Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ&ΠΑΙΔΙΟΥ - ΙΚΑ (ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ)

VASOMITS

Recommended Posts

Κορίτσια για όσες χρειάστηκε να γράψετε άδεια ασθενείας σε περίοδο εγκυμοσύνης στο ΙΚΑ είχατε προβλήματα με τους εκεί γιατρούς;Πως σας συμπεριφέρθηκαν;

Λοιπόν...Η δική μου ιστορία....

Την Τρίτη το απόγευμα μετά απο μια δύσκολη μέρα μου παρουσιάστηκε αίμα...Είμαι 10 εβδομάδων και 2 ημερών σήμερα...Πανικόβλητη πήρα τηλ τη γιατρό μου η οποία με καθυσήχασε λέγοντας να μην ανησυχώ και οτι έπρεπε να μείνω στο σπίτι στο κρεββάτι για λίγες μέρες για να δούμε πως θα πάει....Ευτυχώς το αίμα σταμάτησε αλλά πρέπει να μείνω προληπτικά για 2 βδομάδες σπίτι...

Πρέπει όμως να γράψω άδεια για τη δουλειά!!! :S

Εστειλα τον άντρα μου στο κέντρο μάνας και παιδιού Αμπελοκήπων (Θεσσαλονίκη) με επιστολή που πήρε απο την γιατρό μου για να μου γράψει άδεια...

Η απάντηση του εκεί γιατρού με ύφος υπεροπτικό και ειρωνικό: "Μπαααα...Εμένα δεν μου λέει τίποτα η επιστολή...Να έρθει η ίδια εδώ να την εξετάσω και μόνο αν το κρίνω εγώ απαραίτητο θα της γράψω την άδεια..." Του λέει ο άντρας μου οτι έχω αίμα και η γιατρός συνέστησε να μείνω στο κρεββάτι...Η απάντησή του "Τι να σου κάνω φίλε;Εγώ θέλω να τη δω και μετά θα γράψω την άδεια εάν κρίνω οτι χρειάζεται"...Ο άντρας μου δεν είπε τίποτα και έφυγε....Ηρθε σπίτι και με το που μου τα είπε η πίεση μου χτύπησε κόκκινο....

Περίμενα να περάσουν οι μέρες, να νιώσω σίγουρη οτι μπορώ να βγω απο το σπίτι και αυριο θα κάνω το τζα στον κύριο "γιατρό" για να δω τι θα μου πει....Θα γίνει χαμός....Ο άντρας μου λέει να μην το κάνω και συγχιστώ στην κατάστασή μου και να πάω σε άλλο ΙΚΑ αλλά ρε κορίτσια είναι το γαμώτο...

Μου κρατάνε κάθε μήνα απο το μισθό 200€ περίπου και παραπάνω για να έχω ασφάλεια και κάλυψη σε οτιδήποτε χρειαστεί και τελικά το μόνο που εισπράττω είναι απίστευτη ταλαιπωρία...

Ααααα και κάτι άλλο που μου είπε ο άντρας μου...Καθόταν μια κοπελα έγκυος έξω απο το γραφείο του "γιατρου" και αυτός ισχυριζόταν οτι δεν μπορούσε να της γράψει τα φάρμακά που έπρεπε γιατί δεν είχε τα μέσα να την εξετάσει και να πάει απο το ιατρείο του για να προχωρήσει στη συνταγή....Καταλάβατε τι κάνουν;;;;

Σε τετοια περίπτωση που μπορεί να απευθυνθεί κάποιος για να δικαιωθεί;Για καταγγελία;;;Στο ΙΚΑ και να πεις δεν δίνουν σημασία...

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ να περικλείομαι απο άτομα που αντί να μας διευκολύνουν στην κατάστασή μας, μας κάνουν τα πράγματά όλο και πιο δύσκολα...

Συγνώμη για το μεγάλο πόστ αλλά ήθελα να τα βγάλω και να προετοιμαστώ για τον αυριανό "πόλεμο"...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: ]

γεια σου βασουλα...

αχ ελπιζω μια λαχταρα να ηταν..

ασε οτι κ να σε κανουν εκει ξινο στο βγαζουν..ελεος΄..

κ γω πηγα σε μια στη δελφων κ με λεει δε ανοικεις εδω..τελευταια φορα που στα γραφω.....

