Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι είναι ο καρδιοτοκογράφος;

Recommended Posts

Κορίτσια σίγουρα όσες έχετε παιδάκια το έχετε κάνει, αλλά εμενα είναι το πρώτο μου και δεν γνωρίζω σχετικά.

Τι είναι ο καρδιοτοκογράφος;

Σε τι εξυπηρετει;

Από ποια εβδομάδα και μετά γίνεται;

Πόσο συχνά;

Άλλο είναι η κορδέλα;

Περιμένω τις απαντήσεις σας που πάντα μου λύνουν όλες μου τις απορίες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καρδιοτοκογραφοε ειναι το μηψανημα που μετραει τους χρυπους της καρδιας του μωρου. Γινετε πιο συχνα στον τελευταιο μηνα για να παρακολουθει ο γιατρος τους παλμους του εμβρυου. Σου πασαλειβουν την κοιλια με ενα τζελ, σου βαζουν τα δισκακια και ακους την καρδια του μωρου σου!!!!

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Η Σεσίλια με πρόλαβε!!Εμένα μου κάνανε καρδιοτοκογράφο την τελευταία βδομάδα στην κλινική που θα γεννούσα-απ ότι κατάλαβα,απο την καταμέτρηση των καρδιακών παλμών του μωρού μπορούσαν να καταλάβουν κ κατα πόσο ζοριζόταν το έμβρυο-προσωπικά εμένα η νοσοκόμα μία μέρα πριν γεννήσω μου ε΄'ιχε πει οτι η μικρούλα μου την είχε καταβρεί μες στην κοιλίτσα μου,είχε βολευτεί κ δεν ειχε σκοπό να βγει σύντομα!Φαντάζεστε φρίκη που είχα φάει μια που διένυα ήδη την 41η εβδομάδα της κύησης...Χαχαχαχα!!!

Φιλάκια πολλά αγάπες,καλή συνέχεια στις εγκυούλες!!!!

Οπότε μπορεί ο γιατρός να καταλάβει αν πλησιάζει η ώρα για γέννα;

Ο γιατρός μου είπε ότι από την 34η εβδομάδα θα ξεκινήσω να το κάνω...

Έστι γίνεται;

Αυτό εξαρτάται απο το σύστημα που έχει ο κάθε γιατρός marilou μου!!Ο δικός μου με ξεκίνησε στην 40η εβδομάδα,αλλα νομίζω οτι θα νιώθεις ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια αν το ξεκινήσεις ακόμη νωρίτερα,ξέρω πολλές κοπέλες που το ξεκίνησαν απο την 34η κ μία-δύο απ αυτές μπήκαν για τοκετό γιατι "χάναν" τους παλμούς του μωρού,πράγμα που σήμαινε με απλά λόγια οτι ήθελε να βγει απο κει μέσα,αλλα...δεν είχε βρεί τον τρόπο!!

Με το καλό κοριτσάκι μου να έρθει η μπουμπούκα σου στον κόσμο!!!

Υ.Γ.Θα σας τρελλάνει ΟλΟΥΣ!!!!!!

Αχ ήδη έχουμε αποτρελαθεί!!! Που να έρθει κι όλας! Την περιμένουμε με πολύ ανυπομονησία!

Η κορδέλα είναι άλλο ή το ίδιο πράγμα;

και η κορδέλα το ίδιο πράγμα είναι απλά ο όρος είναι: καρδιοτοκογράφος!!!

επίσης ο γιατρός και εσύ, αν σου δείξει, βλέπει αν έχεις συσπάσεις!

εγώ άρχισα να κάνω στην 37 εβδομάδα νομίζω, είναι πολύ βαρετό όμως, θα σε συμβούλευα να πάρεις και κανένα βιβλίο για να περάσει η ώρα!!!!

Για την κορδέλα δε σου απάντησα γιατι δεν έχω ιδέα,μπορεί κ να ναι το ίδιο γιατι σου περνάνε γύρω απο η μέση μια κορδέλα κ τοποθετούν τα δισκάκια στην κοιλίτσα σου...Ας μας απαντήσει καμιά κοπέλα που να ξέρει σίγουρα όμως!

Πότε έχεις ΠΗΤ?

Kι έχω κι άλλη μία ερώτηση:

Αν οι παλμοί του παιδιού πέφτουν που σημαίνει ότι ζορίζεται και πρέπει να πάμε σε πρόκληση τοκετού, θα δοκιμάσω να γεννήσω φυσιολογικά ή πρέπει οπωσδήποτε καισαρική;

Εγώ θέλω να γεννήσω φυσιολογικά αλλά οι γιατροί με το παραμικρό βρίσκουν αφορμή για καισαρική.

Έχει καμιά γεννήσει φυσιολογικά σε τέτοια περίπτωση;

Ναι κοριτσάι μου,αν ειναι σε καλή θέση το μωράκι μπαίνεις με πρόκληση για φυσιολογικό τοκετό..Διαφορετικά καισαρική!Αλλα μη φοβάσαι τίποτα...Τίποτα δεν αξίζει όσο το μωράκι σου,όπως κ να έρθει..Είναι πραγματική ευλογία!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...