Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεια σας από ένα μπαμπά...

topet

Recommended Posts

Χαιρετώ τις μαμάδες του φόρουμ! Λέω μαμάδες, γιατί από όσο διάβασα δεν είδα κανένα άντρα.

Είμαι ο Αποστόλης από Κοζάνη και στις 5/10/2009 αποκτήσαμε το 2ο παιδί μας, ένα υγιέστατο αγοράκι και πολύ τσαχπίνικο!! Μας έχει πάρει τα μυαλά για 2η φορά, μια που έχουμε και μια κόρη 9 χρονών. Και τα 2 παιδιά μας βγήκαν εξαιρετικά καλά έως τώρα. Η κόρη μου ήτανε μαμ-κακά και νάνι και μάλιστα κοιμότανε ΟΛΟ το βράδυ από τον 3ο μήνα. Για καλή μας τύχη και το 2ο παιδί μας βγήκε έτσι και ακόμα καλύτερο. Κοιμάται επίσης όλο το βράδυ από τον 1o μήνα, γελάει, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας και γενικά είναι εξαιρετικός. Δεν φανταζόμασταν ότι θα μας έπαιρνε τόσο πολύ τα μυαλά.

Δυστυχώς και παρά τις προσπάθειες μας δεν καταφέραμε να θηλάσουμε πάνω από 40 μέρες κανένα από τα 2 παιδιά μας. Στο 2ο μάλιστα πήραμε και μαία η οποία ερχότανε τον 1ο καιρό στο σπίτι για να μας βοηθήσει με την εμπειρία της, αλλά σιγά-σιγά το γάλα άρχισε να κόβεται, με αποτέλεσμα να το γυρίσουμε σταδιακά στα γνωστά βρεφικά γάλατα και συγκεκριμένα στο HUMANNA το αντιαναγωγικό αρχικά και πλέον στο βιλογικό της HOLLE και της FREZYLAC, μέχρι που διάβασα για την ουσία που ανακάλυψαν οι Γερμανοί και δεν ξέρω πλέον πιο γάλα να πάρω.

Τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο θέμα....

Αυτά για αρχή και συγχαρητήρια για το ωραίο φόρουμ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Μπαμπα Αποστολε..Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μηλαμε για σκοινι....τι μας το λες οτι τα παιδια σου κοιμουνται...Α!!! Δεν παιζω ετσι...

Πλακα κανω..Να σου ζησουν, να τα χαιρεστε, ναι ειναι παντα γερα και ετσι ισυχα και ηρεμα!!

Για τα γαλατα γεννηκα δεν ξερω να σε πληροφορισω γιατι εμεις ακομα θηλαζουμε...αλλα μια κοπελα η Αντρουλα ειχε ανοιξει ενα θεμα παλιοτερα με αυτα, με τα συστατηκα και τις γενικες αναλυσεις τους.

Η Γνωμη μου παντως ειναι οτι ΟΚ δεν ξερουμε τι βαζουν στα γαλατα, ουτε φαγητα ουτε σε τιποτα...απλα κανουμε το σταυρο μας και το καταπινουμε και αυτο. Ειμαι κατα των θεοριων συνομοσιας και τον μαζικων ιστεριων. Ολοι μας κανουμε το καλυτερο για τα παιδια μοας, με οποιον τροπο και αν το κανουμε.

Δθστυχως τιποτα δεν ειναι οπως παλλια, μπορει σε καποια πραγματα να ειναι καλυτερα..σε καποια χειροτερα...ο χρονος θα δειξει

Γεια σου Αποστόλη. Ο κουμπάρος μου είναι από κοζάνη. Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου παρεπιπτόντως. Το πουλάκι μου είναι και ζυγός. Καλά παιδιά είμαστε καλέ οι ζυγοί. Δεν ταλαιπωρούμε τους γύρω μας..Όπως λεει και η φίλη cesilia έχουμε να κοιμηθούμε από τη χούντα. Για παράδειγμα ο κανακάρης μου ξυπνούσε χτες ανα 1 ώρα!!!!!!!!!!! και είναι μόνο 1 έτους :woohoo: :woohoo: :woohoo: Για τα γάλατα δεν ξέρω να σου πω γιατί θηλάζει το μικρο μου.