μα τι μαλα@@@@κο!!!!!!!!!!!

απο τη μια δεν εξυπηρετούμαστε στο ΙΚΑ που ανήκουμε και απο την άλλη δεν εξυπηρετούμαστε απο άλλα γιατί δεν ανήκουμε σε αυτά.... :angry:

Καλα παντου τα ιδια γινονται!!

Εδω Μυτιληνη εχει το ικα ενα γυναικολογο μονο που εχει γινει γνωστος για την κακια του!!

Την πρωτη φορα που πηγα να μου γραψει προγγενετικο για την δευτερη εγκυμοσυνη μου,με ρωταει ειστε εγκυος;

Λεω ναι και μου λεει που ειναι ο υπερηχος;!!

Λες και θα λεγα ψεματα!

Τεσπα πηγαινα καθε μηνα για εξετασεις αιματος και ουρα αλλα ο γιατρος μου ηθελε να κανω και ουρια καθε μηνα αλλα δεν μου το γρφε ουτε τα φαρμακα που ηθελα αλλα ηθελε να μου δωσει αλλα δικα του.

Μια φορα πηγα στον διευθυντη του ικα και με εξυπηρετησε λεγοντας οτι γνωριζει το προγραμμα αλλα μαλλον εμαθε αυτος οτι διευκοληνει τις εγκυους ο διευθυντης και απο τοτε ουτε αυτος μας εξυπηρετουσε!

Τι εκανα λοιπον;

Εγραφα μονη μου στο χαρτι με το παραπεμπτικο διπλα στην γενικη ουρων την ουρια και πηγαινα σε ενα παθολογο να μου γραφει τα φαρμακα!

Κι οταν θελησα να παρω αδεια 15 μερες γιατι ειχα κουραστει με την δουλεια και μου συνεστησε ο γιατρος μου ξεκουραση οταν πηγα και του ειπα οτι δεν μπορω τι μου απαντησε;

Ε και τι θελετε εδω;Γιατι δεν πηγατε στο νοσοκομειο;

Τελικα απο κει κι απο δω μου δωσε τηναδεια αλλα ρε κοριτσια οπως το λετε αντι να εξυπηρετουν μας βγαζουν το λαδι!!

Μια φιλη μου εγκυος πηγε σε αυτον και γυρναει και τις λεει ε μπορει και να αποβαλεις η τωρα η μετα!!

Χωρις ιστορικο η προβλημα η κοπελα!!

Μιλαμε για πολυ @@@ακα!!

Προσπαθησε να μην συγχειστεις αυριο γιατι μονο εσυ θα χαλασεις την ζαχαρενια σου!

Αυτοι ειναι αναισθητοι!!

Γεια σου κι από μένα,Βάσω μου,και καλώς ήρθες στο κλαμπ του "ΤΟ ΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ".Γιατί αυτό γίνεται...

Εμένα δεν μου παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα στις άδειες,ευτυχώς ο γιατρός του ΙΚΑ δεν μου έκανε τη ζωή δύσκολη,ούτε καν με εξέταζε.Αλλά και να με εξέταζε,είχα όντως πρόβλημα.Πήρα συνολικά 3 άδειες,2 15ημερες και μία μηνιαία.Σε καμιά δε μου παρουσιάστηκε πρόβλημα.Απλά...

Δεν σε ενημερώνει κανείς για το τί δικαιούσαι,έχεις εσύ μια κοιλιά τούμπανο,κάτι νεύρα απερίγραπτα λόγω των ορμονών,18000 εξετάσεις να κάνεις,και σε στέλνουν αριστερά-δεξιά και σε κάνουν μπαλάκι.Εγώ έχω 310 ευρώ κρατήσεις,αν μου τα έδιναν στο χέρι θα είχα την καλύτερη ιδιωτική ασφάλεια!

Κοίτα να οπλιστείς με υπομονή,είσαι σε πολύ μικρή κύηση ακόμα και σε περιμένουν κι άλλα.Να μη χαλάς τη ζαχαρένια σου,αλλά να τους τα χώνεις για να παίρνεις ότι σου ανήκει!Να απευθυνθείς στον διευθυντή τους,εγώ έτσι είχα κάνει.Και μάλιστα του φώναζα "Εγώ σας πληρώνω για γιατρούς,όχι για να με ταλαιπωρεί ο κάθε βλάκας που την έχει δει δημόσιος υπάλληλος."

