Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας. εχω απορια.κατω απο το στηθως ειχα κατι σαν κρεατοελια,πιεσα απο τα πλαγια και αρχησε να ανεβανη μεχρη που εφυγε απως τα σπιρακια,κρεατοελια ητανε η κατι αλλο/ ειχε το χρωμμα της ελιας καφε.δεν ματωσε,αλλα φενεται οτι κατι εμηνε μεσα.λετε να παθω κατι/φωβαμαι

Δημοσίευση

Βουλίτσα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο πλησιέστερο δερματολόγο που έχεις στη γειτονιά σου!!!!!!!!!!!!!! Έτσι ότι και 'νάναι θα το αντιμετωπίσεις και δεν θα κινδυνέψεις για κάτι!!!!!!!!!!!! Μια βόλτα στο γιατρό λοιπόν!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κανονικά τις ελιές δεν τις πειράζουμε!!!

Αλλά αφού μπήκες στον πειρασμό,κάνε ένα κόπο

και πήγαινε στο δερματολόγο,να ηρεμήσεις!

Δεν πιστεύω οτι είναι κάτι,απλά για να σου

φύγει το άγχος!!! ;)

Εγώ έχω μια κάτω από τη μασχάλη,στο πλάι

και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

φούσκωσε και άρχισε να ξεκολλάει από

το δέρμα!Φοβήθηκα,αλλά μου είπε ο

γιατρός οτι είναι καλοήθης!

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω που μου απαντησατε.αλλα την ειχα απο την εγκυμοσηνη την 2η,δεν την ποηραζα αλλα σιγα σιγα μεγαλωσε,σημερα μεετρωγε εκει κοντα και απλα πηεσα χωρης να την ακουμπησω και αρχησε να βγενη πρως τα επανω ωσπου εφυγε απο μονη της.ελια ητανε εσωτερηκο σπυρακη δεν ξερω.ητανε σκληρω και καφε σαν το σουσαμι του ψωμιου πιο μικρο.την τριτη αν θα παω.αλλα πρωτα θα μηλησω με καποιο γιατρο να δουμε τι θα μου πει :S

Δημοσίευση

Συνηθως στην εγκυμοσυνη βγαζουμε τα λεγομενα θυλακια αν θυμαμαι καλα και βγαινουν στην περιοχη του στηθους.

Κι εγω ειχασ βγαλει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη και στην δευτερη μεγαλωσαν και μερικες κοπηκαν αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο.

7 στις 10 εγκυμονουσες το βγαζουν.

Καλο ειναι παντως να συμβουλευτεις κι ενα δερματολογο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...