Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

beboula1 έγραψε:

και ναι ειμαι εγκυος..... εκανα γενικη ουρων και μου ειπαν οτι ειμαι εγκυος

plaka kaneis~!sigxaritiriaaaaaaaaa

twra poios to leei stous goneis?????? :silly: :silly:

les na to paroun xalara??????????????

oi spoudes sou?

euxomai na ta katafereis ola!!!mporeis allwsteee ;);)

Δημοσίευση

Xaxaxa...μου θύμησες τις πρώτες μέρες τις εγκυμοσύνης μου , που έτρωγα πρωι πρωι μεσημεριανό...μετά άρχσαν οι αναγούλες αλλά ευτυχώς πέρασαν!!!Δε μπορείς να φανταστείς τι υπέροχη εμπειρία είναι αυτή και μπράβο σας που δεν κάνετε πίσω...αν είστε οι δυό σας ενωμένοι τότε όλα θα πάνε καλά και μη φοβάσαι τίποτα!Κι εγώ ακόμα σπουδάζω φιλολογία , κάνω ιδιαίτερα , έχω παντρευτεί εδώ κι ένα χρόνο και περιμένω τον πρίγκιπά μου...Δε φαντάζεσαι πόσο ολοκληρωμένη νίωθω!!!

Δημοσίευση

Αντε,αντε μπραβο..να παιρνουμε μια-μια σειρα..!Με το καλο και χαλαρα, ολα θα γινουν.Παντως κι εγω νομιζω οτι πρεπει να το πεις στους γονεις σου νωριτερα..μην τους 'κατσει' και το αρνακι..!!

Δημοσίευση

beboula1 εισαι τελικα εεεε?????συγχαρητηρια κοριτσακι μου ειναι το μεγαλυτερο δωρο του Θεου!!θα το αγαπας θα σε αγαπαει θα ειστε ενα τωρα!!ειναι ενα πλασματακι λιγο απο σενα και λιγο απο τον καλο σου.κοιτα να το απολαυσεις.Ελπιζω να πηγες σε γιατρο για τις απαραιτητες συμβουλες και εξετασεις και οσο για τους γονεις θα χαρουν πιστευω,παει μακρια η βαλιτσα μεχρι το πασχα.Θα σε βοηθανε κιολας με τη σχολη σου.

φιλακια και καλωσηρθες στο κλαμπ των μαμαδων.

καλη επιτυχια σε ολα!!!

Δημοσίευση

ειδα το μωρακι μου ακουσα και την καρδουλα του, προς το παρων ειναι ενα :P το ειπα και στους γονεις μου και ειναι μες στην τρελη χαρα ολοι τους, θα κανουμε το πασχα που θα κατεβω εναν πολιτικο για να γινει πιο ευκολα και η μεταγραφη... :)

Δημοσίευση

αααααα θα πεταξω απο την χαρα μου!!!!!!τι ωραια???δεν ηταν τελειο οταν ειδες και ακουσες το μωρο σου???εμενα με ειχαν παρει τα κλαματα..χιχιχιχι

ειδες που ολα πηγαν καλα με τους δικους σου???δεν υπαρχει λοιπον πελον λογος ανησυχιας...ο μελλοντικος μπαμπακας???πως του ηρθε το νεο???

Δημοσίευση

Αχ κοπελα μου πολυ χαρηκα...ευχομαι ολα να σας πανε σουπερ και να κρατησετε σε λιγους μηνες το ζουζουνακι σας αγκαλια...!!!και ελπιζω και η μεταγραφη να γινει να ειστε καλυτερα μετα!!!!πιθανη ημερομινια τοκετου σου εβγαλε η ακομη???φιλακια και σε σενα αλλα και στην κοιλιτσα σου...χιχιχιχιχι

Δημοσίευση

Ωραια μια χαρα σε βλεπω...σκεφτεσαι να σταματησεις για ενα εξαμηνο και μετα να συνεχισεις η θα πας σχολη μολις ανοιξετε???εγω παλι το καλοκαιρακι θα εχω τα ζουζουνια μου...στη μεση του δηλαδη αλλα οκ...θα κλειστουμε σπιτακι μεχρι να σαραντησουμε εμεις...!!!μετα θα κατσω για κανενα χρονο και θα αρχισω ν ψαχνω δουλιτσα...

Δημοσίευση

beboula1 ολα καλα τελικα ε?ειδες που ειχες αγχος για τους γονεις σου.Ποιος παππους δεν θελει το εγγονακι του??Οποτε χαρες και πανηγυρια το Πασχα θα καει το πελεκουδι ε??Δεν ηταν τελεια η αισθηση οταν το ειδες και το ακουσες?τωρα σε ποια βδομαδα εισαι?αχ τι τελεια πολυ χαρηκα που ηρθαν ετσι τα πραγματα.Μονο να μην κουραζεσαι και με τα μαθηματα.

φιλακια θα τα λεμε....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...