Καλως ηλθες Αποστολη.Χαιρομαι πολυ οταν ακουω κ βλεπω μπαμπαδες τοοοοοσο ενεργους!Τα συγχαρητηρια μου για τη συμπαρασταση που φαινετε οτι δειχνεις στη γυναικα σου,να σας ζησουν τα αγγελουδια σας κ να ειστε παντα καλα κ ευτηχισμενοι κ οι 4!!!!

Για τα γαλατα δεν εχω κ μεγαλη εμπειρια επι του θεματος.Εμενα η δικη μου ειναι πλεον 6 ετων,θηλασα ελαχιστα κ εγω (κοπηκε το γαλα σχεδον αμεσως) κ ξεκινησα το "ξενο",ομως...εχει περασει καιρος κ δεν θυμαμαι ποιο ηταν.Παντως δοξα το Θεο,το παιδακι μου ειναι υγιεστατο κ απο αντισωματα...καργα,αλλο τιποτα!!

Σιγουρα θα βρεθουν πολλες κοπελες που θα σου απαντησουν και θα ξερουν.

Καλως ηλθες κ παλι!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ..

ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

Γειά σου Αποστόλη και καλώς ήρθες στην μεγάλη μας παρέα!

Μακάρι να πάρουν παράδειγμα απο εσένα κι άλλοι μπαμπάδες...

Εδώ θα μπορείς να συζητάς διάφορα πράγματα που σε απασχολούν και

να πέρνεις πολλές γνώμες και ιδέες.

Αποστολη καλως ηρθες να χαιρεσαι τα παιδακια σου :) ειμαι κ εγω απο κοζανη κ εχουμε παιδιατρο τον Αναστασουδη, δυστηχως κ εγω δεν μπορεσα να θυλασω κ εδωσα στο μικρο μου το frezylak το βιολογικο ευτηχως δεν ειχαμε κανενα προβλημα ουτε με αλεργιες,αλλα ουτε κ με κατι αλλο :)

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΥ!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΑ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΣΥΝΗΔΕΙΤΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ..

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΛΜΙΡΟΝ 1 ...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!

Μαμάδες, γειτόνισσες (Πτολεμαϊδα) και μη σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σας και να χαίρεστε επίσης τα παιδιά σας!

Ninina συμπατριώτισσα, εμείς πλέον τα παιδιά τα πάμε σε ομοιοπαθητικό παιδίατρο στην Θεσ/κη, οπότε ξέκοψα από τους γιατρούς της Κοζάνης.

Όσο για την γυναίκα μου, δεν νομίζω να γραφτεί, μια που έχει αφήσει κάποια πράγματα εν λευκώ επάνω μου!! Ελπίζω μόνο να μην το μετανιώσει!!

Κατά τα άλλα και κατά τα λεγόμενά της (για να μην μιλώ για τον εαυτό μου…), ναι είμαι πολύ ενεργητικός πατέρας, άσχετα αν μου λένε κάποιοι ότι χαλώ την πιάτσα!! Είναι δυνατόν να μην συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανατροφή των παιδιών μου, με ότι περιλαμβάνει αυτός ο όρος; Εγώ τουλάχιστον δεν θα μπορούσα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση. Από τη στιγμή που θα σχολάσω από τη δουλειά αναλαμβάνω αποκλειστικά το μωρό, μια που ή κόρη μας είναι πλέον μεγάλη. Κακά τα ψέματα η νοικοκυρά έχει πολλές δουλειές και χρειάζεται ουσιαστική βοήθεια από την μεριά του άντρα. Αρκεί όμως να μην μας γκρινιάζετε για το πώς κάνουμε κάποιες δουλειές!!! Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μην έχετε και δικαιολογία το βράδυ ότι είστε και κουρασμένες!!!

