Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΣΤΟ 'ΕΛΕΝΑ"?


bebadomama

Recommended Posts

Καλημερα :)

Εχει "μεινει" καποια απο σας στα νεα μονοκλινα του Ελενα?Ή ακομη και αν ξερετε καποια που γενησε εκει,μπορειτε να μου πειτε πως ειναι αυτα τα μονοκλινα? Στις 19/2 μπαινω για γενα και ελεγα αυτη τη φορα να παω σε μονοκλινο.Στην πρωτη γενα ημουν σε δικλινο,ηθελα παρεα οποτε το προτιμησα,αλλα τωρα θα θελα να μαι μονη με το μωρο (να αποφυγω και τους πολλους επισκεπτες) αλλα θα θελα να ξερω πως ειναι τα δωματια.Και αν υπαρχει καποια εξτρα ανεση για τον συνοδο.. Κοριτσακια αν καποια γνωριζει ας μου πει κατι.

ευχαριστω :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι πολύ ωραία και δεν εχουν να ζηλέψουν τίποτα από δωμάτια ιδιωτικού μαιευτηρίου, αλλά τηρείται σειρά προτεραιότητας δεν ξέρω πόσο ευκολο θα είναι να πας σε αυτά αν δηλαδή είναι μεγάλη η ζήτηση θα πρέπει να περιμένεις τη σειρά σου. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε το 2008 που γέννησα εγώ. Η ώρα η καλή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα bebadomama!Εγω γεννησα στο"ΕΛΕΝΑ" στον 5ο οροφο οπου ολα τα δωματια ειναι πολυτελειας!Οχι απλα ευχαριστημενη ειμαι,και κατι παραπανω!Νομιζα οτι ημουν σε ιδιωτικο!Οι νοσοκομες?"ΑΨΟΓΕΣ"Καθαριοτητα,ανεση,εχω και φωτογραφιες,απλα δεν κατεχω να τις περασω.Το απογευμα που θα γυρισει ο αντρας μου απο την δουλεια θα του πω να της ανεβασει να δεις.Οσο για τον επισκεπτη που θα σου κραταει το βραδυ παρεουλα εχει μια πολυθρονα που γινεται κρεβατι. B)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο 5ος όροφος ανακαινίστηκε το Φλεβάρη που γέννησα. Είναι τέλεια τα δωμάτια, πεντακάθαρα, με πολυθρόνα για τον συνοδό που πέφτει η πλάτη και στηρίζονται και τα πόδια. Δεν είναι τόσο άνετα βέβαια όπως ένα κρεβάτι αλλά από την καρέκλα καλύτερα. Τα μπάνια είναι τεράστια και όταν ήμουν μόνη μου χωρίς συνοδό έπαιρνα και το πυρέξ με τη μπέμπα μέσα, γιατί φοβόμουν να την αφήσω μόνη της και να είμαι στο μπάνιο. Το Φλεβάρη δεν ήξερε και πολύς κόσμος τα μονόκλινα του 5ου και βρήκα από την πρώτη μέρα. Δεν γνωρίζω τώρα αν είναι το ίδιο εύκολο. Είναι πιο ακριβά από τα μονόκλινα του 6ου που δεν είναι ανακαινισμένα. Στον 5ο έχουν 200 ευρώ τη βραδιά περίπου ενώ στον 6ο νομίζω κάτω από 150 ευρώ. Στον 6ο όπου πήγα και τα είδα είναι πιο παλιά και δεν έχουν την πολυτέλεια του 5ου. Αν βρεθείς κοντά πήγαινε μια βόλτα να τα δεις.

Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη γέννα και με το καλό να υποδεχτείς το παιδάκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου,καλησπερα...μπαινω σφηνα στην κουβεντουλα σας γιατι με ενδιαφερει αυτο που λετε κ θελω να με βοηθησετε,αν μπορειτε.

Εγω μεχρι πριν λιγο καιρο,ειχα εναν γυναικολογο ο οποιος ξεγεννησε κ την κορη μου.Αυτος ειναι στο ΜΗΤΕΡΑ.

