Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλες !

karolinaki1

Recommended Posts

Καλημέρα στις γλυκιές μανούλες που γνώρισα χθές :P:P

.......cecilia, little angel, sofibell, sofhia k , katekargi, jenny bill, kalliopap, sakoulina, hope 89 Καλά μου είστε? επειδή μερικές έχουν το ίδιο όνομα σας λέω με το όνομα χρήστη...

Cecilia σήμερα η μικρούλα σου κλείνει τους 8μήνες ε? εύχομαι να τους χιλιάσει γλυκιά μου... :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

little-angel έγραψε:

Καλημερααααα Καρολινα :) !!!!!!!

Καλα εισαι?

:kiss::kiss::kiss:

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΛΗ ΜΟΥ Η Δ/ΝΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ ....ΜΑΚΙΑ. :unsure:

ninina έγραψε:

karolinaki1 καλημερα κ απο εμενα καλως ηρθες στην παρεουλα μας να χαιρεσαι το μωρακι σου... :kiss:

Σ ΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ....ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ?

marvel1984 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ??? ΑΝ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!! :):):)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ .....ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ..ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!

το μωρακι μου σε 4 μερες κλεινει τον 7 μηνα ειδες τι χαζομαμα μεχρι κ τις μερες μετραω :laugh: ειναι το μωρακι που φαινεται διπλα κ τ'ονομα μου ειναι κατερινα, νινινα με φωναζει η ανιψια μου κ μ'αρεσε :kiss::kiss:

κ κατι ακομη καρολινα λενε την αγαπημενη μου ξαδερφη στην ολανδια... :) να σαι καλα κ να χαιρεσαι το μωρακι σου :kiss:

Καλημέρα Καρολινάκι και με το καλό στην παρέα μας :)

ότι χρειαστείς εδώ είμαστε ;)

Και εμένα μου έχει γίνει συνήθεια το μαμμυ εδώ και πολύ καιρό ακόμα και τώρα που επέστρεψα στη δουλειά προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για να μπαίνω.

Καλή δουλειά σε όλες μας και όσες είστε στο σπίτι, ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!

ninina έγραψε:

το μωρακι μου σε 4 μερες κλεινει τον 7 μηνα ειδες τι χαζομαμα μεχρι κ τις μερες μετραω :laugh: ειναι το μωρακι που φαινεται διπλα κ τ'ονομα μου ειναι κατερινα, νινινα με φωναζει η ανιψια μου κ μ'αρεσε :kiss::kiss:

κ κατι ακομη καρολινα λενε την αγαπημενη μου ξαδερφη στην ολανδια... :) να σαι καλα κ να χαιρεσαι το μωρακι σου :kiss:

:P Κατερίνα μου δέν νομίζω ότι είσαι η μόνη χαζομαμά πιστεύω ότι όλες μας λίγο πολύ είμαστε...με τα μωράκια μας! εμένα η παπένια μου (έτσι τη λέω από μικρούλα ) είναι 7 μηνών και 2ο ημερών ..... έχει κάτι μαγουλάκια απίστευτα για ζούληγμα. ¨Ωρες ώρες την φιλάω και τη ζουλάω τόσο που τσαντίζεται...Θέλω να βάλω τη φωτογραφία της δίπλα στο όνομα μου αλλά δέν ξέρω πώς.... :dry:

Κατερίνα είναι από τα τυχερά μου ονόματα... :woohoo:

καρολινακι θα πας στο προφιλ σου κ θα κανεις επεξεργασια κ ανεβασμα φωτο μονο που νομιζω πρεπει να τη μικρινεις λιγο γιατι αλιως δε θ'ανεβει...εμενα μου το εκανε ο αντρας μου αν καποια κοπελα θελει ας σου πει περισσοτερα....... :)

παρε κ ενα καρματακι για καλη αρχη :kiss:

VOYLA έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ....

καλώς σας βρήκα!!!!!!!!!!!!!! να χαίρεσαι και εσύ το παιδάκι σου. Αν δέν κάνω λάθος μπεμπούλα δέν έχεις ? νομίζω ότι οι περισσότερες έχουμε κοριτσάκια σ'αυτό το mammy forum!φιλιά....πρέπει να φύγω από τη δουλειά να πάω στην παπένια μου....

ninina έγραψε:

καρολινακι θα πας στο προφιλ σου κ θα κανεις επεξεργασια κ ανεβασμα φωτο μονο που νομιζω πρεπει να τη μικρινεις λιγο γιατι αλιως δε θ'ανεβει...εμενα μου το εκανε ο αντρας μου αν καποια κοπελα θελει ας σου πει περισσοτερα....... :)

παρε κ ενα καρματακι για καλη αρχη :kiss:

ευχαριστώ Κατερινάκι μου για το καρματάκι.... :kiss::kiss::kiss:

Καρολινα μου καλοσωρισες στην μαμαδοπαρεα....