Έτυχαν και καλοί άνθρωποι στο ΙΚΑ,πράγμα λιγάκι σπάνιο,αλλά ήμουν τυχερή.Με ενημέρωσαν καταλλήλως,και τα κατάφερα ως τώρα.

Υπομονή!

Τα νεύρα μου!!!! :angry: :angry: :angry:

Και για το θέμα αλλά και γιατί είχα γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό και μετά την υποβολή εξαφανίστηκε!!!! :angry: :angry:

Τπ.. επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω, παντού τα ίδια συμβαίνουν και παντού υπάρχουν τέτοιοι "γιατροί" που κάθε άλλο παρά ευαίσθητοι και σωστοί είναι...

Βασούλα μου, άσε μας εμάς να τους βρίζουμε και να φουντώνουμε :angry::angry: και εσύ κοίτα την κοιλίτσα σου και το νινάκι σου, αυτό είναι τώρα το πιο σημαντικό πράγμα πάνω σ'αυτόν τον πλανήτη! ;):)

Γι'αυτό... cool baby.. cool! ;);):kiss:

Κορίτσια εγώ πηγαίνω στο Κεντρο ατην Αργυρούπολη(Αθήνα).Παντού λίγο-πολύ τα ίδια χάλια.Ο γιατρός μέχρι τώρα ευτυχώς δεν εχει αρνηθεί να μου γράψει φαρμακα ή εξετάσεις αλλά...

κάθε φορά κλείνω το πρώτο ραντεβού 8 παρα 10 το πρωι γιατι δουλεύω και εκείνος εμφανίζεται κατά τις 8.30.Ουτε συγγνώμη, ούτε καλημερα ,ουτε τιποτα.Και το άλλο: δεν δέχεται να πάει κανένας άλλος εκτός από μένα να πάρει εξετασεις ή να γράψει φάρμακα ,ούτε ο σύζυγος μου!! :angry: Ακόμα άδεια δεν έχω χρειαστεί αλλά φαντάζομαι οτι θα πρέπει να πάω εγώ.

Οσο σκέφτομαι οτι όλα αυτά τα έχουμε πληρώσει και τα πληρώνουμε κάθε μηνα :angry::angry::angry::angry:

VASOMITS μου, εγώ όταν ήμουν έγκυος είχα πάει στο κέντρο μάνας και παιδιού που βρίσκεται σε έναν πεζόδρομο στην ολυμπιάδος δεξια από του Προφήτη Ηλία την εκκλησία και με είχε αναλάβει ο γιατρός Πλέσσιας Γεώργιος, αρκετά συνεργάσιμος, το μόνο που μου έλεγε ήταν να πάμε μια μέρα με τον άντρα μου στο ιατρείο του (λογικά ήθελε να μας αναλάβει γενικώς αυτός) αλλά μέχρι εκεί. Κάποια στιγμή που μου είπε να με εξετάσει του είπα πως ο γιατρός που με έχει αναλάβει είναι ξάδερφός μου για να μη με πρίζει και πολύ (ψέματα με είχε συμβουλέψει έτσι ο γιατρός μου να του πω). Και μια φορά που είχα πάει χωρίς ραντεβού μου είπε να πάρω τηλ να κλείσω και να πω στο τηλ για την ίδια ημέρα απλά για τα χαρτιά για να μην έχει πρόβλημα αυτός και φεύγοντας για το σπίτι με είδε από το παράθυρο, με ρώτησε που πάω του είπα ότι είχα ξεχάσει το κινητό μου στο σπίτι και πάω για κλείσω το ραντεβού και να ξανάρθω, αλλά τελικά δε με άφησε και με εξυπηρέτησε χωρίς ραντεβού...

Δεν ξέρω αν χρειαζόμουν άδεια τι θα έκανε αλλά μάλλον φαίνεται εξυπηρετικός τι να πω.

Αν μπορείς να πας σε αυτόν τον γιατρό πιστεύω πως θα εξυπηρετηθείς πολύ καλύτερα.

