Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΗΤΕΡΑ-ΤΕΡΑΣ

Recommended Posts

Κορίτσια έχω εξαγριωθεί από την ώρα που το διάβασα...Δεν είναι δυνατόν ζευγάρια να προσπαθούν να κάνουν χρόνια ενα παιδάκι και άλλοι που τα έχουν να τα σκοτώνουν...

Σε αυτό το τέρας αξίζει μόνο ο θάνατος.... :angry::angry::angry::angry:

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΦΡΙΚΗ!!! Μητέρα σκοτώνει τα δυο παιδιά της, τα βάζει σε σακούλες και τα ρίχνει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της!

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Βρετανία το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο Sussex της Αγγλίας. Η Fiona Donnison, 43, ετών, σκότωσε τα δυο παιδιά της ηλικίας δύο και τριών ετών, διαμελίζοντας...τα κορμάκια τους. Στη συνέχεια τα έβαλε σε σακούλες και τα τοποθέτησε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Οι αρχές δεν μπορούν αν κατανοήσουν τα αίτια του εγκλήματος, ενώ οι γείτονες, αναφέρουν ότι είχε προστριβές με τον σύζυγό της, ο οποίο ε έχει δυο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο. Είναι μια απόλυτη τραγωδία, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί που αντίκρισαν το αποκρουστικό θέαμα. Η γυναίκα συνελήφθη, ενώ εξετάζεται και από ψυχιάτρους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τραγικό..Ανατρίχιασα... :(

Και τώρα θα την εξετάσει ψυχίατρος, θα βγεί πόρισμα πως έχει ψυχικές διαταραχές και απλά θα τη κλείσουν σε κάποιο άσυλο...

Καλησπέρα. Είναι απάνθρωπο όλο αυτό. Εμείς να παλεύουμε τόσα χρόνια για ένα παιδάκι και να μην έρχεται και κάποια τέρατα να τα βασανίζουν και να τα σκοτώνουν. Όταν λέω ότι ο Θεός είναι άδικος η μαμά μου μου λέει να μην μιλάω έτσι. Δεν μπορεί όμως να καταλάβει κανείς τι περνάνε τόσα κορίτσια που έχουν τόση αγάπη να προσφέρουν και λαχταρούν ένα παιδάκι και αυτό δεν έρχεται. Εκείνες που τα πετάνε και τα σκοτώνουν τα κάνουν πανεύκολα. Ε αυτό δεν είναι άδικο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:(:(:(:(:(

Ρε κορίτσια,είναι δυνατόν;;;;Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια ανθρωπόμορα τέρατα γύρω μας;;; :angry::angry::angry::angry:

Θάνατος!!!Βασανισμός και θάνατος σε όλους τους!!!Είτε είναι βιολογικοί γονείς είτε άσχετοι! :angry:

Λυπάμαι για όλες αυτές τις ψυχούλες...Λυπάμαι που αυτά τα μωρά ζούσαν με βασανιστές και όχι με ανθρώπους που θα τα αγαπούσαν... :( Άδικη που είναι η ζωή! :(

Αχ Franita μου αυτό δεν το είχα ξανακούσει...Ανατρίχιασα!!!Πώς μπορούν να φέρονται έτσι στα παιδιά τους;;;Στις ψυχούλες αυτές;;;;Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τάσσομαι υπέρ της θανατικής ποινής...Τους αξίζει!!

Harabel μου σίγουρα έτσι θα γίνει...Εκτός αν το δικαστικό σύστημα της Αγγλίας είναι διαφορετικο από το ελληνικό...

Σε κάτι τέτοια άτομα πιστεύω πως αξίζουν τα πιο αποτρόπαια βασανιστήρια τα χιτλερικά δηλαδή:θα την έκαιγα αυτή τη "μάνα"με καυτό νερό θα της έκοβα τη γλώσσα τα δάχτυλα μην πω κι άλλα χωρίς να την σκοτώσω.Εκεί να υπέφερει.Συμφωνείτε;Εχω κλάψει πολύ γι αυτα τα αγγελούδια.Τι φταίνε ρε τι κάνανε οι αθώες ψυχούλες τι;βλέπω το κοριτσάκι μου που μου χαμογελάει κ παω στα ουράνια από τη χαρά μου!Κι άλλοι τα σκοτώνουν;άντε σύγχιστηκα πολύ τώρα!

Τι ψυχολογους και κολοκυθια..Να τη στησουνε στα 5 μετρα το τερας!Το βρηκαμε τωρα... τους βγαζουν ολους τρελους και ολα ειναι ο.κ.

Αχ Kaili μου κι εγώ πολλές φορές το εχω πει ότι ο Θεός είναι άδικος... :(:( Και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις το πιστεύω ακόμα περισσότερο!!!

