Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

cherry-75

Recommended Posts

cherry-75 έγραψε:

Γεια σου Νέλλυ, να σου ζήσει η μπεμπούλα σου και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς. Εγώ θα σου ευχηθώ να με ξεπεράσεις... Χαίρομαι να ακούω νέες κοπέλες να θέλουν να κάνουν πολλά παιδιά...

Φυσικά και θα τα λέμε... Χάρηκα και πάλι...

Γεια σου ΆΡΤΕΜΗ. Έχεις ένα δίκιο, δεν διευκρίνησα τις ηλικίες. Έχω λοιπόν: Μαρία 7,5 χρονών, Αντώνης 6,5 χρονών - Πάρης 3 περίπου - μπεμπούλα 7 μηνών. Να σου ζήσει το αγοράκι σου και με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου.

Ευχαριστώ κορίτσια για το καλωσόρισμα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλωσόρισες και από εμένα!!!!

Τέσσερα παιδάκια,ε?Τι ωραία!!!!

Κι εγώ θέλω να κάνω 3 αν τα καταφέρω!!! :)

Για πες μας,πώς αντιμετωπίζεται η καθημερινότητα με 4 παιδιά?

Εχουν και ωραίες διαφορές ηλικίας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Molly μου η καθημερινότητά μου είναι δύσκολη κάποιες φορές, λίγο πιο δύσκολη από όταν είχα 2 ή 3. Το καλό με τα παιδιά μου είναι ΄τοι είναι ήσυχα παιδάκια, συνεργάσιμα και βοηθάνε πάρα πολύ σε όλα. Από τις δουλειές του σπιτιού μέχρι και στο μεγάλωμα της μπέμπας μας.

Το πρωί κλασικά φαγητό και σιγύρισμα, φροντίζω να κάνω μπόλικο φαγητό ώστε να μου μένε και την επόμενη μέρα, οπότε την επόμενη σιδερώνω ή κάνω κάτι άλλο. Ο Παρούλης μου ξυπνά μαζί με την μπέμπα κατά τις 10. Εγώ έχω ξυπνήσει από τις 7 και ετοιμάζω τα μεγάλα για το΄σχολείο. Οπότε μέχρι τις 10 έχω τελειώσει τα πάντα.

Να σου πω ότι και τα δύο μικρά μου είναι ήσυχα πολύ. Ο Πάρης θα παίξει και θα δει τα παραμύθια του, η μπέμπα θα πιει το γάλα της και θα παίξει τα παιχνίδια της που κρέμονται από το ρηλάξ της.

Σε δύο ώρες θα ξεραθεί στον ύπνο μέχρι το μεσημεράκι. Τα μεγάλα έχουν γυρίσει, έχουμε φάει ολοι μαζί και διαβάζουν. Εκεί είναι το ...μανίκι. ΤΟ διάβασμα. Έπειτα κοιμούνται κι αυτά. Π.χ. τώρα αυτή τη στιγμή, 4.22 κοιμούνται και τα 4... Το απόγευμα πανζουρλισμός... Η φρίκη της μάνας. Με σώζει η μάνα μου από κάτω διοτι κατεβαίνουν κάτω και έτσι προλαβαίνω να ψιλομαζέψω πάλι το σπίτι... Ο άντρας μου έρχεται κατά τις 8. Τρώμε όλοι μαζί και πέφτουμε ξεροί δυστυχώς κατά τις 11. Ευτυχώς το μωρό κοιμάται όλη τη νύχτα...

Αυτό κάνω σχεδόν κάθε μέρα... Και μου αρέσει η ρουτίνα... Μην με βγάλεις από την ρουτίνα μου, θα μπλοκάρω...

Πες μου για την δική σου μέρα...

Καλώς όρισες cherry μου. Να χαίρεσε τα αγγελουδάκια σου.

Ζηλεύω!!!! Θέλω και εγώ να κάνω πολλά παιδάκια. Βέβαια δεδομένου ό,τι είμαι ήδη στα 34 και εγώ και μόλις έκανα το πρώτο μάλλον θα αρκεστώ σε ένα ακόμα, πρώτα ο Θεός, για να έχει και το κοριτσάκι μου παρεούλα.

Φιλάκια και πάλι καλώς όρισες και να χαίρεσε την όμορφη οικογένεια σου. :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...