Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τα παιξε ο υπολογιστης...ηθελα κ αλλα να γραψω :angry::dry:

δεε χω παει αυτο το καιρο προς αθηνα αλλα εχω ακουσει οτι ειναι λιγο μανικι η διαδρομη...

αλλα οσο ακομα πινει μονο γαλα πας οπου θες,,,

καλο ταξιδακι...

αληθεια που θα πατε αν επιτρεπετε?

Δημοσίευση

Παλι το εχασα το ποστ! :angry::angry:

Ελεγα...

ευχαριστω πολυυυ κοριτσακια μου!

Να ξεραμε κ περισσοτερες λεπτομερειες...

Πως ειναι ο δρομος..Εχει σημεια για προσπεραση?φαναρια?

περναει μεσα απο πολλα χωρια?

εχω μαθει πως φορτηγα κ λεωφορεια πανε απο αλλου...

γνωριζει καποια να το επιβεβαιωσει?

Μαρθουλα μου κ μενα μου ελειψες αλλα εμεις δε θα χαθουμε! ;):kiss::kiss:

Θα παω Αθηνα ο κοσμος να χαλασει!!! :laugh: :P

Δημοσίευση

Συγνώμη για το ...άσχετο...

Jovannaki μου γλυκο που είσαι εσύ?

Χάρηκα που σε πέτυχα εδώ.....! 30ή εβδομάδα σχεδόν, ε? Πω πω πω .... Πως περνάει ο καιρός;!: (τετριμένο αλλά ...κολλάει, χιχιχιχι)

Μπράβο καλή μου! Να μας φιλήσεις τον Κωνσταντίνο...

Δημοσίευση

καλημερα!!!και εμενα ο μπαμπας μου 2 ώρες παραπάνω έκανε!

τωρα για το πως είναι ο δρόμος δεν γνωρίζω!

εντομεταξύ θέλω και εγω να πάω τους επομενους 2 μήνες γιατι έχω να πάω στους δικόυς μου απο περυσι τον ιουνιο αλλα δεν ξέρω αν είναι εφικτο με την μικρη μου! στο αεροπλάνο λόγω ιώσεων δεν θέλω να μπω, αλλα νομίζω οτι είναι ταλαιπωρία για το μωρο μου ε?τι λετε και εσεις? μένω Δράμα και μεχρι την Αθηνα κανενα 8ωρο θα το θέλω! :(

Δημοσίευση

Μαριμαρακι...Θελω σαν τρελλη να αγκαλιασω 2 ζουζουνοαντρακια!!!

Και Θελω ΤΩΡΑ γτ μετα θα μεγαλωσουν κ θα ντρεπονται!!!

Α!ΘΕΛΩ κ κατι καφεδακια σε φλοκατη!!! :laugh:

Κοριτσια...Απ'τη μια σκεφτομαι κ εγω πως ισως να ειναι δυσκολα...Απ'την αλλη...Αν δεν το κανω τωρα που θηλαζει αποκλειστικα..Ποτε θα το κανω?!

Ποσους μηνες θα κανει να ανοιξει ο δρομος???Πολλα ρωταω εε???

Δημητρα αν το κανω θα σου πω την εμπειρια μου! ;)

Κ εγω δε θελω αεροπλανο..Κ εκτος των ιωσεων..Δε με βολευει..Που θα βαλω καροτσι,καθισματακι,βαλιτσες???? :huh:

Δημοσίευση

Oυφ, την καρδιά περιβόλι μας έκαναν με τις απαντήσεις τους ,τα κορίτσια...

Χάθηκε να πουν πως ο δρόμος είναι στρωμμένος με ...ροδοπέταλα???

...αλλά ξέχασα, αυτός είναι ο δρόμος της ευτυχίας (!) ενώ εσύ ρώτησες για Θεσ/κη-Αθήνα . . . . . . . . . μπουχουχου!

Μετάάά το Πάσχα ανοίγουν τα Τέμπη...

Λίγο πριν τις ...βαπτίσεις δηλ!!!

Δημοσίευση

Πέρασα από την παράκαμψη των Τεμπών τα Χριστούγεννα. Πήραμε τον δρόμο από τα παράλια της Λάρισας που είναι περίπου 80 χλμ. Ο δρόμος είναι στενός σχετικά και δεν μπορείς να κάνεις εύκολα προσπέραση και κάποια στιγμή, όταν φτάνει προς την Αγιά, έχει στροφές γιατί ανεβαίνει στο βουνό. Εμείς δεν είχαμε κίνηση στο ρεύμα μας και κάναμε περίπου 1 ώρα επιπλέον.

Καλύτερη λύση νομίζω ότι είναι το τρένο.

Για όσες πάντως ενδιαφέρονται για τη Δυτική Ελλάδα είναι πιο εύκολο από Εγνατία.

Δημοσίευση

Αναστασούλα μου εγώ την έκανα την διαδρομή τώρα τα Χριστούγεννα που κατέβηκα Σπάρτη...πήγαμε από το δρόμο τον παραλιακό γιατί ο άλλος άκουσα είναι από το βουνό με πολλές στροφές και πάνε από εκεί όλα τα φορτηγά...δεν είναι πολύ δύσκολη διαδρομή, περνάς μέσα από 4-5 χωριά ...δεν μπορείς να πηγαίνεις με πολύ μεγάλες ταχύτητες αλλά πάς φυσιολογικά...έχει λίγες στροφούλες αλλά δεν είναι τραγική η κατάσταση..μας πήρε περίπου μία ώρα παραπάνω...