να συμπληρώσω ότι το κέντρο μάνας και παιδιού που είναι εκεί στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Ολυμπιάδος, ανήκει στο ΙΚΑ Ακροπόλεως για όσες δεν το γνωρίζουν :)

κατα μεγαλυτερο ποσοστο οι γυναικολογοι στα Ικα ειναι ια χαστουκια .Προσπαθου να σε κανουν να τους ακολουθησεις λες και η καθε μια δεν εχει δικο της γιατρο .Οταν ημουν εγκυος στο Σταυρο ειπα να αω να μουγραψει τις πρωτες εξετασεις και το αλφατεστ πηγα αλλα οταν τις εκαν με το ΙΚΑ η εξεταση για το στιγμα ηταν λαθος και ο γυναικολογος μου μου ει να μην ξαναπαω .Ακυρωσα το αλφα τεστ τοεκαν μεσω του γιατρου μου στο Αλεξανδρας .Επισης οταν πηγα να μου γραψει ασβεστιο και σιδηρο μου εδεινε άλλα απο αυτα που μου ειχε γραψει ο δικος μου γιατρος .

Ετσι δνε ξαναπηγα .

Πριν 1 χρονο μου εγαψε ο γυναικολογο μου καποιες οπμονικς εξετασεις επειδη ειχα αρειπολυβαρος και οταν πηγα σε γυναικολογο του ΙΚΑ δεν μου της εγραφαν με τη δικαιολογια οτι επρεπε να παω κατευθειαν σε αυτους .Μαλιστα καποιος ειρωνευτηκε επιδη ο γιατρος μου ειναιστρατιωτικος .Αφου ειδα και απο ειδα και ειχα παει σε 3 γυναικολογους σε δυο διαφορετικα υποκαταστηματα του ΙΚΑ τις εξετσεις μου της εγραψε ενδοκρινολογος και καποιες ΄λλες γενικος ιατρος και επειδη ηθελαν σφραγιδα απο τον ελεκτη μου εκαν εισορια οτι αυτες τις εξετασε που μου ειχε γραψει ο γενικος ιατρος ηταν δουλεια μονο γυναικολογου και δνε μπορουσε να της υπογραψει .Τ απαιρνω καιεγω στο κρανιο παιρνω ενα ασπρο χαρτι και του λεω :γραψε εδω οτι ειμαι υγειης οτι δνε χω κατι και υπεγραψετο και μετα παιρνεις την ευθυνη .Δεν του αρεσε καινα δειτε για ποτε μου της εγραψε .

Εγω παντως σε γυναικολογο του ικα ουτε γραμμα δεν στελνω οχι να με δει κιολας.

Καλημερα!Εγω παλι με το γιατρο που ειναι στο δικο μας κεντρο μανας και παιδιου δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτως!!Ενταξει ειναι λιγο κοιμισμενος αλλα την δουλεια του την εκανε.Δεν χρειαστηκε να παρω αδεια ποτε αλλα παντα μου εγραφε τα φαρμακα και τις εξετασεις και μαλιστα τα διαβαζε απο τα χαρτια που μου ειχε δωσει ο γιατρος μου.Μαλιστα με εστειλε τελειως οταν μου εγραψε την καμπυλη που μου ζητησε να παρω το γιατρο μου ενα τηλ. να του πει τις ωρες και ποσο γλυκοζη να μου γραψει(ελεος).Καλα δε χρειαζεται να αναφερω οτι δε με εξετασε ποτε!!Το εχει παρει αποφαση οτι εχουμε ιδιωτες γιατρους κ εκει παμε μονο για φαρμακα-εξετασεις-αδειες και εχει κανει κ την δικη του ζωη και την δικη μας πιο ευκολη!!

Μονη μην πας στο ΙΚΑ Ευοσμου...ειναι πιο Μ@%&* εκει.

Εγω θημαμαι πηγαινα να μου γραχει τις βιταμηνες γιατι επαιρνα πολυ σηδηρο και μου εκαναν δουλει αμονο τα Legofer επερνα δυο την ημερα 5 μερες μου εβγαζε το κουτι...και ειχε και 10 Ευρω..την ψυχη μου εβγαζε καθε μηνα...

