Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κουκλιτσα!!!

Το ποσο που δινει το ΙΚΑ δεν εξαρτατε απο το που γεννας αλλα μονο απο το αν εχεις τα απραιτητα ενσιμα και απο το μισθο σου. Κυμαινεται γυρω στα 2500 με 3000 για τον βασικο μισθο και ανεβαινει αναλογα με το μισθο. Στο περιπου απο οτι μου εχουν πει και εμενα!

Δημοσίευση

Το επιδομα καισαρικης στα ιδιωτικα μαιευτηρια συνηθως αφαιρειτε απο τον λογαριασμο. Εγω οταν γεννησα περισυ στο γεννεσης μου ζητησαν το Βιβλιαριο ΙΚΑ, περασε ο ελεγκτης του ΙΚΑ, εδοσε ενα χαρτακι οτι εκανα καισαρικη και πληρωσα απλα αρκετα λιγοτερα λευτα. Σαν ποσο δεν ξερω ποσο ειναι αλλα ως καισαρικη του ΙΚΑ δικαιουμουν τετρακλινο- το οποιο παρεπιπτοντως ηταν πιο μεγαλο και πιο ανετο απο το δικλινο με δυο τουαλετες μπανια τηλεωρασεις.

Δημοσίευση

το επιδομα καισαρικης συνηθως ειναι γυρω στα 300€ αλλα κανεις ενσταση και επανεξεταζετε το θεμα. μετα απο μηνες περνας επιτροπη και σχεδον παντα παιρνεις και αλλα λεφτα απο το ικα για την καισαρικη. εχω ακουσει και για 800 € και για 1500€. οσο για τον οαεδ απο οτι ξερω δεν δινει επιδοματα σε κοπελες που δεν δουλευουν πια, δηλ δεν εχουν ενεργη εγασιακη σχεση. δεν χανεις ομως να ρωτησεις Φωτεινη ομως μην απογοητευτεις αν εχεις αρνητικη απαντηση. οπως και με το εξαμηνο χρειαζεται να δουλευεις ακομη για να το παρεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...