Τωρα επειδη,πρωτα ο Θεος σε 2-3 μηνες θα κανω εξωσωματικη κ εκτος απ'τον εξωσωματικο μου,ο οποιος θα με παρακολουθησει μεχρι κ τον 2ο μηνα(αν πανε ολα καλα..),πρεπει να βρω κ γιατρο που θα παρακολουθησει την εγκυμοσυνη κ θα με ξεγεννησει.

Μου εχουν συστησει αρκετους,αλλα ρε κοριτσια ειναι ολοι στα κολοιδιωτικα...δεν θελω να ξαναπαω εκει.Στο ΜΗΤΕΡΑ πριν 6 χρονια εδωσα τα μαλλια της κεφαλης μου,για ποιο λογο;;;;για το τιποτα...δεν εμεινα ευχαριστημενη απο τιποτα,ημουν κ πρωταρα..δεν ηξερα...ουτε να θηλασω μου εδειξαν,αφξστε τη φασαρια κ το χαμο..

Ναι ξερω στα δημοσια κ αν γινετε χαμος (απο κοσμο εννοω),αλλα αν καταφερω κ βρω δωματιο μονοκλινο δεν θα ειμαι καλα;;;

Το θεμα ειναι πρωτα να βρω γιατρο,θα ηθελα να μου συστησετε τους δικους σας,αν θελετε,αφου τους ξερετε κ τους εχετε δοκιμασει.

Εκτος απο ολα αυτα,ξερετε οι καιροι ειναι δυσκολοι,για την εξωσωματικη θα δωσω μια μικρη περιουσια(αν πετυχω με την πρωτη,γιατι μετα θα κανω κ δευτερη...),να δωσω κ για τη γεννα αλλα τοσα κ περρισσοτερα;;

Δηλ.το εχουν καταντησει γελοιο το θεμα τα ιδιωτικα με τοσα λεφτα που ζητανε.Μιλαω λιγο εντονα,συγνωμη αλλα τα'χω παρει..τι εκμεταλλευση ειναι αυτη..;;

Παντως αν θελετε..στειλτε μου π.μ με το ονομα του γιατρου.Περα απο την εξωσωματικη,θελω να τον εχω κ σαν γιατρο μου,γιατι ο προηγυμενος...τελος παντων..μη σας ζαλιζω,θα σας τα πω αλλη φορα.Ευχαριστω κ sorry για το .....χειμαρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω για τις πληροφοριες,σερνοταν το μαμυ χθες και δεν μπορουσα να απαντησω :angry:

Ακουσα και απο αλλες μελλουσες στο Ελενα (πιανω την κουβεντα οποτε παω για υπερηχο) οτι ειναι δυσκολο να πετυχεις μονοκλινο καινουριο. Και στο δικλινο ευχαριστημενη εμεινα,ηταν καθαρα,και γενικα εχω καλες εντυπωσεις απο το Ελενα. Το μονο που με κουρασε στο δικλινο ειναι οτι η πρωτη διπλανη μου (3 μερες ειχα αυτη,μετα ηρθε μια αλλη κοπελα) ειχε πολυ κοσμο και παρολο που ειχαμε μιλησει να μπαινουν 2 επισκεπτες καθε φορα μπουκαραν ολοι μαζι και ηταν σαν καφενειο το δωματιο,ηρθε ο security βγηκαν εξω αλλα μολις εφυγε πλακωσαν ολοι παλι...και δεν θα θελα παλι το ιδιο..

νεκταρινι θα μπω τωρα να δω τιε φωτο,σ ευχαριστω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μια μαια απο το ελενα μου ειπε πως το θεμα του μονοκλινου μπορει να στο κανονισει κ ο γιατρος σου αν δωσεις κατι παραπανω....κ βεβαια τι θεση εχει κ ο γιατρος μεσα στο νοσοκομειο....ξερετε αν ισχυει???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πιθανο το βρισκω. Ο δικος μου δεν το κανε ουτε την πρωτη φορα,αλλα ουτε και τωρα. Ρωτα τον γιατρο σου,ισως μπορει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεννησα τον περασμενο φεβρουαριο στο ελενα στο 5 οροφο που ειναι πληρως ανακαινισμενο και ηταν η πρωτη μερα λειτουργειας τους!!! ηταν παρα πολυ καλα ημουν σε μονοκλινο τα παντα καινουρια μεσα πεντακαθαρα πολυ καλο προσωπικο. κοστισε περιπου 500 ευρω για τις 5 μερες που ημουν μεσα οι νοσοκομεσ πολυ εξυπηρ. και πολυ προθυμες σε οτι χρειαστεις