Ενας συζηγος κοντεψε να τον δειρει μια φορα, που οηρα...ηταν μια περιπτωση σαν τη δικια σου η κοπελα ειχε επαπειλουμενη εγκυμοσυνη και αο'οσο θημαμαι που εβλεπα τον συζηγο εκανε και αποκολυση πλακουντα μετα και γεννησε προορα- ευτυχως ολα πηγαν καλα- πηγενε ο συζγος να του γραχει την αδεια, ειχε παρει και ο ιδιος αδεια απο την δουλεια του...δεν του εδινε ο γιατρος χαρτι...ελεγε οτι πρεπει να την εξετασει κλπ, του λεει ο ανθρωπος δεν εμπορει να μετακινηθει ειναι επικινδινο...μα σας φερνω χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο- Παπαγεωργιου κλπ δενε χετε μηχανημα υπερυχο εδω πωε θα την εξετασετε...αφου ακουζα την στοιχομηθηα...λεει ο συζηγος στο τελος μεσα στα νευρα...κοιτα φιλε εγω θα παω να σου τη φερω τωρα...αλλα αν παθει κατι αυτη η το παιδι αλοιμονο σου...μαρτηρες οσοι καθονται εξω...θα σου κανω μηνηση και θα σε καταγειλω στον ιατρικο συλλογο παλιοκαραγκιοζη κλπ κλπ... αφου τις φωνες του τις ακουσε η προισταμενη απο πανω και κατευηκε και ο διευθυντης.

Αυτο θα σου συμβουλευα να κανει οο αντρας σου τρην επιμενη φορα που θα του κανει κονξες, να παει η στην προισταμενη, η στον διευθυντη.

Εσενα σου κρατανε μονο 200 εμενα που μου κρατανε κοντα βασικο μισθο τι να πω...σε ιδιοτικη ασφαλεια να τα εδινα το χρονο αυτα που δινω στο ΙΚΑ το μηνα...μεχρι και μαυρο να μου κανει αερα θα ειχα στο γενεσσης τσαμπα. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!

Ως επί το πλείστον είναι άθλιοι!!

Μένω Αυλίδα και όλα τα συναφή - φάρμακα, ενέσεις κ.τ.λ.-μου τα γράφει ο γυναικολόγος Οινοφύτων (ο κος Οικονόμου - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ)

Έπρεπε να πάω στην Χαλκίδα όμως για να μου γράψει στο βιβλιάριο ο γυναικολόγος της περιοχής που ανήκω την ΠΗΤ γιατί μου το ζήτησαν από την δουλειά.

Ο γυναικολόγος εκεί : κος Μέρχελης

Λέω μια που πάω να μου γράψει και την μηνιαία μου αγωγή αυτός ο γυναικολόγος να μην πηγαίνω και στα Οινόφυτα.

Αφού του δίνω την λίστα με τα φάρμακα που χρειάζομαι - ότι κάνω και με τον κο Οικονόμου δηλ - μου λέει :

Σημειώστε πως παίρνω Salospir, Prezolon, gynotardyferon, Trofocard,calcioral και κάνω και ενέσεις Clexan.

"Α αυτό γιατί να το γράψω...έχει 1 ευρώ"

"Και?" του λέω? "1 ευρώ αυτό και 1 ευρώ το άλλο, να 10 ευρώ"

"Δεν κατάλαβα του λέω, από την τσέπη σας μου τα δίνετε?"

"Ε να μην γράφω 3 συνταγές"

Να μην σας τα πολυλογώ ΔΕΝ μου τα έγραψε όλα. Μόνο τις ενέσεις το trofocard και το gynotardyferon.

Θα φάει καταγγελία που θα πάει σύννεφο!!! Μόλις γεννήσω φυσικά, αλλά αν δεν του στείλω τον Τριανταφυλλόπουλο να μην με λένε Σοφία!!!

όχι για τα λεφτά.....αλλά για τον τρόπο αντιμετώπισης!!!

Πήγα στα Οινόφυτα όπως καταλαβαίνετε και έγραψα και τα υπόλοιπα!

Πως κρατήθηκα η άτιμη...... :angry:

Οπως καταλαβαίνετε πήγα για την περιβόητη άδεια!!!

Πήγα σε αλλο ΙΚΑ για να αποφύγω τη σύγχιση και βρήκα μεγαλύτερη!!!

Μπαίνω στον γιατρό λοιπόν και για 5 λεπτά μιλούσε στο κινητό του...

Περιμένω....περιμένω.....

Σε μια φάση γυρνά και μου λέει....

Τι είπαμε οτι θέλεις;;;

"Μα δεν είπαμε" του λέω...