Ελπίζω μια αντρική συμμετοχή στο φόρουμ να μην χαλά την όμορφη παρέα σας.

Καλωσηρθες Αποστολη!

να σου ζησει το μωρακι!!

να τα χαιρεσαι κ τα δυο παιδακια σου κ αν τα δεις οπως επιθυμεις!

εμεις ξεκινησαμε με το ΝΑΝ της NESTLE ,αν κ θηλαζαμε μεχρι πριν απο 1,5 μηνα,πιναμε κ λιγο ξενο ετσι για να μας κραταει :P

τωρα που ειμαστε σχεδον 11 μηνων ,συνεχιζουμε με το NAN 2,απλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι θεωρειται απο τα καλα γαλατα,

κ συμφωνα με ερευνες,βοηθαει στην αποφυγη κολικων,που για εμας ητανε ευτυχως αγνωστη λεξη!

κ σε μια προχειρη ερευνα που εχω κανει προσωπικα,οσες δωσανε απο αυτο στα μωρα τους δεν επασχαν απο κολικους,

τωρα τι να πω,μπορει να ειναι κ συμπτωση :huh:

Καλοσορισες στην παρεα μας και να σου ζησουν τα μικρα σου!!!!!!!!!!!

Πραγματικα οι μπαμπαδες εδω μεσα ειναι μετρημενοι στα δακτυλα!!!

Οπως σε τοσες αλλες απαντησεις που ελαβες θα σου πω και εγω οτι απο γαλατα δεν εχω ιδεα!!!!!!!!!!!!!!!!θηλαζουμε και εμεις

Αργοτερα μολις δει το θεμα η αντρουλα θα σε κατατοπισει καταλληλα

ειναι ειδικος σε αυτα τα θεματα και ειδικα για τα βιολογικα προιοντα ολες εκεινη περιμενουμε να μας απαντησει σε τετοια ερωτηματα!!!!!!! :lol::lol::lol:

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 556#237704

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 244#257265

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 066#259066

Καλωσηρθες Αποστολη...να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!ειναι πολυ καλο που ασχολεισαι ενεργα με τα παιδια και το μεγαλωμα..οπως ειπες χρειαζομαστε βοηθεια γιατι κανουμε πολλα πραγματα ταυτοχρονα και πρπει να ειναι λιγακι δυσκολουτσικα..λεω πρπει γιατι εμεις ακομη δεν εχουμε μωρακι αλλα περιμενουμε τα διδυμακια μας τον ιουλιο και ανυπομονουμε πως και πως...ο αντρουλης μου εχει παρει ορκο οτι θα με βοηθαει..μιας και θα ειναι 2..για να δουμε....!!!!!

Καλωσήρθες στην παρέα μας Αποστόλη , να χαίρεσαι την όμορφη

οικογένειά σου και συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σου στην ανατροφή των

παιδιών σας!!!!

Και βέβαια χαιρόμαστε που θα μπορούμε να ανταλλάσουμε γνώμες και με έναν άντρα και γιατί όχι, να μας βοηθάς να βλέπουμε ορισμένα πράγματα

και από την ανδρική σκοπιά τους!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!!ΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!!!!!

Η ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ!!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑ !!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΟΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!

Θάλεια από κολικούς και ενώ ουσιαστικά το παιδί δεν θήλασε, δεν είχε. Η κόρη μου είχε, αλλά όχι κάτι το υπερβολικό. Το ότι δεν είχε το 2 παιδί, θεωρώ ότι από την κίνηση που έκανα. Τι έκανα; Από τον 7ο μήνα κύησης (τότε το ανακάλυψα) παίρνουμε ΟΛΟΙ στην οικογένεια καθαρή βιταμίνη C σε σκόνη, συγκεκριμένη δοσολογία. Ανάμεσα στα ΠΟΛΛΑ ευεργετικά στοιχεία που έχει και τα έχει αποδείξει ΠΟΛΛΕΣ φορές, βοηθά και στους κολικούς. Ίσως και αυτή να είναι η αιτία που δεν είχαμε κολικούς.

