Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χιχιχιχ. Οκ Αφροδιτι δευτερα θα τα στειλω θα τα δοσω στο γραφειο, σε αυτον που μας κανει ςξωτερικες δουλιες, να παει τον φακελο

Αχ Αναστασια μου...αμα σου πω για το νυφικο, δεν το εψαξα και πολυ γιατι δε με ενοιζε ειχα διαλεξει ενα αλλο, μετα η μανα μου ειδε το μπουστο...επεμενε να το βαλλω και τελικα το πηρα...τελικα αυτες οι μαναδες, οτι θελλουν μας κανουν χιχιχιχιχι.

Το μαλλι ηταν τελευταιας στιγμης, αλλο ηταν να κανω...μετα η κωμμοτρια μου ειπε οτι ειδε στον υπνο της τι μαλλι θα μου εκανε..και το καναμε, τελικα το αποτελεσμα ηταν ωραιο, βαψημο ειπαμε η κουνιαδα μου!!!!

Κοριτσακια σας χαιρετω για την ωρα, παω λαικη με τον Τζεφ, για να παρω φρουτακια και λαχανικα για το μωρο μου.

Φιλακια, τα λεμε αργοτερα!!!

Δημοσίευση

αλημερα κοριτσια.

Μπαινω στα κλεφτα. Ειμαι πολυ αρρωστη. Ψηθηκα την νυχτα. Εφτασα 39.9. Σιγουρα κανει να θηλαζω? Τωρα εχω δεκατα. Ο γιατρος μου ειπε να μην θηλασω...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΚΑΛΕ ΤΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΑΜΜΥΔΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ;;; ΦΤΟΥ ΣΑΣ! :P

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗΝΑ ΘΗΛΑΣΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΒΑΛΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ! ΑΠΟΚΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΕΤΣΙ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Δημοσίευση

fysika kai na thilaseis .kai egw eixa kanei pireto kai ton thilaza neogenito!!!

pernei antisomata apo esena gia na mhn arostisei kai auto

to gala sou den exei kati apo ton pireto

an den thilaseis mporei na dimiourgiseis megalitero problima sto sththos ...des athhna kai mastitida otan den trwei h mikrh ;)

perastika kai na mhn ksana anebaseis pireto ....den sxoliazw ton giatro ...tosa kserei tosa leei .

pies zesta kai ksekourasou .

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

αλημερα κοριτσια.

Μπαινω στα κλεφτα. Ειμαι πολυ αρρωστη. Ψηθηκα την νυχτα. Εφτασα 39.9. Σιγουρα κανει να θηλαζω? Τωρα εχω δεκατα. Ο γιατρος μου ειπε να μην θηλασω...

μια γρήγορη Καλημέρα και από μένα

Τρις (Άννα) ο παιδίατρος μου είπε πει όταν είχα και εγώ πυρετό κάποια στιγμή ότι είναι καλύτερα το παιδί να θηλάζει από εμπύρετη μητέρα παρά να πιεί ξένο γάλα!!! απλά λίγη προσοχή (πλύσιμο χεριών καλό πριν πιάσεις το μωρό, ίσως καιμάσκα κλπ.) Περαστικά

Αθηνά περαστικά στην Δανάη δεν θυμάμαι να σου πω τι κάνεις για την διάρροια!!! :angry: σίγουρα το ότι θηλάζει είναι καλό αλλά και το ριζάκι είναι καλό (στουμπώνει!!!) Περαστικά σας!

Δημοσίευση

.......α και για μην χάνουμε τα επεισόδια με το σπίτι των φαντασμάτων: βρήκα το πρωί το φως του υπογείου αναμένο!!!! Λέω στον άντρα μου ότι άφησε το φως αναμένο όλο το βράδυ!!! μου είπε όχι θυμάται ότι το έσβησε!!!! Δεν τον πιστεύω, είμαι σίγουρη ότι το άφησε αναμένο!!!!

σε άλλη περίπτωση είναι το γλυκό μας φάντασμα!!!! :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

ε δε παιζεσ αι αργι...χαχαχαχ

αφροδιτη χαιρομαι που επιασε...θα το λεω καθε βραδυ...

τρις φυσικα κ κανει να θηλασεις...

θελω επειγοντως καφε....

κερναει κανεις???

αθηνα περαστικα...

χρυσα θελω κρουασαν...

μπεμπουλης κατι για καφε ελεγες :whistle::whistle:

ελενη ξανα κοιμηθηκε η μικρη ολο το βραδυ?

Δημοσίευση

Αργυρούλα, πρέπει να δώσουμε ένα όνομα στο φαντασμα. Καταρχήν είναι άντρας ή γυναίκα; Μηπως είναι παιδακι και ειναι παιχνιδιάρικο;

Ή μήπως η πεθερά σου δεν έφυγε ποτέ και κρύβεται στο σπίτι σας;;;;;; ΟΟΟοο! Spoooooky!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια, τι κανετε?

