Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΟ ΓΕΡΟ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!!! ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !

ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ!

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

SOFIA έγραψε:

Θα προσπαθήσω να ξαναβάλω φωτογραφία ... ελπίζω να τα κατάφερα!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας !!100.jpg

Αχου,τι γλυκούλης που είναι!Πωπω τι μου θύμισες...Είναι πολύ πολύ ωραία αυτή η ηλικία!Μπεμπάκια ;):kiss:

Bourique δεν έχουμε πρόβλημα με την ηλικία! :P:P:P

Δημοσίευση

SOFIA έγραψε:

sofia na sou zeisi to mpempaki sou :) !!!!einai poluuuuuuuuuuuu glukos na einai panta geros kai eytixismenos !!!!

filia

kali anarosi :)

wJVmm4.png

Δημοσίευση

SOFIA έγραψε:

Ψυχούλα μουουουοουουυουοου!!!!Είναι κουκλίίίίί!!!!!!Να σας ζήσει,να είναι γερός κ ευτυχισμένος,το ίδιο κ εσείς πουλάκι μου,όλοι!!!!!

Φιλάκιαααααααααααααααααααααααα :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Eirin σε παρόμοια φάση είμαστε αρκετές… @Sia A Μαλλον είμαστε πολλές με άστατο κύκλο και παίρνω θάρρος. Έχεις κι εσύ το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών; Νομίζω και μια ακόμη κοπέλα το ίδιο ανέφερε… Νομίζω εσύ @Σοφία21; Εγώ κάνω συνέχεια τεστακια αλλά δυστυχώς δε βρίσκω γόνιμες ημέρες…  Δε γνωρίζω καθόλου Πως ακριβώς και με ποια σκευάσματα θα γίνει πρόκληση ωορρηξίας, ωστόσο κάτι τέτοιο μου έχει πει ο γιατρός μου ναι. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι αρκετά. Απογοητεύομαι. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό. Έχω έντονο άγχος... Υπάρχει κάποια κοπέλα που με κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα για πρόκληση Ωορρηξίας, είδε εν τέλει θετικά αποτελέσματα; Και αν ναι, με πιο σκεύασμα; Κλομιφαίνη ή λετροζόλη; Καλή Κυριακή σε όλες μας κορίτσια!
    • @Sotiria_94 η μάνα μ έτσι είναι όλο τον καιρό. Μόνο θεωρία κ κηρυγμα κ απο βοηθεια τ βασικά κ σπανια. Τοσους μηνες δ τους ζορισα πουθενα. Μονη μου τα πηγαίνουν φέρνω παντου, σχολεια, δραστηριότητες κτλ. Γτ όλο κάτι έχουν να κάνουν κ δ θελω κ να υποχρεωνομαι. Αλλα προχθες επιασαν τις θεωρίες παλι κ λέω στη θεωρία όλα εύκολα ειναι εγω τρεχω μονη μ ολη μερα με 2 παιδια. Και τώρα τις λεω έχω βαψίματος, ταιριασματα κτλ κ περα βρεχει. Κ σήμερα μ.λεει α έβαλα άδεια θα λείπω στο χωριό.Τελος πάντων δ ειναι κάτι π δ ξέρω χρόνια τώρα. Απλά μ βγαίνει ολη η κούραση μάλλον τώρα. 
    • Αχχ @Diwni δε βγαζεις ακρη με την ελληνιδα μανα δεν ξερω τι τις πιανει στις γιορτες και θελουν να ευχαριστησουν πρωτιστως ολους τους αλλους και μετα τους κοντινους τους. Μακαρι να τις παρει εστω για λιγες μερες να παρεις μια ανασα και συ, πραγματικα χαρα στο κουραγιο σου που κουμανταρεις εγκυος 2 παιδια. @ΜαρίαΔημήτρης να σου πω την αληθεια καλυτερα να στα κοψει γιατι εγω δε βλεπω να μου ρχεται να γεννησω. Λες να σου κανει τωρα κολπικο; Οταν ειχα παει στην 35 κλεισμενη, μου ειχε πει οτι δεν θα με ξαναδει κολπικα μεχρι την 38. Εγω ειμαι στην 37 και ακομα δεν μου εχει κανει εξεταση για στρεπτοκοκο και ανησυχω κλασσικα. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης καλα είμαι κορίτσι μου. Αρχισα βαραίνω νομιζω. Ευτυχώς ανοιξε λίγο ο καιρός και βγηκαμε καμια βόλτα τ σκ. Έχουμε απο δω κ περα παρα πολλές δουλειές. Έχουμε βάψιμο μέσα στη βδομάδα. Σαλονι κουζινα μπανιο διάδρομο κ ένα μικρό δωμάτιο. Οπουε θα επικρατει ένας χαμός.  Είναι κ.οι μικρες παρα μα πάρα πολύ ζωηρές κ αρχισα να κουράζομαι. Ο άντρας μ δουλεύει. Οι γονείς μ.περα βρεχει... για να καταλάβεις οι γονείς μ είναι μικροί, 62 χρονων κ οι 2. Η μάνα μ δουλεύει αλλά μεγαλη βδομάδα θα βάλει άδεια να πάει στους παππούδες στο χωριό να φτιάχνει τσουρέκια κ λαμπαδες για συγγενείς π.θα ρθουβ από μακρυα για Πάσχα. Λεω θα πάρεις κ κανα 2 μερες τ παιδια μαζί? Δ μπορω μ λεει να κοιτάω παιδια εκεινες τις μερες θα έχω ένα σωρό να κανω. Θα ρθουν δηλ αλλοι να κάνουν διακοπές με.παιδια κ εγγόνια και γω με την κοιλιά στο στόμα με 2 παιδια ολη μερα μονη μου. Περα βρεχει σ λεω. Λεω καταλαβαίνεις ότι.ειμαι στον 8ο? Δηλ αν πάρεις ετοιμα τσουρέκια θα γίνει τίποτα? Κανε κανα 2 αμα θες για τη μερα τ Πάσχα. Πρέπει να κάνεις να μοιράσεις σε ολο τ σόι? Εγώ αυτά μ.λεει π ειναι να τα κάνω θα τ κανω. Με έχει πιάσει λίγο τ παραπονο αλλα οκ. Σιγα σιγα ολα θα τα κάνω.
    • Καλημερα κοριτσι μου! Εγω δεν εχω εμπειρια απο φυσιολογικο αλλα γεννησα στο μητερα πριν απο 2 μηνες με καισαρικη! Εχω να σου πω οτι η εμπειρια μου ηταν φανταστικη ολο το προσωπικο ηταν εξαιρετικο απο την στιγμη που εκανα εισαγωγη μεχρι και την στιγμη που βγηκα! Παρα πολυ οργανωμενοι δεν εχω κανενα παραπονο. Τα παρεχουν ολα εγω μια μικρη τσαντα με νυχτικα πηρα. Οι κοπελες στον οροφο με το που τις φωναζες ερχοντουσαν. Άπο οσο ξερω ο φυσιολογικος ειναι 2.5χιλιαρικα 300€ λιγοτερο απο την καισαρικη…αλλα με ενα τηλεφωνο θα σε ενημερωσουν. Με το καλο το μωρακι σου ❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...