Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η μπεμπούλα μου ανακάλυψε το παιχνίδι μέσαστο νερό

karolinaki1

Recommended Posts

γλυκιές μου μανουλίτσες Καλησπέρα! Ηθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας απλό αλλά σαν γνήσια χαζομαμά ....το θεωρώ πολύ τρυφερό.... :laugh: :laugh:

χθές το βράδυ που την κάναμε μπάνιο την μπεμπούλα μας πήρε για πρώτη φορά ένα παιχνιδάκι που είχαμε μέσα στο μπανάκι άρχισε και το πέταγε μέσα στο νερό και παράλληλα έκανε πλάτσα πλούτσα με τα χεράκια της και άρχισε να μας πιτσιλάει κατάλαβε ότι είναι αστείο γελάγαμε και άρχισε κορίτσια και έβαλε κάτι δυνατά γέλια ......και δέν σταμάταγε με τίποτα.! είμαι τόσο χαρούμενη που την έχω ! με κάνει και ξεχνάω όλα μου τα προβλήματα .Είναι όλη μου η ζωή....Δέν ξεχνάω ποτέ την πρώτη στιγμή που ήρθε στη ζωή μου την έβαλαν πάνω μου και ενώ έκλαιγε με το που την πήρα στην αγκαλίτσα μου σταμάτησε.Λοιπόν εύχομαι να μας έχει ο θεός καλά όλες για να καμαρώνουμε τα αγγελούδια μας που μεγαλώνουν και μας αλλάζουν την καθημερινότητα μας με τα μικρά αλλά υπέροχα κατορθώματά τους.....

Κουμπαρούλα μου σε φιλώ σου χω στείλει και pm!

Ποντικάκι μου το ίδιο και σε σένα....

cecilia πολλά πολλά φιλάκια! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρολινα μου ..αντε και καλα πλατσουρισματα!!!

χιχιχιχ. Τωρα ξερεις, ψαρακια, παπακια, εχει και κατι μηχανιματα που βγαζουν μπουρμπουληθρες- ο δικςο μου τρελαινετε γιαυτο!!!

Χαζομαμα!!!!!!

Τα φιλιακια μου στην κουκλα!!!

Εδώ άλλη μια χαζομαμά :silly: :laugh: :laugh:

Και εμάς ανακάλυψε πριν τρείς μέρες το πλατσούρισμα με τα χεράκια και πέφτει με τα μούτρα για να αρπάξει τα παπάκια της. Τα πιάνει, τα γλύφει και ξανά στο νερό. :lol::lol::lol::lol:

Έχεις δίκιο. Είναι τόσο μικρά κατορθώματα αλλά τόσο χαριτωμένα.

Πόσο είναι η μικρούλα σου;

ninina έγραψε:

συμπεθερουλα μου κανατε παιχνιδακια με την παπενια στο νερακι; :P αχου τι γλυκα που θα ειναι εμεις ακομη τιποτε.... :)

αααα! κοίτα να δείς δέν έχεις όποια κ όποια για νύφη!!!!!!!!σωστά συμπεθέρα? :P:P:P εκτός από το κλασσικό μπα μπα πήγε λίγο αν πεί μαμμμ αλλά τίποτα .που θα πάει θα το πει και το μαμα! σε φιλώ Κατερινάκι μου. :kiss::kiss::kiss::kiss:

Cesilia έγραψε:

Καρολινα μου ..αντε και καλα πλατσουρισματα!!!

χιχιχιχ. Τωρα ξερεις, ψαρακια, παπακια, εχει και κατι μηχανιματα που βγαζουν μπουρμπουληθρες- ο δικςο μου τρελαινετε γιαυτο!!!

Χαζομαμα!!!!!!

Τα φιλιακια μου στην κουκλα!!!

Ωραία ιδέα κουκλίτσα πιστεύω ότι θα ξετρελαθεί η μπεμπούλα άν της πάρω κάτι τέτοιο.. :silly: :laugh: :laugh: :laugh: φίλησε μου και εσύ το κουκλί σου!

