Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρισμενο στηθος?γ-ι-α-τ-ι????????

lolitaa

Recommended Posts

σ'αυτες τις περιπτωσεις κανουμε μονο θετικες σκεψεις (κ κανενα ταμα)χααχαχα...ολα θα πανε καλα κατερινακι μου μη μου αγχωνεσαι...ζουμπινο μου ναι οντως μπορει να εμφανιστουν δυο...αλλα απο συναισθημα ειναι ακριβως το ιδιο!!!κ εγω το χα απορια αυτο...χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 295
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα αντε θα σας αφησω να ξαναριξω μια ματια....!!!!!!μπας και μου μεινει τιποτ παραπανω.....φιλακιααααααα και θα τα πουμε το απογευμα αν ειστε μεσα!!!!!!

λολιτακιιιι καλημερουδιααα!!!!!!εγω τωρα ξυπνησα....ελιωσα παλι!!!!!χχαχαχαχα!!!!ολα καλα πηγαν τελικα με το μαθημα...σιγουρα εγραψα καλα..καν και 2 τελευταια εργαστηρια που ειχα και εδωσα και πηρα 8.5 και 9.37!!!!!ειμαι πολυ πολυ χαρουμενηηηηηηη!!!!!!!

Kαλησπερα κατερινακι μοθ ειδες βρε που σου ειπα οτι θα πανε ολα καλα....τζαμπα μου αγχωνεσαι!!!Εγω ξυπνησα σημερα πολυ νωρις γιατι επρεπε να παω στη δουλεια για κατι χαρτια,ασε περασα μια νυχτα χθες που να μην ξαναγυρισει δλδ,κατα τις 3 αρχισα κ πεινουσα κ ανακατευομουν κιολας...κολαση σου λεω....τα μικρουλια γλυκουλια τι μου κανουν?μεγαλωνουν?

καλα ειναι τα ζουζουνια μου!!!!!εμενα με ποναει λιγακι η μεσουλα μου αλλα μου περανει που και που...!!!!εγω σημερα το πρωι σηκωθηκα και ηθελα να φαω μακαρονια με κυμα...αστα δεν παω καλα...εντωμεταξυ ολη μερα στο νετ ειμαι κ βλεπω καροτσακια.πορτ-μπεμπε,ριλαξ.κουνιες....εχω ξετρελαθει..

χαχαχαχα μακαρονια με κιμα πρωι πρωι...να μου πεις εγω 12 η ωρα σημερα εφαγα γυρο!χιχι...Τα καροτσακια ηταν παντα η αδυναμια μου....απο πολυ μικρη τα κοιταζα τωρα μ'αρεσουν δυο πολυ το xplory stokke κ της quinny ενα!!!!!

πηγαινε απαντηση στο θεμα και κατω κατω θα δεις που λεει αποστολη εικονας...θα το βρεις με την αναζητηση(βγαλτην στην επιφανεια εργασιας για να την βρεις πιο ευκολα)και μετα οταν την βρεις πατα ανοιγμα και τελος υποβολη...αντε αντε βαλε βαλε...θα βαλω και εγω...

αχου τελεια ειναι ολα τους!!!!!!!!σκεψου οτι σε λιγους μηνες θα εχουν μεσα γλυκα φατσουλινακιααααα!!!!!!!!θα κανω και αλλη ερευνα αγορας βεβαια...αλλα νομιζω οτι θα ειμαι δυσκοληηηη...ολααααααα μου αρεσουν!!!!!!!!!!χιχιχιχιχι

xaxaxaxaxaxa οντως εχεις δικιο ολα τους εχουν κατι ιδιαιτερο κ γλυκο...παντως κοιτα κ αυτο το τριροδο γι δυδημα ηταν πολυ βολικο,κ απο ψυχολογικης πλευρας(βλεπεις διαβαζω κ πολλα βιβλια ψυχολογιας)καλο ειναι να εχουν τα μικρα επαφη κ οχι το ενα μπροστα το αλλο πισω ξερεις νιωθουν οτι τα ξεχωριζεις!!!

Καλημερα κατερινακι μου δυστυχως δεεν θυμαμαι...παντςσ θα ψαξω κ εγω κ αν το βρω θα στο στειλω να το δεις....!!!κ αν ξερει καποια κοπελα απο δω ας μας πει....!!!!!!!!