Ειδες κολλημα που ειναι? :P

Εγω ειμαι η Μαρια εχω τον Αρουλη που ειναι 10 μηνων

και ειμαι εγκυος 6 εβδομαδων....

Να χαιρεσαι το νινι σου....

ponticaki έγραψε:

Καρολινα μου καλοσωρισες στην μαμαδοπαρεα....

Ειδες κολλημα που ειναι? :P

Εγω ειμαι η Μαρια εχω τον Αρουλη που ειναι 10 μηνων

και ειμαι εγκυος 6 εβδομαδων....

Να χαιρεσαι το νινι σου....

KΑΛΗΜΈΡΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ(ΜΆΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ)!!!!!!!!!!!!!! ΑΣΕ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑΔΟΠΑΡΕΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑΛΕΜΕ...... ΝΑΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙ.ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΡΟΖ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ...ΝΑ ΝΑΙ ΡΟΖ...ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΕΝΙΑ ΜΟΥ!!!!!! ΕΛΕΓΑ ΓΕΡΟ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΡΟΖ. :P:P:P

Cesilia έγραψε:

Καλημερα Καρολινα μου!!!

Τι κανει η ζαχαρενια σου;;;;;

Αχ και εγω θελλω δευτερο Ροζ...πως θα γινει ομως ;;;

:laugh: Καλημέρα Χρύσα μου.Τι κάνεις? η παπένια μου ....(έτσι τη λέω από μικρούλα) είναι καλά άν και μας παιδεύει ακόμη με το καινούργιο της χούι να ξυπνάει ξημερώματα και ενώ είναι στην κούνια της να θέλει να κοιμηθεί στο ρηλάξ με τραγουδάκια και άν σκεφτείς να την πας κοιμισμένη στο κρεβάτι μας ακούει όλος ο Παπάγος ....θα κάνουμε υπομονή και θα περάσει.Χθές δόξα τω θεώ κοιμήθηκε από τις 9.30 μέχρι το πρωί και δέν ξύπνησε ούτε μία φορά......απίστευτο? τώρα όσο για το ρόζ μωράκι λυπάμαι αλλά δέν έχω κάποια συμβουλή απλά γνωρίζω ότι εξαρτάται από τα χρωμοσώματα του άντρα... εκτός και άν πάς στο Παρίσι όπως έκανα εγώ στο μήνα του μέλιτος μας και κάνεις μία ευχή κάτω από τη γέφυρα του Σηκουάνα....αλλά πέφτει λιγάκι μακριά...απλά να το εύχεσαι και ίσως γίνει....μακια :kiss::kiss:

Κοιτα για Βαρκελωνη λεμε να παμε τον Οκτωβρη...λες να κανω καμια ευση κατω απο την Σαγραδα Φαμιλια...χιχιχιχι.

Ασε εμενα δεν κοιμαται καθολου....ειναι απιστευτο παιδι

:silly: :silly: Μία πολύ μεγάλη καλημέρα σε όλες τις χαζομαμάδες του πιο γλυκού forum!!!!!!!!!!τι κάνετε κορίτσια? τα δύο σοφάκια μου..sofibell kai sophia k ,τα κατερινάκια μου..ninina ,katekargi, ponticaki, marvel,hope 89,sakoulina, little angel,jenny bill,kalliopap,lenitsa... καλά μου είστε??????????????

Ηθελα να τα πούμε λιγάκι γιατί σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα για μένα και το μόνο που θα θελα είναι να μου ευχηθείτε καλή τύχη....γράφω από τη δουλειά και γάυτό δέν μπορώ να πώ κάτι περαιτέρω.... σα φιλώ προσ το παρόν και τα ξαναλέμε.... :kiss: :kiss: :kiss:

ponticaki έγραψε:

Καλημερα Καρολινακι.Τι κανεις σημερα?

χτες ειδα δεν ησουν καλα ουτε κι εγω γιαυτο δεν μπηκα.

Ωραια φωτο!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ!!!!! ΤΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ...ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ...ΑΣΤΑ...ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ?

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ?ΤΙ ΛΕΣ ?ΜΑΚΙΑ.... :unsure:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...