Σου εύχομαι κοπέλα μου σύντομα να αποκτήσεις το μωράκι που τόσο πολύ επιθυμείς!!!

δεν μπορώ να τα διαβ΄ζω...κυρίως γιατί δεν μπορουμε να κάνουμε κάτι...αίσχος...δε θέλω να τα ακουω....είναι σα να μου μπήγουν μαχαίρι στην καρδιά κι ας μην ήταν δικά μου παιδάκια...

Kimon έγραψε:

Τι ψυχολογους και κολοκυθια..Να τη στησουνε στα 5 μετρα το τερας!Το βρηκαμε τωρα... τους βγαζουν ολους τρελους και ολα ειναι ο.κ.

Και όμως οι περισσότεροι από αυτούς πάσχουν από ψυχικά νοσήματα...

Όπως και να έχει είναι εξαιρετικά λυπηρά όλα αυτά τα περιστατικά... Καημένα μωράκια! :(:(:(

Θα συμφωνήσω με τη Mamoli. Όλοι αυτοί είναι άτομα βαθιά διαταραγμένα.

Η θανατική ποινή και τα βασανιστήρια φυσικά και δεν είναι λύση. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ακριβώς θα κερδίσει κάτι απ' όλα αυτά; Αν βασανιστεί ή εκτελεστεί αυτή η γυναίκα, θα κερδίσουν κάτι τα νεκρά της παιδιά, εμείς, οι δικαστές, η αστυνομία, η κοινωνία; Η ίδια; Βασανίζοντας ή σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ό,τι κι αν έχει κάνει, γινόμαστε κι εμείς δολοφόνοι.

Μακάρι τέτοιοι άνθρωποι να μην κάνουν ποτέ παιδιά και να μην έρχονται ποτέ σε επαφή με παιδιά, γιατί δε φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν την ψυχασθένεια του κάθε ανώμαλου...

Αν ειναι ατομα διαταραγμενα να καουν κακαο στον ευατοτους καινα μην μαινυν στη διαδικασια να κανουν οικογενεις ακριβως ομως επειδη δε εχουν την διαυγεια να το καταλαβουν καποιοι άλλοι πρππει να παιρνουν την αποφαση για αυτα τα τερατα .Αντε τωρα τους βγαλαμε ολους ψυχικα αρρωστους !ρε κρεμασμα θελουν μπως καικαθαρισει λιγο ο τοπος .Αν μετα απο καθε βιασμο ονοος ευνοχηζε ο δραστη δνε νομιζ ν ο σκεφτοντουσταν πολλοι να το ξανακανουν αν καποιος σκοτωνει δωστου ενα θαναντο αργο ετσι να καταλαβει τι εει κανει το τερας .Δηλαδη μηπως πρεπει αν τος δωσουε και επαινο ;ρε ηλεκρτικη καρεκλα και λιγα λεω

Βάνια, κι εγώ αυτό λέω, να μην κάνουν οικογένειες. Αλλά, όπως λες κι εσύ, οι ίδιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν, πρέπει οι γύρω τους, η οικογένειά τους, οι γείτονες να αναλάβουν δράση, όταν βλέπουν ότι δεν πάει καλά. Και καλά αυτή που σκότωσε στα καλά καθούμενα τα παιδιά της. Οι άλλοι με το αγοράκι που λέει η Φρανίτα, δεν το έκαναν μπαμ και κάτω. Ήταν κάτι που γινόταν για καιρό, αλλά κανείς δεν αντέδρασε ακόμα κι αν το ήξεραν ή το υποψιάζονταν. Είναι αυτό που γίνεται πάντα, μετά το έγκλημα βγαίνουν όλοι οι γείτονες στις τηλεοράσεις, δηλώνουν ότι όλοι ήξεραν ότι υπήρχε πρόβλημα στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά κανείς δε μιλούσε, και θεωρούν εαυτούς αμέτοχους στην εγκληματική πράξη, ενώ είναι και αυτοί υπεύθυνοι, γιατί θα μπορούσαν να το προλάβουν.

Η θανατική ποινή πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι σωφρονίζει. Αντίθετα, σε χώρες με θανατική ποινή η εγκληματικότητα είναι αυξημένη. Όταν κάποιος κάνει το έγκλημα, το τελευταίο που σκέφτεται είναι την τιμωρία. Ειδικά αν είναι διαταραγμένος, οπότε δε νομίζω ότι έχει καν συναίσθηση των πράξεών του.

