Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια οφειλω να καταγγειλω την απατεωνια ενος site με παιδικα οπως καροτσια καρεκλακια κλπ.Ειναι το γερμανικο www.pingpong-online.com.Θελω να το γνωριζετε για να μην την πατησετε οπως εμεις.Η ιστορια εχει ως εξης.

Πριν απο 6 μηνες παρακαλω παραγγειλαμε απο το εν λογω site ενα καρεκλακι αυτοκινητου maxi cosi και ενα καροτσι maclaren techno xlr.Πραγματικα μας ηρθε απαντηση οτι μεσα Σεπτεμβρη θα εχουμε τα πραγματα.Αργουσανε και στειλαμε mail και μας λενε υπαρχει προβλημα με το καροτσι θα σας στειλουμε το καρεκλακι πρωτα.Οκ λεμε εμεις.Μια μερα πριν να γεννησω(26/09)ερχεται το καρεκλακι.Χαρα εμεις!!!!!!Γενναω περναει ο καιρος λεμε καλα αυτο το καροτσι που ειναι?Ξανα mail δεν μας απαντανε.Ξαναενοχλουμε τιποτα.Παιρνει τηλ ο αντρας μου του απανταει μια ασχετη που δεν ξερει να μιλησει αγγλικα.Την ξεχεζει οτι καταλαβε αυτη.Ξαναστελνει μαil.Του απαντανε οτι ζητουν συγγνωμη και οτι υπηρχε προβλημα με την Maclaren.Τους λεει ο αντρας μου οτι ακυρωνουμε την παραγγελια και λενε οκ θα επιστραφει το ποσο.Αυτη η κουβεντα κοριτσια τον Δεκεμβρη.Ακομη τιποτα τα εχουμε παρει κρανιο.Η παραγγελια εγινε Αυγουστο 2009 και εχουμε Γεναρη 2010.Ελεος.Θα τους κραζω οπου βρεθω.Φυσικα εχουμε απευθυνθει στο νομικο τμημα της τραπεζας απ' οπου εγινε η συναλλαγη και μας ειπανε οτι υπαρχει λυση.Τραβηξανε το ποσο οι μαγκες και μετα μην τον ειδατε τον Παναη.Ητανε συνεπης εν τω μεταξυ με το καρεκλακι και λεμε ενταξει.Αλλα ειναι απαραδεκτοι.Τo site το βρηκα στο parents απο εναν μπαμπα που ειχε κανει αγορες απο κει.Δεν ειχα διαβασει κατι αρνητικο.

Ετσι την πατησαμε.Ο αντρας μου κανει συχνα αγορες μεσω internet δεν του εχει τυχει ποτε κατι αναλογο.Και ειδικα με γερμανος που φημιζονται για την συνεπεια και την οργανωση τους.Δεν το περιμεναμε αυτο.Υπηρεσιες χαλια,καθολου ανταταποκριση στα mail!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Δημοσίευση

κοιτα να δεις!!Απ ότι κατάλαβα θα στείλανε πρώτα το καρεκλάκι για..καμουφλάζ..και σεις δώσατε το ποσό πρώτα;;Γιατί δεν περιμένατε να έρθει ολόκληρη η παραγγελία ή να δίνατε κάτι έναντι..βασικά δεν ξέρω και απο αγορές μέσω Ιντερνετ απλά λέω

πάντως καλά εκανες και το κατήγγγειλες για να χουμε το νου μας!!

φιλιά!

Δημοσίευση

Καλά κάνεις και μας το λές γιατι σίγουρα επηρεαζόμαστε απο τις καλύτερες τιμές που έχουν τα site με αποτέλεσμα να την "πατήσουμε" καμμιά φορά.Μπήκα στο site και φαίνεται μια χαρά έχει και πολλές μάρκες..και όμως τα φαινόμενα απατούν...τι να πω..Και εγώ τώρα ψάχνω στο ίντερνετ για να πάρω κάθισμα φαγητού και παρκοκρέββατο..

Αν μπορεί κάποια να μου πει αν έχει ψωνίσει απο το newbabyland.com.

Αν και κάποια άλλη κοπέλα δεν είναι ευχαριστημένη απο κάποιο site ας μας το πεί να προσέχουμε..

