Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 105
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εχει πολλές μανούλες με τρία στο μάμμυ!!!!

Τσουπ τσουπ θα αρχίσουν να εμφανίζονται,είναι δύσκολη η ώρα που έκανες

έναρξη!!!! :P

Εγώ ας πούμε!δεν έχω τρία ,αλλα ένα....

Στην σκέψη του 2ου με πιάνει άγχος....χωρίς ιδιαίτερο λόγο...

Για ενωθείτε να μας δώσετε δύναμη γιατι για πολύ φοβιτσιάρα με έχω ,για να μην πω τίποτα αλλο...

Θα σας παρακολουθώ με αγωνία για να πάρω θάρρος!!Η κούνια που με κούναγε????

Για πες,πως τα καταφέρνεις,για τρία πήγαινα και κόλλησα στον άσσο!

Δημοσίευση

evipapa έγραψε:

Εχει πολλές μανούλες με τρία στο μάμμυ!!!!

Τσουπ τσουπ θα αρχίσουν να εμφανίζονται,είναι δύσκολη η ώρα που έκανες

έναρξη!!!! :P

Εγώ ας πούμε!δεν έχω τρία ,αλλα ένα....

Στην σκέψη του 2ου με πιάνει άγχος....χωρίς ιδιαίτερο λόγο...

Για ενωθείτε να μας δώσετε δύναμη γιατι για πολύ φοβιτσιάρα με έχω ,για να μην πω τίποτα αλλο...

Θα σας παρακολουθώ με αγωνία για να πάρω θάρρος!!Η κούνια που με κούναγε????

Για πες,πως τα καταφέρνεις,για τρία πήγαινα και κόλλησα στον άσσο!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ "ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΔΥΜΑ,ΤΩΡΑ;;;"ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΜΑΣ......

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΕΩ.

ΑΝΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΤΕ ΚΑΛΕ ΜΑΜΑΔΕΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Δημοσίευση

γεια σας βρε κοριτσια! ειμαι η φανη.ειμαι και εγω μια τριτεκνη μαμα δυο αγοριων και ενος κοριτσιου.ηλικιες δεν γραψατε ομως.εμενα ο μεγαλος 15 η μικρη 10 και ο μικρος 8.5 ολα καλα τρελενομαι λιγο αλλα τι να κανεις ετσι ειναι τα παιδια ΖΩΗ.

Δημοσίευση

μου μπαινουν ιδέες καμμια φορα αλλα μπα αστο καλυτερα . παλι απο την αρχη ταισματα ρεψιματα και τα λοιπα και τα λοιπα ...αστο καλυτερα . με βλεπω να τρελαινομαι ! εδω τωρα το πλυντηριο πλενει καθε μερα , το σιδερο δε το προλαβαινω τι θα γινοταν αν? :blink::S :woohoo: καπως ετσι θα ειμαι!

Δημοσίευση

didimaki έγραψε:

γεια σας βρε κοριτσια! ειμαι η φανη.ειμαι και εγω μια τριτεκνη μαμα δυο αγοριων και ενος κοριτσιου.ηλικιες δεν γραψατε ομως.εμενα ο μεγαλος 15 η μικρη 10 και ο μικρος 8.5 ολα καλα τρελενομαι λιγο αλλα τι να κανεις ετσι ειναι τα παιδια ΖΩΗ.
φανουλα να σου ζησουν τα αγγελουδια σου!!!κ γο 8ελω πολλα παιδια!!!!!εχω 1 κοριτσακι 12,5μηνων και 8ελω και αλλα....πολλα 3_4!!!!!....παντοσ εχεισ δικιο τα παιδια οντωσ ειναι ζωη!!!!κ παλι να τα χαιρεσαι!
Δημοσίευση