Κατά άλλα με το καλό να αποκτήσετε τα νέα μέλη στις οικογένειές σας όσες είστε έγγυες και σας ευχαριστώ και πάλι για το θερμό σας καλωσόρισμα!

Kαλωσηρθες Αποστολη... :)

Επιτελους και ενας μπαμπας στην παρεα μας!

Φανταζομαι πως μιλας για την ουσια 3-MCPD εστερες, που βρισκεται σε μελυτερη περιεκτικοτητα σε γαλατα και κρεμες σε σκονη, απο οτι θα επρεπε...

Μαλλον εχεις δει το θεμα ηδη...

Θα γραψω εκει παλι, οτι νεοτερο εχω γιατι μιλησα προσφατα, με καποιον Γερμανο, που εργαζεται στην ελληνικη Humana... και με ενημερωσε σε πολλα πανω σε αυτη την ουσια, καθ' οτι ειναι χημικος τροφιμων και μιλα απταιστα ελληνικα...

Επισης για θεματα διατροφης μπορει να σε ενημερωσει για παρα πολλα πραγματα και για καποιες εταιριες που αναφερεις, η antroula (Κατερινα - Θεσσαλονικη).

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου... και παντα να παιρνεις πρωτοβουλιες και για το μπεμπη σας και για τη μεγαλη κορη.

Ειμαι κι εγω τυχερη που ο αντρας μου ενδοαφερεται πολυ για το μικρο μας και οταν δεν εργαζεται ασχολειται μαζι του και το χαιρεται... :cheer:

Τη γυναικα σου μην την παρεξηγεις, ετσι ειμαστε εμεις καμια φορα γκρινιαζουμε λιγο παραπανω... ειναι και οι ορμονες... ;) :woohoo:

Γεια σου βρε Αποστολη!!!!!!! :P:P:P

Δυο χρονια ψαχνω να βρω καμια Σουρδα, εδω μεσα αλλα τιποτα......... :(:(:( Και να που βρηκα ενα Σουρδο!!!!!! ;):P:P

Να σου ζησουν τα παιδακια σου, να ειναι γερα και τυχερα και να τα δεις οπως ποθεις!!!! :silly: :silly:

Εγω εχω μια ζουζουνα 1 χρονου!!! ;) Ελπιζω να τα λεμε!!!! :P:P

Καλησπερα κυριε Αποστολη.Συγχαρητηρια για τα λεγομενα και ολες τις προσπαθειες σας μεσα στο σπιτι!Απορω αν υπαρχουν ακομα αντρες σαν εσας!Θα ηθελα να μου πειτε αν δεν γινομαι αδιακριτη πως βιωνεται την διαφορα ηλικιας που εχουν μεταξυ τους τα παιδια σας.

Αγγελική ναι μιλώ για αυτήν την ουσία 3-MCPD εστέρες. Διάβασα στο άλλο θέμα και την δικιά σου αγωνία σχετικά.

mata σούρδα γεια σου και εσένα! :)

Kimon αν μου ξαναμιλήσεις στον πληθυντικό θα νοιώσω πολύ άσχημα. Αν και πάω να πατήσω τα 40, πίστεψέ με ότι στα μυαλά δεν έχω καμιά σχέση με την ηλικία μου. Είμαι ακόμα στην παιδική ηλικία!! :)

Δεν γίνεσαι καθόλου αδιάκριτη σχετικά με την διαφορά ηλικίας. Εγώ ήθελα από την αρχή 2 παιδιά και τα ήθελα να είναι κοντά σε ηλικία. Ένας λόγος ήταν για να παίζουνε (υποθετικό αυτό...), άλλος λόγος για να ξεμπερδεύουμε για να μην γυρνάμε ξανά στα ίδια και ο τελευταίος και κυριότερος ίσως, ήταν για να έχουμε όσο γίνεται πιο μικρή διαφορά ηλικίας με τα παιδιά μας! Η γυναίκα μου από την άλλη ήθελε το ακριβώς αντίθετο, οπότε ως αρχηγός του σπιτιού υπερίσχυσε.