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Οι άλλοι με το αγοράκι που λέει η Φρανίτα, δεν το έκαναν μπαμ και κάτω. Ήταν κάτι που γινόταν για καιρό, αλλά κανείς δεν αντέδρασε ακόμα κι αν το ήξεραν ή το υποψιάζονταν. Είναι αυτό που γίνεται πάντα, μετά το έγκλημα βγαίνουν όλοι οι γείτονες στις τηλεοράσεις, δηλώνουν ότι όλοι ήξεραν ότι υπήρχε πρόβλημα στο συγκεκριμένο σπίτι, αλλά κανείς δε μιλούσε, και θεωρούν εαυτούς αμέτοχους στην εγκληματική πράξη, ενώ είναι και αυτοί υπεύθυνοι, γιατί θα μπορούσαν να το προλάβουν.

Otan oi perisoteroi an oxi oloi lene siga den bariesai kai ti egine katse sta auga sou mhn mplejeis ayta ta peristatika den prokeite na stamathsoun pote :(:(:(

Mamoli έγραψε:

Kimon έγραψε:

Και όμως οι περισσότεροι από αυτούς πάσχουν από ψυχικά νοσήματα...

Όπως και να έχει είναι εξαιρετικά λυπηρά όλα αυτά τα περιστατικά... Καημένα μωράκια! :(:(:([/quote:22y8xth2]

Συγνώμη αν ακουστεί ακραίο αυτό που θα πω,

αλλά αν πάσχουν από ψυχικά νοσήματα,να

τους κάνουν ΣΤΕΙΡΩΣΗ!!!!!!!

Τι φταίνε κι αυτές οι αθώες ψυλούλες,οι απροστάτευτες?

Εμάς τα παιδιά μας οταν τα κρατάμε αγκαλιά ηρεμούν και

αισθάνονται ασφάλεια.

Σκεφτείτε αυτά τα αγγελούδια που δε γνώρισαν καν αυτό το συναίσθημα!!!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Πρέπει όλοι μας (το χω ξαναπεί) να βλέπουμε

τα παιδιά μας σα δώρο που μας έστειλε ο Θεός!

Εμείς απλά τα φιλοξενούμε και τα φροντίζουμε μέχρι

να μεγαλώσουν και να είναι ικανά να ζήσουν μόνα τους!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ!!!!!

Κοριτσια εγω ειμαι κατα του να βαζετε τετοια θεματα.

Σθγνωμη κι'ολας, εδω υπαρχουν παρα πολλες κοπελες που προσπαθούν χρονια να κανουν ενα μωρο...φανταστειτε την ψυχολογια τους οταν διαβαζουν κατι τετοιο. Μανουλες που χασαν τα παιδακια τους ειτε κατα τον τοκετο ή λιγο πριν ή λιγο μετα...πως θα αντιδρουσαν σε μια τετοια ειδηση.

Εμενα με παιρνουν τα κλαματα που εχω ενα υγηεστατο μωρακι και φτου φτου ολα καλα...

Δεν μπορω να διαβαζω εγω που τον κραταω στην αγκαλια μου εκεινες τι θα κανουν, πως θα νιωσουν.

Στην ουσια του θεματος...ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου στρηψει...σαμπος η Μηδεια ηταν Τρελλη απο γεννησιμιου της...δεν ξερεις τι γινετε στο σπιτι του καθενος...αν ομως ξερεις ...και δεν κανεις κατι...κατα την γνωμη μου εισαι λιγο συνενοχος

mpempoula16 έγραψε:

Κορίτσια έχω εξαγριωθεί από την ώρα που το διάβασα...Δεν είναι δυνατόν ζευγάρια να προσπαθούν να κάνουν χρόνια ενα παιδάκι και άλλοι που τα έχουν να τα σκοτώνουν...

Σε αυτό το τέρας αξίζει μόνο ο θάνατος.... :angry::angry::angry::angry:

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΦΡΙΚΗ!!! Μητέρα σκοτώνει τα δυο παιδιά της, τα βάζει σε σακούλες και τα ρίχνει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της!

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Βρετανία το αποτρόπαιο έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο Sussex της Αγγλίας. Η Fiona Donnison, 43, ετών, σκότωσε τα δυο παιδιά της ηλικίας δύο και τριών ετών, διαμελίζοντας...τα κορμάκια τους. Στη συνέχεια τα έβαλε σε σακούλες και τα τοποθέτησε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Οι αρχές δεν μπορούν αν κατανοήσουν τα αίτια του εγκλήματος, ενώ οι γείτονες, αναφέρουν ότι είχε προστριβές με τον σύζυγό της, ο οποίο ε έχει δυο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο. Είναι μια απόλυτη τραγωδία, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί που αντίκρισαν το αποκρουστικό θέαμα. Η γυναίκα συνελήφθη, ενώ εξετάζεται και από ψυχιάτρους.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ......ΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ "ΚΥΡΙΑ" ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ !!! :angry::angry::angry::angry: ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! :blink::blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...