Σας παρακολουθω, αλλα τρεχω και σαν τον Βεγγο!

13:30 θα φυγω με την μεγαλη μου(το μωρο θα το αφησω στην μαμα μου) να παμε σε εναν πολιτικο γαμο!

Πω!πΩ! πρεπει να ντυθω, να φτιαχτω, μην ειμαι και χαλια και με κουτσομπολευουν οι κατινες!

Παντρευτηκα, εκανα παιδια και χαλασα!

Θα τα πουμε!

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

ε δε παιζεσ αι αργι...χαχαχαχ

αφροδιτη χαιρομαι που επιασε...θα το λεω καθε βραδυ...

τρις φυσικα κ κανει να θηλασεις...

θελω επειγοντως καφε....

κερναει κανεις???

αθηνα περαστικα...

χρυσα θελω κρουασαν...

μπεμπουλης κατι για καφε ελεγες :whistle::whistle:

ελενη ξανα κοιμηθηκε η μικρη ολο το βραδυ?

ΕΓΩ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ!!!!! Καταπληκτικό καφέ από την Νεσπρεσσο μου!!!! Ελατε όλες! Έχει μπολικες κουπες!

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Αργυρούλα, πρέπει να δώσουμε ένα όνομα στο φαντασμα. Καταρχήν είναι άντρας ή γυναίκα; Μηπως είναι παιδακι και ειναι παιχνιδιάρικο;

Ή μήπως η πεθερά σου δεν έφυγε ποτέ και κρύβεται στο σπίτι σας;;;;;; ΟΟΟοο! Spoooooky!!!!

χαχαχα δεν νομίζω να είναι η πεθερά!!!!

έχω την εντύπωση ότι είναι ο πεθαμένος σύζυγος της πρώην ιδιοκτήτριας!!! δεν λέει να το πιστέψει ότι εμείς είμαστε οι νέοι ιδιοκτήτες πια!!!! B)

όνομα? δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα!!!!

Ελένη καλό "φτιάξιμο" του εαυτού σου και καλή διασκέδαση!!!

Δημοσίευση

Αχ, βρε Μαρθα, για να συμορφωσω τον εαυτο μου, θελω αιωνες!

Τα κιλα, δεν προλαβαινω να τα χασω σε 3 ωρες, ε? :P

Αντε, θα σας βαλω φωτο μετα!

Ποτε θα ξαναφτιαχτω για να με δειτε!

Α! η μικρη συνεχιζει να ξυπναει! :S

Δημοσίευση

Ελένη μην ξεχνάς ότι: όποιος έχει φυσική ομορφιά δεν χρειάζεται καλλοπισμούς!!! ;)

Η μικρή μου χθες - αν και δεν κοιμήθηκε όλη την ημέρα - υπέθεσα ότι θα κοιμηθεί ολο το βράδυ!!! έκανα λάθος! ξύπνησε τουλάχιστον 3 φορές με κλάματα και δεν μπορούσα να την ηρεμήσω! βγάζει τα πλαινά δοντάκια και μερικές νύχτες κλαίει αρκετά!!!! της έδωσα νεράκι, το ήπιε όλο, την θήλασα, την κοίμησα στον ώμο μου.....μετά από καμμιά ώρα ξανά ξυπνά άντε πάλι τα ίδια....άντε να τελειώνουμε με τα δόντια μπας και κοιμηθούμε ξανά!!!!

Για να ακούσω ονόματα για το φαντασματάκι μας!!!!

κορίτσια θα κατέβω σε αυτήν την στάση γιατί πάω να κάνω πιλινγκ και μάσκα προσώπου τώρα που τα παιδιά παίζουν.....γιατί αν με δούν με την μάσκα θα νομίσουν ότι εγώ είμαι το φάντασμα τελικά!!!! :woohoo: :woohoo: :silly: :silly:

θα ανέβω στην επόμενη!!!! :kiss:

Δημοσίευση

Ελενη μου να ξερεις...less is more. βαψου διακριτικα...θα εισαι μια κομψη μητερα...και κουκλα...βαλε και κανενα ματοχαντρο, η ξυσε τον πισινο σου..θα σε ματιαξουν οι φαρμακογλωσσες...

μολις γυρησα απο λαικη...θα σας πω εντυπωσεις μετα, παω να φτιαξω το φαη του μικρου.

Σμουτσ!!!!!

Δημοσίευση

ουφφφφ δουλιες τελοοοοοοοοςςςςς

τωρα αραλικι το φαγητο μου ειναι ετοιμο εφτιαξα γκουλας(αν το εγραψα καλα στα ελληνικα)

σημερα εχω την πρωτη μου παρουσιαση προιοντων σε μια αιθουσα που εχει κλεισει η εταιρια και εχω αρκετο αγχος.

πρωτη φορα ασχολουμαι με τετοια αλλα το εχω παρει πολυ ζεστα το θεμα μιας και βλεπω τελειως ασχετα ατομα να τα εχουν καταφερει πολυ καλα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...