Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΞΑΠΛΩΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ...ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ?ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ!ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

λοιπον εγω θα σου προτεινω αυτο που έκανα και εγώ . παρε φορμακια τωρα απο τις εκπτωσεις που μπορεις να βρεις σε καλη ποιότητα και τιμη .εγω προτιμουσα της marasil. τα φανελακια μπορεις να τα πάρεις αργότερα. την κούνια πρέπει να την παραγγείλεις πριν τις 1η αυγουστου γιατι κλεινουν οι εταιρείες για διακοπες. πετσετες σεντονια κουβερτες συνήθως φέρνουν για δώρα φίλοι και συγγενείς.

Δημοσίευση

ΡΟΥΛΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ,ΚΑΡΟΤΣΙ,ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΗΡΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!

Δημοσίευση

κούνια παραγγειλα εναμιση μήνα πριν θα μπορουσα και αργότερα αλλα γεννουσα αυγουστο και επρεπε να προλάβω να μην κλέισουν για δεκαπενταύγουστο. και το καρότσι τότε. αλλα μου τα έφεραν σπίτι αφου γεννηθηκε το μωρο( ολόκληρος αντρας δευτερας δημοτικου σήμερα). όταν γεννηθηκα το παιδι μου έφεραν κουβερτες φορμάκια . .. μην βιαζέσαι να ψωνίσεις . παρε τωρα μερικα φορμακια ρουχαλακια μεχρι και 9 μηνων για να επωφεληθεις απο τις εκπτώσεις . οι κουνιες και τα καροτσια δεν νομιζω οτι εχουν εκπτωσεις. χαλαρα! :)

Δημοσίευση

καλησπέρα.

εγώ γένησα Αύγουστο & αν εξαιρέσεις το κρεβατάκι που το είχα παραγείλει απο αρχές Ιούνη,τα άλλα τα πήρα σταδιακά μέσα στον Ιούλιο.

Απλά αυτό που διαπίστωσα μετά,ήταν πως αν τα έπαιρνα απο συνοικιακό μαγαζί(καρότσι,relax)θα ήταν πιο οικονομικά!

καλές αγορες.

Δημοσίευση

Εγω δυο φορμακια πηρα στην 20η εβδομαδα μετα δηλαδη την β επιπεδου. Τα υπολοιπα τον 7-8 μηνα! Μια βδομαδα πριν μπω στο μηνα μου τα ειχα ολα ετοιμα δωματιο μωρου και βαλιτσα! :) Με το καλο απολαυσε το!! ;)

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Πόσο σε καταλαβαίνω!!!Εγώ από την αρχή της εγκυμοσύνης μου έκανα έρευνα αγοράς και πάλι καλά δηλαδή γιατί τώρα έχω ένα μικροπροβληματάκι και δεν μπορώ να ψάχνω...Παραγγελίες τώρα αρχίσαμε να κάνουμε που μπήκα στον 7ο...Όσο για τα ρούχα , είναι καλή περίοδος να πάρεις τώρα αλλά και όταν θα γεννάς θα ΄΄εχει εκπτώσεις και θα ξέρεις και το φύλο οπότε καλύτερα άστα τελευταία!

Δημοσίευση

Πότε περίπου γεννάς γλυκιά μου;

Αν είναι κοντά σε περίοδο εκπτώσεων,μην βιαστείς.Είμαι της άποψης οτι τα ψώνια πρέπει να γίνονται απο τον 6ο μέχρι τον 8ο μήνα(έχεις κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις,έχεις μάθει το φύλο,δεν έχεις βαρύνει πολύ και έχεις όρεξη να ψάξεις).Μην βιαστείς λοιπόν.''Στάμπαρε''αυτά που θέλεις τώρα που έχεις χρόνο,κάνε έρευνα αγοράς,επισκέψου βιοτεχνίες και μαγαζία και τα παραγγέλνεις αργότερα! :) Αν ξέρεις τι θέλεις δεν θα έχεις άγχος και θα είναι πιο εύκολα τα ψώνια σου

Καλές αγορές :kiss:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ,Ε?ΗΟΡΕ,Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 15/8!ΟΠΟΤΕ ΔΗΛ.ΑΠΟ 15/7 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΝΑΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΕΤΣΙ?ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ?