με το καλο σου ευχομαι !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kristi-stergios καλησπερα και απο εμενα!Δεν χρειαζεται να δωσεις τιποτα σε κανεναν αφου υπαρχουν δωματια διοτι πλεον εγκαινιαστηκε απο τον οκτωβρη και ο 6ος οροφος,αρκει να το δηλωσεις την ωρα που κανεις την εισαγωγη σου. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:P:):):) τι καλα!ανοιξε κι αλλος οροφος!

και μια και το ανοιξαμε το θεμα, να ρωτησω και αυτο,απο αυτα τα λεφτα πηρατε κατι πισω απο το ταμειο σας?Θυμαμαι στο δικλινο ειχαμε δωσει ενα γελοιο ποσο (καπου 140 ευρω).Καταλαβαινω οτι το μονοκλινο ειναι αλλη υποθεση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω πηρα απο το ικα ολα τα επιδοματα που δικαιουμαστε,καπου 3600 ευρω(1100 πριν την γεννα και 2500 μετα)αλλα δεν θυμαμαι αν μεσα σε αυτα συμπεριλαμβανονται και του δωματιου.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτα πηρα και γω στην πρωτη γενα.Τωρα ομως θα ναι λιγοτερα αφου εχω σταματησει την δουλεια και ειμαι πλεον ασφαλισμενη στον αντρα μου.Αντε να δω ποσα θα ναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bebadomama,δεν εχεις καθολου ενσημα τα 2 τελευταια χρονια πριν την ΠΗΤ σου?Αν οχι τοτε θα παρεις 900 ευρω,δηλαδη μονο το βοηθητικο επιδομα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα.

η ξαδέλφη μου γέννησε πέρυσι στη νέα πτέρυγα του Ελενα σε μονόκλινο δωμάτιο, έπειτα απο συμφωνία με το γιατρό της.

είναι πολύ ωραίο έτσι όπως έπρεπε να είναι όλα τα δημόσια νοσοκομεία & έχει & μια πολυθρονίτσα που αν δεν κάνω λάθος γίνεται κρεβατάκι για το συνοδό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω γεννησα στο Ελενα αλλα εμεινα στα Lux, τα οποια δεν εχουν τιποτα μα τιποτα να ζηλεψουν απο ιδιωτικο μαιευτηριο. Πηγα και στα μονοκλινα να δω αλλα καμμια σχεση.για τα μονοκλινα δεν ξερω παντως η εξυπηρετηση στα λοθξ ηταν παρα πολυ καλη.Σου εφερναν το μωρο με το που σε μετεφεραν στο δωματιο. Οι νοσηλευτριες εκαναν καθε μερα στο μωρο το μπανιο του, εγω την αλλαζα σε ενα ειδικα διαμορφωμενο δωματιο που ειχε τα παντα και ηταν πεντακαθαρο κ πολυ προσεγμενο. Επισης υπηρχε δωματιο για να ταιζεις το μωρο αν εδινες μπιμπερο (το γαλα το παρειχε το μαιευτηριο σε μπουκαλακια μιας χρησης).

Το δωματιο μας και ο οροφος αστραφταν απο καθαριοτητα. τα δωματια ηταν ικανοποιητικα σε μεγεθος και πολυ φωτεινα. Το κρεβατι ηταν πολυ ανετο και ανεβοκατεβαινε με τηλεχειριστηριο. Τηλεοραση αν ηθελες νοικαζες απο κει. Το φαγητο πολυ καλο, το πρωινο καπως φτωχο (ενα φλυτζανι γαλα, 2 φρυγανιες - μαρμελαδα - βουτυρο). Το βραδυνο τεραστιο (δεν το ετρωγα ποτε). Ανετο μπανιο, μονο να παρεις αφρολουτρα κτλ μαζι γιατι σου δινουν μονο 2 μικρα σαπουνακια. Τωρα αν θες να μαθεις κατι αλλο...Ρωτα! με το καλο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nektarini σταματησα την δουλεια λιγο πριν γενησω και ειχα αποφασισει να επιστρεψω μολις θα χρονιζε ο γιος μου,αλλα εμεινα παλι εγκυος στο ενδιαμεσο και ..δεν επεστρεψα,του χρονου θα κανω comeback στη δουλεια :P . Οποτε ενσημα γιοκ :blink: !900 ε? μαλιστα...θα καταξοδευτει το ΙΚΑ παλι...

