Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 1 year later...
Δημοσίευση

Αργύρη-Καλλιόπη καλοσωρισατε στην ομορφη και μεγάλη παρέα μας!!!να σας ζησει το μαιδακι και με το καλο και τα διδυμα!!!ευχομαι εδω να βρειτε ολες τις απαντησεις σε τυχον προβληματισμους σας και να απολαυσετε την παρεα μας!!εγω εχω ενα αγορακι εναμιση μηνων!!εκανα εγγραφη στον 3ο μηνα περιπου της εγκυμοσυνης μου και εκτος το οτι εκανα φιλιες απο εδω..με βοηθησαν πολυ ολα τα κοριτσια σε ανυσιχιες μου και αποριες μου!!

φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ χαράς στο κουράγιο σας με τα παιδιά που ήδη έχετε! Εμείς προσπαθούμε ένα σπίτι όλο κ όλο να φέρουμε βόλτα με δυσκολία …  θεωρώ ότι καλύτερα από μακριά κ αγαπημένοι με πεθερικά κ γονεισ αν δεν μπορείς να τα βρεις .. ευτυχώς εγώ ενώ έχω μόνο τα πεθερικά μου κοντά με βοηθάνε πολύ οποτε το χρειάζομαι , η μαμά μου ήρθε μερικές φορές να κάνουμε κάποια πραγματάκια , ευτυχώς έχω μια κυρία που με βοηθάει με τις δουλειές .. κάνω τον σταυρό μου που έχω αυτές τις συνθήκες … εγώ κορίτσια έχω ξεκινήσει τοκογραφηματα μια βδομάδα έχω κάνει ήδη 2 , καλά είμαστε σε κιλά κ αμνιακό υγρό , αρνητική καλλιέργεια κολπικού για στρεπτόκοκκο (πολύ σημαντικό όσες δεν έχετε κάνει να ζήσετε να σας το κάνει!!)  ωστόσο την παρασκευή προχθές μου έκανε ένα μεγάλο νούμερο ο μικρός στο τοκογραφημα, είχε πάρα πολλές σφυξεις αγχώθηκαν όλοι, ήρθε η προϊσταμένη της μαιευτικής , πήραν τον γιατρό μου αφήστε τα .. εν τελει ήταν όλα επειδή είχα λιώσει από την ζέστη λες κ είχα τρέξει μαραθώνιο κ μόλις μου άλλαξαν αίθουσα κ ήπια λίγο νεράκι όλα ήρθαν στα φυσιολογικά .. έγραψα πολύ ώρα στο μηχάνημα κ θα πάω πάλι αύριο! Εντομεταξυ ήμουν κ χωρίς τον άντρα μου κ ήμουν σε φάση να τον πάρω να τον ανησυχήσω είναι κ στη δουλειά ή όχι ακόμη ;;  
    • Κορίτσια μου καλησπέρα..έχω γράψει αρκετές φορές στο φόρουμ αλλά στο τέλος απογοητεύομαι με αρνητικά τεστ..αυτή τη φορά έχω 2 μέρες καθυστέρηση με σπάνια πονάκια έως καθόλου..οι κύκλοι μου είναι 28-32 και σήμερα είναι η 32η και τίποτα ακόμα..να πάω αύριο για χοριακή ή λέτε να το αφήσω κι άλλο; Η αγωνία μου βέβαια δε με αφήνει και ιδιαίτερα να περιμένω κι άλλο..ποια η γνώμη σας;
    • Τώρα και να έχω κολλήσει κολλησα,δεν μπορώ να κάνω κάτι! Ο καημενος έβαλε τα κλάματα γιατί φοβόταν μην καταλήξει πάλι νοσοκομείο. Γενικά έχουμε περάσει πολλά με τον μικρό και έχουμε και πολλές νοσηλείες ορισμένες αρκετές μέρες κιολας και φοβάται.  Άσε που αμέσως σκέφτηκε την αδερφή του μην την κολλήσει! 
    • Καλησπερα κορίτσι, κι εγώ εχω μεσοκυκλιο αίμα, αλλα απο τους υπερηχους δεν εχω κατι σε ινομυωμα, μονο δυο κυστες στην μια ωοθηκη φυσιολογική.Εμένα για το αίμα μου ειπε οτι οφείλεται στην ωορρηξια κι οντως κάνω ωορρηξια το παρακολουθησαμε.Εσύ εκανες κανονικά ωορρηξια?
    • Πωπω περαστικα σας Μαρια μου, τι γινεται κοριτσια μου με τις ιωσεις ολοι μας οι γνωστοι ειναι τεζα και τα μικρα τους. Προσεχε μην σε κολλησει τωρα μπαινουμε τελικη ευθεια εχουμε γιατρους κλπ😁😁. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...