"Εεεε άντε ακούω" μου λέει

"Ηρθα για να μου δώσετε αναρρωτική άδεια" λέω...

"ααααα" λέει και συνεχίζει το τηλ του....

Περιμένω και σκέφτομαι οτι τουλάχιστον θα μου γράψει την άδεια!!!

Κλείνει το κινητό του και με ξαναρωτά....

Του λέω για την άδεια...Του εξηγώ οτι είχα αίμα και έπρεπε να μείνω σπίτι...Του δίνω και την επιστολή της γυναικολόγου μου...

Εεε μου λέει τώρα καλά δεν είσαι;

Οχι του λέω...Δεν είμαι καλά...Η γιατρός μου έκρινε οτι πρέπει να μείνω σπίτι για 15 μέρες τουλάχιστον...."

"Εεε βέβαια" μου λέει...."Ολες άδεια θέλετε.Τα ταμεία δεν έχουν λεφτά, το κράτος πάει καταδιαόλου και εσείς δεν θέλετε να δουλέψετε"...

"Χαμογελάω ειρωνικά και του λέω..."Ας μην το αναλύσουμε αυτό το θέμα τώρα γιατί δεν σας συμφέρει" του λέω....

"Τελοσπάντων μου λέει" και μου γράφει 10 μέρες άδεια...

Πως κρατήθηκα η άτιμη...Αλλά έχω μια ψυχούλα μέσα μου που δεν αξίζει κανένας κ...γιατρός ώστε να το στεναχωρώ...

Θέλει πολύ υπομονή κορίτσια....Αλλά να δούμε ποιός θα γευτεί το ξέσπασμα μου...Και δεν θα το ξεχάσει ποτέεεεεεεεε!!!

Κάτι που ήθελα να σας ρωτήσω....

Η άδεια γράφεται σε μέρες εργασίας ή ημερολογιακές μέρες;;;;

Μου έγραψε 10 μέρες αλλά 10 ημερολογιακές μέρες...Το Σ/Κ γιατί μου το μετράνε;;;

Μετά το είδα και όταν ξαναπήγα να τον ρωτήσω είχε ήδη φύγει....

VASOMITS έγραψε:

Κάτι που ήθελα να σας ρωτήσω....

Η άδεια γράφεται σε μέρες εργασίας ή ημερολογιακές μέρες;;;;

Μου έγραψε 10 μέρες αλλά 10 ημερολογιακές μέρες...Το Σ/Κ γιατί μου το μετράνε;;;

Μετά το είδα και όταν ξαναπήγα να τον ρωτήσω είχε ήδη φύγει...

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια,καλημέρα Vasomits!

Η άδεια γράφεται σε ημερολογιακές ημέρες,γιατί όταν έχεις πρόβλημα και κρίνει ο γιατρός σου ότι πρέπει 20 μέρες πχ να καθήσεις,αναρρώνεις και το Σάββατο,και τις μέρες που δεν δουλεύεις,όχι μόνο τις εργάσιμες.Κι εμένα μου είχε κάνει εντύπωση στην πρώτη μου άδεια,αλλά λογικό είναι.Πχ,όταν σου γράφει μια άδεια για ένα μήνα,και την πάρεις σήμερα,20 Ιανουαρίου,ισχύει μέχρι 19 Φεβρουαρίου.20 γυρίζεις πάλι στη δουλειά...Αυτά!

Ελπίζω να σε κατατόπισα.

Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικοί! :angry:

Έχουν δώσει και τον όρκο του Ιπποκράτη.. :dry:

Στο "λειτούργημα - επάγγελμα" ξεχνάνε το λειτούργημα.

Βασούλα μου από δω και πέρα όλα να πάνε καλά!

Αλλά κι εσύ.. Όσο περισσότερη ξεκούραση γίνεται...

Να περάσει το πρώτο τρίμηνο, το πιο κρίσιμο.

Τα φιλιά μου!!! :kiss:

Α! Στο fb τηρούμε ακόμα σιγή ιχθύος? ;)

Καλημερα!!!

Για το κέντρο Προστασίας Μάνας και παιδιού στον Ευοσμο Θεσσαλονίκης

έχω ακούσει τα χειρότερα ,όπως έχει ήδη αναφέρει η Cesilia.