εύχομαι να περάσετε τέλεια!!!φιλάκια στη γοργονίτσα!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Θεη μουουου!!!!

Το φως στο τουνελ ηρθε με το ποστ σου!!!

Μου δινεις κουραγιο γτ αρχισα να απελπιζομαι!!!!!!!

Κ μαλιστα εκανες τη διαδρομη Χριστουγεννα που οσο να πεις ειχε κινηση!!!

Ευχαριστωωω!!!

Θα το σκεφτουμε λιγακι ακομα...Θα το κουβεντιασουμε κ με την τσαχπινα!!!! :P

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Παράθεση
Καλησπερα!

Εχει ταξιδεψει καποια Θεσ/νικη-Αθηνα με ΙΧ μετα το συμβαν στα Τεμπη???

Ποσο "δυσκολη" ειναι η παρακαμπτήριος?

Ποση παραπανω ωρα κανατε???

Ευχαριστω!

Καλημέρα!Ανέβηκα προς Θεσσαλονίκη τις γιορτές.Η παράκαμψη είναι ακριβώς 1 ώρα και ένα τέταρτο.Μετά τον Αγιόκαμπο προς Κουτουπια(ανεβαίνοντας)είναι όλο στροφές οπότε να παρακαλάτε να μην συναντήσετε κίνηση ή κάποιον πολύ αργό μπροστά σας.Έχουν σηματοδοτήσει όλη τη διαδρομή και είναι πολύ εύκολη.

Δημοσίευση

Κι εμεις Χριστουγεννα ανεβηκαμε απο Αθηνα και καναμε 1 ωρα παραπανω.Πηγαμε απο Αγια οπου εχει αρκετες στροφες και ΔΕΝ συνιστω προσπερασεις ιδιαιτερα με το μωρακι μεσα.Τα φορτηγα και οι νταλικες πηγαινουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο αλλο δρομο.Το μονο λαθος που εκανα εγω ηταν να ταισω τη μικρη γιαουρτι την ωρα που ημασταν στις στροφες. Φυσικα το εβγαλε...Μην το φοβασαιπαντως.Μια αποφαση ειναι.Καλα να περασετε!!

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

Παράθεση
Παλι το εχασα το ποστ! :angry::angry:

Ελεγα...

ευχαριστω πολυυυ κοριτσακια μου!

Να ξεραμε κ περισσοτερες λεπτομερειες...

Πως ειναι ο δρομος..Εχει σημεια για προσπεραση?φαναρια?

περναει μεσα απο πολλα χωρια?

εχω μαθει πως φορτηγα κ λεωφορεια πανε απο αλλου...

γνωριζει καποια να το επιβεβαιωσει?

Μαρθουλα μου κ μενα μου ελειψες αλλα εμεις δε θα χαθουμε! ;):kiss::kiss:

Θα παω Αθηνα ο κοσμος να χαλασει!!! :laugh: :P

Καλημέρα και απο εμένα. Εμείς κάναμε τη διαδρομή πριν απο 8 μέρες, οπότε έχω ιδίαν αντίληψη για το θέμα.

Λοιπόν όπως σου είπαν και τα κορίτσια είναι 1,5-2 ώρες παραπάνω με δεδομένο ότι έχεις και μικρό παιδί και δεν θα τρέχετε στο δρόμο. Άσε που όταν έχει κίνηση δεν μπορείς να προσπεράσεις γιατί οι δρόμοι είναι επαρχιακοί, άρα, απίστευτα χάλια.

Να πάτε απο Ομφάλιο - Στόμιο και όχι απο εκεί που πάνε τα φορτηγά γιατί θα μαρτυρήσετε. Στα διόδια σου δίνουν παραπάνω πληροφορίες και χάρτες, οπότε δεν θα χαθείτε.

Η διαδρομή είναι πολύ όμορφη - εγώ την έκανα και 1η φορά - αλλά η μπέμπα μου κουράστηκε απο τις στροφές και δυσανασχετούσε {αυτή που μόλις τη βάζεις στο αυτοκίνητο ναρκώνεται :woohoo: }

Περνάς απο πολλά χωριά αλλά θα μπορέσετε να κάνετε στάσεις σε διάφορα σημεία και καφέ, που έχουν ανοίξει εκμεταλλευόμενα το κλείσιμο των Τεμπών.

Ελπίζω να σε βοήθησα, καλό ταξίδι!

Δημοσίευση

Maraki ας ερθω εγω κ μετα ας κλαιμε παρεα!

Που ξερεις..Μπορει να με αφησει εκει ο αντρουλης!χαχαχα

Σακουλινα κ Κατιανα να ειστε καλα κοριτσια μου!!!

Με βοηθατε πολυ!!!

Οκ..Καταλαβα!Ο δρομος δεν επιτρεπει προσπερασεις! ;)

Σακουλινα κ καφε ανοιξαν εε??Πωπωωω!Ελληνες!Σιγα μη χασουν ευκαιρεια! :laugh:

Καλο ειναι ομως γτ σιγουρα θα κανουμε 2-3 στασεις! ;)

Ξερω...Μαλλον θα ειναι ταλαιπωρια αλλα...Τωρα που ειναι μικρουλα δε με απασχολει το φαγακι της!!!(ισως μονο τα κακακια με τα οποια θα γινει πανικος στανταρ!!!!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...