jennybill εβαλε φωτο η nekatrini με τα μονοκλινα,οντως ειναι πολυ καλα!

cherry-75 ευχαριστω για την προσφορα :)

ΚΑΤΚΑΤ εχω γενησει το πρωτο μου παιδι στο Ελενα και εχω εμπειρια απο εκει. Σε δικλινο ημουν,τα ιδια ισχυαν και εκει.Και εμεινα ευχαριστημενη.Αλλα τωρα προτιμω να μαι μονη μου και αφου προσφερει τετοια δωματια θα θελα να μουν σε ενα απο αυτα.Οσο για το φαγητο ενιωθα τετοια πεινα που μου φανηκε και αυτο καλο :laugh: πολυ ζουμι βεβαια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΚΑΤ αυτο που μου αρεσε (τωρα δλδ γιατι τοτε τα χα παρει λιγο) ειναι οτι δεν εδιναν γαλα εμποριου αβερτα,θυμαμαι ειχα ζητησει το βραδυ της πρωτης μερας γιατι εκλαιγε το μωρο κ πεινουσε και δεν μου εδωσαν.Μου ειχαν πει οτι μονο αν τους πει ο παιδιατρος οτι επρεπε να του δωσω γαλα μονο τοτε θα επαιρνα.Και οντως την επομενη μερα που ηρθε η γιατρος και παρολα τα παρακαλια μου εγραψε 3 μικρα μπουκαλακια για μια μερα ετσι ωστε να προσπαθησω να θηλασω.Επισης ειχα και βοηθεια για τον θηλασμο απο τις μαιες του οροφου.Και μονο που ειχα το μωρο μαζι μου συνεχως ηταν αρκετο για να γενησω εκει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.... :laugh:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ.... :huh: ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ....ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΓΜΤ..... :blink::blink::blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bebadomama οταν γεννησα εγω εδιναν αβερτα το γαλα...κι εγω της εδωσα...συνεχισα να τη θηλαζω κανονικα βεβαια αλλα μαλλον ημουν τυχερη γιατι αλλες το εχαναν το παιχνιδι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παλι παρακαλαγα για γαλα! μαλιστα,ηταν στο γραφειο της προϊσταμενης τα γαλατα και δεν μπορουσες να παρεις με τιποτα.