Μπράάάβο η μπεμπουλίνα μαααααας!!!!!Δεν είναι απίστευτο να βλέπουμε τα μικρά μας μωράκια να εξελίσσονται σε ανθρωπάκια???ααααααααχχχ κορίτσια μου,τι καψούρα είναι αυτή....

Κ μένα η μικρούλα μου έχει καμιά βδομάδα που πλατσουρίζει,χτυπάει χέρια κ πόδια κ παίζει με το παπάκι κ το θερμομετράκι μπάνιου!!!!Κ εγώ τρελλαίνομαι....!!!!!

Καρολινάκι να μου την φίλήσεις!!!!

Επιστημη έγραψε:

Εδώ άλλη μια χαζομαμά :silly: :laugh: :laugh:

Και εμάς ανακάλυψε πριν τρείς μέρες το πλατσούρισμα με τα χεράκια και πέφτει με τα μούτρα για να αρπάξει τα παπάκια της. Τα πιάνει, τα γλύφει και ξανά στο νερό. :lol::lol::lol::lol:

Έχεις δίκιο. Είναι τόσο μικρά κατορθώματα αλλά τόσο χαριτωμένα.

Πόσο είναι η μικρούλα σου;

γειά σου !!!! τ όνομα σου ποιο είναι ? εμένα είναι καρολίνα και έχω μία μπεμπούλα η οποία σε 4 μέρες θα κλείσει τους οχτώ μήνες.τι γλυκούλι που είναι το δικό σου? πόσο είναι ?

mummydi έγραψε:

Μπράάάβο η μπεμπουλίνα μαααααας!!!!!Δεν είναι απίστευτο να βλέπουμε τα μικρά μας μωράκια να εξελίσσονται σε ανθρωπάκια???ααααααααχχχ κορίτσια μου,τι καψούρα είναι αυτή....

Κ μένα η μικρούλα μου έχει καμιά βδομάδα που πλατσουρίζει,χτυπάει χέρια κ πόδια κ παίζει με το παπάκι κ το θερμομετράκι μπάνιου!!!!Κ εγώ τρελλαίνομαι....!!!!!

Καρολινάκι να μου την φίλήσεις!!!!

mummydi πόσο είναι η μικρούλα σου? ? χαίρομαι που δέν είμαι η μόνη χαζομαμά... φίλησε μου και εσύ την δικιά σου κουκλίτσα.... :kiss::kiss::kiss:

Η δικιά μού στις 8 του μήνα θα κλείσει τον 7ο Καρολινάκι μου....By the way,εγώ ειμαι η Κωνσταντίνα κ το μικρό μου όνειρο είναι η Ολίνα!!!

Να μας ζήσουν οι αγάπες μας...

karolinaki1 wrote:

Επιστημη έγραψε:

γειά σου !!!! τ όνομα σου ποιο είναι ? εμένα είναι καρολίνα και έχω μία μπεμπούλα η οποία σε 4 μέρες θα κλείσει τους οχτώ μήνες.τι γλυκούλι που είναι το δικό σου? πόσο είναι ?[/quote:hg0ggr3x]

Γειά σου Καρολίνα τώρα κατάφερά να μπώ μετά από τρείς μέρες. Το όνομά μου είναι Επιστήμη, δεν έχω ψευδόνυμο. Η μικρή μου σε 4 μέρες γίνετε 5μηνών. Αγαπάμε πολύ το νερό πλέον.

Βρέ κορίτσοα εσείς που έχετε μεγαλύτερα μωρουλίνια, πότε μπουσουλάνε;

Φιλάκια σε όλα τα πατουσάκιααααααααααααα...........!!!!!!!!!!!!!

:kiss::lol::kiss::kiss: :silly: :laugh:

mummydi έγραψε:

Καρολινάκι μου κάθεται στο ποπουδάκι της χωρίς υποστήριξη,ή ακόμη όχι??

Κωνσταντίνα μου ,τώρα έχει αρχίσει και κάθεται χωρίς υποστήριξη η μπεμπούλα μας αλλά όχι για πολύ ώρα...μετά από λίγο πάει και μπροστά...σου στειλα πμ...μακια πολλά πολλά πολλά στο Ολινάκι σου και ειδικά στα μαγουλίνια πιο πολύ :kiss::kiss::kiss::kiss: .... :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...