Δημοσίευση

Juliana με πιστωτικη καναμε την αγορα απ'οπου τραβηξανε το ποσο αμεσως.Υπαρχουνε βεβαια και εταιριες αναλογες οπου κανεις αγορες on line και τραβανε το ποσο απο την καρτα αφου παραλαβεις τα πραγματα.

Vasoula γι'αυτο ανοιξα το θεμα για να μην την πατησουν και αλλοι οπως εμεις.Πραγματι αν υπαρχουν και αλλες κοπελες που δεν εμειναν ευχαριστημενες απο αλλα site καλο θα ητανε να το ξεραμε.

Δημοσίευση

Juliana με πιστωτικη καναμε την αγορα απ'οπου τραβηξανε το ποσο αμεσως.Υπαρχουνε βεβαια και εταιριες αναλογες οπου κανεις αγορες on line και τραβανε το ποσο απο την καρτα αφου παραλαβεις τα πραγματα.

Vasoula γι'αυτο ανοιξα το θεμα για να μην την πατησουν και αλλοι οπως εμεις.Πραγματι αν υπαρχουν και αλλες κοπελες που δεν εμειναν ευχαριστημενες απο αλλα site καλο θα ητανε να το ξεραμε.

Δημοσίευση

Ναι Αφροδιτη εχεις δικιο το γνωριζω οτι ειχε προβλημα η εταιρια.Αλλα εμεις παραγγειλαμε το καροτσι τον Αυγουστο και το προβλημα με την Maclaren προεκυψε τελη Οκτωβρη.Οι ιδιοι μας ειπανε αν θελουμε να ακυρωσουμε την παραγγελια σε μια απο τις επικοινωνιες που ειχαμε γυρω στον Νοεμβρη και μας ειπανε απο μονοι τους για την επιστροφη του ποσου γιατι λεει το καροτσι θα αργουσε κανα 2 μηνες ακομη.Το οποιο ποσο τελικα δεν επιστραφηκε ποτε.

Σημερα μας ενημερωσαν απο το νομικο τμημα της τραπεζας οτι ισως το εκαναν επιτηδες και καθυστερουσανε γιατι μετα απο 120 μερες δεν μπορεις να διεκδικησεις το ποσο. :angry:

Δημοσίευση

Απίστευτο! Και εγώ είχα διαβάσει θετικά σχόλια για το συγκεκριμένο site... Έχω και γνωστούς που έχουν κάνει αγορές χωρίς πρόβλημα... Και να που τελικά έγινε η βλακεία... Δεν είναι κακό να υπάρχει πρόβλημα με μια παραγγελία, κακό είναι να μην υπάρχει σωστή συνεννόηση και επικοινωνία!

Θα συμφωνήσω με τη LaLa για το mytoys.de, είναι υπόδειγμα...

Εμείς παραγγείλαμε το καρότσι μας από το pramworld.co.uk το Νοέμβριο και μας ενημέρωσαν αμέσως ότι θα έχουν τη νέα παραλαβή τον Γενάρη... Όποτε τους έχω στείλει e-mail με ερώτηση/διευκρίνηση, μου έχουν απαντήσει μέσα σε πέντε λεπτά (χωρίς υπερβολή). Προς το παρόν μας έχουν δεσμεύση μόνο το 20% του ποσού και θα πάρουν τα υπόλοιπα μόλις παραλάβουμε το καρότσι... Θα σας πω αναλυτικότερα εντυπώσεις όταν μας έρθει! Μέχρι στιγμής τους βρίσκω επίσης αξιοπρεπέστατους!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

Βενακι για σενα 100 ευρω το ρεκαρο γιανγκ εξπερτ 9-18 κιλα χρησιμοποιημενο μια φορα,το εχω εδω στο σαλονι κ με κοιταει χαχαχαχαχα καινουργιο απο το μαγαζι κανει 250 ευρω

οκ φιλεναδα εκλεισε!!! αν και ελεγα για 9-36 αλλα μεχρι να παει 18 κιλα ο δικος μου θα πηγαινει σχολειο!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

οποτε τα λεμε!!!!!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...