Lolita καλημεραααα!!!!νωρις νωρις ξυπνησαμε ε???πολυ ωραιο το καροτσακι...θα κοιταξω να δω αν το βρω και απο κοντα...εσυ τι κανεις???ελπιζω να μην ξεκινησες να κανεις γενικοοοοο????χιχιχιχιχι

Καλημερα κατερινακι μου...οχι δεν κανω τιποτα στο σπιτι τα βασικα πλεον μονο για να φαινεται καθαρο κ μαζεμενο..Απλα 2 μερεσ τωρα ξενυχταμε(μη μου φωναζεται)απλα σκεφτομαι οτι αφου δεν εχω τιποτα περιεργο ζαλαδεσ ανακατοσουρες,ας βαλω τωρα το τζινακι με τη γοβιτσα μου γιατι αργοτερα δεν θα μπορω...εννοειται πως δεν πινω,ποτε δλδ δεν επινα...χθες πηγαμε σε μια βραδια λατιν ηταν πολυ ωραιααααααααααααααα...........εσυ τι μου κανεις?μολις θυμηθω ενα site θα στο στειλω να δεις πολλα καροτσακια για δυδημουλια!!!

Ευχαριστωωωωωωω!!!!καλα να βγαινετε αλλα με προσοχη...και εμεις χθες βγηκαμε και πηγαμε σε ενα ησυχω μπαρακι(ενωδια το λενε αν ξερεις..ειναι απεναντι απο την κοραη)...παλι ice tee ηπια...οχι τιποτα αλλο αλλα οποτε το λεω με κοιτανε καπως...αλλα που να εξηγω τωρα στον καθε μπαρμαν...βαριεμαι!!!!!και εμενα σιγα σιγα φευγουν τα ενοχλητικα συμπτωματα και η κοιλιτσα μεγαλωνειειειειειε!!!για να δουμε μεχρι που θα φτασουμε???

Ναι το ξερω..παω κ εγω συχνα εκει...εμενα παλι δε φαινεται τιποτα απολυτως!!!!!!!!!!δεν ανησυχω ομως γιατι καποια στιγμη θα φανει..χαχαχαχα!Να σου πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα ομως,λιγο κρασακι ηπια κ εγω....Ρε κατερινακι να σε ρωτησω μηπως ξερεις υπαρχει καποιο θεμα εδω που να λεει κατι για την προικα του μωρου?δλδ τι πρεπει να παρεις οταν γεννηθει το παιδι πρωτα ο Θεος,ολα αυτα ξερεις γνωμες για καροτσακια ρηλαξ κ τα λοιπα,γιατι εγω σκεφτομαι καποια πραγματα αλλα δεν ξερω αν στεκουν κ λογικα....

Θα φανει και σενα...απλα ειναι μικρουλη μωρε ακομη..για αυτο!!!!κοιτα για το ριλαξ ξερω οτι δεν κανει να τα βαζουμε κει μεχρι 3 μηνων γιατι κουραζεται το σωματακι τους!!για την προικα θα παρεις σεντονακια κουβερτακια μαξιλαροθηκες μπουρνουζακι για το μπανακι του..φορμακια ,ρουχαλακια,εσωρουχακια!!!ααα και αλλαξιερα για να την βαλεις πανω απο την συφονιερα που θα εχεις τα πραγματακια του και τα παμπερς για να μην τα χανεις οταν ειναι να το αλλαξεις...να παρεις και ειδικο μπανακι για μωρακια για να το κανεις πιο ανετα μπανιο και αλλα τετοια μωρε...τωρα δεν θυμαμαι αν υπαρχει αναλογο ποστ..δεν το εχω ψαξει..

Α και το καθισματακι αυτοκινητου να ειναι για μωρακια εχει και αναλογα με τα κιλακια του και χωραει και οταν μεγαλωσει..

το καροτσακι ειναι σημαντικο θεμα..να προσεξεις να εχει στιριγμα για το κεφαλακι του για οσο θα ειναι νινι γιατι δεν θα μπορει να το στερεωνει και θα πιανετε..

κατα τα αλλα αυτα ξερω..τωρα αν μου ερθει τιποτα αλλο θα στο πω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maya_!!! Κοριτσάκι μου;!! Περιμένουμε νέα σου να ξέρεις!! 😍😍😍
    • Δεν έχω και άλλα reactions!!  Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏 Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
    • Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...