Λόγω του οτι μένω ανατολικα πηγαίνω στο Κέντρο που βρίσκεται επί

της Δελφών και ομολογώ πως ναι μεν η γυναικολόγος δεν είναι

ομιλητική,αλλα εξυπηρετεί και μάλιστα σε ρωτάει πχ για την άδεια του τοκετού θυμάμαι αν ήθελα να γράψει κάτι άλλο....

Οπως και για τον μεγάλο υπέρηχο με ενημέρωσε οτι ναι μεν θα πάρω ένα ποσό πίσω αλλα οχι ολοκληρο και να κάνω ένσταση για να το πληρωθώ όλο,

όπως και έκανα....

Δεν είχα δηλαδή πρόβλημα....

Μεγάλο πρόβλημα είχα με παιδιατρο σε καποιο ΙΚΑ ...

Μου εγραφε τα εμβόλια και τι την πείραζε ρε κορίτσια?

Οτι δεν ανηκα εκει.....

Λεω δε μιλάτε σοβαρά και για ποιο λόγο παρακαλώ?

Δημιουργήτε συνοστισμο εδώ....

Μα με συγχωρείτε της λεω μόνο τρία ραντεβού έχετε με το δικό μου μαζι!!!!!!!

Το βούλωσε η ξυνέγκο .Την επομένη έστειλα τον άντρα μου-αγρίκος-και δεν του είπε τίποτα!!!!!!Δεν την έπαιρνε εκει.

Πάντως επειδή είμαι τζερτζελού,τα απολαμβάνω αυτά γιατι και δεν έχουν δικιο και ζητάνε τα ρέστα.

Κορίτσια με τις κοιλίτσες,με ηρεμία και ειρωνία να τους στέλνετε!

Καλα βλαμενη ειναι...και εμενα η παιδιατρος που μου γραφει τα εμβολια ειναι στο ΙΚΑ κορδελιου- παρεπιπτοντως παρα πολυ καλος ανθρωπος...και δεν ανικω εκει...

Τι να πω τους πληρωνουν και μηλανε και απο πανω!!!

Ifigeneia έγραψε:

Α! Στο fb τηρούμε ακόμα σιγή ιχθύος? ;)

Ιφιγένειά μου γλυκιά για ένα μήνα ακόμα συνεχίζουμε το μυστικό μας και μετά βουρρρρρρρ!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Mpempoulina mou καλά όλα αυτά αλλά δικαιούμαστε συνολικά 15 εργάσιμες μέρες τις οποίες μας γράφει ο γιατρός και απο εκεί και πέρα εάν χρειαστούν επιπλέον μέρες πρέπει να περάσεις επιτροπή....Σωστα;;;

Εμένα αυτός ο κεφάλας μου έγραψε στο βιβλιάριο οτι μου δίνει 10 μέρες και θεωρητικά δικαιούμαι άλλες 5 μέρες....Αλλά δεν είναι και οι 10 εργάσιμες...Οπότε δικαιούμαι άλλες 7 επιπλέον και όχι 5....

Τελοσπάντων....Ο αντρούλης μου να'ναι καλά να τον έχω για σωματοφύλακα... :laugh: :laugh: :laugh:

Βασω μου απο οτι διαβασα τραβηξες μεγαλη ταλαιπωρια για την αδεια..

Ο γιατρος σου δεν ειναι σε καποιο ικα για να σε βοηθησει? Εμενα ευτυχως ο γιατρος μου ηταν σε καποιο ικα..

Στις 10 μερες που σου εγραψε υπολογιζονται και τα σαββατοκυριακα..

Οποτε εχεις υπολοιπο αλλες 5 μερες..Αν εκτος απο τις 15 μερες χρειαστεις και αλλη αδεια θα πρεπει να περασεις απο επιτροπη.Φυσικα δεν χρειαζεται να πας εσυ.Θα στειλεις τον ανδρα σου...

Αληθεια εσυ πως τα πας με το αιμα?Εξακολουθεις να εχεις?

Ευχομαι να πανε ολα καλα απο δω και περα ......... :kiss::kiss::kiss:

καλα κοριτσια προχθες πηγα στο ικα Αγιων Αναργυρων τετοια αντιμετωπιση τι να πω.Δηλαδη αν δεν ειμασταν και εγκυες πως θα μας φερονταν?