στον ανταποκριτη του ογα της περιοχης σου πρεπει να πας εσυ η ίδια (γιατι η μαμα είναι η δικαιούχος) με τα πιστοποιητικα γεννησεως ταυτοτητες και θα συμπληρωσεις τις αιτησεις που θα σου δώσουν. αν χρειαζονται αλλα χαρτια δεν θυμαμαι . θα παρεις 2000 ευρω εφαπαξ και ανα διμηνο 518. αφου κλεισουν τα 6 χρονια το ποσο αυτο θα μειωθει. νομιζω περασαν 5-6 μηνες απο την ημερα που εκανα την αιτηση για να τα παρω αλλα τα πηρα αναδρομικα . ερχεται η επιταγη σπιτι σου και πληρωνεσαι απο το ταχυδρομειο.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.Ειμαι και εγω στο clab αυτο,εχω 3 κοριτσαρες.Την Γαλατεια 7 ετων την Αλεξανδρα 5και κατι και την Ελευθερια 4 ετων.ΝΑΙ, ειμαι ξετρελαμενη και θελουμε κι αλλα.Βεβαια μου συνεβη κατι δυσαρεστο πριν 4 εβδομαδες.Ημουνα εγκυος,πηγα να κανω αυχενικη και τελικα το ειχα χασει :( Παλλινδρομος Α'τριμηνου ειπε ο κος ΖΙΩΓΑΣ ο γυναικολογος μου.Τωρα εχω βαλει μπροστα για το επομενο και ειμαι τρελαμενη με την καθυστερηση που εχω :unsure: αλλα ποτε δεν ειχα σταθερο κυκλο.Το θελω πολυυυυυυυυ!!!!!!ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΑΓΕ??? :unsure:

Δημοσίευση

α!ξεχασα νσ πω τις ηλικιες τους!ο νικολακης μου ειναι 3 χρονων....η μαρια μου 2,5 χρονων κ ο μπεμπης (θανασης) ειναι 5 μηνων!!!!!!!!!!!αχ!πολυ μ'αρεσει να μιλαω για τα παιδακια μου!!! :silly: :silly: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Aχ τι ωραια εγινε τι θαύμα σου!!! Αυτό εύχομαι και εγώ να μην με ξεχάσει η Παναγίτσα  να είναι θέλημα της να αξιωθώ και εγώ να γίνω μανούλα!! @Mantarini αντε ωραία κορίτσι μου λίγες μερούλες εμειναν για τον υπέρηχο!!!! Όλα καλά θα είναι αφού έχεις και τα συμπτώματα... Όμορφα τα περάσαμε εμείς οικογενειακά στο χωριό!!! Και του χρόνου με υγεία!!! Καλημέρα σε όλες όμορφη Κυριακή!!!
    • Κορίτσια καλημέρα, τι κάνετε; Πώς είστε;  Εγώ υπέρηχο έχω στις 22/8 να δούμε ότι μεγαλώνει το σπορακι αλλά θεωρώ ότι πάει καλά γιατί ξεκίνησαν οι αναγουλες και οι ανακατωσουρες συν την συγχνουρια όλη την ώρα. Επίσης όπου με αφήνεις με παίρνει ο ύπνος.. 😴😴😴 Έκλεισα και αυχενική στις 9/9, ήμουν διστακτικτη στην αρχή, ήθελα να περιμένω λίγο ακόμα αλλά μετά τα εισιτήρια θα είναι φωτιά και λέω κλειστά να τελειώνουμε και ότι γίνει.  Περιμένω να ακούσω τα νέα σας και πώς περάσατε το τριημερο
    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
    • @Maria98 μην ανησυχεις ολα καλα θα ειναι και οι διατροφικες ατασθαλιες μας δινουν δυναμη να κανουμε ακομα πιο πειθαρχημενη διατροφη στην πορεια. Μια χαρα τα παει η μπεμπα με τα κακακια ειναι διακριτικη και λουλουδενια δεν ειναι πολυ της τουαλετας δεν πειραζει. @ΜαρίαΔημήτρης καλη επιστροφη και προσαρμογη ευχομαι, μπορει να στεναχωριεσαι αλλα αυτο σημαινει οτι περασατε πολυ ομορφα. @Elenaki12 εμεις κανουμε 3 υπνακους την ημερα και το βραδυ πεφτει κατα τις 11 και κοιμαται σερι μεχρι τις 06:00 το πρωι. Τον κοιμιζω οχι μονος του. Ενδιαμεσα δεν ζηταει φαγητο. Προβληματιζομαι μηπως πρεπει να του αυξησω τα γευματα αλλα καποιες ημερες οπως σημερα ας πουμε δεν δειχνει πολυ ενδιαφερον για το φαγητο σε καθε γευμα, αντιθετα σημερα κοιμηθηκε αρκετα. Βγαζει φωνουλες και γελαει ο γλυκας μου και λιωνω δε μπορω. Κουναει τα ποδαρακια του πολυ οταν καθεται και εχει δυναμωσει στα χερια και στα ποδια. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...