rubela ειμαι της αποψης οτι η γυναικα αποφασιζει που θα γενησει.ΟΚ,δε λεω να την ψωνισεις και να θες να γενησεις στο HILTON αλλα δικη μας επιλογη ειναι. Στην πρωτη εγκυμοσυνη μεχρι τον 4ο μηνα ειχα αλλο γιατρο του ΙΑΣΩ αλλα μου την εδωσε και αποφασισα να αλλαξω. Το συζητησα με τον αντρα μου γιατι ηθελα την γνωμη του αλλα μονη αποφασισα που θα γενησω. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rubela μου καλημερα!Συμφωνω και εγω με την bebadomama καθως δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις τοσα χρηματα ενω μπορεις να βαλεις στην τσεπη σου.Και εγω μεχρι τον 6ο ειχα ιατρο που ξεγεννουσε στο ΙΑΣΩ αλλα ηθελα το λιγοτερο 5000 να γεννησω εκει.Στο ΕΛΕΝΑ εδωσα 500 ευρω για LUX δωματιο και 1000 ευρω στο γιατρο(και αυτο απο χαζομαρα του αντρα μου,εγω 500 του ελεγα καθως ειναι δημοσιο και πληρωνεται απο το κρατος)απο το ικα πηρα κοντα 3600 οποτε μου περισσεψαν 2100 ευρω.Κοιτα, αυτη ειναι η αποψη μου,αλλα σκεψου οτι θα εισαι μονη σου,ενω στο ιασω θα ανεχεσαι τις συγκατοικους και τους επισκεπτες τους :angry: αν θελεις μπορεις να μπεις στο προφιλ μου και να δειτε μαζι με τον αντρα σου τις φωτογραφιες απο τον 5ο οροφο του "Ελενα".Ισως να αλλαξει γνωμη.. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό να μεταφέρεις! Κι εγώ με 4ΑΑ έχω τον μπεμπουλη μου🥰 είμαι σίγουρη για την επιτυχία❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;;; Πώς είναι τα μπεμπέκια σας;; Εγώ έχω φουσκώσει αρκετά με αποτέλεσμα να μη κλείνουν παντελόνια και μπουφάν και ο μπόμπιρας μου εδώ κ δύο εβδομάδες είναι δραστήριος μέσα στην κοιλιά μου! Ξεκίνησα να τον νιώθω στις 16 εβδομάδες αρκετά νωρίς για πρώτη κύηση κ σήμερα που είμαι 18+1 τον νιώθω πλέον κ σε όρθια θέση. Πήγαμε στον γιατρό κ είναι μεγάλο μωρό με βάση τις μέρες της εξωσωματικής...στην ανάπτυξή του ήταν μπροστά 4 μέρες και τώρα φαίνεται 7 μέρες μπροστά. Επιβεβαιώνει την εμβρυολογο που 5 ημερών βλαστοκύστη μας είπε ότι εξελίσσεται δυναμικά κ μπορεί να έχει φτάσει και 6ης ημέρας τη μέρα της εμβρυομεταφοράς. Πάντως βρε κορίτσια τι όμορφα ανθρωπακια κουβαλάμε μέσα μας!!! Μου φαίνεται απίστευτο που τον νιώθω...🤰 Επίσης, έκλεισα για ραντεβού για τη β-επιπεδου σε ένα μήνα! Εσείς σε τι φάση είστε;;;
    • Γενικα βλέπω πως οι παιδίατροι έχουν τελείως άλλη τακτική με τις τροφες 🤷‍♀️ πχ εμένα στην αρχή μου είπε ότι έχει σπόρια μέσα δεν το δίνουμε όπως φράουλα ακτινίδιο ντομάτα μελιτζάνα τέτοια τα αποφεύγουμε όταν είναι πολύ μικρά  το αχλάδι βοηθάει στο έντερο από φρούτα  Κοιτα αυτά θα έχεις με την επιθυμία του φαγητού σήμερα μπορεί να τρώει κάτι και να στο κόψει απότομα να μην το θέλει καθόλου και μετά από 2-3 μήνες να αρχίσει πάλι να το τρώει δεν είναι στάνταρ αυτό ή επειδή ξεκίνησε με όρεξη να τρώει πως θα τρώει κάθε φορά με την ίδια όρεξη είναι φάσεις που παίρνανε εμενα ακόμα και τώρα είναι μερες που τρώει καλά και άλλες πάλι όχι  Με τα κακα περάσαμε μια μικρή φάση που έκλεγε όταν έκανε αλλά όχι τόσο πολύ όπως το περιγράφεις εσυ είχε τυχει να βγάλει λίγο αίμα μια φορά αλλά ήταν από το σφίξιμο ερεθίστηκε (είχα στείλει φωτο στην γιατρό και τα είδε ) επειδη με τα κιλά της δεν έχει θέμα να πεις ωχ αμάν να φαει σιγά σιγά θα στρώσει τώρα για την δυσκηλιοτητα δεν ξέρω να βοηθησω αλλά μου είχαν πει πως μια  μπατονέτα με λίγο ελαιόλαδο να την κανείς στο πωπω βοηθάει να ενεργηθεί βέβαια δεν ξέρω αν δουλεύει δεν το έχω δοκιμάσει εγω
    • Ευχαριστω κατ μου!!!!! ❤️😊 ελπιζω να μας πεις κι εσυ πολυ ευχαριστα νεα!!!!!! 🙏 εχε πιστη στα εμβρυακια σου!!!
    • Θα μιλήσεις με γιατρό οδοντίατρο για αρχή και με τον γυναικολόγο σου κλείσε ραντεβού να πας να σε δει ο οδοντίατρος και να δείτε τι μπορεί να κάνετε 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...