Στο ερώτημα τώρα. Η κόρη μου αν και γενικά είναι ζηλιάρα, ειδικά όταν ήταν πιο μικρή, το είδε ΠΟΛΥ θετικά, χώρια που ήταν και τρελή επιθυμία της το να αποκτήσει αδερφάκι. Δεν υπάρχει η παραμικρή ζήλια, τον χαίρεται και τον αγαπά από όσο δείχνει πάρα πολύ, μας βοηθά σε μικροπράγματα και το κυριότερο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα μωρό και όχι με 2. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την δυνατότητα να τον χαρούμε σαν ήταν το 1ο μας παιδί και να αφοσιωθούμε πολύ περισσότερο έως ολοκληρωτικά σε πολλές περιπτώσεις, από το να είχαμε 2 παιδιά με μικρή διαφορά. Γενικά όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά και ο καθένας μας το βλέπει από την προσωπική του μεριά.

Ποσο δικιο εχεις.Ο γιος μου ειναι 6 και τωρα λεω για δευτερο.Δεν εισαι καθολου μεγαλος! Ο αντρας μου ειναι 40 και με περναει 10 χρονια.

ΟΟΟΟΟΟ...ΕΛΕΓΑ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ "ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ"!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΜΙΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΓΝΩΜΗ Ε??!! ;)

ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ Κ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ..ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ Κ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ..

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ..

Cesilia έγραψε:

Καλημερα Μπαμπα Αποστολε..Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μηλαμε για σκοινι....τι μας το λες οτι τα παιδια σου κοιμουνται...Α!!! Δεν παιζω ετσι...

Πλακα κανω..Να σου ζησουν, να τα χαιρεστε, ναι ειναι παντα γερα και ετσι ισυχα και ηρεμα!!

Για τα γαλατα γεννηκα δεν ξερω να σε πληροφορισω γιατι εμεις ακομα θηλαζουμε...αλλα μια κοπελα η Αντρουλα ειχε ανοιξει ενα θεμα παλιοτερα με αυτα, με τα συστατηκα και τις γενικες αναλυσεις τους.

Η Γνωμη μου παντως ειναι οτι ΟΚ δεν ξερουμε τι βαζουν στα γαλατα, ουτε φαγητα ουτε σε τιποτα...απλα κανουμε το σταυρο μας και το καταπινουμε και αυτο. Ειμαι κατα των θεοριων συνομοσιας και τον μαζικων ιστεριων. Ολοι μας κανουμε το καλυτερο για τα παιδια μοας, με οποιον τροπο και αν το κανουμε.

Δθστυχως τιποτα δεν ειναι οπως παλλια, μπορει σε καποια πραγματα να ειναι καλυτερα..σε καποια χειροτερα...ο χρονος θα δειξει

ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ CESILIA..

Χαίρομαι πάρα πολύ που στην παρέα μας προστέθηκε και ένα ανδρικό μέλος!!! Καλησπέρα λοιπόν Απόστολε, να χαίρεσαι την οικογένειά σου, να σε χαίρεται η γυναίκα σου αφού διαβάζω ότι συμμετέχεις και μάλιστα ενεργά στην ανατροφή των παιδιών σου.

Δεν λέω, δεν έχω παράπονο από τον αντρούλη μου γιατί και αυτός με βοηθάει πολύ σε ό,τι έχει σχέση με το μωρό και του αρεσει πολύ η όλη διαδικασία.

Θα είμαστε λοιπόν εδώ να τα λέμε και να ανταλλάσουμε απόψεις. :)

Καλώς ηλθες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...