Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εμενα τα μικρα μου εχουν 19 μηνες διαφορα....οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες...μετα ολα μπαινουν σε μια σειρα....δε μπορω να πω οτι δεν εχω προσωπικο χρονο..απλα μου ειναι δυσκολη η μεταφορα μας...

το καλο ειναι οτι ο ταλιμπαν μου δεν ζηλευει τον μικρο...ολα καλα...

Δημοσίευση

Σ΄αυτό που λες έχεις δίκαιο. Κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό. Είναι δύσκολο και να τα μεταφέρεις και να βρεθείς σ΄ένα χώρο που να μπορείς να έχεις τη προσοχή σου και στα δύο. Όποτε αν υπάρχει δυνατότητα αφ΄νεις το ένα και παίρνεις το άλλο μαζί σου

Δημοσίευση

Σ΄αυτό που λες έχεις δίκαιο. Κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό. Είναι δύσκολο και να τα μεταφέρεις και να βρεθείς σ΄ένα χώρο που να μπορείς να έχεις τη προσοχή σου και στα δύο. Όποτε αν υπάρχει δυνατότητα αφ΄νεις το ένα και παίρνεις το άλλο μαζί σου

Δημοσίευση

Δεν θα ξεχασω αυτο που ειδα μια μερα στο σουπερ μαρκετ! Μια μαμα με 3 παιδακια 1,2 και 4 ετων περιπου. το μικρο καθοταν στο καροτσι του σουπερ μαρκετ, το ενα κρατουσε το καροτσι και το αλλο το αδερφακι του. μια χαρα ητανε παντως και η γυναικα εκανε τα ψωνια της ανενοχλητη!

Εγω παντως πολυ δυσκολα θα αποφασιζα και για 2ο τωρα κοντα..Βεβαια αν μου τυχαινε δεν θα ελεγα οχι! Θα ηθελα να εχω 2 ροζ παιδακια!!!(αντε, καλα, και γαλαζιο να ητανε το καινουργιο δεν θα με χαλαγε καθολου)

Δημοσίευση

Για φαντάσου να τις έφευγαν ξαφνικά και να πήγαιναν προς διαφορετικές κατευθύνσεις? Προς τα που θα πήγαινε η άνετη μαμά?Τέλος πάντων ο καθένας βρίσκει τρόπους να ανταποκρίνεται και αναγκαστικά να παλεύει την όποια κατάσταση του προκύπτει. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ θα μπορούσα να είχα 2 ή 3 παιδιά με ένα χρόνο διαφορά μεταξύ τους. Παρόλο που για τα παιδιά είναι καλά για μένα τουλάχιστον αρχικά θα ήταν πολύ κουραστικό. Επίσης μεγαλώνοντας τα έξοδα θα ήταν πολλά και δεν ξέρω αν θα μπορύσα να ανταποκριθώ. Αν για παράδειγμα(πάω μακριά τώρα) ήταν το ένα β΄λυκείου και το άλλο γ΄λυκείου πως θα μπορύσαν να πληρώνω τόσα φροντιστήρια?

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ περιμένω το τρίτο και μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως η ζωή σας θα αλλάξει.Προς ποια κατεύθυνση όμως είναι καθαρά θέμα της ψυχραιμίας σας και της αγάπης με την οποία θα αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες.Αγάπη στο ζευγάρι και πολύ αγάπη στο πρώτο παιδί!Ακόμα και την ώρα που θα ταίζεις το μωρό κράτα το μεγάλο δίπλα σου διαβάζοντας ένα βιβλίο.Ανάθεσέ του και μικρές ευθύνες όπως να φέρει την πάνα, να βάλει κρέμα με το δαχτυλάκι του στον ποπό του μωρού κ.α. Σε κάθε δυσκολία να θυμάστε, ως γονείς και ως ζευγάρι,πως οι υστερίες μόνο χειροτερεύουν τα πράγματα. B)

Δημοσίευση

Γεωργία σ΄αευχαριστώ για τη συμβουλή σου! Ω ςπιο έμεπιρη και σίγουρα όπως ακούγεσαι ήρεμη μαμά έχει δίκαιο σ΄όσα λες. Απλά αγχώνομαι με δύο παιδιά και δεν θέλω να παραμελώ κανένα.

Δημοσίευση

ποσο ειναι το 1ο σου?

αυτα που σου λεει η φιλη σου οτι ειναι φρικη μη τα ακους ειναι ανοησιες. τις πρωτες μερες θα ειναι καπως περιεργα λογω της αλλαγης αλλα μεγαλωνοντας θα τα βλεπεις να παιζουν μαζι και θα τα καμαρωνεις.

Δημοσίευση

Καλημέρα......φρίκη? ΟΧΙ σε καμμία περίπτωση τα παιδιά μόνοι ευτυχία φέρνουν....ίσως τον πρώτο μήνα να σου φανεί λίγο δύσκολα μέχρι να βρεις τον ρυθμό σου μετά όμως είναι πολύ όμορφα να έχεις 2 παιδάκια....θα τα κοιτάζεις που παίζουν και γελούν και εσύ θα είσαι ευτυχισμένη.....όσο για τις εξόδους και τα ταξίδια εξαρτάται από το ζευγάρι υπάρζζουν ζευγάρια που με 2 παιδιά και ταξιδεύουν και έχουν πολλές δραστηριότητες....εμείς όπου πάμε πάμε με τα παιδιά γιατί δεν έχουμε κανέναν να τα αφήσουμε αλλά δεν πειράζει γιατί μέλη της οικογένειάς μας.....θα δεις που όλα θα είναι ωραία και θα έχεις και χρόνο για τον εαυτό σου αρκεί να συμμετέχει στην οικογένεια και ο άντρας σου!!!

Το 1ο παιδάκι πόσο χρονών είναι?

με το καλό και το 2ο... :kiss:

Δημοσίευση

τώρα το είδα πολύ καλή διαφορά έτσι είναι και τα δικά μου....μην ανησυχείς καθόλου αφού το 1ο είναι ήδη ανεξάρτητο: τρώει μόνο του, πάει τουαλέτα και αν πάει και παιδικό σταθμό ακόμη καλύτερα!!!

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...