραμμη??????????

Τι να πω...?Να ξεκατινιαστω κ εγω????Να ρωτησω για τη ζωη της Φρανιτα??Ειναι "normal" η ιστορια σου κ θιγεις τη ζωη αλλης????????????(βεβαια περιμενω απαντηση της γενικως στο θεμα!) :huh:

Τα κενα που εχει η καθεμια σας ας τα καλυψει μονη της!Στο κατω κατω δεν υπαρχει περιπτωση να εχετε παρακολουθησει ΟΛΑ τα θεματα που μιλουσε η κοπελα! :blink:

Το να κατηγορειτε καποιον δημοσιως ειναι απαραδεκτο!!!Δε σας υποχρεωσε κανεις να τον πιστεψετε!!!!Δεν ειστε ομως κ εσεις στο απαραβατο!!! ;)

Μπορειτε σε 1 λεπτο να βρεθειτε στην απεναντι οχθη κ να..."λιθοβολιθειτε" :P !

Εγω πιστευω πως η Νελλυ(κ η καθε Νελλυ!) δεν χρειαζεται να αποδειξει τπτ!!!!

Ο "κατηγορος" φερνει αποδειξεις κ οχι ο "κατηγορουμενος"!!!

Το 21χρονο αυτο κοριτσι απεδειξε (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!) το ποσο ωριμο ειναι!Και δε φτανει που εχει τον πονο της...Την βαρατε κ απο αλλου!

Ακομα κ αν ηταν ψευτικη(που δεν ειναι) εγω παλι θα την υποστηριζα γτ αυτο μου λεει η λογικη μου και οι 8-9 μηνες που κινειται στο φορουμ! ;)

ΥΓ.Λαλα εσενα σε θαυμαζω γτ αντεχεις τη μα....α του κοσμου κ επιμενεις να βοηθας!!!!Κ φυσικα...Ημουν κ εγω για λιγο καιρο στο κλαμπ των "απεναντι" σου!!!!Αλλα...συνηλθα οταν ανοιξα τα ματια μου!!! ;)

ΥΓ2.Καντυ καντυ....ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ?????

Που ειναι ο Αντονυ να σε μαζεψει??? :laugh: :laugh: :laugh:

Anastacia έγραψε:

Καλημερα!!

Γραφω σημερα επειδη...Εχασα μιση ωρα υπνου σκεπτομενη το θεμα!

Και δε μου περισσευει!!!!!!! :angry::angry:

Η ζωη πρεπει να ειναι παντα "normal"?????

Πρεπει δλδ ΟΛΕΣ να παντρευτουμε,να κανουμε παιδακι (ή το αναποδο?)κλπ???

:angry:

Η ζωη της Νελλυ μας ξενιζει επειδη δεν 'πατησε" πανω σε μια γραμμη??????????

Τι να πω...?Να ξεκατινιαστω κ εγω????Να ρωτησω για τη ζωη της Φρανιτα??Ειναι "normal" η ιστορια σου κ θιγεις τη ζωη αλλης????????????(βεβαια περιμενω απαντηση της γενικως στο θεμα!) :huh:

Τα κενα που εχει η καθεμια σας ας τα καλυψει μονη της!Στο κατω κατω δεν υπαρχει περιπτωση να εχετε παρακολουθησει ΟΛΑ τα θεματα που μιλουσε η κοπελα! :blink:

Το να κατηγορειτε καποιον δημοσιως ειναι απαραδεκτο!!!Δε σας υποχρεωσε κανεις να τον πιστεψετε!!!!Δεν ειστε ομως κ εσεις στο απαραβατο!!! ;)

Μπορειτε σε 1 λεπτο να βρεθειτε στην απεναντι οχθη κ να..."λιθοβολιθειτε" :P !

Εγω πιστευω πως η Νελλυ(κ η καθε Νελλυ!) δεν χρειαζεται να αποδειξει τπτ!!!!

Ο "κατηγορος" φερνει αποδειξεις κ οχι ο "κατηγορουμενος"!!!

Το 21χρονο αυτο κοριτσι απεδειξε (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!) το ποσο ωριμο ειναι!Και δε φτανει που εχει τον πονο της...Την βαρατε κ απο αλλου!

Ακομα κ αν ηταν ψευτικη(που δεν ειναι) εγω παλι θα την υποστηριζα γτ αυτο μου λεει η λογικη μου και οι 8-9 μηνες που κινειται στο φορουμ!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ;)

bourique1983 έγραψε:

προσωπικα θεωρω απαραδεκτο ολο αυτο που γινεται....αν εχετε αποδειξεις η ακομα λετε οτι εχετε καποιες ενδειξεις τοτε να τις πειτε.....ειναι ασχημο να προσβαλλουμε ενα ατομο μονο και μονο επειδη κατι δεν μας παει καλα....

