Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα... Γέλασα με aggeliki, sissio, sweetmammy!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κι εγώ ή 2241243532 παιδιά θα κάνω, ή που είναι σκάρτη η μέθοδος γιατί ενώ έχω 1 παιδί, δε μου δείχνει γραμμή.

Θέλω να πω ορατές κάθετες γραμμές δεν υπάρχουν. Αλλά πολλές μικρές μπλεγμένες μεταξύ τους.

:dry::huh::unsure::P

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

sweetmammy έγραψε:

Χαχαχαχα... Sissio ωραιο το σεναριο για ελληνικη δραματικη ταινια...!!! :P

Κατερινακι 4; καλε τα παιδια ειναι ευτυχια...!!! :P Κανε κανε... να γενναμε παρεα στο μαιευτηριο... να λυσουμε και το προβλημα της υπογεννητικοτητας...!!! :P

Εμενα μου λεει οτι θα κανω 3 παντως... και θελω να κανω 3 αλλα θα μου παρουνε εξτρα χερια βοηθειας γιατι εγω ουτε να κλειστω μεσα προκειται και να καθαριζω ολη μερα ουτε να τρελλαθω... χεχεχεχε... !!!!!!! ;)

AAAAA!!! Εγω να κανω τα τεσσερα παιδια να τρελλαθω ε ???? Να μαγειροκουταλιζω ολη μερα κ να καθαριζω.....Μαρινααααααααα....κραταω μαχαιρι! :P:P:P

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια....καλα, ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσες γραμμες.....κ εγω που νομιζα οτι ισως κ να στεκει το θεμα αυτο...σνιφ :(:(

Τωρα????απλα περιμενουμε κ βλεπουμε δηλαδη :angry::angry::angry:

• 6 years later...

• Απαντήσεις

• Αχ αλήθεια; Ίσως στη δεύτερη εγκυμοσύνη να το νιώθεις πιο νωρίς ε; Ελπίζω όσο πιο σύντομα γίνεται να το νιώσω κι εγώ. Καταλαβαίνω την κούραση, με το πρόγραμμα κάθε μέρα, εύχομαι να μην κρατήσει πολύ! 
    • 15+3 εγώ αγαπημένη, νομίζω ότι ξεκινάω να καταλαβαίνω το μικρούλι σιγά σιγά... Από την άλλη λέω νωρίς είναι.. Δεν ξέρω. Από θέμα δυνάμεων είμαι πολύ καλύτερα απλά σήμερα είμαι ένα κινουμενο ερείπιο καθώς εχθές η μέρα ήταν απίστευτα δύσκολη και κουραστική.. 05/06 έχω ραντεβού εγώ. Τίποτα δε θα έχει γίνει και μια χαρά θα είναι τα μπουμπουκάκια!!!!
    • Κορίτσι καλησπερα ο σύντροφός μου ειναι 42 κι εχει κρυπτοαζωοσπερμια τώρα θα το ψάξει το θέμα σε ανδρολογο με τέτοια εξειδίκευση.Γράψτε μου οσες θελετε και ειχατε παρομοιο προβλημα πως λύθηκε σε ποιον γιατρό πηγατε και ολα τα σχετικα κι αν λύθηκε.Εγώ δεν εχω καποιο προβλημα, οποτε η απογοητευση ειναι μεγαλη.Ευχαριστώ.
    • Θελω να κανω μια ερωτηση:  Υπαρχει ενα πρωτοκολλο διεγερσης ωοθηκων που αντικαθιστα τον ανταγωνιστη με προγεστερονη τυπου ultr.... . Ο λόγος ειναι γιατι θεωρειται οτι περνει κανεις καλυτερα ποιοτικα ωαρια και παραλληλα προλαμβανουν την προωρη ωορρηξια οπως τα παραδοσιακα σκευασματα ανταγωνιστη τυπου cert.... ;;; Εχει καποια εμπειρια / αποψη πανω σε αυτο το θεμα;; Μου φανηκε περιεργο γιατι ειναι μικρο πρωτοκολλο χωρις πολλες ενεσεις (μονο 1 ενεση γοναδοτροπινης την ημερα).
    • Καλησπέρα κορίτσι μου, Ποσό καιρό προσπαθείτε; ο γυναικολόγος τι σας έχει πει; Αυτές οι ηλικίες δεν είναι για να χάνεται χρόνος που δεν επιστρέφει.. αν προσπαθείτε πάνω από εξάμηνο ίσως θέλει πιο δραστικά μέτρα. Εγώ θα κλείσω 39 τον Σεπτέμβριο κ ο σύζυγος τώρα  41. Η ΑΜΗ μου είναι κάτω από 1 και στον τελευταίο κυκλο είχα αυξημένη FSH. Δυστυχώς στην ηλικία μας η ποιότητα φθηνει. Εμάς ο γιατρός μας έδωσε 3-4 μήνες προσπαθειών πριν αρχισω να ψαχνόμαι με εξετασεις προσπαθουσαμε κανα 4μηνο αλλα με αρίθμηστη TSH. Απο Σεπτέμβριο μεχρι τωρα δεν προέκυψε κατι και ήδη ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική που ούτε εγώ την ήθελα αλλά όταν  βάζεις κάτω τα δεδομένα κ την ηλικία το παίρνεις απόφαση στην περίπτωση μου δεν πρέπει να χάνω χρόνο γιατί δεν ξέρω και όλα αυτά πόσο θα διαρκέσουν και αν θα υπάρχει επιτυχία από την αρχή.  Έχεις πάρει γνώμη από γυναικολόγο εξωσωματικής; Εμάς μας είχε πει εγώ σας δινω 3-4μηνες αλλά την κόκκινη γραμμή θα την βάλετε εσείς όταν το νιώσετε. Και προσωπικά απογοητευομαι κάθε μήνα που δεν έχει αποτέλεσμα.. Υπάρχουν πάντα πιθανότητες φυσικής σύλληψης απλά δεν ξέρεις πότε και αν γίνει..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...