Πριν 6 μηνες εχασα το παιδι απο παλλινδρομηση και τωρα που ειμαι παλι εγκυος η γιατρος μου μου εγραψε 30 μερες αδεια και ξεκουραση.Αναγκαστικα να παω στο ικα για το χαρτι της δουλειας οποτε και ξεκιναω να λεω το ιστορικο μου στον γιατρο.Η πρωτη του κουβεντα ξερετε ποια ηταν?"Δηλαδη αμα σε εξετασω τωρα θα αιμοραγεις?" με ενα ειρωνικο υφακι.Του λεω δεν ειμαι διατεθιμενη να χασω και 2ο παιδι και τι μου απανταει"ε καλα πως κανεις ετσι για σενα φαινεται κατι τρομερο γιατι ειχες ενα μεμονωμενο περιστατικο , ξερεις ποσες παλλινδρομμησεις εχουν δει τα ματια μου?"

του αστραφτεις ενα χαστουκι εκεινη την στιγμη να πεσει ξερος??Να δει αυτος μετα αιμοραγια.

τελικα μου εγραψε 15 μερες και αυτες με το ζορι.Μωρε ας ημουνα πελατισσα του και θα μου εδινε 100 μερες οχι μονο 15.Αλλα ετσι ειναι κοιτανε ανταγωνιστικα που αλλοι γιατροι τους εχουν παρει πελατες.Λες και θα χρεωθει ο ιδιος κατι απο την τσεπη του το γουρουνι.Εφυγα με κατι νευρα!!!ασε να μην το σκεφτομαι αλλο καλυτερα

κουραγιο σε ολες

VASOMITS έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

Ιφιγένειά μου γλυκιά για ένα μήνα ακόμα συνεχίζουμε το μυστικό μας και μετά βουρρρρρρρ!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Mpempoulina mou καλά όλα αυτά αλλά δικαιούμαστε συνολικά 15 εργάσιμες μέρες τις οποίες μας γράφει ο γιατρός και απο εκεί και πέρα εάν χρειαστούν επιπλέον μέρες πρέπει να περάσεις επιτροπή....Σωστα;;;

Εμένα αυτός ο κεφάλας μου έγραψε στο βιβλιάριο οτι μου δίνει 10 μέρες και θεωρητικά δικαιούμαι άλλες 5 μέρες....Αλλά δεν είναι και οι 10 εργάσιμες...Οπότε δικαιούμαι άλλες 7 επιπλέον και όχι 5....

Τελοσπάντων....Ο αντρούλης μου να'ναι καλά να τον έχω για σωματοφύλακα... :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:1uxlf87s]

Βασούλα μου,δεν έχει σημασία αν είναι εργάσιμες ή όχι,εάν είναι 10 στο σύνολο,πιάνονται για 10 κανονικά!

Έτσι είναι,όπως τα λες...Περαιτέρω από τις 15 μέρες,περνάς επιτροπή.

Εάν τώρα,σου γράψει άδεια πάλι 10 μέρες περνάς από επιτροπή..Πρέπει να σου γράψει 5 καθαρά για να τη "γλυτώσεις".

Μην σε αγχώνει η επιτροπή πάντως,δεν είναι τίποτα.Κι ειδικά στην εγκυμοσύνη δεν πολυασχολούνται.

• 2 weeks later...

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΧΛΕΡΗ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 7ΜΗΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :P

ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΙΣΤΙΑΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΧΑΛΚΙΔΑ 1ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΤΟΥ2007 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΠΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΥΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΩΝΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Μ@@@@@ ΜΙΛΑΜΕ!

κοριτσια εγω μενω πατρα.

παω κατευθειαν σε γυναικολογο του ικα μου γραφει την αδεια μου την υπογραφει ο ελεγκτης και τελος.αυτα για τις πρωτες 15 μερες που δεν πιανονται μονο οι εργασιμες αλλα κανονικα ολες οι μερες.μετα τις 15 παλι ο γυναικολογος μου γραφει αδεια και περναω απο την επιτροπη που δεν ειναι κ τιποτα φοβερο και τρομερο. στο κεντρο μανας και παιδιου, που να πω την αληθεια δεν ξερω αν εχουμε κιολας στο ικα πατρας, δεν εχω απευθυνθει ποτε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...