δεν ξερω αν η νελλη ειναι ψευτικη,αλλα δεν με νοιαζει κιολας,γιατι ποτε δεν φανηκε να θελει κατι κακο για μας,αντιθετως εχει βοηθησει πολλες κοπελες στις αποριες τους....

Δυο φορές έγραψα απάντηση και η βλακεία το site κόλλησε.Ευτυχώς έγραψα τα ίδια με την bourique1983.Βγείτε και πείτε τις ενδείκεις και τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΣ και να τελειώνει το θέμα.Και για να μιλήσουμε συγκεκριμένα όσον αφορά την Νέλλυ με κάλυψε και σε αυτό η bourique1983.

Καλημερα και απο μενα αυτο το θεμα πιστευω πως πρεπει να ληξει...

θα πω δυο τρια λογακια μονο και μονο γιατι επηρεσστηκα και γω απο ολη την ιστορια...και δεν ειμαι απο τα ατομα που επηρεαζονται...εχω την δικη μου κριση και σκεψη και κανεις αδαης δεν με οδηγει σε συμπερασαμτα και κατηγορω ...

Ισως να με φηβησε η ιδεα του οτι καποιοι χλευαζουν τις αγωνιες και τις χαρες μας και ασχολουναται με τη ζωή μας ,αλλα σε κμια περιπτωση δε βρηκα σωστο να κατηγορηθει καποιο ατομο χωρις να εχει κανει κατι κακο!

Χωρις να πηραξε .χωρις να κοροιδεψε ,χωρις να κατηγορησε καν καποιο αλλο μελος..πιαστηκε στα στοματα καποιων αγνωστων ..γιατι ας μη γλιομαστε ολοι αγνωστοι ειμαστε...και σιγουρα θα εχει πληγωθει...

Πως θα σας φαινοταν εσας αν καποος σας κατηγορουσε και σας κοροιδευε μον ο και μονο γιατι η ιστορια σας εχει πονο?

Πως θα σας φαινοταν αν ενω ειχατε συμπαρασταθει τοσο καιρο και ακουσει τον πονο αλλων ..ξαφνικα σας στηνανε στον τοιχο και σας χαρακτηριζαν γελιο και ψευτη?

Λοιπον ας συμμαζευτουμε λιγακι...κα ας κοιταξουμες λιγο τον κ...ο μας..

Ειναι πολυ κακο να παρασυρομαστε ..ειναι ομως κακκιστο ενω κατηγορουμε οτι καποιοι δεν εχουν ζωη..να ζουμε μεσα απο τη κατηγορια για αυτους και να δημηουργουμε εντυπωσεις!!

Συγνωμη αν σας κουρασα...αλλα μου αρεσιε πολυ αυτο το φορουμ και δεν θελω και γω καποια στιγμη να αμφισβητηθω και να πεσω στα στοματα ανθρωπων που κανουν αυτο για το οποιο κατηγορουν καποιους...ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΩΝ!

το μονο που θα θελα να πω στη κοπελα που νιωθει σιγουρα χαλια...μπορει ακομη να πιστευει οτι εδω εχει καποιους φιλους..και σιγουρα οποτε τους χρειαστει..μπορει και να τη βοηθησουν!!

Δεν ξερω αν η Νελλη ειναι αληθηνη, και δεν με νοιαζει!

Θα απογοητευομουν η αληθεια, αλλα οπως εχουν πει πολλες απο εδω εχει βοηθησει αρκετα!

Εμενα γιατι μου βγαινει ζηλια σε ενα αγαπητο προσωπο με μεγαλο καρμα?

καλημέρα κορίτσια.