Δημοσίευση

μεχρι 4ων μηνων μου ειπε ο γιατρος πως θα εκανα ΣΙΓΟΥΡΑ αγορακι...τελικα το αγορακι εγινε ΣΙΓΟΥΡΑ κοριτσακι!...ευτυχως που δεν πηρα τιποτα!!!

θα σε συμβουλευα να κανεις τις αγορες σου μετα την Β επιπεδου, ετσι για να εισαι ανεννοιας!

εγω ξεκινησα περιπου 6 μηνων,...σιγα-σιγα...

εβαλα και ποστ στις "πρωτες αγορες" με θεμα "απαραιτητες λιστουλες"... που μαζεψα τις "πληροφοριες" για τις πρωτες αγορες απο διαφορες μανουλες...

σε συμβουλευω να αρχισεις αλλα και να τα τελειωσεις πριν τον 9ο μηνα...πριν βαρεσεις!

καλη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

mk23 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΞΑΠΛΩΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ...ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ?ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ!ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ!

Κοπελαρα μου ακριβως το ιδιο θεμα εχω κι εγω!!!λοιπον εγω θα τα κλεισω σχεδον ολα την επομενη εβδομαδα!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ξερω θα πειτε πως τρελαθηκα ε??και σας ενημερωνω οτι ναι ημουνα παντα ανυπομονη ομως:

1)βρηκα καλες τιμες λογω εκπτωσεων

2)θα δωσω προκαταβολη και οχι ολο το ποσο

3)θα μου τα φερουν Απριλη που θαμαι σχεδον 6 μηνων.

Το φιλοσοφησα λιγακι και ειπα αν ειναι να παει κατι στραβα θα παει και στον 9ο αν ειμαι (χτυπατε ξυλο)...οποτε ας χαρω και ας αγορασω τα βαρια πραγματα απο τωρα που θα κερδισω και καποια χρηματα.

Φορμακια ,ρουχαλακια και πετσετουλες θα φερουν ολοι οι φιλοι και συγγενεις.οποτε αυτα δεν με νοιαζει αν τα παρω τωρα.δεν θα κερδισω και πολλα...ενω το κρεβατακι ,συρταριερα κερδιζω 200ευρω και απο την προικα κερδιζω αλλα 80 ευρω.απο το καροτσακι κερδιζω αλλα 100 ευρω!!!συνολικα 380ευρω.ενταξει δεν ειναι και κανα τρελο ποσο αλλα για μας ειναι κερδος!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο με το καλο....κοιτα να δεις τι παιζει εγω τωρα ξεκινησα να ψωνιζω για τον πριγκιπακο μου....πιστευω πως και οι περισσοτερες μετα τη β επιπεδου....αντε θα δεις ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος......φιλακια...

Δημοσίευση

Να προσθεσω κοριτσια πως θα τα κελισω ολα unisex ετσι ωστε να μην εχω προβλημα ειτε ειναι αγορακι ειτε κοριτσακι.Κοριτσακι μου ειπανε στην αυχενικη!

Θα παω και στον ιατρο μου την Τεταρτη και αμα μου πει ολα καλα,την επομενη μερα θα παμε να τα κλεισουμε ολα.

Ειμαι τρελαρα ε??? :lol::lol::lol:

ανυπομονωωωωω ναξαναδω το νινι μου και να του αγορασω το κρεβατακι και τη συρταριερα του!!! :kiss::kiss::kiss:

φιλακια σε ολες σας και ευχομαι καλες αγορες και γερα μωρουδελια!!!

Δημοσίευση

καλημέρα! ξερεις αφου γεννας αύγουστο θα πάρεις καλοκαιρινά ρούχα για νεογεννητο στις καλοκαιρινες εκπτώσεις . οπως ειπα και χτες στις χειμερινες αυτες τις ημερες παρε για ηλικιες 3 6 και 9 μηνών φορμάκια ζακετάκια και κανα μπουφανακι μπεμπε για τον επόμενο χειμωνα.α, και τα πολλα ψώνια μετα το β επιπέδου! φιλια ! B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
    • Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...