Θα ηθελα και εγω να πω τη γνωμη για το θέμα.Είμαι σχετικά καινούργια στο φορουμ (3 μήνεσ)και η αλήθεια είναι ότι πήρα κάποιεσ απαντήσεισ απο κάποια κορίτσια τη στιγμή που τισ χρειαζόμουν.Δεν με ενδιαφέρει αν γνωριζα αυτέσ τισ κοπέλεσ αλλά και μόνο που είχαν ζήσει παρόμοια εμειρία αυτό με βοήθησε πολυ.Και για να ακριβολογώ αυτό ακριβως έψαχνα .Ηθελα να πω τον πόνο μου σε ανθρώπουσ που είχαν παρόμοια εμπειρία αλλα που δεν γνωριζα.Και πιστεύω οτι οι πολλέσ γυναίκεσ εδω μέσα αυτό ψάχνουν.ΓΙατι γνωστούσ και φίλουσ και συγγενείσ έχουμε όλοι εδω μέσα αλλα πολλοι από μασ δεν τουσ εμπιστευόμαστε και δεν τουσ αποκαλύπτουμε όλα μασ τα μυστικά γιατί ξέρουμε ο καθένασ με τι ανθρώπουσ έχουμε να κάνουμε.Επίση <<προσωπική μου γνώμη πάντα>>πολλά πραγματα που γραφονται εδώ δεν με εκφράζουν.Υπάρχουν χρήστεσ που μπορεί να μην είναι fake αλλά αυτά που γράφουν είναι για να καλύψουν κομπλεξ , ανασφαλειεσ κτλ.Αλλά δεν με απασχολεί.Διαβάζω το θέμα και δεν μπαίνω στο κόπο να απαντησω.Δόξα το Θεώ λογική έχουμε όλεσ να κρινουμε τα γραφόμενα του καθενοσ και να προστατεύσουμε όσο θέλουμε η καθεμία τα προσωπικά μασ,.

Τέλοσ θελω να καταλήξω στο εξήσ :Διάβασα όλεσ τισ σελίδεσ του θέματοσ και είδα από κάποιεσ την τάση να δημιουργήσουν μια (κλίκα ) εδω μέσα.Αυτό δεν είναι σωστό.Αν θέλετε μην απαντάτε σε κάποια θέματα.ΔΕν είναι δυνατον όμωσ το φόρουμ να γίνει για λίγουσ, σαν να είναι οικογενειακή υποθεση, και να μην τολμάει κάποιοσ να γράψει το πρόβλημα του.Το φορουμ δημιουργήθηκε για ΟΛΕΣ τισ μαμάδεν ή υποψήφιεσ μαμάδες....Τώρα το αν υπάρχουν fake ατομα δεν μπορούμε να το αλέγξουμε απόλυτα.Αν κατι μασ χαλάει σε κάποιον (ακόμα και αν κάνουμε λάθοσ ) ας μην απαντάμε.Δεν είναι λογοσ όμωσ να ισοπεδώσουμε τα πάντα..ΕΧουμε λόγο που μπαίνουμε και γράφουμε εδω..ΟΙ fake προβλημά τους όχι δικό μας..

Που είναι το γλυκο ,ζεστο και αθώο site που ήξερα.

Για αυτό μου αρέσει το mammyland σε σχέσεη με άλλα.

Υπάρχει κάτι στον αέρα που δε μου αρέσει.

peace!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ??ΓΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ..!!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ..

ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ..

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ Κ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ..ΑΝ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ Η ΟΧΙ...ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ!!!!

ΠΑΕΙ Ο ΑΦΘΟΡΜΙΤΙΣΜΟΣ,ΠΑΕΙ Η ΕΙΛΗΚΡΙΝΙΑ,ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΤΑ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΑΣ!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ..ΑΝΤΕ Κ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ,ΔΕ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤ.ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ..ΟΧΙ ΟΛΕΣ..ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ..ΠΧ.ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΕΡΟ Η ΚΑΠΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΕΞΩ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :kiss::kiss::kiss::kiss:

Έχω ξενερώσει πολύ με όλα αυτά που συμβαίνουν..Θέλω να πω ενα συγνώμη στη hope που πίστεψα οτι μπορεί να μην είναι αλήθεια τα όσα λέει χωρίς να δω αποδείξεις..Μήπως εκείνες που το ξεκίνησαν δεν είναι τελικά αυτές εντάξει??

Απο δω κ πέρα το mammyland για μένα θα είναι ενα site μόνο και μόνο για να παίρνω πληροφορίες που με ενδιαφέρουν και τίποτα άλλο..προς το παρόν τουλάχιστον..

μια τσικνοπέμπτη έλειψα και έγινε του mammy το κάγκελο :laugh:

σίγουρα δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν αλλά απτην άλλη και αυτή η καχυποψία δεν βοηθάει πουθενα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι ψεύτρα και ποια όχι.Ο καθένας είναι ότι είναι για τον εαυτό του. Απτην άλλη αν δεν μας προσβάλλει κάποιος τι να πώ ας κάνει και ας πεί ότι θέλει. Πάντως αυτό το θεματάκι με τις κλίκες το αισθάνομαι κι εγώ καιρό τωρα.

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ??

ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ??

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΟΥΠ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ

ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ??ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ..???

ΟΛΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΤΕ ΦΩΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΕ ΠΟΙΕΣ

ΕΙΣΤΕ???ΓΙΑΤΙ Κ ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ..ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...

ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ 4 ΠΡΩΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΙ

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΗΠΩΣ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ...

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΑ ...

Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Κ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΤΗΣ!!!!

candy candy έγραψε:

asteri mou esu!!!!!!!!!!!!!!!mats mouts!!!!!!!!!simera mas erxete filenada to megalo kefali ,episkepsi !!!

Ααααααααααα........ Φιλενάδα εμάς μας επισκέπτεται πολύ πολύ συχνά!

Θαμώνας κανονικός! :P;)

yiotaki!!!! έγραψε:

ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ 4 ΠΡΩΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΧΙ

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΗΠΩΣ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ...

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΑ ...

Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Κ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΠΟΣΤ ΤΗΣ!!!!

Δεν νομιζω να το κανει καποια κοπελα απο αυτες γιατι δεν εχει καποιες αποδειξεις ΑΝ ειχαν θα τις εβγαζαν στη φορα οπως η Mamoli

απο οτι φαινεται απλα ειπαν οτι αυτη η ιστορια δεν τους φαινεται αληθινη κατι δεν τους αρεσει στην ιστορια και την ζωη της Νελλυς

την αντιπαθησαν για καποιο λογο που μονο εκεινες ξερουν και δεν μπορουν να στηριξουν την καχυποψια τους με πραγματικα επιχειρηματα

Αχ θεες μου εσεις...μα ειναι δυνατον. Κοριτσια..σταματηστε το...πραγματικα...δεν γινετε...ειμαστε σαν τα σκυλια...απαπαπα.

Αντι να ασχολουμεαστε με σοβαρα θεματα με τα μωρα μας κλπ ασχολουμαστε με το χουι της καθεμιασ.

Πιστευω οτι αργα η γρηγορα οποιος ειναι ψευτικος θα αποκαλυθθει. Υπαρχουν και τσακαλια εδω σαν την Ολι μας.

πραγματικα στεναχωριεμαι παρα πολυ...δηλαδη τωρα τι;;;;βγαινουν οι χθενισες κοπελες που κατηγορησαν ανοιχτα την νελλη και λενε τι;;;;να κλεισουμε το θεμα;;;;;δηλαδη τι κανετε ρε κοριτσια μιλατε ειρωνικα και προσβαλλετε ενα μελος και μετα απλα λετε να το αφησουμε;;;;;

και συμφωνω 100% με την αναστασια γιατι λετε οτι η ιστορια της νελλης ειναι εξωπραγματικη....τοτε το ιδιο δε θα επρεπε να λεγαμε για την ιστορια της φρανιτα;;;γι αυτο λοιπον ας σταματησουμε να βγαζουμε διαφορα απο το μυαλο μας και αν καποιος εχει αποδειξεις τοτε ας κανει οτι εκανε η μαμολι ;)

Ξερετε τι μου θυμησε το ολο θεμα???Πριν Εναμιση χρονο και κατι ειχαγινει μελος σε ενα σαιτ με γατια εκει εμεινα 3-4 μηνες

Καποια στιγμη μια κοπελα εβγαλε ανακοινωση οτι οτι ειχε μια γατα παραλητη και ηταν εγκυος και δεν μπορουσε να την φροντιζει πια

και προσπαθουσε να βρει καποιον εστω και για περιορισμενο χρονικο διαστημα να κρατησει το γατι διαφορετιοκα θα αναγκαζοταν να το πανε για ευθανασια εγω τοτε λοιπον ειχα προσφερθει!!!!!

Αλλα μετα απο διαστημα 2 βδομαδων το πηρα πισω!!!Γιατι??Ουπς μολις ειχα μαθει οτι ημουν εγκυος!!!!!Φυσικα οι περισοτερες κοπελες δεν με ειχαν πιστεψει ειχε γινει το σωσε φυσικα εκανα οτι και η Νελλυ απο τοτε δεν ξαναμπηκα φυσικα στο συγκεκριμενο φορουμ αλλα αισθαβνομουν και ασχημα και απο πανω που δεν με ειχαν πιστεψει βεβαια το ξεπερασα αλλα τωρα αυτο μου θυμησε η ολη φαση

τι επρεπε να ειχα κανει για να με πιστεψουν να τους δειξω το θετικο τεστ εγκυμοσυνης η να τους εστελνα τις εξετασεις σε ολες τις κοπελες που δεν με πιστεψαν για να πειστουν οτι λεω αληθεια???Παντως ακομα μου εχει μεινει η απογοητευση απο το συγκεκριμενο σαιτ :):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...